MHA ponedeljek, 20. oktober 2008 ob 17:43

Ve je prinas podobno, edino san ka živol f piskri kunča, v Bosni pa dobijo celo.

MHA ponedeljek, 20. oktober 2008 ob 19:11

Prosim, da ne kosite trave, ker je preveč lepo!

Hereford - MMC RTV SLO

Upokojeni Britanec redno skrbi za to, da je okolica njegove hiše urejena in trava pokošena, kar pa ni všeč mestnemu svetu, ki zahteva, da pusti travo rasti.

Brian Hubbard je bil precej neprijetno presenečen, ko je prejel pismo mestnega sveta, ki ga je obtoževal nedovoljenih posegov v okolje.

Mestni veljaki so namreč sklenili, da je okolica njegove hiše v Herefordu videti preveč urejena in da se to ne sklada z okoljem. V pismu je še pisalo, da mora okolico hiše v 28 dneh urediti tako, da bo videti kot prej, sicer bo na njegove stroške mestni svet to naredil sam.

Hubbard priznava, da že štiri leta, odkar se je preselil v hišo, trato redno kosi, in skrbi, da je listje pograbljeno, a ne razume, zakaj bi to koga motilo: "Kdo bi si mislil, da je košenje trave, prekopavanje gredic in grabljenje lista lahko opisano kot nedovoljen poseg v okolje? Le kaj hočejo od mene? Da posadim marjetice in regrat?"

Njegova odvetnica Heather Davies je prepričana, da bi moral mestni svet Hubbarda pohvaliti, ker se tako trudi, da je ulica videti lepša, ne pa, da ga kaznujejo, piše Daily Telegraph. Ko je novica prišla v javnost, se je oglasil tudi predstavnik mestnega sveta, ki je dejal, da se opravičujejo zaradi ostrega pisma in da so se z upokojencem "pripravljeni pogovarjati" o ureditvi okolice njegovega doma.

MHA petek, 24. oktober 2008 ob 21:39

Kazen zaradi padca s kolesom

Zagreb - MMC RTV SLO/STA

Hrvaško upokojenko, ki je v hrvaškem Zaboku nesrečno padla s kolesa, je poleg lažjih poškodb doletelo še plačilo kazni.

Čeprav v nesreči ni bil soudeležen nihče drug, je 69-letnica priznala svojo krivdo, policija pa je zaradi tega, ker upokojenka hitrosti vožnje ni prilagodila voznim razmeram, primer v obravnavo poslala sodniku za prekrške.

Sodišče je nato zavrtelo sodne miline in odločilo, da bo upokojenka zaradi padca s kolesa morala plačati 440 kun kazni, kar znaša petino njene pokojnine.

Sama je v nesreči dobila lažje poškodbe. Nesreča se je zgodila že julija, vendar je sodišče svojo odločitev sporočilo šele ta mesec.


Zaradi neprilagojene hitrosti s peciklon more pločati kazen Hjooj

Pepek z brega sobota, 25. oktober 2008 ob 09:27

Te pa eni provijo, ka na hrvatiji nega pravne držove.

Na tote primeri se lepo vidi kak je oblost stroga do tistih, keri ne spoštüvlejo zokonof.
Alooo Alooo Alooo Respekt Respekt

MILAN sobota, 25. oktober 2008 ob 10:03

Hihihi pa te glih eno pijano babo so meli v deli
ovih keri pa delajo veki rukvajs pa tak ne vüpajo dregati.

Pepek z brega sobota, 25. oktober 2008 ob 10:42

Negi so mogli začeti.
Zej do nejpret tote male kriminalce v red pobrali, te pa do se ovi veki od stroha tak sami prijavili na policiji.

MHA sobota, 25. oktober 2008 ob 17:29

Heh, prvo na male ribe, pa te na veke. Slovenska policija je tak hrvaški ponudila sodelovanje, ne ven ke se mo te naša policija ftikati v tuje zadeve, nej se rejši duma brigajo za lopove, momo zadosta kriminala duma, ne pa bi še od drugih kriminal rešovali. Butl

Pepek z brega sobota, 25. oktober 2008 ob 22:20

Naši do jin v red jemoli depeše za Interpol...Veselko

MHA nedelja, 26. oktober 2008 ob 00:31

MHA je napisal/a:
Cilj zgrešil "le" za 2.300 kilometrov

Skegness - MMC RTV SLO

Voznik tovornjaka je moral tovor prepeljati iz Turčije v Gibraltar. Ko je prispel na "cilj," je ugotovil, da je od želenega naslova oddaljen 2.300 kilometrov.

Sirijskega voznika, ki je prevažal razkošne avtomobile, je njegov navigacijski sistem namreč vodil do obalnega mesta Skegness v Angliji. Ko so ga zmedeni prebivalci Skegnessa vprašali, kaj počne, jim je Necdet Bakimci razložil, da išče ulico Coral na Gibraltarju.

Ko so mu pojasnili, da je "malce" skrenil s poti, voznik presenetljivo ni bil preveč razburjen. Njegovo podjetje je prevzelo avtomobile in jih poslalo na pravi naslov, Bakimici pa se je mirno odpeljal nazaj v Turčijo.


Gibraltar - Anglija Hjooj Toti pa je provi šofer. To je skoron nemogoče, ka bi ga navigacija okrok prnesla A-A


Vozil in vozil in pristal v jezeru

Varšava - MMC RTV SLO/STA

Če ljudje preveč zaupajo tehniki in pozabijo na zdrav razum, se zgodi, da pristanejo v ... jezeru.

To se je zgodilo nekemu poljskemu vozniku, ki je slepo verjel oznakam na satelitskem navigacijskem sistemu GPS.

Čeprav je peljal mimo treh tabel, ki so opozarjale, da je cesta zaprta, se ga ni dalo prepričati. In pristal je v umetnem jezeru, ki so ga ustvarili pred kratkim. "Bila je še noč in ni opazil, da se pot končuje v jezeru. Njegov GPS ga je usmeril tja in on je sledil navodilom," je dejal predstavnik policije v mestu Glubczyce na jugu Poljske, ki je še dodal, da moški ni bil alkoholiziran.

K sreči se je končalo brez posledic, saj se je vozniku in dvema sopotnikoma uspelo rešiti iz vozila, nato pa so na strehi vozila počakali na prihod policije in gasilcev.


Jas sen se tüdi oviden z navigacijo v MB pela, pa ko sen po AC leta mi je pisalo, vozite po neutrjeni makadamski poti Haha

Zvončica torek, 28. oktober 2008 ob 00:08

Zdrava pamet je še skoz nejbojša.....

Nela torek, 28. oktober 2008 ob 17:41

Murkovi nasveti.... Akademija za zvezdnike Hihihi

Akademija Murko Hjooj Butl Buum

Hehehehe.....on je slascicar in je nareda pogaco z imenon Lepi Damjan....Butl ce keri recept??Hihihi

MHA torek, 28. oktober 2008 ob 18:55

Čiglih je idiot, ali je pa fsake teko cejta v medijih. Vekši idioti pa so še tisti keri ga sploh objovljajo ButlNa zadnje urejal: MHA, dne: torek, 28. oktober 2008 ob 17:56

Dejan torek, 28. oktober 2008 ob 19:37

Či pa som pošila to na 24ur pa na tote žute cejtinge, vači ga itak nišče ne bi povoha. Toti mediji pa to pogrobijo, ker se to odovle. V gnešjen cejti fsakši rad pogledne kej drügi dela pa se z jega norca dela, ka se te počüti on som bojšega Nasmeh Tak to gre po principi totih resničnostih šovov pa totega sranja.

Nela petek, 7. november 2008 ob 00:34

Ricky Martin Hehe

Dajmo Ricky

Hihihi Hihihi HihihiNa zadnje urejal: Nela, dne: četrtek, 6. november 2008 ob 23:36

stajerc13 ponedeljek, 10. november 2008 ob 12:17

le kera ženska se nebi strošila...

http://www.break.com/index/scaring_hot_mexican_girls.html

pa še marsikakšni moški bi se najša.....


Butl

MHA četrtek, 13. november 2008 ob 12:35

Med mašo duhovniku izmaknil hostije

Jensen Beach - MMC RTV SLO

Nekega moškega iz Connecticuta je floridska policija ujela med poskusom kraje hostij v cerkvi. No, ujeli so ga verniki, policisti pa so ga aretirali.

33-letnega tatu Johna Samuela Riccija je, potem ko je duhovniku iz rok izpulil kup hostij, zaustavilo šest ali sedem vernikov in ga zadržalo, dokler na kraj zločina - v katoliško cerkev St. Martin de Porres v floridskem kraju Jensen Beach - niso prispeli možje postave.

V zmedi in prerivanju sta 82-letni in 61-letni vernik dobila manjše poškodbe, Riccija pa so obtožili lažjega napada, kraje in motenja verskega zborovanja. Izpustili so ga proti varščini 2.000 dolarjev, poroča tiskovna agencija AP.



Butl

Zvončica četrtek, 13. november 2008 ob 22:49

Ka pa če je bija lačen???Čips

Nela četrtek, 20. november 2008 ob 16:13

Bejba misli da obvlada.... Hehe

Vauu

...Hehe Hehe Hehe

stajerc13 ponedeljek, 24. november 2008 ob 12:02

posnetek 'teška je šoferska'


Povezava: http://obala.net/video/video.php?id=5052Vuuhuu

MHA četrtek, 18. december 2008 ob 12:05

Adolf Hitler ostal brez napisa na torti

New Jersey - MMC RTV SLO

Mali Adolf Hitler Campbell je dopolnil tri leta, zato so mu starši v slaščičarni kupili torto, zapletlo pa se je pri napisu.

V slaščičarni namreč niso želeli na torto napisati "Vse najboljše Adolf Hitler!", saj se jim to ni zdelo primerno.

To je Adolfovega očeta Heatha Campbella tako razburilo, da se je obrnil na medije - za krajevni časnik Easton Express-Times je dejal: "Ne razumem, zakaj nočejo napisati njegovega imena. Saj gre le za ime, vendar!"

Očitke, da je nacist, Campbell zavrača, priznava pa, da mu ni všeč mešanje ras. O tem, da z imeni spodbuja naklonjenost nacizmu pri svojih otrocih, pa pravi: "Nacisti so bili slabi ljudje. A moji otroci niso takšni. Ko Adolf odraste, ne bo tak. In ni pošteno do mojih otrok, da jih zaradi imen napadajo." Triletni Adolf ima še dve sestri, starejši je ime JoyceLynn Aryan Nation, mlajši pa Honsz Lynn Hinler Jeannie po Heinrichu Himmlerju.

Le kaj je narobe z imenom Adolf Hitler?
Campbell verjame, da je daljni sorodnik nekega visokega predstavnika SS-a, svojo hišo pa je okrasil s svastikami. Američana moti tudi to, da so ljudje večinoma šokirani, ko izvejo, kako je njegovemu sinu ime. "Ne razumem, kaj je narobe z imenom Adolf Hitler."

Predstavnica slaščičarne, kjer so Campbella užalili, Karen Meleta, pa pojasnjuje: "Nam, zaposlenim v slaščičarni, se pač ne zdi primerno, da vse najboljše zaželimo Adolfu Hitlerju."


Boga deca, kakše butle mojo za starše. Ne ne ne



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.