MHA ponedeljek, 8. september 2008 ob 16:45

Jas pa sen kumej na 68. mesti, se vidi ka nemre keri šte takšo ime nositi. Adijo ej, keko je Marij v Sloveniji 72.859. Hjooj

prlek1825 ponedeljek, 8. september 2008 ob 17:21

nemrem vervati ke je mojo tak pogosto ke sem na 16. mesti! ki fejst malo alešov poznam!

alešov rejhov pa je samo 7

Dejan ponedeljek, 8. september 2008 ob 20:09

Za mojo kombinacijo imena pa priimka pa piše, ka je "Pogostnost kombinacije imena in priimka DEJAN RAZLAG je manjša kot pet ali pa se ta kombinacija ne pojavi."

# RAZLAG - število oseb s tem priimkom: 35

Smo redki MaturantNa zadnje urejal: Dejan, dne: ponedeljek, 8. september 2008 ob 19:10

erof torek, 9. september 2008 ob 10:45

Cejtng Ekološki brezobrestni kredit, za tiste, ki so utrpeli poškodbe s točo in viharnim vetrom v juliju in avgustu. 2008

www.ekosklad.si/pdf/39OB08B/39OB08B_pole.pdf Cejtng

NAVODILA
za prijavo na razpis Ekološkega sklada Republike Slovenije, javnega sklada za kreditiranje
okoljskih naložb občanov na območjih, prizadetih v neurju z viharnim vetrom in točo
dne 13. in 14. julija 2008 ter 8. in 15. avgusta, 39OB08BNa zadnje urejal: erof, dne: torek, 9. september 2008 ob 09:49

stajerc13 torek, 9. september 2008 ob 13:48

Jutri, 10. septembra se lahko zgodi konec sveta!!!

V Švici bodo prvič uporabili največji atomski pospeševalnik na svetu, ki naj bi simuliral dogodke takoj po vesoljskem Big Bangu. Proizvedel bo toliko energije, da bi celo lahko ustvaril črno luknjo. To bi lahko pomenilo konec sveta ali celo odprlo vrata časovnim potnikom iz bodočnosti.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/2650665/Legal-bid-to-stop-CERN-atom-smasher-from-destroying-the-world.html

http://www.worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=65175

http://public.web.cern.ch/Public/en/LHC/LHC-en.html

Mislec

stajerc13 torek, 9. september 2008 ob 13:52

Z rojstvom otroka, sem se srečala s problemom »kulture« oz. bolje da rečem nekulture voznikov. Sama sem mislila, da ko bom čakala pred prehodom za pešce, z vozičkom, da mi bodo ustavili, ampak sem se močno motila. Lahko bi se vrgla pod avto-vprašanje če bi se vstavili!!! Zgodilo se mi je najmanj petkrat, da sem bila že na sredini ceste, ko so mi zapeljali pred nosom nos. Nimam besed!!! Ne bi se čudila, če bi bili to kakšni mladi fanti, ki seveda se jim strašno mudi (saj se starajo in lahko kaj zamudijo), ampak so bile med njimi tudi ženske in to srednjih let, ki verjetno imajo otroke. Lahko jih je pošteno sram!!!

Vsak PISMEN človek opazi na avtu nalepko OTROK V AVTU. Žal sem prišla do ugotovitve, da je večina ljudi nepismenih. Lahko bi dala tisoč nalepk in sireno-ne bi pomagalo. Vsem se strašansko mudi! Človek božji, vstani pol ure prej. Ne, raje spi do zadnje minute, pol pa šiba kot nor in če sreča mene na cesti, seveda »blenda« naj se umaknem. Drugič bom ustavila na sredi poti, se mu bom klanjala in rekla: Oprostite vaša ekscelenca, takoj se vam umaknem!!!

Še zdaj se spomnem »hudega neumnega frajerja« z Audijem. Jaz sem vozila po hitri cesti in sem prehitevala kamion. Cesta ni bila prazna in pred mano je bilo še in še avtomobilov. Seveda temu neumnemu vozniku se je blazno mudilo na randi in mi je začel blendati. Seveda sem mu takrat pokazala vse mogoče in če bi lahko pogled ubijal, bi bil sedaj mrtev. Razumela bi, če bi bila prazna cesta, ampak pred menoj je bila cela kolona, samo on, ker ima Audija, ima seveda prednost. Eh, ti moški. Če bi imeli kaj več v glavi, bi bilo tudi dobro. Dve glavi, ampak nobena ne dela kot bi morala. No, nekaj izjem je: moj mož in nekaj znancev.

Zakaj to pišem? Hja, zato, da mi bo lažje, da se malo razpišem. Pomagalo sigurno ne bo! Ljudje VOZITE kot vozite (mislim, da niti ovce ne bi vozile tako)! Tu je več kategorij:

1. Tisti, ki imajo BMW, AUDI, MERCEDES in ostale avtomobile nad 30.000 EUR: oni so več kot mi in ker imajo boljši avto imajo seveda prednost
2. Mladi vozniki do 25 let: komaj so naredili izpit in seveda se morajo pokazati. Po Vojkovemu nabrežju drvijo 90 km/h. Zakaj le? Da na koncu ulice bremzajo!!!
Če to ni neumnost. Isto velja za motoriste, ki se vozijo po enem kolesu. Sami pri sebi mislijo, da so frajerji, ostali mislimo, da nimajo nič v glavi. (Zadnjič sem videla v Ankaranu 2 motorista, ki sta drvela kot nora in to po zadnjem kolesu. Lahko je grdo od mene, ampak jaz takih ljudem, želim da bi se kaj zgodilo in seveda da bi preživeli in to pol obžalovali!!! Lahko bi jih zaneslo in bi bili vsi mrtvi!!!! Mislite no malo s to neumno glavo!!!!)
3. Starejši ljudje: le ti so neodločeni. Ne vedo ali bi vozili po levem pasu ali po sredini, samo po desnem ne!
4. Vinjeni ljudje: vozijo, kot jim Vinko narekuje. Če so poleg tega še starejši, pa je veselje.
5. In še in še: vsak je kategorija zase.

Predvsem mladi ste tisti, ki vozite brezglavo. Dobesedno se »palite«! Pol pa ko se bo kaj zgodilo in seveda boste tudi preživeli (morda s hudimi poškodbami), vam bo žal. Ne rečem, da sem jaz vozila kot polž. Tudi jaz sem kdaj pa kdaj malo bolj potegnila, samo sem se po smrti prijateljev kmalu zamislila, sedaj pa ko sem mama, pa sploh vozim z glavo. Da ne govorim o tistih, ki »nabijajo« glasbo. Sama se samo čudim, da avto ne gre na kose. Pol pa se bodo čudili, da so na pol gluhi.

Moram pa seveda pohvaliti tiste, ki zelo lepo vozijo in vsem, ki se na prehodu za pešce ustavijo. Moram priznati, da med njimi je kar nekaj mladih kulturnih ljudi, ki so lahko za zgled ostalim. Ostalim pa želim, da bi vas čimprej srečala pamet in da vas ne bi nikoli zapustila.

stajerc13 sreda, 10. september 2008 ob 10:57

Uvedba vinjetnega cestninjenja na slovenskih avtocestah je povzročila, da so nekatere obvozne ceste na Obali postale bolj priljubljene, gneča pa prebivalcem Slovenske Istre ni prav nič po godu.

Številni italijanski turisti, ki vsako poletje obiskujejo slovensko Obalo, predvsem pa Hrvaško, so tako letos zaradi uvedbe vinjet letos svojo pot do turističnih destinacij takoj po prihodu v Slovenijo začinili z iskanjem stranskih poti. Ker so te v veliko primerih v ozkih ulicah, se rado zgodi, da se vozniki – še posebej tisti z avtodomi – zagozdijo. Ob konicah so tako minulo sezono na Škofijah nastajale več kilometrske kolone vozil, ki jih lahko pripišemo izključno izogibanju vinjetam, saj takih težav prejšnja leta niso imeli. Podobne težave imajo tudi v Bertokih, kjer so daljše kolone vozil med turističnimi konicami postale stalnica.


Pa se vinjete poznajo tudi na turistični sezoni? Obalni hotelirji so, tako Dnevnik, opazili manjše zmanjšanje italijanskih turistov, vendar tega ne pripisujejo zgolj uvedbi vinjet, ampak predvsem znižanju kupne moči v Italiji.

stajerc13 sreda, 10. september 2008 ob 11:00

http://24ur.com/novice/svet/ne-bomo-sprejeli-rigoroznega-zakona.html

Hrvati se po evropskem vzoru odločajo za protikadilski zakon, vendar manj rigorozno, kjer bodo lahko upravitelji izbrali ali bodo gostili kadilce ali nekadilce.

Dejstvo je, da v tem primeru naši sosednje niso razumeli namen protikadilskega zakona, ki je v veljavi v več evropskih državah. Tudi v Sloveniji je bil zakon sprejet kot namen ZAŠČITE OSEBJA LOKALOV, KI SO PRIMORANI DELATI V NEZDRAVEM OKOLJU, in ne kot so nekateri narobe razumeli, češ da gre za zaščito nekadilcev... Nekadilci lahko zberemo, da ne gremo v gostinske lokale... osebje lokala tega ne more...

MHA sreda, 10. september 2008 ob 14:32

Vinjetan bi se tak skoro fsi tuji turisti radi ognoli, v Lotmerki si redko vida kakšo kemp prikolico, pa še tista je šla v Bonofce. Letos pa si jih kar neke dnevno vida, ka so se pelali skos Lotmerk. Či se jin je te ne bojše pelati po AC, kak pa se po totih oskih slabih cestah vozijo, pa še te zalutajo.

erof sreda, 10. september 2008 ob 19:27



patrija rebelde (admin naj poveča)

Na zadnje urejal: erof, dne: sreda, 10. september 2008 ob 18:38

Lehko bi som poveča. Vpišeš size=550 namesto 150.
Dejan
Na zadnje urejal: Dejan, dne: sreda, 10. september 2008 ob 18:53

erof sreda, 10. september 2008 ob 19:47

stajerc13 je napisal/a:
Jutri, 10. septembra se lahko zgodi konec sveta!!!

V Švici bodo prvič uporabili največji atomski pospeševalnik na svetu, ki naj bi simuliral dogodke takoj po vesoljskem Big Bangu. Proizvedel bo toliko energije, da bi celo lahko ustvaril črno luknjo. To bi lahko pomenilo konec sveta ali celo odprlo vrata časovnim potnikom iz bodočnosti.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/2650665/Legal-bid-to-stop-CERN-atom-smasher-from-destroying-the-world.html

http://www.worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=65175

http://public.web.cern.ch/Public/en/LHC/LHC-en.html

Mislec

---------------------------------------------------------------------
z tega ni bilo efekta
www.nasa.gov


VELIKI POK

http://24ur.com/novice/svet/uprizorili-bodo-veliki-pok.html

Veliki pok je najbolj razširjena teorija o nastanku vesolja. Kot si boste lahko prebrali pozneje v tekstu naj bi se zgodil pred približno 13 milijardami let (milijarda gor al dol).

Začetek:
Iz nič se je pojavila drobcena pega bleščeče svetlobe. Znotraj te ognjene krogle je bil ves prostor. Z rojstvom prostora se je pojavil čas. Velika kozmološka krogla je začela tiktakati pred približno 13 milijardami let. Znotraj ognjene krogle je bila energija tako zgoščena, da je začela spontano nastajati snov. Ta snov je bila dalnji predhodnik snovi iz katere so kasneje začele nastajati: zvezde, planeti in galaksije. Vesolje ni izgubljalo easa. Komaj je ognjena krogla nastala, se je začela razširjati, pa ne v nekaj, ampak preko vsega, saj vesolje je in je bilo vse in povsod. V prvi bilijoninki, bilijoninke, bilijoninke sekunde,je vesolje postalo sto milijonkrat večje, medtem ko je njegova temperatura padla od skoraj neskončne vrednosti na sto bilijonov, bilijonov stopinj.
Na začetku je bilo vesolje nepredstavljivo vroee in do vrha napolnjeno z intenzivnim visokoenergijskim sevanjem. Slavna Einsteinova enaeba E=mc2 pravi, da se masa in energija lahko med seboj menjata: masa se lahko pretvori v energijo in obratno. V zgodnjem vesolju je bila energija sevanja tako moena, da se je le-to spontano pretvarjalo v "kepe" snovi. Ta snov se je pojavljala v obliki delcev, kakršen je elektron in njegov antidelec, kakršen je pozitron. Antisnov ima natanko nasprotne lastnosti kakor snov; ee se sreeata, se medsebojno unieita oz. anihilirata. Delci in antidelci so živeli le deleek sekunde, nato pa so se medsebojno unieili v izbruhu energije, s katerim so se pretvorili nazaj v sevanje, iz sevanja pa je potem nastalo še vee novih parov delec-antidelec.

Razpihnitev:
Nenadoma se je vesolje razpihnilo! V trenutku se je povečalo za sto bilijon bilijon bilijon bilijon-krat. Njegova prej peklensko visoka temperatura je padla skoraj na nič. Temu izjemnemu povečanju vesolja pravimo "kozmična inflacija". Če kozmično inflacijo primerjamo z začetnim velikim pokom, je tako, kot da bi primerjali jedrsko vojno in eksplozijo rčene granate. Prav tako hitro, kot se je začela, se je inflacija tudi končala. Nato se je temperatura spet dvignila in pojavili so se delci snovi in antisnovi. Teorija inflacije odgovori na mnoga vprašanja, na katera sama teorija velikega poka ne zna odgovoriti. Razloži, zakaj je vesolje tako veliko in enakomerno, zakaj dandanes v njem delujejo razlčene sile in od kod so prišle ogromne količine snovi.


Delčevski izbruh:
Komaj se je končala dramatična doba inflacije, že se je vesolje znašlo v najbolj nori periodi svoje celotne zgodovine. Na silnem valu sproščene energije se je iztrelilo v divjost nastajanja snovi. Veliko delcev, ki so v tem peklu nastali ne obstaja več. V tej zgodnji fazi, ko je bilo staro 10 milijard bilijonov bilijonov sekunde, se je vesolje igralo z eksotičnimi ustvarki, ki so hitro razpadli, ali pa so se spremenili v druge delce. To je bilo obdobje popolnega vznemirjanja. Vse skupaj je morda izgledalo kot pogled skozi kalejdoskop, nad katerim smo izgubili vso kontrolo, ali pa kot hitro zavrteni film o pisanih ribah, ki se prerivajo mimo fjordkov koralnega grebena.


Nastanek snovi:
Ko je vesolje vstopilo v naslednjo fazo svojega življenja, je postalo pravo bojno polje. Različne gruče subatomskih delcev so se med seboj borile za prevlado, poleg tega je tekel nenehen boj med snovjo in antisnovjo. Delci in njihovi antidelci so se neizbežno zaletavali in medsebojno uničevali. Pri teh "pobojih" je nastajalo sevanje, ki je boje še bolj podkurilo, saj je nudilo energijo za nastajanje novih in novih delcev. Toda ka je bilo vesolje staro eno sekundo, je nastopil mir: antisnov je bila premagana in zavladala je snov.


Prvi elementi:
V primerjavi z zmešnjavo predhodnega trenutka je bilo eno minuto staro vesolje vzor discipline. Kljub temu da je prekipevalo od aktivnosti - dogajanje je bilo bolj intenzivno kot kdaj koli v naslednjih nekaj sto tisoč letih. Napolnjeno je bilo z fotoni, nevtrini in WIMPi, ki so pri temperaturi deset milijard drveli naokrog. Poleg njih pa je bilo še majceno število protonov, nevtronov in elektronov. V naslednjih treh minutah se je razširjajoči kozmos ohladil in postal primeren za začetek "gradnje". Do konca tretje minute so iz osnovnih gradnikov-protonov in nevtronov-nastali najlažji trije elementi, kakršne poznamo danes.


Odmevi velikega poka:
Po dogajanju prvih treh minut v katerih so nastajali delci in se zvarili prvi elementi, se je vesolje ustalilo in prešlo v precej mirnejše obdobje. Obstajalo je že vee kot četrt milijona let. Sestavine vesolja so ostajale enake, le vedno bolj so se redeile, ker se je vesolje razširjalo. Glavna sestavina je bilo sevanje, ki se je neprestano zaletavalo v delce snovi, da je nastajala neprepustna svetleča megla. Nekega dne pa se je megla nenadoma razvlekla. Odmevi tega hipnega dogodka ostajajo v obliki toplotnega sevanja ozadja, ki napolnjuje vesolje. To sevanje ozadja je moečn dokaz, da se je veliki pok res zgodil.

Rojstvo rimske ceste:
Naša galaksija je nastala ko so se številni topli oblaki plinov zaradi gravitacijskega privlaka prišli skupaj in se zgostili. Zvezde so nastale tam, kjer so se oblaki srčeali in zaleteli drug v drugega. V svojih mladih letih je centralni del naše galaksije verjetno zasijala v življenje kot kvazar. Kvazar je majhna, slečeea sredica zelo majhne aktivne galaksije. V njenem srcu je supermasivna črna luknja, ki požeruško golta plin-tisto česar ne požre pa brizga dalee proč v okolški prostor. Astronomi so odkrili na tisoče kvazarjev, od katerih jih je večina tako oddaljenih, da izgledajo, kot zelo šibke zvezde. Kvazarska doba naše galaksije je trajala le nekaj milijonov let. Nato je galaksija postala manj aktivna, podobna galaksijam, ki jim danes pravimo radijske. Iz nje sta izhajala curka plinov, ki sta pljuskala v ogromna oblaka, pri čemer so nastajali močni radijski valovi. Še vedno je obstajala možnost, da bi prišlo do izbruha v sredici - črna luknja je tam prežala - toda ko se je plin porabljal za nastajanje zvezd, je črna luknja poeasi začela stradati. Pred približno 4,6 milijardami let se je v obrobnem "predmestju Rimske ceste začel zgoščevati oblak plinov. Ko se je krčil se je vrtel vse hitreje in se razpotegoval v disk. V sredini je postajal vse bolj vroč in gost, dokler ni "zagorelo". Tako se je rodil zvezda-naše sonce. Mlado sonce je s svetlobo in energijo, ki se je sproščala pri jedrskih reakcijah, oblivalo družino devetih planetov, ki so nastali v oblivajočem ga disku.

Ideja Velikega poka:
Oče ideje o prapoku je belgijski duhovnik in astronom Lemaitre. Ugotovil je, da se zvezna otočja obnašajo kot granatni delci po detonaciji. Svojo hipotezo je malo zatem tudi objavil. Nekaj zamisli je imel tudi o koncu, ki naj bi bil podoben koncu ognjemeta. Njegovi kolegi so se z novimi meritvami prepričali, da se vesolje ne bo sesedlo in bo obstajalo vso veenost. Iz antarktike so spustili balone, ki so preučevali kozmično sevanje. Z doslej največjo natanenostjo so registrirali majhna temperaturna nihanja. Te meritve omogočajo ugotavljanje, do kakšne mere se je sčasoma spremenila ukrivljenost vesolja. Rezultati so bili osupljivi. Vesolje skoraj ni ukrivljeno. Iz tega sledi, da vesolje ne vsebuje niti približno toliko materije, kot so sprva mislili. Zdaj zaradi ugotovljene premajhne gostote težnost nima več možnosti, da spremeni kozmično napihnjenost. Nekateri astronomi so celo prepričani, da bi se lahko zgodil celo nov začetek. Vesolje bi se lahko razmnoževalo tako, da bi na svet prišla hčerinska vesolja.

...to je poizkus....
http://24ur.com/novice/svet/nevaren-znanstveni-poskus.html

http://24ur.com/bin/video.php?media_id=60186072&section_id=1&article_id=3139886Na zadnje urejal: erof, dne: sreda, 10. september 2008 ob 18:58

Zvončica sreda, 10. september 2008 ob 23:46

Se še dobro spotin gda so toto zadevo začeli delati....že te me je strašno zanimalo ka de iz toga grotalo....zej mo še te kakšo leto vzdržali ka mo vidli ka de grotalo. So face toti lidje. Samo vseeno neso tak dobri kak je narava.....

MHA četrtek, 11. september 2008 ob 03:29

Hehe, kakši je ðek Karli pa Jelinčič mo nekšo puno losi Hahaha

Nela nedelja, 14. september 2008 ob 12:06

ALI STE VEDELI......


1. Podgane ne bruhajo.
2. Kače ne slišijo.
3. Mravlje nikoli ne spijo.
4. Ježi se v vodi ne utopijo.
5. Polarni medvedje so levičarji.
5. Muhe imajo 5 oči.
6. Delfini imajo med spanjem vedno odprto eno oko.
7. Kamele imajo troje obrvi.
8. Muhe lahko letijo s hitrostjo do 8km/h.
9. Jezik žiraf je lahko dolg tudi do 35 cm.
10. Jastogova kri je modre barve.
11. Metulji okušajo z nogami.
12. Slon je edini kopenski sesalec, ki ne more skakati.
13. Govedo ima 4 želodce.
14. Kenguruji se ne morejo premikati v vzratno smer.
15. Mačke ne morejo ločiti sladkega okusa.
16. Konji so brez prestanka lahko na nogah do 31 dni.
17. Podgane lahko zdržijo dlje časa brez vode kot kamele.
18. Krokodili svojega jezika ne morejo 'dati ven'.
19. Zebre so bele, s črnimi progami.
20. Sova je edina ptica, ki loči modro barvo.
21. Žab je okoli 2600 vrst.
22. Odrasel medved lahko teče hitreje kot nekatere vrste konjev.
23. Prašiči so edine živali, ki na soncu lahko porjavijo.
24. Morska kobra je najbolj strupena kača na svetu.
25. Mravlje imajo enako možnost okušanja kot psi.
26. Največja žival na svetu je sinji kit ( dolžina do 33m, in tehta do 160 ton ).
27. Ptice elektrika ne more strest, ker perje ne prevaja el. toka.
28. Samo ženski komarji pikajo.
29. Oko sove je večje od njenih možganov.
30. Kamela lahko naenkrat spije 250 l vode (tudi morske).
31. Človek, brez hrane in vode, lahko preživi tudi do 18 dni.
32. Mravlje lahko prenašajo 50x težji tovor od svoje teže.
33. Kobilice imajo ušesa na 'kolenih'.
34. Najvišja temperatura je bila izmerjena v Afriki, El-Ezize (v senci 58'C).
35. Najnižja temperatura je bila izmerjena na Antarktiki (- 88.3'C)
36. V starem Rimu, je steklo imelo večjo vrednost kot zlato ali srebro.
37. Najstarejša univerza na svetu je stara 1019 let (El-Ezher Univerza v Egiptu).
38. Najmlajši študent na svetu je 11,5 letni Ganesh Sittampalam.
39. Prvi podzemni tunel so naredili pred 4000 leti v Iraku, dolg je bil 1 km, ki je potekal pod reko Evfrat.
40. Paragvaj je najbolj deževno območje na svetu.
41. Na svetu je približno 3000 govorečih jezikov.
42. Najdaljša vojna na svetu je bila med Anglijo in Francijo, ki je trajala celih 115 let (1338-1453).
43. Ljudje imamo na glavi okoli 102 000 las, po telesu okoli 20 000 dlak, ki dnevno zrastejo od 0,35-0,40 mm.
44. Anglež, Thomas Korne je doživel starost 207 let.
45. Človek z najdaljšo življensko dobo je bil kitajec. Doživel je 253 let (1680-1933).
46. Sonce je kar 330,330 krat večje od Zemlje.
47.Ščurek lahko brez glave preživi 9 dni.
48.Stari Egipčani so spali na kamnitih 'povštrih'.
49. V odprta usta morskega konja lahko brez problema zleze otrok višine 120 cm.
50. Biki ne ločijo barv; zapodijo se v ruto metadorja ne glede na njeno barvo.
51. Ledena gora v povprečju tehta 20 000 000 ton.
52. Nekatere vrste žab prozivajajo strup, ki bi lahko bil smrtonosen za 2200 ljudi.
53. Najmočnejša mišica človekovega telesa je jezik.
54. Ko kihnemo, se (vključno s srcem) za trenutek ustavijo vse funkcije v telesu.
55. Ne moremo kihati z odprtimi očmi.
56. Ženske dvakrat več pomežiknejo z očmi kot moški.
57. Pingvin je edina ptica, ki lahko plava a ne more leteti.
58. Samo ljudje in delfini se ljubijo iz užitka.
59. Najhitreje rastoč noht na človekovi roki je noht sredinca, najpočasnjeje noht palca.
60. Ljudje uporabljamo samo 10% možganov.
61. Človek zaspi v sedmih minutah.
62. Topla voda je težja od hladne.
63. Odrasel človek dnevno vdihne 23 000 krat.
64. Blodninke imajo v povprecju več las kot temnolaske.
65. Če med rezanjem čebule žvečimo žvečilni gumi, se nam oči ne bodo solzile.

Nela nedelja, 14. september 2008 ob 12:12

erof je napisal/a:


patrija rebelde (admin naj poveča)

Na zadnje urejal: erof, dne: sreda, 10. september 2008 ob 18:38

Lehko bi som poveča. Vpišeš size=550 namesto 150.
Dejan
<br><br>Na zadnje urejal: Dejan, dne: sreda, 10. september 2008 ob 18:53



Hehehe Hihihi ta provi so Hehe Jelincic je nejbojsi. Zlotizob

stajerc13 ponedeljek, 15. september 2008 ob 11:28

to pa je.NOVI GRB OBČINE KOPER.....

http://shrani.si/f/y/x8/3azxbVoO/6/koper-novigrb.gif

Vuuhuu Hehe Hahaha Hahaha Hahaha

stajerc13 torek, 16. september 2008 ob 10:48

Kakor je dejal Mitja Gaspari na tiskovni konferenci, je ta plačni sistem ministra Viranta nevzdržen. Zaradi napake pri delavcih iz zdravstva bo potrebnih 300M€ namesto 160M€. Že dva dni po ulicah spremljamo protestiranje nekega števila zdravstvenih delavcev, ki s svojo plačo niso zadovoljni. To pomeni, da v kolikor zmaga "levica", bodo plače lahko samo znižali ..... Pahor popravlja: ostale bodo iste. A se ne bi zmenili?

http://nl.youtube.com/watch?v=bEG2PrXuimA Mislec

erof torek, 16. september 2008 ob 10:51

Odgovorite čim prej in si zagotovite naslednje možnosti:

* Možnost, da osvojite katero koli od 104 bogatih nagrad 6. velike nagradne igre v skupni vrednosti več kot 47.000 EUR.
* Možnost, da osvojite čudovit nov avtomobil SUZUKI, vreden več kot 18.000 EUR!
* Možnost, da si zagotovite posebne ugodnosti in osvojite DODATNO NAGRADO, o kateri boste kmalu izvedli več.

Pritisnite na gumb spodaj in potrdite svojo udeležbo v finalnem krogu!


Tipkam NAGRADNA IGRA ZmagaNa zadnje urejal: erof, dne: torek, 16. september 2008 ob 09:53

stajerc13 sreda, 17. september 2008 ob 08:51

V izolski marini je včeraj vrata odprl sedmi slovenski prodajni salon navtike Izola boat show 2008, ki velja za eno največjih prireditev v izolski občini po glavni turistični sezoni.

114 razstavljavcev bo do nedelje na 40.000 kvadratnih metrih površine razstavljalo približno 160 plovil, organizatorji pa napovedujejo do 20.000 obiskovalcev. V času sejma so napovedani tudi koncerti, regate in drugi spremljevalni dogodki.

Prireditelji so ob odprtju sejma sodelovanje z občino ocenili za dobro, prav tako oceno so podelili sodelovanju z izolsko Marino, ki je plovilom odstopila razstavne površine. Direktor marine Enrico Galassi pa je povedal, da bi bilo za kakovostno organizacijo dogodka v prihodnosti nujno zgraditi pomol B, s katerim bi zagotovili dodatnih 500 metrov privezne površine in 300 privezov, kar bi r olajšalo organizacijo tako velikega dogodka. S pomoom B pa bi se dejansko zaključil projekt gradnje izolske marine.


To ja

MILAN sreda, 17. september 2008 ob 08:58

Hihihi
samo ka nete pomola vlekli prerdaleč ka bi na kunci
že meli privez HRVOTI



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.