stajerc13 sreda, 24. september 2008 ob 08:34

Dejan je napisal/a:
stajerc13 je napisal/a:
MHA je napisal/a:
In kak bi te nej toto turbo krožišče vidlo vün? Mislec Morti te že drügo leto formulo tan meli Hihihi


za formolo1 neven..Hehe bon pa pripopa gor sliko samo ka jo ke dobin..


Hihihi


moš praf Dejan glede turbo krožišæa v Kopri...
toto kero si prilepja je še najbolj podobno...sem pa to najša ka si malo preštejete glede krožišč..

http://en.wikipedia.org/wiki/Roundabout#Turbo_roundabouts

stajerc13 sreda, 24. september 2008 ob 10:48

Strokovnjaki, ki so se včeraj srečali na slovenski nepremičninski konferenci v Portorožu, po pisanju žurnala ne pričakujejo omembe vredne pocenitve nepremičnin na območju slovenske Istre. Razlog je predvsem v omejeni ponudbi. Domačinom pa poleg že tako ali tako večinoma nedosegljivih cen kvadratnih metrov zaradi nepremičninske krize v ZDA, ki je povzročila preplah tudi v Evropi, grozi še dražitev posojil.


Po žurnalovih podatkih je bilo v zadnjih štirih letih na območju Kopra zgrajenih 200 neprofitnih stanovanj, glede na potrebe pa bi jih morali zgraditi vsaj še enkrat toliko. Koprski občinski stanovanjski sklad tako namerava v kratkem, takoj po pridobitvi gradbenega dovoljenja, skupaj z republiškim stanovanjskim skladom zgraditi 50 novih stanovanj nad Dolinsko cesto. Prodajna cena bo dva tisoč evrov za kvadratni meter, prednost pa bodo imele mlade družine.



Hjooj Mislec

stajerc13 četrtek, 25. september 2008 ob 10:04

Ste že slišali novo himno? :o

Moja Slovenija, lepa dežela!
Zakaj, če rada imaš me ti, si prihodnost mi vzela?
Biu sm zvest ti vs ta čas,
ti odrivaš me,
Slovenija moja draga … jebi se!

(Megiboy: I feel sLOVEnia)


http://www.myspace.com/megiboy

Nela četrtek, 25. september 2008 ob 11:56

stajerc13 je napisal/a:
Ste že slišali novo himno? :o

Moja Slovenija, lepa dežela!
Zakaj, če rada imaš me ti, si prihodnost mi vzela?
Biu sm zvest ti vs ta čas,
ti odrivaš me,
Slovenija moja draga … jebi se!

(Megiboy: I feel sLOVEnia)


http://www.myspace.com/megiboy



Hehe ....Hehe Hehe

stajerc13 četrtek, 25. september 2008 ob 13:41

Na Okrajnem sodišču v Ljubljani se je v torek začelo sojenje zoper novinarja Vladimirja Voduška, znanega tudi po tem, da je servilen do Janeza Janše, prav tako ga veže tudi prijateljstvo s koprskim županom. Vodušek je osumljen večkratnih nasilnih obračunov s svojo ženo, sicer slovensko veleposlanico v Sarajevu.

Voduškova odvetnika Blaž Kovačič in Boštjan Penko sta po pisanju medijev opozorila, da je oškodovanka Nataša Vodušek nedavno poslala sodišču izjavo, da se odpoveduje pričanju. S tem naj bi se po njunem prepričanju odpovedala pregonu zoper obdolženca, saj gre za kaznivo dejanje, ki se ga preganja na predlog oškodovanca.

Sodnica Mojca Lendvaj Brecelj je nadaljevala sojenje z zagovorom Voduška, ki je dejal, da je zdaj brezposeln, da nikoli ni udaril ne žene ne otroka in da se v Sloveniji še ni zgodil tak medijski linč, kot ga je bil deležen on. Takoj po objavi v medijih naj bi mu na nacionalni televiziji prepovedali delo.

Sojenje se bo nadaljevalo 14. oktobra z zaslišanjem prič.

Boksar Plova oka Strelec

stajerc13 četrtek, 25. september 2008 ob 13:45

NOVINAR VODUŠEK NAJ BI DOBIL LOKAL PREK POPOVIČA....


Vladimirja Vodušek, novinar RTV Slovenija na bi po neuradnih informacijah prek sina najel lokal na kopališču v Žusterni. Ta lokal naj bi bil precej donosen, zlasti med kopalno sezono. Vodušek je novinarki Žurnala 24 zanikal informacijo, na vprašanje, če je lokal vzel v najem kdo izmed družinskih članov pa ni želel odgovoriti.

Omenjeni objekt v Žusterni upravlja koprski Javni zavod za šport. Ta je družini Vodušek prostore na kopališču oddal brez javnega razpisa. Baje po navodilih župana Borisa Popoviča. Vodušek je znan po tem, da je servilen do sedanje oblasti in premiera Janeza Janše, prav tako ga veže tudi prijatelstvo s koprskim županom. To je še posebno videno v "vodeni" oddaji Vroči stol na RTV Slovenija.

Jeseni je bil Vodušek tudi med povabljenimi vipovci v šotoru, postavljenem ob županovem proslavljanju Dneva svobode. To pireditev je župan Popovič pripravil, ko ga je koprsko okrožno sodišče oprostilo obtožb glede domnevne zlorabe položaja in domnevne utaje davkov v času, ko je bil še podjetnik. Drugi predstavniki sedme sile so slavje opazovali pred vrati šotora. Vodušek naj bi bil po neuradnih informacijah tudi eden izmed kandidatov za konzula v Beogradu.

stajerc13 petek, 26. september 2008 ob 08:36

Kakor so zapisali v včerajšnjem Žurnalu, se zaradi začetka gradnje Levjega gradu v Kopru pripravljajo nova brezplačna parkirišča.

Levji grad je naziv stavbe, ki bo zgrajena na trenutnem brezplačnem parkirišču, ki se nahaja med Banko Koper in koprskim sodiščem. Ob začetku gradnje bo koper ob nekaj sto krvavo potrebnih parkirnih mest. Da bi vsaj nekoliko zmanjšali nelagodje vseh, ki morajo v Koper z avtomobilom, so na Mestni Občini Koper pripravili par rešitev.

Do izgradnje predvidene garažne hiše na Muzejskem trgu, bodo zagotovili nadomestna začasna brezplačna parkirišča. Prvo bo na makadamskem parkirišču za tržnico, ki ga te dni razširjajo (zasipavajo barje), drugo pa na Bonifiki za stadionom, kjer je sedaj peščeno nogometno igrišče.

Pogodbo o začetku gradnje garažne hiše v središču Kopra, kjer je včasih stala osnovna šola, bo koprski župan Boris Popovič podpisal prihodnji teden.


Priklon

stajerc13 četrtek, 2. oktober 2008 ob 09:55

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Koper so konec septembra podali kazensko ovadbo zoper dve uradni osebi iz ene od obalnih občin. V sporočilu za javnost so zapisali, da ju utemeljeno sumijo zlorabe uradnega položaja ali uradnih pravic. Kot trdi policija, sta uradni osebi namenoma oškodovali podjetje iz slovenske Istre.

Po neuradnih informacijah naj bi šlo za koprskega župana Borisa Popoviča in vodjo koprske inšpekcijske službe Jovana Kmekiæa, ki ju je zaradi rušitve ribiške osmice na koprskem pomolu ovadil gostinec Habib Dediæ. Za tovrstno kaznivo dejanje je predvidena zaporna kazen do treh let.

Kot je znano, je komunalna služba koprske občine sredi junija zrušila omenjeni ribji lokal, kljub temu, da je novogoriško upravno sodišče razveljavilo odločbo o rušenju tega objekta. Na Mestni občini Koper zadeve ne želijo komentirati, "ker gre za predkazenski postopek."



Hjooj

Nela petek, 3. oktober 2008 ob 00:37

3. svetovna vojna ze leta 2010

Po napovedih bolgarske jasnovidke Vangelije Gušterove naj bi se 3. svetovna vojna začela leta 2010. Slepa starka je napovedala 2. svetovno vojno, napad na WTC, nesrečo podmornice Kursk ...

Črne napovedi je izrekla jasnovidka Vangelija Gušterova, poznana kot Baba Vanga. Starka je v življenju do potankosti točno napovedala že številne svetovne katastrofe, med katere sodi začetek 2. svetovne vojne, nesreča ruske jedrske podmornice Kursk in napad na Svetovni trgovinski center.

Napovedala tudi svojo smrt

Gušterova je napovedala, da se bo tretja svetovna vojna začela po poskusu atentata na štiri državnike in po sporu v Indiji, ki naj bi se zgodil leta 2010. Vanga je obenem napovedala tudi pretekle spopade v Gruziji, kar je tudi prebudilo že dolgo pozabljeno prerokbo svetovno znane jasnovidke. Vanga je sicer umrla 11. avgusta leta 1996. Srhljivo pri tem je, da je starka napovedala tudi točen datum svoje smrti. Še pred smrtjo je napovedala tudi svojo naslednico, 10-letno slepo deklico iz Francije, o kateri naj bi se v prihodnosti še veliko govorilo.

Ko je leta 1980 starka napovedala: "Ob koncu stoletja, v avgustu leta 1999 ali leta 2000, bo podmornico Kursk zalila voda, kar bo objokaval cel svet," so njene napovedi obsojali in jih razglašali za blaznost. Ko pa je nato avgusta 2000 podmornica Kursk dejansko potonila, so Vangine napovedi postale še kako smiselne.

Napoved 11. septembra

Leta 1989 je slepa starka dejala: "Groza, strah. Ameriška dvojčka se bosta sesedla pod napadi jeklenih ptic. V grmu bodo zavijali volkovi in prelita bo nedolžna kri". Besede so seveda opisovale teroristični napad na Svetovni trgovinski center, ki se je zgodil 11. septembra leta 2001. Ameriški predsednik v času napada je bil George Bush, kar se v prerokbi navezuje na grmovje.

Vanga je za čas svojega življenja napovedala tudi perestrojko v nekdanji Sovjetski zvezi in smrt princese Diane. Krožijo celo govorice o tem, da jo je v času druge svetovne vojne obiskal Adolf Hitler, ki naj bi njeno hišo zapustil vidno razburjen, saj naj bi mu Baba napovedala njegov neslavni konec.

Prerokovala že s 16 leti
Vangelija Pandeva Dimitrova, po poroki Vangelija Gušterova, se je rodila tretjega oktobra leta 1911 v makedonskem mestu Strumica. V Bolgariji je živela od leta 1942 naprej. Vid je izgubila kot 12-letna deklica, saj jo je dobesedno odnesel tornado. Našli so jo zakopano pod kupom kamenja, medtem ko je imela oči polne peska. Prihodnost je začela napovedovati s šestnajstimi leti, vendar so se njene sposobnosti razvile do najvišje stopnje šele po tridesetem letu.

Jasnovidka je trdila, da so njene paranormalne sposobnosti povezane z nevidnimi bitji, ki ji pošiljajo informacije skozi čas in prostor. Med bizarnimi napovedmi je omenila tudi, da bodo ljudje čez približno 200 let vzpostavili vez z Nezemljani, medtem ko nekateri izmed njih že dalj časa živijo na Zemlji. Nezemljani naj bi prihajali iz planeta imenovanega Vamfim.


.....Mislec ti boga kej nas coka! Samo mi je ze ne vseeno dere to stejen. Hmm Sicer je keko lidi ze vsega boga napovedalo, hja mo vidli.

vir: zurnalNa zadnje urejal: Nela, dne: četrtek, 2. oktober 2008 ob 23:59

MHA petek, 3. oktober 2008 ob 11:08

Prvič čüjen za toto žensko, pa mislin, ka je malo preveč film o Nostradamusi glejala. Res je ka do vojne vedno lehko pride, v Ameriki pa do tüdi mejali precednika.

stajerc13 ponedeljek, 6. oktober 2008 ob 10:28

Sem neumoren zbiratelj evrskih bankovcev, toda ne vsakršnih, temveč samo španskih.
Zakaj, si lahko ogledate na dodanem linku:

http://www.siol.net/Svet/Zanimivosti/2008/08/spanija_evri_kokain.aspx

Za vsak poslan mi španski bankovec vrnem v protivrednosti v kovancih, povečani za 10%, seveda!!



Mislec

stajerc13 ponedeljek, 6. oktober 2008 ob 10:30

VOZNI PARK CIGANOF...

Danes se je končalo sojenje dvema ciganoma, ki naj bi (sodba še ni pravnomočna) možakarja maltretirala, pretepala,....
Pred sodiščem jih je čakala cela četa ciganov ...... kar me je pa najbolj zmotilo pa je, da so se odpeljali z kar nekaj avti, ki stanejo več kot 50.000 €!!! Doma nimajo vode in elektrike ..... živijo med podganami .... nihče ne dela ...... ampak avte imajo pa dobre !!??!!

http://24ur.com/bin/video.php?media_id=60196889&section_id=1&article_id=3142366



Strelec

stajerc13 torek, 7. oktober 2008 ob 12:49

vožnja v turbo krožišču pri Lesnini? Pravila vožnje v turbo krožišču na: http://www.livade.net/o_nas_140/index.html


Mislec

stajerc13 torek, 7. oktober 2008 ob 14:25

Kuharska knjiga za specialitete iz spolnih organov



Srbski kuhar je objavil kuharsko knjigo, za katero trdi, da je prva kuharica, ki vsebuje recepte za pripravo specialitet iz »moških« spolnih organov.

Knjiga Ljubomirja Eroviæa z naslovom Kuhanje z jajci vključuje nekatere avtorjeve priljubljene jedi - pražena bikova jajca in pizzo z bikovimi jajci, ki vsebuje še sir, čebulo, poper in slanino. »To je italijanska pizza s srbskimi jajci,« je povedal Eroviæ. Knjiga med drugim vsebuje tudi recept za cordon blue z modi telička v vinu.

Kuharska knjiga, ki jo je mogoče naložiti na računalnik prek spleta (yudu.com), vsebuje tudi priročna video navodila, ki prikazujejo srbskega kuharja med pripravo bikovih jajc.

»Najokusnejša so po mojem mnenju bikova jajca, jajca telička in nojeva jajca. Sicer pa ima vsak svoj okus. Užitna so prav vsa jajca, z izjemo človeških,« je še povedal petinštiridesetletni kuhar.


Hjooj

stajerc13 torek, 7. oktober 2008 ob 14:50

Prebivalci Ugande želijo prepoved nošenja mini kril



Ugandski minister za etiko in integriteto želi doseči prepoved nošenja mini kril, saj po njegovem mnenju ženske v mini krilih motijo voznike in so velikokrat krive za številne prometne nesreče v državi.

Nsaba Buturo je povedal, da je nošenje mini kril podobno, kot če bi se ženska po cesti sprehodila gola. »Kaj je narobe z minicami? Povzročijo lahko prometno nesrečo, kajti nekateri ljudje so mentalno šibki,« je povedal za javnost in poudaril, da bi bilo mini krila po ugandskem zakonu potrebno prepovedati in za »incident« predpisati primerno kazen.

Tako javnost kot novinarji so njegove predloge in nedavne izjave označili za smešne, Buturo pa kljub temu vztraja pri svojem predlogu in pravi, da je način oblačenja eden izmed grehov moderne ugandske družbe.


Hjooj

Zvončica sreda, 8. oktober 2008 ob 00:17

Ja pa je resen greh za jihovo družbo.....ke je še nedugo nazaj(zgodovinsko glejano) veselo korakala okoli gola.....

MHA četrtek, 16. oktober 2008 ob 11:50

Britanska babica prestrašila roparje

London - MMC RTV SLO/STA

Trem fantom, ki so skušali v mestu Torquay na jugozahodu Anglije oropati 68-letno Janet Lane, so se dodobra tresle hlače.

Ugotovili so namreč, da je Janet nekdanja prvakinja v krosu in da je še vedno v prav dobri formi. Laneova je na klopci v parku čakala prijateljico, ko ji je eden od treh mladeničev iz rok iztrgal torbico, v kateri je imela celotno pokojnino v gotovini, in zbežal.

"Mislim, da so fantje videli staro gospo in ocenili, da sem lahek plen, toda nikakor nisem mogla le sedeti tam in dovoliti, da se izmuznejo," je dejala Janet, ki je brez razmišljanja hitro stekla za napadalci in ob tem glasno kričala.

Mladeničem je sledila do bližnjega hotela, kjer je enega od njih ujela za ovratnik. "Bil je tako prestrašen, da je takoj izpustil mojo torbico, toda nato se mu je uspelo izmuzniti," je še razkrila Laneova, ki je v 50. letih prejšnjega stoletja na športnih tekmovanjih uspešno zastopala svoje okrožje Devon.

Upokojena medicinska sestra, ki formo vzdržuje s plavanjem in hojo, je še dodala: "Bila sem navdušena, da sem jo dobila nazaj. Tako nisem tekla že, odkar sem bila dekle. Moral je biti zanimiv prizor."


Turbo babi Hihihi

MHA četrtek, 23. oktober 2008 ob 12:01

Dinozaver, ki se je šopiril s perjem

Peking - MMC RTV SLO

Na Kitajskem so odkrili fosil nenavadnega pernatega dinozavra iz obdobja pred razvojem ptic.

Epidexipteryx je bil precej podoben ptiču, iz repa pa so mu štrlela štiri ravna, trakovom podobna peresa. Vendar pa ta žival zanimivega videza ni imela kril za letenje. Fosil je bil odkrit v kitajski pokrajini Notranji Mongoliji in je star od 152 do 168 milijonov let, kar pomeni, da je epidexipteryx planet poseljeval nekoliko pred prvo znano ptico, katere fosile so prav tako našli na Kitajskem.

Perje sprva le za okras
Odkritje priča o raznolikosti vrst v srednji in pozni juri. Angela Milner iz londonskega Naravoslovnega muzeja je o njem dejala: "Ta odlično ohranjeni fosil je vznemirljiva in povsem nepričakovana najdba. Kaže na to, da so bila peresa uporabljena v okras že miljione let prej, preden so se preoblikovala tako, da so lahko služila tudi letenju."





Nekša mešanca med kokoton pa pavon.Na zadnje urejal: MHA, dne: četrtek, 23. oktober 2008 ob 11:04

Zvončica četrtek, 23. oktober 2008 ob 23:40

....pa fazonon pa papigo....Hihihi

Dejan petek, 24. oktober 2008 ob 00:10

Tori še je te živja pret kak Archaeopteryx, ki vala za prednike ptičof in je živja pred 155–150 milijoni let.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.