Dejan četrtek, 30. april 2009 ob 19:55

Američoni pa jihova pamet Vuuhuu Hjooj

Negda je ena dobila tožbo proti izdelovalci mikrovalovnih pečic, ker gor ne piše ka nesmiš dati notri sišit mačoka Haa Ona ga je seveda dola notri pa je mačok eksplodera.
Dobro, ka momo amerigose, ka se lehko iz česa smejimo.

Makaveli četrtek, 30. april 2009 ob 20:14

mater ste vsi proti amerikancon...kak so oni nori kak so oni ovo levo desno


ste face res


te pa na malo PAMETNIH slovenclov



http://www.dnevnik.si/video/3602


klikni na link pa stisni play pa pogledni do konca...


teko o američanih


lp

Dejan četrtek, 30. april 2009 ob 20:36

Hehe. Te pa nejbojše, ka se v Ameriko preseliš. Ker ti zgleja nesi Slovenec, ka se tak sramüvleš tega pa živiš American Dream (v Sloveniji). Pa Sara Kuduzović ja nemre biti Slovenka Hihihi

Legionar četrtek, 30. april 2009 ob 22:49

Makaveli je napisal/a:
mater ste vsi proti amerikancon...kak so oni nori kak so oni ovo levo desno




Či pa so. Zej bon poveda iz glove; pred čason sen negi šteja, ka negi okrog 60% ameriških študentov ne ve pokozati Evrope na zemljevidi. 30% jih recimo ne ve poiskati svojega glovnega mesta - Washingtona. Okrog 80% pa še jih je recimo nikdor ne čülo za Hitlera, malo meši procent pa nikdor za 2. svetovno vojno. Nori so sicer resen ne, so pa totalno nerazgledano, pa povečini infantilni.

erof nedelja, 3. maj 2009 ob 11:38

Neviden avtomobil

Britanska študentka le stežka najde svoj parkirani avtomobil, saj je njen jekleni konjiček takorekoč neviden. Le kako ji je ta nenavaden podvig uspel?

Sara Watson, študentka umetnosti na univerzi Central Lancashire v Veliki Britaniji je izdelala neverjetno optično prevaro. Svojo avtomobil Škoda Fabia je prebarvala z identičnimi barvami in črtami, kot jih najdemo na pločniku in na vratih njenega studia.

Watsonova je na ta način uspela ustvariti neviden avtomobil. Njeno umetniško delo je pritegnilo veliko pozornost javnosti. Ob tem so se številni ljubitelji sodobne umetnosti spomnili britanskega oblikovalca Juliana Beeverja. Ta je postal slaven prav s svojimi risbami, ki so temeljile na optičnih prevarah.

Sara Watson in njena umetniška stvaritev.

Na zadnje urejal: Dejan, dne: sreda, 13. maj 2009 ob 10:41

Legionar sreda, 13. maj 2009 ob 08:51

Sedaj lahko izdelate svojo vagino ali penis!Hihihi

Samo jaz bi reka ka je to svoji drogi ali pa drogemi še skoz lepše v živo podariti...

MHA sobota, 23. maj 2009 ob 15:51

Poglente na videji, kak so si mravle pod zemlo celo mesto naredle. -> Mravlišče

Zvončica sobota, 23. maj 2009 ob 22:26

To pa je resen za zamisliti....

Tunč ponedeljek, 1. junij 2009 ob 20:38

Kul Zadnje čase se v javnosti vse več govori o škodljivosti sonca pri prekomernem sončenju. V Evropi je v zadnjih 10 letih za 14% več obolelih za kožnim rakom. Zato je izrednega pomena pravilna izpostavljenost soncu in uporaba kvalitetnih preparatov za sončenje in njihova pravilna uporaba.
Znanstveniki so tudi ugotovili da je zelo pomemben položaj v katerem se sončimo. Slika prikazuje najbolj varen položaj za sončenje....

Dejan ponedeljek, 1. junij 2009 ob 20:57

Bogami. Poleg toga se ne bi dugo sunčja Jajks Vuuhuu

Tunč ponedeljek, 1. junij 2009 ob 21:17

Prova poza ha... Klanjam tu bi še stori dedi trdi grotaliZalübleni

MILAN torek, 2. junij 2009 ob 07:00

Hjooj keri priten nebi grota trdi je ne vreden ka še sunce pujen sija

MHA četrtek, 4. junij 2009 ob 19:57

Tota pa je že predugo na sunci, je že cela vlažna grotala.

MILAN četrtek, 4. junij 2009 ob 21:12

Butl VEN BI JI NAREDA JÜGA KA BI SE JI ŠVIC POSÜŠJA

MILAN petek, 5. junij 2009 ob 08:30

Juhuhu Poštovani Belec ja živim u republici srpskoj kod svoje kuće, vratio sam se iz izbjeglištva i renovirao kuću koja je bila spaljena.Radio sam 30. godina kao kondukter busa u Tuzli i sada sam u penziji.Na zgarištu kuće našao sam ovu sliku koju ti šaljem. Ako imaš sliku na kojoj sam ja i ti pošalji mi.Imao sam podstraumatski stres i bio u bolnici tri mjeseca tako sam otišao u penziju a u glavi mi sve ispreturano. Tako da nisam u stanju napisati par rečenica ispravno gramatički. Ali sam opet sretan i zadovoljan sa svojom porodicom.Živim u selu Mahala kod Kalesije a to je na putu između Tuzle i Zvornika.Divim ti se kada te vidim sa motorima ja motore volim ali samo one do 50 kubika oni veliki se plašim.Neznam šta bih ti još pisao sretan sam i presretan što sam se našao sa tobom i što se dopisujemo, ako te još nešto interesuje pitaj jaću odgovoriti toliko za sada .Tebi i tvojoj porodici želim puno sreće i lijepog zdravlja a firmi puno uspjeha. Tvoj drugar Aljo
Dodajte mape i uputstva za vožnju do svoje zabave Pokažite im put!
Aljo. (5).jpg
23K Pogled Prenos
poglente po 37 letih sma se nejšla z kolegon z vojske -resen zanimivo

MHA nedelja, 7. junij 2009 ob 13:38

Pri 90 letih končno maturirala

Chicago - MMC RTV SLO

Nikoli ni prepozno: 90-letnica iz Chicaga, ki je med veliko gospodarsko krizo šolo obesila na klin, je te dni dobila spričevalo o končanju srednje šole.

Eleanor Benz je leta 1936 v zadnjem letniku, le nekaj mesecev pred maturo, prekinila šolanje na gimnaziji Lake View v Chicagu in se zaposlila, da bi svojim staršem pomagala pri preživljanju družine s sedmimi otroki.

V naslednjih desetletjih se je preselila v predmestje in rodila 15 otrok, ki so ji dali 54 vnukov in 37 pravnukov.

Razočarana, ker je pustila šolo
Benzova je nato sicer hodila v večerno šolo tipkanja in računovodstva, a je pred časom družini razkrila, da je eno njenih največjih razočaranj v življenju dejstvo, da nikoli ni dokončala srednje šole. Njeni potomci so stopili v stik s šolo Lake View, kjer so Benzovi po vztrajnem raziskovanju arhiviranih zapisov izdali potrdilo o končani srednji šoli.

Na praznovanju njenega 90. rojstnega dne je družina Benzovi izročila spričevalo, letopis njene srednješolske generacije in haljo s čepico, na kateri je zapisana letnica 1936, poroča Chicago Sun-Times.


Heh, ze pa de se te lehko vpisala na koliđ.Maturant

MILAN nedelja, 7. junij 2009 ob 16:04

Hjooj te pa de že stora dere de doktorerala

MHA petek, 3. julij 2009 ob 15:02

Življenje je res sladko"

Sydney - MMC RTV SLO/STA

Ben Southall, ki je bil izbran med 35.000 kandidati za skrbnika avstralskega otoka Hamilton, je v sredo začel opravljati sanjsko službo.

"Življenje je res sladko," je povedal prvi delovni dan 34-letni srečnež, ki je dodal, da navdušenje ni najboljša beseda s katero bi lahko opisal svoje trenutno stanje: "Zdaj se mi zdi januar, mesec ko sem se usedel in razmišljal, ali naj se sploh prijavim na razpis za sanjsko službo, zelo daleč stran. Včasih ne morem verjeti, da sem zares tu in da sem imel toliko sreče, da so ravno mene izbrali."

Med finaliste se je Ben uvrstil po svojem zanimivem videoposnetku, kjer je pokazal svojega avanturističnega duha, priložil pa je tudi fotografije, na katerih jaha noja, teče na maratonu, pohaja po Afriki in poljublja žirafo. Southall se je moral tako kot drugih 15 kandidatov, ki so se uvrstili v finale, med drugim izkazati med potapljanjem v kristalno čistem morju ter uživati v hrani na pikniku na plaži. Dokazati je moral tudi sposobnosti pisanja na blogu.

Razpis za sanjsko službo je del promocijske kampanje Queenslanda, ki je po tamkajšnjih navedbah že obrodil sadove.



Toti tüdi takšo sansko slüžbo doba, či lehko sploh rečen slüžbo.

MILAN nedelja, 20. september 2009 ob 13:10

To ja To ja To ja Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran
TO SI POGLEDNITE KEJ SMO ZGRABILI TRIJE KÜNŠTNI PRLEKI
v Valbandoni 16 septembra 2009 ob 10 vüri dopodne
106 komadof to je bija dozde nejvekši plen.

MILAN nedelja, 20. september 2009 ob 13:12

Vuuhuu ednuk ob provi priliki van razložin skrivnost ribičije



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.