Pred odhodom na Kitajsko, bo prleška DJ-ka nastopila še v Ljutomeru

DJ XENIA bo v sklopu turneje po Sloveniji, nastopila tudi v Ljutomeru, v klubu in kavarni London by Gaš, in sicer to soboto, 27. aprila.

Prlekija-on.net, torek, 23. april 2024 ob 18:17
DJ XENIA

DJ XENIA

Ksenija Filipič, slovenska DJ-ka, ki prihaja iz Logarovcev v Prlekiji, je vedno bolj prepoznavna širom sveta pod umetniškim imenom DJ XENIA. Njena glasbena pot se je začela strmo vzpenjati pred dvema letoma, ko je postala najbolj angažirana DJ-ka v Sloveniji, medijsko prepoznavna pa je tudi v tujini, odkar je bila povabljena na znane glasbene festivale ter klube. Lani je prvič nastopila tudi v Aziji, v Bangkoku, glavnem in največjem mestu Tajske, tokrat pa se odpravlja na tritedensko turnejo po Kitajski.

Kljub osupljivim dosežkom na globalni ravni pa ostaja zvesta Sloveniji, kjer ravno v teh dneh poteka njena vseslovenska turneja, v sklopu katere bo nastopila tudi v Ljutomeru, v klubu in kavarni London by Gaš, in sicer to soboto, 27. aprila. Za ogrevanje bo poskrbel DJ Enis, za hrano Iskreno gostinstvo, na voljo pa bo tudi Skolibeer na pipi.

Vljudno vabljeni od 18. ure naprej na teraso London by Gaš. DJ XENIA bo nastopila ob 20. uri na letni terasi, kjer bo otvoritev in je primerno za vse obiskovalce, nato bo od polnoči naprej nastopila še zgoraj v klubu.

DJ XENIA, foto: Spaceplus

Prlečka osvaja tudi Azijo





Več v Družabno