MHA sobota, 15. marec 2008 ob 11:42

Ja san to hmerje tan v Afriki, ki nemajo ne cepiva pa ne nobene "zdravniške" oskrbe. Oviden so glih pri nas obsodili nekdanjo doktorco, ki je namesto ka bi zdravila malarijo, ga je zdravila za homepoatijo.

erof nedelja, 16. marec 2008 ob 08:17

Nela je napisal/a:
MHA je napisal/a:
Murko vabi na 'medijsko' poroko

Pa to te buje Buum Butl Pa na sliki tota jegova izbranka vidi vün kak ded. Totemi je tüdi cuk že dovno odpela.



Pa dej no, toti je pa ta provi trot Butl, negi sen vidla slike ka so ga areterali pa nevem zakej. Pisalo je:

...lahko samo omenim, da smo pri aretaciji uporabili vsa zaščitna sredstva, tako da je postopek lahko potekal varno in gladko. Med postopkom smo skušali smo biti kar se da neboleči, saj gre za zvezdnika g. Murko Damjana. Osumljenec se med postokom ni upiral, le dejal je: "zdaj ste pa globoko v dreku".....hehe Hjooj

--------------------------------------------------------------------------
veliko zanimanje za majsko poroko Damjana Murka in njegove Maje, da je šef TV Paprike Mark Žitnik menda pripravljen za ekskluzivni prenos plačati ženinu in nevesti 25 tisoč evrov. Če seveda ne gre samo za dogovorjeno reklamno potezo, ki jih Murko sicer zna vleči, prijateljica pravi, da bi bilo sodelovanje z Damjanom Murkom dober biznis tudi za kakšno firmo, ki želi opozoriti nase.

Damjan Murko in njegova Maja bosta najverjetneje s prenosom njune poroke zaslužila 25 tisoč evrov.

Damjan Murko vam bo za enourni nastop v živo (s poudarkom "v živo"Pomežik zaračunal nekje okoli 600 evrov, v prazničnem decembru pa je njegova cena zaradi povpraševanja kar nekajkrat poskočila. V kolikor pa želite le eno pesem za vaš rojstni dan, vam bo Murko vzel nekje med 150 in 200 evri, pod pogojem, če ga bo njegova pot v tistem času slučajno zapeljala ravno mimo lokacije, kjer praznujete rojstni dan.
Butl

MHA nedelja, 16. marec 2008 ob 19:32

Najboljši izgovor leta


Berlin - MMC RTV SLO

Nemškemu vozniku tovornjaka se je uspelo izmuzniti kazni zaradi uporabe prenosnega telefona med vožnjo, potem ko je zatrdil, da ga je uporabljal kot grelnik ušesa.

Sodišče v Hammu je presenetljivo sprejelo zagovor Walterja Kleina, da si je telefon prislonil k ušesu zato, ker je imel ravnokar napolnjene baterije in je bil kot tak prijetno topel.


Tako Klein tehnično ni prekršil zakona, ki pravi, da lahko vozniki med vožnjo telefonirajo le z uporabo prenosnega telefona, ki ne zahteva rok. 43-letni tovornjakar je sodišču dejal: "Strašno me je bolelo uho in bolečina se je le še slabšala, ker se notranjost vozila še ni ogrela. Zato sem pograbil telefon, ki se je ravno polnil, in ga prislonil k ušesu, ravno v tistem trenutku pa me je ustavila policija."

In kako se mu je uspelo imuzniti brez kazni s takim zagovorom? Sodišču je dostavil telefonski račun, ki je dokazoval, da v času, ko so ga ustavili, ni telefoniral.


Či do me kdej policeji dobili ka bon telefonera med vožjo, bon reka ka me v vüho zebe.

Nela ponedeljek, 17. marec 2008 ob 13:13

Po urin na pogreb


Kolesarja Kevina van Impea so člani antidopinške agencije ujeli na pogrebu, kjer so od njega zahtevali vzorec urina.

Kevin van Impe je pred dnevi preživljal enega najbolj žalostnih trenutkov svojega življenja. Belgijec je bil namreč na pogrebu sina. Kljub temu da veljajo pogrebi za daleč najbolj žalosten trenutek življenja, pa predstavnikov antidopinške organizacije to ne zmoti.

Belgijskega kolesarja so ujeli kar na pogrebu in zahtevali vzorec urina. Proceduro so izpeljali v eni izmed tamkajšnjih mrtvašnic. S tem so borci proti zlorabi prepovedanih poživil prekoračili mejo dobrega okusa in le še enkrat več dokazali, da jim v borbi za poštenost v športu ni para.

Van Impe ni mogel verjeti, da si predstavniki organizacije dovolijo kaj takšnega, saj „obisk“ na pogrebu še zdaleč ni bil primeren. „Sploh me niso želeli poslušati, tudi počakati niso hoteli. Nisem mogel storiti nič drugega, kot da sem nemudoma oddal urin,“ je dogodek opisal van Impe. Zaradi nehumanega postopka se je oglasil tudi belgijski lokalni minister za šport Bert Anciaux: „Zakon je potrebno spoštovati, a način bi bil lahko bolj human. Van Impe je bil dovolj v šoku že zaradi sinove smrti, zato bi lahko predstavniki antidopinške organizacije izbrali kakšen drugi dan.“

Komentar na nehumanost

Srdjan Ðorðeviæ, atletski trener: "Takšni prijemi protidopinške organizacije so popolnoma neokusni. Težko rečem kaj drugega. Spomnim se, da so pred leti tri protidopinške organizacije neuravnovešeno enega atleta preverjale trikrat v enem dnevu (pred tekmo, po tekmi in doma). Mislim, da to presega vse meje.“

Tomaž Nose, kolesar : “To ni normalno. Mislim, da si česa takšnega nihče ne želi. Sam se česa podobnega ne spomnim.“



No eni pa so res brez srco. Žalosten Bor pocakali bi lehko, ce so ze toti den mogli priti pa je ze taksna slila bila, ka bi bor pogreb minijo. Butl

MHA torek, 18. marec 2008 ob 12:15

Junakinji kazen namesto zahvale

Sacramento - MMC RTV SLO

15-letnica, ki je ohranila mirno kri in ustavila avtobus, potem ko je voznica izgubila zavest, je bila "nagrajena" s šolskim priporom.

15-letna Američanka Amanda Rouse je bila na šolskem avtobusu skupaj s še 40 šolarji, ko je avtobus nenadoma podivjal. Voznica se je namreč med vožnjo udarila v glavo in izgubila zavest.

Amanda je prisebno skočila do voznikovega sedeža, zagrabila volan in pritisnila na zavoro. Avtobus je sicer oplazil dva parkirana avtomobila, a na srečo ni bil nihče poškodovan.
In zakaj je bila kaznovana? Ker je ravno tisti dan sporočila, da je ne bo v šolo, ker ji je slabo, v resnici pa je "špricala" pouk in ob njenem junaštvu je vodstvo kaj hitro ugotovilo, da ne leži doma.

Njena mama priznava, da si je hčerka kazen zaslužila, saj je "sprejela napačno odločitev", a ob tem dodaja, da je očitno višja sila hotela, da se je Amanda ravno takrat znašla na tistem avtobusu.

MHA sreda, 19. marec 2008 ob 11:57

Kdo želi kupiti Ianovo življenje?

Sydney - MMC RTV SLO/Reuters

Neki Avstralec, obupan nad ločitvijo in večno nesrečno usodo, se je odločil na eBayu prodati kar svoje življenje.

"Hej, vsi, moje ime je Ian Usher in dovolj imam svojega življenja! Če ga želite, ga lahko imate, skupaj z mojo prekrasno hišo v Perthu, službo, oblekami, motorjem in krasnimi prijatelji," se glasi njegov oglas.

Cena celotnega "paketa"? 420.000 avstralskih dolarjev, kar znese 246.679 evrov. Dražba se začne 22. junija.
Ko se bo našel najboljši ponudnik, bo Ian presrečen. "Zajel bom zrak, odprl vrata hiše, vzel le denarnico in potni list ter začel pisati življenje na nov list."

In komentar njegove zdaj že nekdanje žene? "Zdelo se mi je, da ima duševne težave ..."


Butl

Nela sreda, 19. marec 2008 ob 12:33

To sen glih gnes zaron vidla po porocilih. Haa Samo moren recti, da je hisa res lepa, pa mo fenomenalen razgled na morje pa plazo, pa se vsega boga se nejde dobrega. Mater se prijatele ponuja.....hehe. Hjooj

MHA petek, 21. marec 2008 ob 11:45

Nepridiprava po ropu poklicala taksi

Toronto - MMC RTV SLO

Dva najstnika naj bi vlomila v trgovino, nato pa sta z denarjem želela pobegniti na dokaj nenavaden način - poklicala sta taksi.

Usumljenca naj bi vdrla v neko trgovino v kanadskem mestu Oakville blizu Toronta in izpraznila blagajno. Pobeg bi jima po vsej verjetnosti uspel, če bi prej pomislila na lastnen prevoz, namesto tega pa sta se odločila poklicati taksi.

Taksi je res prišel, vendar z dvema policistoma.

Po telefonu se je vse slišalo
Pred ropom se je namreč neka ženska po telefonu pogovarjala z edinim uslužbencem v trgovini - njenim možem, ki je moral ob ropu odložiti slušalko, ženska pa je poslušala naprej. Ugotovila je, da se dogaja rop, poleg tega pa je tudi ujela, da nameravata nepridiprava poklicati taksi. Vse to je nato povedala policistom, ki so se povezali s tamkajšnjimi taksisti in jih posvarili, da jim morajo sporočiti, če bodo dobili kakšen klic iz bližine omenjene trgovine. Ker sta nato roparja taksi tudi zares poklicala in je to izvedela tudi policija, sta se dva policista, da bi bilo manj sumljivo, do trgovine odpeljala kar s taksijem. Začudena osumljenca so takoj prijeli.

"Odločiš se, da boš izvedel rop, a si brez prevoza, zato boš poklical taksi - to pa res ni najbolj izpopolnjen zločin," je povedal policist Kevin Maher iz tamkajšnje policije.


Pecikl Totidvo sta se tüdi scoj spravila kak lačen srat.

Nela nedelja, 23. marec 2008 ob 21:46

Provalili u crkvu kako bi vodili ljubav na oltaru!
Crystal Ann Rowland (24) i Matthew Thomas Pearce (28) provalili su u crkvu na Floridi kako bi vodili ljubav na oltaru. Policija ih je zatekla na mjestu 'zločina' nakon dojave graðana koji su primijetili da se u crkvi nešto čudno dogaða.


Crystal Ann Rowland (24) i Matthew Thomas Pearce (28) Kad su policajci ušli u crkvu zatekli su Crystal kako se skriva iza propovjedaonice. Matthew je takoðer bio skriven. Oboje su bili goli. Na podu je bilo razbacano njihovo donje rublje.

Matthew je policajcima rekao kako je, nakon opijanja, Crystal predložila 'spiritualno i seksualno iskustvo na oltaru'.

Par je optužen za provalu u crkvu, kriminalne radnje te nanošenje štete javnom vlasništvu.


.....Naskoči hehe tak pa so jidva zahaklali poleg. HahahaNa zadnje urejal: Nela, dne: 23.03.2008 ob 20:47

MHA torek, 25. marec 2008 ob 11:03

Konjem vstop v bolnišnico prepovedan

Lihue - MMC RTV SLO

Neki Američan je hotel z obiskom razveseliti svojega sorodnika v bolnišnici, s seboj pa je pripeljal nenavadnega obiskovalca.

Moški je bil prepričan, da bo njegovemu sorodniku, ki leži v bolnišnici Wilcox Memorial na Havajih, dobro delo, če bo s seboj pripeljal njegovega ljubljenca konja.

S konjem sta vstopila v bolnišnico, odšla v dvigalo in se odpeljala v tretje nadstropje, kjer je njegov sorodnik. Šele tam so ju ustavili varnostniki.

Res je, da omenjena bolnišnica dovoljuje, da paciente obiščejo njihovi hišni ljubljenci, je povedala Lani Yukimura, predstavnica bolnišnice, a to se nanaša le na pse in mačke. "Konji tu nimajo kaj iskati," je dodala.

MHA sreda, 26. marec 2008 ob 22:12

Striptizeta na pogrebu

Tajec je za pogreb pokojnega očeta najel erotično plesalko, ki je plesala pred krsto.

Zanimiva zgodba prihaja s Tajske. Nek Tajec je za pogreb pokojnega očeta, ki je umrl v starosti 104 let, najel striptizeto. Plesalka je svoj izzivalni ples izvedla kar pred pokojnikovo krsto. Udeleženci pogreba so v predstavi uživali kar deset minut.
Cai Ruigong pravi, da je z očetom sklenil dogovor. Če bo le ta živel dlje kot 100 let, bo na njegovem pogrebu odplesala erotična plesalka. Oče, Cai Jinlai, je umrl v 104. letu starosti, na poti v mesto na volitve. Pokojnik je bil najstarejši prebivalec majhne vasice, ki šteje le 100 vaščanov.

Po besedah sina, je Cai Jinlai s svojimi prijatelji rad obiskoval lokalne klube, kjer so si z veseljem ogledali predstave erotičnih plesalk.


vir:24vür

MHA petek, 28. marec 2008 ob 13:36

Murko ima fantovščino

Štajerski pevec Damjan Murko, ki se poroči 3. maja, bo imel 19. aprila tudi fantovščino, najel pa je tudi poročno agencijo.

Zdaj gre že zelo zares. Kontroverzni štajerski pevec in zabavljač Damjan Murko, ki se zadnje čase redko „premakne“ iz svojega Maribora, se bo torej poročil 3. maja. V mariborski stolni cerkvi bo tako v začetku maja zelo veselo, saj je Murko na poroko s svojo srčno izbranko Majo Žilavec povabil številne goste, znane „face“ in medije iz vse Slovenije.


Več lehko preštejete tü. BuumNa zadnje urejal: MHA, dne: 28.03.2008 ob 12:38

Nela petek, 28. marec 2008 ob 15:10

To se bo zanimivo. Hihihi Samo neksno hitro mo fantovcino, ce se kume maja zeni. A jegova pa sla ze k birmi? Hehe! Hihihi

erof petek, 28. marec 2008 ob 16:28

V provinci Džilin na severovzhodu Kitajske živi prav posebna želva. Gre za žival, ki redno kadi in naj bi bila celo odvisna od nikotina.

Njen lastnik je mož po imenu Jun, ki je seveda tudi sam strasten kadilec. Nekega dne je svojo ljubljenko izzival s cigaretnim ogorkom in na njegovo veliko prenečenje želve cigareta v ustih ni motila. In tako dan za dnem.

"Zdi se mi, da je postala že odvisna," je ugotovil Jun. "Kadar koli me vidi, da kadim, pomoli glavo iz vode in priplava k meni. Ne da mi miru, dokler ji ne dam enega "dima"," pravi.

"Poskus" sta ponovila tudi pred očmi nekega novinarja, ki ni mogel verjeti, da je želva cigareto pokadila v manj kot štirih minutah.

Znani so primeri, da so se h kajenju zato, da bi čim bolj posnemale ljudi, zatekle opice, o "nikotinskih" želvah pa do zdaj ni bilo poročil.Dim

MHA petek, 28. marec 2008 ob 16:48

Z miško do Paulovega denarja


London - MMC RTV SLO

Na spletu se lahko igrate, da ste Heather Mills sredi hude ločitvene bitke s Paulom McCartneyjem in "Maccu", tako kot Heather, odžirate milijone.

V igrici na spletni strani Mucca Chucka nabirate točke (in virtualni denar) tako, da s kozarcem polivate vodo (virtualno, seveda) na sličice Paula McCartneyja in njegove odvetnice Fione Shackleton, kar (ne po naključju) močno spominja na incident, ko je Millsova zares vrgla korarec vode na Shackletonovo na sodišču. In to potem, ko so odločili, da ji mora Paul plačati 24,3 milijona funtov (kar je sicer le kaplja v morje McCartneyjevega velikanskega bogastva, pa vseeno ...)!

Točke pa izgubljate, če po pomoti zadanete figurico sodnika. Več točk ko naberete, več Maccovega denarja dobite.


"Ločitveno" igrico Paula in Heather najdete tukaj

erof sobota, 29. marec 2008 ob 18:01

Zanimivi seks zakoni

Tole kroži po mejlih..z dodanimi komentarji

V Libanonu imajo moški dovoljenje za seks z živalmi, ampak le-te morajo biti obvezno ženskega spola. Če jih kdo zaloti seksati s kakršnimkoli samcem, so kaznovani s smrtjo.

Pa kdo bo gledu kamelo med noge


V Bahrainu ginekolog pri pregledu ne sme gledati direktno v ženske genitalije, ampak zrcalno v ogledalu. Direktno gledanje v žensko vagino je strogo kaznivo.

Pa vrečko mora met na glavi


Če te v Indoneziji zalotijo med samozadovoljevanjem, te kaznujejo z obglavljenjem.

(dragi kolegi, ne iti tja...)


V Guamu je življenjska služba nekaterih
moških, da potujejo po državi in razdevičujejo device, ki jim za to tudi plačajo.
Tam je namreč strogo prepovedano, da se ženska poroči, če še ni seksala.

To je neki za moške kolege


Prodajalke zgoraj brez so dovoljene v Liverpoolu , Anglija - ampak samo v trgovinah z ribami.

(Logično, mar ne?)


V Caliju, Kolumbija , lahko ženska seksa samo s svojim možem. In ko to počne prvič, mora biti obvezno v sobi z njo mama, da je priča dogodku.

Pol pa uživi


V Hong Kongu ima prevarana žena pravico ubiti svojega moža, ampak to lahko stori samo z golimi rokami, brez dodatnih pripomočkov (pištola, nož, sekira, bejzbol palica...) Po drugi strani pa lahko moževo ljubico ubije na vse načine, ki si jih želi.

Juhuhu Naskoči Bič

MHA nedelja, 30. marec 2008 ob 14:38

Rusija dobila stranko plavolask


Moskva - MMC RTV SLO

Še bolj kot novica o tem, da so v Rusiji ustanovili politično stranko plavolask, je zanimiv podatek, da je njen predsednik - moški!

Poleg tega je glavna tajnica novonastale stranke Marina Vološinova rjavolaska. "Stranka plavolask je bila ustanovljena za plavolaske, tiste, ki imajo radi plavolaske, in za "plavolaske po duši". Jaz se v duši počutim kot plavolaska", je povedala Vološinova.

Da ima stranka resne politične cilje, dokazuje njen načrt, da dobi do naslednjih ruskih predsedniških volitev leta 2012 50.000 članov in resno izzove predsednika Dmitrija Medvedeva.

Od šal o plavolaskah do resnih tem
Ideja o ustanovitvi nekoliko neobičajne poliotične stranke se je rodila na spletni strani kluba Ljubitelji plavolask, ki se je iz foruma za izmenjavo šal o plavolaskah spremenil v mesto, na katerem potekajo resne razprave o težavah, s katerimi se spopadajo Rusinje.

"Imeli bomo plavolaso predsednico, če pa po naključju najdemo čudovito žensko, ki ne bo plavolasa, jo bomo nagovorili, da si pobarva lase. Vsaka ženska bi si pobarvala lase, če bi bilo to potrebno, da bi postala predsednica Rusije," je razglabljala glavna tajnica stranke in dodala, da so v stranki dobrodošle tudi neplavolaske in moški.

optix nedelja, 30. marec 2008 ob 18:33

fsaka čast ruson, poleg stranke ljubiteljev vodke, zaj so še naredli stranko plavolask Nasmeh


Gor Gor Gor

Nela sreda, 2. april 2008 ob 18:04

ADIJO PAMET KAKSNI CEMERI



Cemerjok



Hjooj

MHA sreda, 2. april 2008 ob 19:53

Vlomilec se je delal mrtvega


Valencia - MMC RTV SLO

Nek vlomilec je vlomil v mrliško vežico, policiste pa je želel pretentati tako, da se je naredil mrtvega. Ni mu uspelo.

Nepridiprav je v vežico iz okolice španske Valencije vlomil sredi noči, povzročil pa je pravi hrup, ki so ga slišali bližnji sosedje in poklicali policijo.

Ko so možje v modrem skupaj z lastnikom vežice prispeli, so znotraj našli osumljenca, ki je ležal v posebni stekleni komori za mrliče in se delal mrtvega. "Igra" mu ni dobro uspela, saj je bilo očitno da diha, poleg tega pa je bil oblečen v zelo slaba oblačila.

"Pri nas je običaj, da pokojnika oblečemo v lepe in dostojne obleke, ta moški pa je imel na sebi zgubana in umazana oblačila," so povedali na policiji. "Želel je izgledati, kot da je mrtev, vendar je dihal," je povedal eden izmed policistov.
V vežici sicer ni bilo prav nobenih vrednejših stvari.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.