Nela četrtek, 3. april 2008 ob 12:25

Murko: Derenda je zakon!

Maribor, 03.04.2008, 10:24 | J. Z.

Štajerski pevec Damjan Murko je za 24ur.com navdušeno odprl vrata svojega domovanja v centru Maribora.

Od glasbe živim dobro!
„Glejte, slovenska glasbena scena je pač takšna, kot je, včasih tudi malo hecna in zmešana. Lahko jo ljubimo ali sovražimo, vendar osebno že šest let od glasbe in medijev živim zelo dobro. Drugače pa vam lahko zaupam, da mi je na naši sceni najbolj všeč Nuša Derenda, ki jo zato tudi najbolj spoštujem,“ je za 24ur.com med drugim povedal štajerski pevec Damjan Murko, ko smo ga pred dnevi obiskali na njegovem domu v središču Maribora.

Razpoloženi Damjan se sicer intenzivno pripravlja na svojo poroko, ki bo 3. maja letos v štajerski prestolnici, njegova izbranka Maja Žilavec, sicer poslovodja v tuji trgovski hiši v Mariboru, pa ima očitno s temi predporočnimi „pripravami“ precej manj dela kot njen bodoči mož..

Murko pa ob vsej tej medijski pozornosti še naprej zelo resno išče menedžerja ali agencijo, ki bi na slovenskem trgu zastopala njegove interese. In cena za nastop? Načeloma od 500 do 1000 evrov, ali kar po dogovoru, kot pravi štajerski slavček.

Vem, da recimo Domen Kumer nikoli ne bo moj menedžer ali producent, kaj šele kaj drugega. Res nikoli. On živi v povsem svojem glasbenem svetu in jaz v svojem. Imam svojo vizijo in kriterije, od katerih tudi v prihodnje ne bom odstopil,“ nam je zaupal Damjan, ki naj bi od znene mariborske avtohiše že kmalu dobil tudi sponzorski avtomobil.

Drugače pa kavo zelo rad spije v kakšnem lokalu na Lentu, ob reki Dravi, kjer ga ponavadi najbolj navdušeno pozdravljajo njegovi mestni oboževalci.


JA SAMO KERI OBOZEVALCI?Hjooj To si je venda zmislo.

Nela četrtek, 3. april 2008 ob 12:30

Damjan se je pred dnevi takole nastavil foto objektivu in sicer pred stanovanjskim blokom v centru Maribora.Hjooj



Poglednite toti sexi pogled pa pozo! Hjooj Hjooj Hjooj Hjooj

Pa se video:

slovenskislavcek

Na toten videi je tudi adijo no, pa kak se smeje pa guci.ButlNa zadnje urejal: Nela, dne: 03.04.2008 ob 11:31

MHA četrtek, 3. april 2008 ob 22:44

72 Avstralcev likalo pod vodo


Melbourne - MMC RTV SLO

Da bi prišli v knjigo rekordov, se ljudje lotijo marsičesa. Skupina 72 Avstralcev je na primer postavila rekord v podvodnem likanju.

72 avstralskih potapljačev je ob obali Melbourna na treh metrih globine postavilo vsak svojo likalno mizo in z likalnikom, ki so mu prej "iz varnostnih razlogov" odstranili priključni kabel, zlikalo srajco. Tako so presegli rekord iz leta 2005, ko je srajce pod vodo likalo "le" 70 potapljačev.

Ekstremno likanje je v zadnjih letih postalo precej priljubljeno, "športniki" pa se tovrstnega domačega opravila lotevajo na najbolj nemogočih mestih - na Antarktiki, na dnu velške mlake in na sredini steze za gokart v Streathamu.

Na spletni strani extremeironing ta novi šport opisujejo kot šport, ki združuje užitek ob ekstremni dejavnosti na odprtem z zadovoljstvom ob dobro zlikani srajci.



MHA petek, 4. april 2008 ob 14:53

Na zadnje urejal: MHA, dne: 04.04.2008 ob 13:58

MHA petek, 4. april 2008 ob 15:00

Neče mi grotati, ka bi fse v eno objavo sprava. V glovnen sliko sen na pol vreza, ker je bila preveka, či pa bi jo pomenjša, te pa se nebi intervju vida.

optix petek, 4. april 2008 ob 19:16



kaj je to za konja... Nasmeh

MILAN petek, 4. april 2008 ob 19:39

Kul
zgleja ka je meja bližje srečaje s cugon keri je pripela s kačur

MHA petek, 4. april 2008 ob 20:19

MILAN je napisal/a:
Kul
zgleja ka je meja bližje srečaje s cugon keri je pripela s kačur


Hehehe Haha
Provi lover boy je Hjooj

MHA sobota, 5. april 2008 ob 13:46

Po ločitvi vse prerezal na pol

Beograd - MMC RTV SLO

Neki srbski kmet je s kotno brusilko razpolovil vse svoje kmečko orodje in stroje, saj je sodišče odločilo, da mora imetje deliti z bivšo ženo.

76-letni Branko Živkov je medijem povedal, da proti odločitvi sodišča ni imel nič in je bil pripravljen svoji zdaj že bivši ženi Vukadinki dati delež, ki ji pripada po 45 letih zakona, razbesnelo pa ga je dejstvo, da si morata razdeliti tudi kmečko orodje.

Namesto tega je kupil kotno brusilko in vse svoje orodje prerezal na pol, vključno z velikimi predmeti, kot so kletke za živino, kmečka brana in stroj za sejanje.

"Še vedno se nisem odločil, kako naj si razdeliva kravo," je povedal krajevnemu časopisu. "Samo pove naj, kateri del bi imela rada - sprednji z rogovi ali zadnji z repom!

Dejan sreda, 9. april 2008 ob 12:44

Bo Bush blokiral tudi splet v Sloveniji?

Hrvaški ponudniki interneta so morali zaradi naloga ameriške Službe za varnost blokirati ves internetni promet v in iz strežnikov v države, ki jih ameriški predsednik George Bush imenuje "osi zla". Sporočili so, da to zajema države Bližnjega vzhoda, osrednjo Azijo, Severno Korejo in tudi Kitajsko. Blokado so ob prihodu presednika Busha potrdili hrvaški HT, Iskon in tudi CarNet, vendar je niso komentirali. Razlogi za blokado so bili seveda preprečevanje morebitnih priprav na teroristične napad v času obiska ameriškega predsednika. Proti blokadi so protestirali hrvaški izvozniki, saj je bila s to odločitvijo ogrožena poslovna komunikacija s partnerji v teh državah, ki predstavljajo kar 35 odstotkov skupnega izvoza.

Bush bo 9. junija ob vrhu EU - ZDA obiskal tudi Slovenijo, mnogi pa se že sprašujejo, ali se bo podobno kot na Hrvaškem zgodilo tudi pri nas. Ali bodo Američani zaradi bosanske veje Al Kaide in nevarnosti terorističnih napadov zahtevali enake varnostne ukrepe v Sloveniji? V naši državi naj bi bilo trenutno že več kot 1000 agentov, ki pregledujejo in pripravljajo teren za obisk predsednika, saj je Bush eden najbolj ogroženih in osovraženih voditeljev držav na svetu.


Toti mejmun bi lehko sebe blokera Hjooj

Nela sreda, 9. april 2008 ob 13:17

Bedarija Butl

Nela sreda, 9. april 2008 ob 13:22

MHA je napisal/a:
Neče mi grotati, ka bi fse v eno objavo sprava. V glovnen sliko sen na pol vreza, ker je bila preveka, či pa bi jo pomenjša, te pa se nebi intervju vida.


Toti pa tudi, adijo pamet, kej te misli ka si ga vse babe zelijo, ce taksne izjave do. Butl Pa se neke vun mec, jooj vse mi slabo dere ga ki vidim, toti je res som v sebe zalubleni kako se mi zdi. Kak pa guci pa se obnosa, pa bi rela ka je peder. Hihihi Tota jegova pa tudi....eh.....groza. Hjooj Negi sem stela ka je nehce napiso, ka je tota jegova on z lasuljo. Haa Hehe!

Nela sreda, 9. april 2008 ob 13:37

Murko: 'Življenje je marketing'


Pevec Damjan Murko je vse bolj nemiren. Bliža se namreč 3. maj, ko se bo v Mariboru poročil s svojo srčno izbranko Majo Žilavec.


Kako pa bi sploh preživel brez vseh teh silnih slovenskih medijev? Težko. Zelo težko. Včasih se na sceni in v medijih ne pojavim teden ali dva, pa je že vse narobe, nihče me sploh ne povoha, potem pa sem spet v središču zanimanja, tako da dobim tudi kakšno povabilo za glasbeni nastop. Skratka, življenje je marketing,“ pravi vse bolj nemirni štajerski pevski slavček Damjan Murko, ki zadnje tedne vse bolj poredko odide iz svojega stanovanja v središču Maribora.

Tudi Damjanovo razpoloženje precej niha, saj se poročni dan (3. maj 2008) vse bolj bliža, prav tako pa se na vseh koncih in krajih razpredajo priprave na ta veliki dogodek. Vsi povabljenci naj bi do 10. aprila svojo udeležbo na poroki potrdili izbrani gospodični Suzani, organizatorki poroke, in to na posebno številko mobilnega telefona.


Njegova srčna izbranka Maja Žilavec se zdi precej bolj umirjena, čeprav je frontmen tega tudi nadvse medijskega projekta seveda njen Damjan, ki na kavo in na klepet z najbližjimi najraje odide v zelo znani kafe bar in klub na Lentu ob reki Dravi.

"Tudi tale mariborski radijski voditelj in moderator Robert Roškar me ne bo prišel ravno poceni, vendar sem za vodenje poroke in vsega dogajanja hotel prav njega. Pošteno ga bom plačal, tako pač mora biti,“ pravi Murko, ki je na poroko seveda povabil tudi popularno slovensko pevko Sašo Lendero, ki je pred tremi leti napisala tudi njegov največji hit z naslovom Srečen, ker sem moški. Leta 2001 je v samozaložbi izšla njegova prva zgoščenka z naslovom Poleti lastovka, leto prej pa je prvič nastopil in sicer na amaterski glasbeni prireditvi Živilko poje.

Svoje pevske začetke je Damjan Murko snemal na navaden kasetofon in jih potem predvajal domačim.Zaposlena Saša, ki je to pesem za Damjana malce nepričakovano napisala kar na dopustu na otoku Korčula, bo na poroko prišla s svojim spremljevalcem in poslovnim partnerjem Mihom Hercogom, ali pa bo v mariborski Festivalni dvorani na zabavi po poročnem obredu v stolni cerkvi tudi nastopila, pa očitno ostaja velika skrivnost. In še tole, Damjan je v prostoru za zabavo pripravil tudi poseben sedežni red, ki se ga bodo morali držati prav vsi gostje in povabljenci.





Zej si ga tu glednite:

Trot

Na gostuvaji do mu popevali Ptujskih pet, hehe. Toti video je po ta provi, kak guci pa se smeji...provi toplovodar. Zlotizob Zej keri ne vete kak bi zaprosili zensko, si to poglednite, hehe. Toti kej ga hodijo snemat, se tudi venda rezijo potli s tega. Nasmeh

Aja pa se naj komentar:

Ne ga zajebavat, k vas bo z gumjasto račko po ritki udaru Nasmeh Hahaha

MHA sreda, 9. april 2008 ob 15:14

Glede Buša, ke sploh hodi neke po sfeti, či je nejbol ogroženi pa nejbol osovroženi precednik. Nej ostone duma. Jas sen čüja, ka misli Buš odkriti spomenik dr. Drnovška, v eni občini. To še je le bedarija Hjooj

MHA sreda, 9. april 2008 ob 15:23

Nela je napisal/a:
Zej si ga tu glednite:

Trot

Na gostuvaji do mu popevali Ptujskih pet, hehe. Toti video je po ta provi, kak guci pa se smeji...provi toplovodar. Zlotizob Zej keri ne vete kak bi zaprosili zensko, si to poglednite, hehe. Toti kej ga hodijo snemat, se tudi venda rezijo potli s tega. Nasmeh

Aja pa se naj komentar:

Ne ga zajebavat, k vas bo z gumjasto račko po ritki udaru Nasmeh Hahaha


Čuj ti, ja ka te s totim je, kaj če se mu je čist poslabšalo Hjooj Totega so vendar te snemali, dere je séjo, ka de se ženja. Je pre fest veka mediska osebnost, ja to že, san je preci slepa mediska osebnost. Butl

Nela petek, 11. april 2008 ob 13:29

SRBSKA PROSTITUTKA ZA SEKS S PIT BULLOM DOBILA 4000€


Sve veæi broj srpskih studentica zbog neimaštine se okreæe prostituciji, a za tri sata rada na ulici mogu zaraditi izmeðu dvije i tri tisuæe kuna.

Na seksualnom tržištu susjedne Srbije pojavio se novi vrlo unosan oblik prostitucije, seksualno opæenje sa životinjama. Kako je za Press ispričao istražni sudac Denis Bečireviæ, nedavno mu je na sud došla djevojka koju je svodnik ucjenjivao snimkama seksa nje i pit bulla. Svjedočila je pred sudom da je na taj čin nitko nije prisilio i da je za to dobila četiri tisuæe eura, tvrdi Beæiriæ. Djevojka je honorar dobila od nepoznate gospode, koja su željela gledati seks sa psom. Prema pričanju šefa beogradskog Odjela za javni red i mir Milana Staniæa, sve se veæi broj srpskih studentica zbog neimaštine okreæe prostituciji, a za tri sata na ulici mogu zaraditi izmeðu dvije i tri tisuæe kuna.


Kozlam Kozlam Kozlam Kozlam Kozlam Kozlam Kozlam gnuse!

MHA petek, 11. april 2008 ob 15:13

Roparji nehote kot Janko in Metka

Cincinnati - MMC RTV SLO

Se še spominjate pravljice o Janku in Metki, ki sta metala drobtinice, da bi našla pot iz gozda. To so nehote naredili tudi mladi roparji.

Policija je v ameriški zvezni državi Ohio izsledila skupino roparjev, ki so oropali trgovino s sladkarijami, pomagala pa jim je sled pisanih ovitkov. Cincinnatijski policisti so v četrtek prejeli klic, da je bilo vlomljeno v trgovinico s sladkarijami.

Odpeljali so se na kraj zločina in našli sled praznih ovitkov, ki je vodila od vrat na ulico. Sledili so pisani črti in nekaj ulic stran res našli mlado, nič hudega slutečo skupinico požrešnih roparjev, ki so ukradli kar za 400 dolarjev sladkarij. Obtožili pa jih bodo tudi ogrožanja malega otroka, saj je imela 19-letna vlomilka s seboj tudi svojo dvomesečno hčerkico.

MHA sreda, 16. april 2008 ob 17:10

Ženo zamenjal za osemletno kozo


Plovdiv - MMC RTV SLO

Neki Bolgar je na živinski tržnici, pred očmi šokiranih mimoidočih, zamenjal svojo ženo za osem let staro kozo.

Zagotovo je že vsak slišal takšno, s črnim humorjem obarvano šalo, a to se je resnično zgodilo.

Bolgarski kmet Stoil Panajotov je svojo tretjo ženo Eleno, ki ni mogla imeti otrok, pripeljal na živinsko tržnico v Plovdivu in jo zamenjal za osemletno kozo.

54-letniku se dejanje ne zdi prav nič sporno: "Dan pred menjavo mi je prijatelj rekel, da nima sreče v ljubezni in z ženskami ter da mu je moja mlada žena res všeč. Za menjavo sva se dogovorila šele po tem, ko se je žena strinjala."


Butl

erof nedelja, 27. april 2008 ob 11:19

Don Juan DeMurko

Pevec Damjan Murko, ki nam je izdal, da je v svoji postelji gostil več kot deset deklet.

Don Juan DeMurko www.zurnal24.si/Don-Juan-DeMurko/magazin/eroticno/43575

Slovenskemu slavčku Damjanu Murku smo zastavili nekaj zelo pikantnih vprašanj, na katera je z veseljem odgovoril. Med drugim nam je izdal, da se ne spomni, s kom je izgubil nedolžnost in da z zaročenko ne uporabljata spolnih igračk. Več v videoprispevku.

Juhuhu Hjooj Buum ButlNa zadnje urejal: erof, dne: nedelja, 27. april 2008 ob 10:20

MHA torek, 29. april 2008 ob 01:38

Shujšal 47 kilogramov, zato toži zapor

New York - MMC RTV SLO

Neki Američan je med bivanjem v zaporu z 187 kilogramov shujšal na 140, zato zdaj toži upravo zapora.

Broderick Lloyd Laswell, ki v zaporu prestaja kazen zaradi umora, toži upravo zapora, ker je v osmih mesecih shujšal za 47 kilogramov.

Laswell je prepričan, da je shujšal zato, ker so ga premalo hranili. Pravi, da je prve znake nedohranjenosti opazil, ko se je med telovadbo skoraj onesvestil.
Prepričan je, da so obroki hrane v zaporu premalo hranljivi. "Kakšne pol ure po vsakem obroku me je začel boleti trebuh," v tožbi pojasnjuje Laswell in dodaja: "Kmalu sem ugotovil, da je to zato, ker sem tako lačen."

V svoji tožbi je Laswell še zapisal, da se v zaporu očitno trudijo, da bi zapornike "sestradali do smrti". Vodstvo zapora je še pozval, naj od zdaj naprej obroke strežejo tople.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.