Dejan torek, 9. september 2008 ob 15:05

Toti stron je nareda ProPlus, ki smeti internet s ten na fsakšnen koraki. To či forum malo pogledneš na toti stroni, vidiš ka toti pokafci neso normalni Hahaha Hjooj

erof četrtek, 11. september 2008 ob 18:51

prodam hišu u kočevje nujno ker se selim u francija.
hiša ma 6 sob pa še kuhinja pa je tud klet spodaj.
slika je u paintu ker nima kamere digitalne da bi upravili "fotka"
elektrika je z daljnovoda brez da plačas, voda teče bliz, sanitarije niso še urejeno dobr, al gozd je sam 20 metra stran - tam provizoris kupalnica in wc.
garaza je pod drvesom taku ko kaze ona slika gor.
zraven damo tud neki staroga zeljeza in en star bel golf NE DELA dobr

cena po dogovoru - kok date?
dzoni.brajdic@gmail.com
a to je napisal moj sosed dzoni ker ni internjet pri nas, tako da trazite smiljan novak

www.bolha.com/oglas3538805/prodam-hisa-nujno-selim-u-francija

Oprema

* shramba v kleti
* parkirno mesto
* več prakirnih mest


Priključki

* centralna kurjava

Na zadnje urejal: erof, dne: četrtek, 11. september 2008 ob 17:57

prlek1825 četrtek, 11. september 2008 ob 22:12

to pa je oglas!Hehe Ploskač Zakleni

Dejan četrtek, 11. september 2008 ob 22:22

Eden mujo je meja malo preveč cejta, ka se mo je takši oglas dalo pisati.

MHA petek, 12. september 2008 ob 04:24

Mujo mo smisel za humor ja. Čüdno ka so mo sploh objavili.

Nela sobota, 13. september 2008 ob 00:00

Novi talenti....Ploskač


http://video.google.com/videoplay?docid=-6828007037620208367&hl=en


Hjooj Hjooj Hjooj Hjooj

stajerc13 torek, 16. september 2008 ob 15:53

OPOZORILO ZA ŽENSKE....


http://www.index.hr/vijesti/clanak/nijemac-curu-zivu-zakopao-u-sumi-jer-je-previse-trosila/402272.aspx

MHA sobota, 4. oktober 2008 ob 00:24

Poglente malo toti videjo. Dvo sta blo obsojena, vüni pa so jin ostali ploskali pa fešto naredli. Norec Pa nekše dobre avte mojo.

VideoNa zadnje urejal: MHA, dne: petek, 3. oktober 2008 ob 23:30

Dejan sobota, 4. oktober 2008 ob 00:52

Heh, pa kej si ti nor. To se samo pri nas lehko godi Hjooj Avte pa majo res takše, kak kakši bogatoši.

MHA sobota, 4. oktober 2008 ob 16:25

Hotel seks, ni ga dobil, se ustrelil

Miami - MMC RTV SLO

Verjetno se je že zgodilo, da je zavrnjen moški prijel za orožje. Vendar je po navadi ustrelil dekle, ne pa kar samega sebe.

Prav to se je zgodilo na Floridi - dekle in fant sta se v jutranjih urah vrnila iz nekega nočnega bara, dekle je bilo utrujeno, fant pa ne. Na vsak način jo je hotel pripraviti še do nekaj vročih trenutkov, dekle pa je vztrajalo, da se bo takoj odpravilo spat.

Hudo sta se sprla, nato je ona odvihrala v sobo za goste, on pa v kuhinjo. Nenadoma je zaslišala dva strela, fant se je prikazal med vrati njene sobe in ji začel groziti, nato pa se je opotekel nazaj v kuhinjo in padel, z glavo pa je udaril od pečico, zaradi česar je omedlel. Dekle je poklicalo reševalce in policijo, prvi so mu oskrbeli dve strelni rani na rokah, drugi pa so ga aretirali.


Butl

MHA četrtek, 9. oktober 2008 ob 14:33

MHA je napisal/a:
K nan v Slovenijo je prišla baje nekša glasbena skupin RBD. Što je te sploh to, ali ke so to za pojave? Mislec Zaron sen v avti poslüša ka odovlejo jihove zvezke za šolo, pa navoden zvezek A4 košta 2 evra, zvezek z trdimi platnicami pa 4 evre : hjooj: Buum
Butl



Sen gleja malo komentare na youtubi za jihove videje, pa je ena napisala: "Mater ej kaka gnila pesem. Moja mačka je kr crknla ko sem to poslušala..." Haha

MHA sobota, 11. oktober 2008 ob 11:53

Ameriška panika zaradi Slovencev

Tri Slovence je ameriška policija obravnavala kot teroriste, saj so slikali šolski avtobus, v bazi podatkov policije pa so bili označeni kot sumljivi.

Ko je ameriški časnik Free Lance-Star poročal o evakuaciji neke srednje šole, bi verjetno redkokdo pomislil, da je zgodba povezana s Slovenijo. Časnik je namreč poročal, da so trije Slovaki morali tamkajšnji policiji razlagati, zakaj so slikali šolski avtobus. V časniku so zapisali, da se je izkazalo, da trije turisti še niso videli ameriškega šolskega avtobusa in so ga želeli slikati.

V resnici ni šlo za Slovake, ampak za naše državljane, med katerimi je bil tudi ultratriatlonec Matej Markovič. Kot poroča časnik, je policija 2. oktobra v zvezni državi Virginija tri turiste najprej ustavila ob pol osmi uri zjutraj, saj so slikali avtobus. Hkrati so se njihova imena v bazi podatkov izkazala za sumljiva. Šerif Howard Smith je dejal, da so se pri vstopu v državo pri varnostnem pregledu ločili, kar ponavadi pri uslužbencih zbudi sume, ki jih zabeležijo v bazo podatkov.

Kot je poročal Žurnal24, so Matej ter njegova dva spremljevalca Žiga Novak in Jaka Kolenc res slikali avtobus. Ustavil jih je policist, čez deset minut pa je bilo tam že sedem policijskih avtomobilov. Po tem, ko so jim pregledali dokumente, so jih po 45 minutah izpustili. Kot so dejali fantje, jih je popoldne policija še enkrat ustavila. Takrat so jih vklenili, dokler ni prišel FBI. Ti so verjetno že vedeli, da je prišlo do napake, kot izgovor za ukrepanje policije pa so navedli tudi to, da so iz "onih“ držav, iz Čečenije.

Ameriška policija je sicer poudarila, da je pri evakuaciji šole šlo le za preventivne ukrepe. Dejali so, da so na koncu ugotovili, da dijaki srednje šole niso bili v nobeni nevarnosti, saj ni šlo za teroriste, pač pa za športnika in njegovo spremstvo. Vseeno je nekaj policistov ostalo v šoli tudi po tem, ko so razčistili nesporazum in za vsak primer nadzirali dejavnosti, ki so se odvijale po pouku. "Varnost je očitno naša prioriteta,“ je dejal šerif Smith.


Joj toti Amerikaneri Hjooj

Zvončica ponedeljek, 13. oktober 2008 ob 00:46

Toti so tak smotani ka se še svoje sence bojijo....zej si nemren zamisliti kak so se te toti naši dečki počütili gda so jih tak grdo meli banda smotana.....to pa je vse toti Bušek naredja s totin ustrahovajon lidi ka je lehko som teror indi zgaja pa biznis orožoron dela....na miri bi püsta tan arabce pa nej živijo kak jin paše....na konci itak folk vse reši gda mu je zadosta sranja.

MHA torek, 14. oktober 2008 ob 10:23

Res je budalo, ampak je svobodno budalo!

Wisconsin - MMC RTV SLO

Nekega Američana je sodnik postavil pred nenavadno odločitev - ali bo javno priznal, da je budalo, ali pa bo šel v zapor.

Shane McQuillan iz ameriške zvezne države Wisconsin je vinjen povzročil prometno nesrečo, v kateri jo je odnesel le z lažjimi poškodbami, povzročil pa je veliko gmotno škodo v tovarni za predelavo odpadnih voda, v katero se je zaletel.

V policijskem zapisniku pa je pisalo, da je Shane na policistovo vprašanje, zakaj je pijan sedel za volan, odgovoril preprosto: "Zato, ker sem budalo!"

Zapisnik je prebral tudi sodnik, ki je odločil, da je kriv, ob izreku kazni pa mu je ponudil dve možnosti - lahko gre v zapor, lahko pa stoji pred tovarno, v katero se je zaletel in nosi veliko tablo z napisom Jaz sem budalo! Kaj menite, kaj je izbral Shane?

MHA sreda, 15. oktober 2008 ob 10:42

Bi nosili ime spletne strani?

Willmington - MMC RTV SLO

Niste zadovoljni s svojim imenom in bi ga radi spremenili? Bi se morda preimenovali v spletno stran? Bi nosili ime CutoutDissection.com?

Prav to je storila 19-letna Jennifer Thornburg iz Severne Caroline, ki je želela opozoriti na problematiko seciranja živali v šolah. Jennifer sodeluje pri spletni strani, ki se zavzema za etično ravnanje z živalmi in je goreča nasprotnica seciranja živali pri pouku. Stran nosi ime CutoutDissection.com in Jen se je odločila, da bo prav to tudi njeno ime.


"Običajno moram svoje novo ime ob predstavljanju novim ljudem ponoviti kar nekajkrat, ko pa dojamejo, da gre pravzaprav za spletno stran, takoj želijo o njej izvedeti več," je zadovoljna povedala.

Za boj proti seciranju na šolah se je odločila, ko je morala v srednji šoli proti svoji volji pri pouku biologije razrezati piščančje krilo, zdaj pa se zavzema za to, da se dijakom ponudi alternativna možnost za pridobitev ocene pri laboratorijskih vajah.


Heoa

stajerc13 sreda, 15. oktober 2008 ob 12:01

Včeraj so policisti na mednarodnem mejnem prehodu Dragonja so na vstopu v državo ob pregledu dokumentov za prehod državne meje ugotovili, da je imel 45-letni voznik, državljan Bosne in Hercegovine, pri sebi še dva potna lista.

Po njegovi izjavi sta se ta glasila na ime njegove 32-letne žene in 12-letnega pastorka. Ob natančnem pregledu vozila so našli pastorka skritega pod prtljago. V nadaljevanju postopka so ugotovili, da je voznikova žena vstopila v Republiko Slovenijo na istem mejnem prehodu že pred tem tako, da je uporabila tujo potno listino.

Po telefonskem klicu svojega moža se je vrnila na mejni prehod. Ker voznikova žena in pastorek nista izpolnjevala pogojev za vstop v Republiko Slovenijo, sta na tako precej iznajdljiv način hotela prelisičiti mejne policiste. Po končanem postopku o prekršku so bili napoteni nazaj v Hrvaško.

PU Koper


Vuuhuu

MHA četrtek, 16. oktober 2008 ob 11:54

Jahto pomotoma prodal za 22 evrov in pol

Köln - MMC RTV SLO

Neki Nemec je naredil napako, ki ga je precej drago stala - na spletni dražbi je ponudil svojo jahto, a ni napisal izklicne cene, zato jo je moral prodati za 22,50 evra.

Jakob Kauder iz Kölna najbrž globoko obžaluje, da se je odločil prodati svojo šestmetrsko jahto, vredno približno 12.000 evrov.

Na spletni strani, namenjeni dražbam, AllesAuktion.de, je svojo lepotico podrobno opisal, pozabil pa napisati najpomembnejšo stvar - izklicno ceno. Dražitelji so jo tako postavili sami in ceno dvigovali vse do "astronomskih" 22 evrov in pol.

Resni kupci se na oglas sploh niso odzivali, saj so bili prepričani, da gre za šalo, pišejo nemški mediji. Ko je Kauder ugotovil, kakšno napako je zagrešil, je poskusil razveljaviti prodajo, kot razlog pa je navedel tehnične težave.

Zadeva je na koncu pristala na sodišču, ki je odločilo, da mora Kauder kljub napaki jahto prodati najboljšemu ponudniku. "Zakoni trgovanja se morajo spoštovati - tudi pri spletnih dražbah. Dražba je bila izpeljana zakonito, zato ni razloga za razveljavitev," je dejal tiskovni predstavnik sodišča v Kölnu, Hubertus Nolte.


Škoda ka sen jo ne küpa, san jas bi jo te oda za 12.000€ minimalno.

MHA nedelja, 19. oktober 2008 ob 14:44

Prav poseben način podkupovanja

Trnovo - MMC RTV SLO

Politiki uporabljajo različne taktike, da bi zmagali na volitvah. V BiH-u naj bi stranka SBiH podkupovala volivce s kravami.

Pred kratkim so v Bosni in Hercegovini potekale lokalne volitve. Zdaj pa je v medije prišla informacija, da osrednja volilna komisija BiH-a in tožilstvo BiH-a preiskujeta, ali so volivci iz občine Trnovo v okolici Sarajeva zares dobili krave kot podkupnino, da bi na lokalnih volitvah glasovali za kandidate Stranke za BiH (SBiH). Osrednja volilna komisija je dobila prijavo, v kateri piše, da je 27. septembra v Trnovo pripeljal tovornjak s 36 kravami, ki so ga spremljali kandidati stranke SBiH.

Domnevno podkupovanje je razkrila reportaža, ki so jo predvajali v priljubljeni politični oddaji na televiziji Federacije BiH. Med prebivalci Trnova kroži šala o vendarle resnem primeru kršitve: "Glasuj za vola, da bi dobil kravo". Največ glasov v občini Trnovo je prejel Ibro Beril, član osumljene stranke.


S kravami so podkipüvali Hjooj

Nela ponedeljek, 20. oktober 2008 ob 02:00

MHA je napisal/a:
Jahto pomotoma prodal za 22 evrov in pol

Köln - MMC RTV SLO

Neki Nemec je naredil napako, ki ga je precej drago stala - na spletni dražbi je ponudil svojo jahto, a ni napisal izklicne cene, zato jo je moral prodati za 22,50 evra.

Jakob Kauder iz Kölna najbrž globoko obžaluje, da se je odločil prodati svojo šestmetrsko jahto, vredno približno 12.000 evrov.

Na spletni strani, namenjeni dražbam, AllesAuktion.de, je svojo lepotico podrobno opisal, pozabil pa napisati najpomembnejšo stvar - izklicno ceno. Dražitelji so jo tako postavili sami in ceno dvigovali vse do "astronomskih" 22 evrov in pol.

Resni kupci se na oglas sploh niso odzivali, saj so bili prepričani, da gre za šalo, pišejo nemški mediji. Ko je Kauder ugotovil, kakšno napako je zagrešil, je poskusil razveljaviti prodajo, kot razlog pa je navedel tehnične težave.

Zadeva je na koncu pristala na sodišču, ki je odločilo, da mora Kauder kljub napaki jahto prodati najboljšemu ponudniku. "Zakoni trgovanja se morajo spoštovati - tudi pri spletnih dražbah. Dražba je bila izpeljana zakonito, zato ni razloga za razveljavitev," je dejal tiskovni predstavnik sodišča v Kölnu, Hubertus Nolte.


Škoda ka sen jo ne küpa, san jas bi jo te oda za 12.000€ minimalno.


Hehehehe...bravo kupec! Ploskač

Nela ponedeljek, 20. oktober 2008 ob 02:02

MHA je napisal/a:
Prav poseben način podkupovanja

Trnovo - MMC RTV SLO

Politiki uporabljajo različne taktike, da bi zmagali na volitvah. V BiH-u naj bi stranka SBiH podkupovala volivce s kravami.

Pred kratkim so v Bosni in Hercegovini potekale lokalne volitve. Zdaj pa je v medije prišla informacija, da osrednja volilna komisija BiH-a in tožilstvo BiH-a preiskujeta, ali so volivci iz občine Trnovo v okolici Sarajeva zares dobili krave kot podkupnino, da bi na lokalnih volitvah glasovali za kandidate Stranke za BiH (SBiH). Osrednja volilna komisija je dobila prijavo, v kateri piše, da je 27. septembra v Trnovo pripeljal tovornjak s 36 kravami, ki so ga spremljali kandidati stranke SBiH.

Domnevno podkupovanje je razkrila reportaža, ki so jo predvajali v priljubljeni politični oddaji na televiziji Federacije BiH. Med prebivalci Trnova kroži šala o vendarle resnem primeru kršitve: "Glasuj za vola, da bi dobil kravo". Največ glasov v občini Trnovo je prejel Ibro Beril, član osumljene stranke.


S kravami so podkipüvali Hjooj


Mater kej liden vse na pamet pride...... Butl Butl Butl Si zamislite, ka bi prinas tak blo?? Hehe, keko krav bi se po Lotmerki setalo.. Hihihi



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.