MHA četrtek, 24. julij 2008 ob 13:02

Cilj zgrešil "le" za 2.300 kilometrov

Skegness - MMC RTV SLO

Voznik tovornjaka je moral tovor prepeljati iz Turčije v Gibraltar. Ko je prispel na "cilj," je ugotovil, da je od želenega naslova oddaljen 2.300 kilometrov.

Sirijskega voznika, ki je prevažal razkošne avtomobile, je njegov navigacijski sistem namreč vodil do obalnega mesta Skegness v Angliji. Ko so ga zmedeni prebivalci Skegnessa vprašali, kaj počne, jim je Necdet Bakimci razložil, da išče ulico Coral na Gibraltarju.

Ko so mu pojasnili, da je "malce" skrenil s poti, voznik presenetljivo ni bil preveč razburjen. Njegovo podjetje je prevzelo avtomobile in jih poslalo na pravi naslov, Bakimici pa se je mirno odpeljal nazaj v Turčijo.


Gibraltar - Anglija Hjooj Toti pa je provi šofer. To je skoron nemogoče, ka bi ga navigacija okrok prnesla A-A

MILAN petek, 25. julij 2008 ob 08:41

Tut tut
kej pa te moreš pelaš se nazej pa mir.
Veda je bilo nekda bojše dere si se stavja pa podočki nekej spija pa poja pa kakšo babo pita kon te tota pot ide.

Tunč petek, 25. julij 2008 ob 09:20

Bla bla Navigacija ga je ne okrog prinesla. Po mojem je vpisa kakšno črko narobe pa je takoj rezultat drugi. Jaz ven za primer gdo je eden kolega ša v Avstrijo v Lizen pa je vpisa Lienz. Oba kraja sta v Avstriji samo 230km narazen.HahahaNa zadnje urejal: Tunč, dne: petek, 25. julij 2008 ob 08:22

MHA ponedeljek, 28. julij 2008 ob 17:12

Poročil se je z mrtvo zaročenko

Pariz - MMC RTV SLO

Neki Francoz je izkoristil zakonodajo, ki omogoča poroko, tudi če partner ni več živ, in sklenil zakon z zaročenko, ki je že štiri leta mrtva.

Nenavadna poroka se je zgodila v mestni hiši nekega manjšega kraja na jugu Francije.

Ženin, 68-letni umetnik, svoje neveste pred matičarja ni pripeljal pod roko, je pa s seboj prinesel njen klobuk in mu v prisotnosti nekaj deset bližnjih izrekel poročne zaobljube.

Par je več kot dve desetletji živel skupaj, a kmalu potem, ko sta se odločila za poroko, je ženska hudo zbolela. Umrla je leta 2004, dva meseca pred datumom, ki sta ga določila za poroko.

Moški pa je tudi po njeni smrti vztrajal, da se bo poročil. To je v Franciji tudi mogoče, saj tamkajšnja zakonodaja v izrednih primerih omogoča posmrtne poroke.


Butl

MHA torek, 29. julij 2008 ob 16:56

Iz zapora naravnost v službo na policijo

Bruselj - MMC RTV SLO/STA

Kljub obsežnemu kriminalnemu dosjeju se je nekemu Belgijcu uspelo zaposliti na eni izmed glavnih policijskih postaj v Bruslju.

Belgijska policija je ugotovila, da so zaposlili moškega, ki je bil aretiran že 40-krat, med drugim tudi zaradi nasilne kraje in preprodaje mamil. Iz zapora je prišel dva tedna, preden se je zaposlil na policiji.

Kandidati, ki se želijo zaposliti na policiji, morajo običajno prinesti potrdilo o nekaznovanju, a je moškemu uspelo to dejanje preložiti na poznejši datum in se zaposliti.

Na policijski postaji je delal že dva tedna, ko ga je eden od policistov prepoznal, nato je novi uslužbenec takoj dobil odpoved.

MHA torek, 5. avgust 2008 ob 11:53

Nizozemske krave spijo na vodnih posteljah

Amsterdam - MMC RTV SLO

Da bi krave dajale več mleka in da bi bilo to boljšega okusa, jih na neki nizozemski kmetiji razvajajo do onemoglosti.

80 krav, ki živijo na kmetiji Wapse, nimajo posebno težkega življenja - njihovi lastniki jih namreč zato, da bi dajale boljše mleko, redno masirajo.

Priskrbeli so jim celo izjemno mehke vzmetnice iz gume, ki jih prekrijejo z žagovino, da jim ni treba spati na trdem in hladnem betonu. Nekaj krav pa ima poseben privilegij, saj spijo celo na vodnih posteljah. "Vsem bi priskrbeli vodne postelje, a to žal ni mogoče, saj so preprosto predrage," pravi lastnica farme Nancy Vermeer in dodaja, da morajo biti krave srečne, če želimo, da bodo dajale dobro mleko.

"Če je s človekom nekaj narobe, se to opazi na primer po ustnem zadahu. Podobno je pri kravah. Mislim, da se vidi tudi razlika med mlekom, ki ga daje srečna krava, in tistim, ki ga daje nesrečna. Mleko srečne krave je boljšega okusa in nekako bolj sladko," pojasnjuje Vermeerova. Njena kmetija sicer z mlekom zalaga proizvajalca sladoledov Ben in Jerry, kjer so se ideje o srečnih kravah tudi domislili.


Hjooj

MHA četrtek, 7. avgust 2008 ob 00:30

Po poroki je moral takoj v zapor

Sandžijang - MMC RTV SLO

Na Kitajskem so policisti dva dni počakali z aretacijo ženina, dokler se ta ni poročil in preživel poročno noč s svojo ženo.

Kitajski možje postave so se napotili v Sandžijang, kjer bi morali aretirati Lenga Čijanga. Ko so prispeli do Lengovega doma, so videli, da je pred hišo gruča ljudi, ki obkroža noseče dekle v poročni obleki.

Čez nekaj časa so možje postave ugotovili, da je njihov osumljenec glavni akter poroke. Policaji so zato postavili zakon na stranski tir in pokazali usmiljenje do ženina, saj so se odločili, da ženina aretirajo dva dni pozneje. Ženin je tako imel dovolj časa za poročno slavje in poročno noč s svojo ženo.

Policaji so Čijanga lovili dve leti, in sicer zaradi suma, da je sodeloval v oboroženem napadu na neki nočni klub.


Toti policeji so tüdi hašeki, dve leti so lovili lopova te pa še ga pistijo ka se je v miri oženja Hjooj

MHA sreda, 13. avgust 2008 ob 17:12

Damjan Murko se je z ženo Majo vrnil s poročnega potepanja po Korčuli. Štajerski slavček je čofotal kot že dolgo ne, med drugim pa je lovil sipe in se celo naučil surfati.

Hehehe, koje slike Hjooj Buum Kakši sexi body mo jegova Hahaha

Slike si lehko poglednete tü ->klikNa zadnje urejal: MHA, dne: sreda, 13. avgust 2008 ob 16:16

Dejan sreda, 13. avgust 2008 ob 17:49

Hehehehe Hahaha

Pa gdo te to piše pa slika? To za jin to hodijo pa ga slikajo al ke? Hehe Ali som pošila slike Hjooj Za totega kekca sploh nišče ne bi zna, či ne bi žutih 24kür fsakši tjeden o jen pisali Buum

MHA sreda, 13. avgust 2008 ob 18:02

Jas ne ven što je te tak topel pa nonstop za jin hodi pa ga slika. Murk pa je celi srečen dere vidi sfojo sliko v medijih. Hjooj Pol Slovenije se potli s toga reži, drüga polovica pa ne ve ali bi se jokala ali pa smejola. Zverižjeni

Nela torek, 26. avgust 2008 ob 15:41

Deklica po imenu Ljubljana

Mlada belgijska zakonca sta svojo prvorojenko poimenovala po mestu, ki se jima je zelo prikupilo, po Ljubljani.

Mlada zakonca Laurence in Alexa Heuschen iz mesta Liege v Belgiji, ki sta leta 2002 preživela počitnice v Ljubljani, je prevzel pomen legende in zven imena Ljubljana. Svojo prvorojenko, rojeno 30. oktobra 2007, sta poimenovala Ljubljana, so sporočili iz Zavoda za turizem Ljubljana. Mlada družina bo glavno mesto spet obiskala prihodnje leto.


To te buje, kej jin vse na misel ne pride.Hihihi Ze pa si zamislite ka mote hcer ali sina po imeni Lotmerk na primer...Hjooj hehe!

Dejan torek, 26. avgust 2008 ob 16:40

Ja ka pa te. Sej je to ne nič čüdnega. Večina mest je itak ime dobilo po imenih oseb ali pa obratno. Washington, Chelsea, Georgia, Paris, Virginia, Carolina,.......

MHA torek, 26. avgust 2008 ob 17:01

Te pa bi še nej dete v Lublani naredla, či sta jo že poimenüvala po Lublani.

Nela torek, 26. avgust 2008 ob 17:14

MOgoce pa sta!

Nela torek, 26. avgust 2008 ob 17:17

Dejan je napisal/a:
Ja ka pa te. Sej je to ne nič čüdnega. Večina mest je itak ime dobilo po imenih oseb ali pa obratno. Washington, Chelsea, Georgia, Paris, Virginia, Carolina,.......

To je drugo....ka so mesta dobila ime po lideh to ven....nepa lidje po mesti, tota kombinacija mi je malo smesna. Pozdrav ...ide pa tudi!Na zadnje urejal: Nela, dne: torek, 26. avgust 2008 ob 16:18

Nela torek, 2. september 2008 ob 01:11

Murko izgubil poročni prstan in priznal ...Hehe

....... da rad pogleda za moškimi. Damjan nam je v intervjuju zaupal, da le on ve, kaj ima Maja med nogami ter da mu je vseeno, če drugi ob pogledu na njegovo ženo masturbirajo.Butl

Damjan, menda so nekateri opazili, da na tvoji roki ni več poročnega prstana?

To poletje sem se odločil, da po medenih tednih na Korčuli še sam skočim na slovensko obalo s prijatelji. Ker sem bil brez žene, prstana nisem snel, saj je bila to edina vez z njo, poleg telefonskih pogovorov. Tako si ga nisem snel niti, ko sem šel v morje. Tam pa se je zgodila nesreča, saj se mi je prstan izmuznil s prstanca. Pri vsej paniki, ki sem jo zagnal, mi je na pomoč priskočil prijatelj in s podvodno masko našel prstan.

Omenil si prijatelje ... So to tvoji intimni prijatelji? Namreč, verjetno veš, da zlobni jeziki veliko govorijo, med drugim tudi to, da kdaj pa kdaj pogledaš za moškimi?

Ja, rad pogledam za moškimi, če ste to želeli slišati, naj vam bo! Res je, da sem v začetku svoje kariere igral na to karto, ker so ljudje in mediji začeli dvomiti v mene in v Sloveniji je pač medijska loterija taka, da ne znaš peti ali pa da si gej. To so doživeli skoraj vsi estradniki, ne samo jaz. Res pa je, da se je o meni in o moji usmerjenosti več govorilo, ker sem še sam prilival olje na ogenj. Toda resnica pride vedno na dan. Ljudje se naveličajo brati laži in natolcevanja in so željni resnice. Dobili so jo z mojo poroko 3. maja letos.

Izgubiti prstan je lahko precej resna zadeva. Si bil neroden ali pa si se preprosto že naveličal zakona?

Če na ženo ne bi bil tako navezan kot sem, bi poročni prstan počakal lepo v predalu na varnem, a ga od poroke še nisem snel. Po treh mesecih zakona sva še bolj povezana in se imava še raje. Ugibanja, ali poroka sploh bo, so naju vedno zabavala. Ni važno, kaj govorijo, le da sva midva srečna. Ni važno, ali se smejijo, važno je, da vem, kje mi je mesto in dokler se bo govorilo, bo vse v redu. Ko se bo nehalo pisati, se bom vprašal, kaj je narobe.

In kaj bi se zgodilo, če se prstan ne bi našel? Kako bi se zagovarjal pri svoji najdražji?


Hm, upam, da bi razumela, da sem prstan res izgubil v morju. Seveda bi ji to povedal že po telefona, saj domov brez prstana res ne bi upal (smeh). Šalo na stran, saj gre za resno zadevo. Bil bi v precej neljubi situaciji. Na srečo se je vse končalo dobro.

Sicer pa so naši bralci večkrat komentirali, da naj bi bila tvoja žena transvetit?!

Večkrat se z Majo nasmejeva komentarjem in jih, ne boste verjeli, celo pozdravljava. Zavedati se moramo, da si nekdo vzame čas in napiše komentar o tebi. To pomeni, da nisi puhlica, da ljudje ne gledajo čez tebe, ko ti glava štrli iz množice. In če ti glava štrli, ti jo marsikdo želi odsekati. Kar pa se tiče nekaterih ponesrečenih fotografij, na katerih včasih izgledava res čudno, pa lahko le upam, da naju bo vedno fotografiral kak profesionalec, tako da do nekvalitetnih posnetkov ne bo prišlo. Če pa bo, se bomo spet zabavali, skupaj z bralci.


Za Damjana je Maja prava ženska in najlepša pod soncem.Vse lepo in prav, toda še vedno nisi ne potrdil in ne zanikal ugibanj, kdo je transvetit in kdo ne?!

To, kar ima moja žena med nogami, vem samo jaz in verjamem, da bi rad izvedel še kdo. Pa naj kar lepo tavajo v temi in še naprej masturbirajo ob pogledu na mojo ženo. Tako sva med drugim zavrnila tudi fotografiranje za Playboy, ker res ne želim, da bi cela Slovenija videla mojo Majči golo. Za mene je prava ženska in najlepša pod soncem. Mnenje drugih pa me absulutno ne zanima.


Damjan, si še vedno srečen, ker si moški?

Seveda, to ni naključje! Mislim, da mora pravi moški znati veliko več, kot v eni roki držati vrček piva, v drugi pa cigareto. Tukaj je nekaj več. V prvi vrsti mora biti kavalir do sebe in do dame. Jaz lahko svoje ime nosim kot ogrlico, mojega dostojanstva in glasu mi nihče ne more vzeti, pa naj se še toliko govori in piše, kar me seveda ne moti.


Evo ga po med nami. Hja kak vedno....cuden.Mater kaksen odgovore dovle. Hjooj Ko sem se pelala v Catez sem prvic po radiji cula pesem, ki jo on popevle Slabo naslova nevem, niti me ne zanima, pa kej je za radija blo se tudi ne spotin. V glovnen pesem je bila za... Slabo Kozlam Slabo Se ze ne razmin, kdo lehko to poslusa.

vinko sreda, 3. september 2008 ob 11:27

BOBENSKE AVTOMATEK

http://www.youtube.com/watch?v=qxlkR-2ssWg

Hjooj to so tudi težki frikiHjooj

Dejan sreda, 3. september 2008 ob 11:44

Ti Vinko maš zgleja nos za takše paciente. Tak kak ovi "Prleški kreteni" Hehe Hjooj

MHA sreda, 3. september 2008 ob 21:13

K nan v Slovenijo je prišla baje nekša glasbena skupin RBD. Što je te sploh to, ali ke so to za pojave? Mislec Zaron sen v avti poslüša ka odovlejo jihove zvezke za šolo, pa navoden zvezek A4 košta 2 evra, zvezek z trdimi platnicami pa 4 evre : hjooj: Buum

Na videji lehko viditi pokafce kak norejejo pa cvilijo na brnišken letališči, namesto ka bi f šolo šli so šli rejši ove na Brnik čakat, je ena cilo rekla ka magari dobi neupravičene vüre f šoli, ka je glovno ka jih je vidla.

Video

Butl

vinko sreda, 3. september 2008 ob 21:20

MHA je napisal/a:
K nan v Slovenijo je prišla baje nekša glasbena skupin RBD. Što je te sploh to, ali ke so to za pojave? Mislec Zaron sen v avti poslüša ka odovlejo jihove zvezke za šolo, pa navoden zvezek A4 košta 2 evra, zvezek z trdimi platnicami pa 4 evre : hjooj: Buum

Na videji lehko viditi pokafce kak norejejo pa cvilijo na brnišken letališči, namesto ka bi f šolo šli so šli rejši ove na Brnik čakat, je ena cilo rekla ka magari dobi neupravičene vüre f šoli, ka je glovno ka jih je vidla.

Video

Butl


Ve pa že 2 tedna s totin "RBD" sitnorijo po raznih medijih Hjooj tepa kakse le pokafci pisejo pod komentare, pa to te buje, nikse kulture.

Nejbolj pa sen se smija kda so pokafci organizerali protestni shod proti raspadi totih "drotmantrošov".

http://24ur.com/novice/slovenija/foto-shod-rbd-uspel.html

al pa toti, ka nemrem druga rečti BIKI!Hjooj Buum

http://www.erevija.com/novica/353318/VIDEO:-Fantje-na-shodu-RBDNa zadnje urejal: vinko, dne: sreda, 3. september 2008 ob 20:21



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.