erof sreda, 5. december 2007 ob 14:59


...kej pa zej to ? tangice ?Mislec Hjooj

Zvončica sreda, 5. december 2007 ob 23:41

To en vidla v kompleti....en tip se ga fejst načoha te pa se zbidi pa vidi ka je gol v posteli....čüje ka se ženska tušera...pa si venda misli kak se je že po dobro obnesa.....pa mu vseeno nekej neje jasno pa malo pošlata po posteli te pa nejde tote tangice......v isten momenti pa pride še lastnica totih tangic........dale pa si lehko sami misliteHaha Haha Haha Haha

MHA ponedeljek, 10. december 2007 ob 13:56

Evo, toti pa so provi čüdoki Hjooj


ZDA - kjer je Evropa država in Castro pevec
Američani, ki potrjujejo stereotip o neumnih Američanih


Ljubljana - MMC RTV SLO

Ljudje imamo po eno ledvico. Vojna zvezd se je res zgodila. Kofi Anan je pijača, Tony Blair pa ... Rolkar? Igralec? In kdo, za vraga, je Fidel Castro?

Castro je latinopevec, ni dvoma. To je le ena od cvetk, ki so prišle iz ust mimoidočih Američanov, ki sta jih na ulici testirala avstralska "novinarja". Med drugim smo slišali tudi nekaj zanimivih predlogov držav na U - od Jugoslavije do Utopije. Izvedeli smo tudi, da je Nemčija na osi zla, pa Kalifornija in Jeruzalem (seveda!).

Kdo je že tisti stric s plenico na glavi? Jaser Arafat, "predsednik Al Kaide". Katero državo bi ameriški državljani najraje napadli naslednjo? Hm, kakšno na Bližnjem vzhodu? Ali pa kar Italijo! Ali pa Francijo. Kakšne vere so po mnenju "povprečnih Američanov z ulice" Izraelci? Izraelske. Ne, seveda, muslimanske. Pa budistični menihi? Islamske? Ne. Ta je pa pretrd oreh. In koliko kotov ima že trikotnik?

Nekateri pač, hm, kot ... Nimajo zemljevidov!
Pred meseci je po spletu zakrožil tudi videoposnetek z izbora za najstniško mis ZDA. Ena od finalistk je bila predstavnica Južne Karoline, ki je naletela na zares težko vprašanje: Zakaj nekateri Američani ne znajo pokazati ZDA na zemljevidu? Hm, mogoče pa nekateri ljudje nimajo zemljevidov.

A vseeno lahko Američani Južni Afriki, Iraku in nekaterim azijskim državam pomagajo do boljše prihodnosti, je bila prepričana. Pravzaprav je to, kar je "povedala" mlada svetlolaska, nemogoče prevesti, saj niti v angleščini nima nobenega smisla. Poglejte si raje kar sami.

Da Evropa ni država?
In še zadnja v našem izboru videov, ki Američane predstavljajo v ne najbolj svetli luči: 21-letna country pevka Kellie Pickler, ki se je precej dobro odrezala na Ameriškem idolu. Na kvizu Are you smarter than a 5th grader (Ste pametnejši od petošolca?) pa malo manj.

Dekle iz Severne Karoline (da, očitno drži tudi stereotip, da so prebivalci ameriškega Juga med "najbolj inteligentnimi"Pomežik je zmedlo vprašanje, prestolnica katere države je Budimpešta. Za Budimpešto sicer še ni slišala, a mislila je, da je Evropa država! Je pa "vedela", da v Evropi govorijo francosko. Hm, je potem Francija država? Je pa že slišala za Turčijo. Naj omenimo, da je bilo to vprašanje namenjeno tretješolcem.

Ne glede na vse našteto pa verjamemo, da stereotipi obstajajo zato, da se njihova morebitna resničnost v praksi izkaže za potvorjeno ...

A. K.


še klik




Zid Hjooj

mile ponedeljek, 10. december 2007 ob 14:58

zakaj se temu čudiš ?
pa amerika ima najbolj glup šolski sistem.
ko sem bil tam na obisku, se ti obrne življenje kakšne nerazgledane in skrajno primitivne ljudi imaš tam Jezik
vsi samo gledajo osrane ameriške filme in serije, v katerih ti prikažejo samo hollwoodski blišč in bogastvo, pa fake american dream...


Zloba

glupi so ko K****.

kobreti torek, 11. december 2007 ob 13:23

priiiistajjjjjjammmmoo

http://ozi1.wrzuta.pl/film/zLE8PYNxoO/

MHA torek, 11. december 2007 ob 13:32

Hehe, toti so vendar tak kozlali notri Slabo Haha

MILAN torek, 11. december 2007 ob 13:42

Vuuhuu
tak se pilotera

Vuuhuu Vuuhuu Vuuhuu

Nela torek, 11. december 2007 ob 16:26

....adijo pamet Hjooj

MHA četrtek, 13. december 2007 ob 12:58

Računanje korenov? Nič lažjega!
Matematični genij je postavil nov rekord


London - MMC RTV SLO

Koliko časa bi potrebovali, da bi (pravilno) izračunali 13. koren iz naključnega 200-mestnega števila?

Verjetno se velika večina tega miselnega oreha sploh ne bi lotila, kaj šele da bi se ji uspelo samo s pomočjo možganov dokopati do pravega odgovora. To pa ni bil pretežek zalogaj za "človeški kalkulator", kot ima vzdevek 27-letni Francoz Alexis Lemaire.

Ne le da je povedal pravilni odgovor, zanj je porabil le dobrih 70 sekund in tako za dobri dve sekundi popravil svoj rekord. Vas zanima pravilni odgovor? To je število 2.407.899.893.032.210, naključno 200-mestno število pa je prej določil računalnik.
Matematični genij, ki obiskuje univerzo v Reimsu na severu Francije, je začel svoje sposobnosti preizkušati z računanjem 13. korena naključne stomestne številke, a ko mu je to leta 2004 uspelo že v borih štirih sekundah, si je postavil nov izziv.


Zid Jas pa sen kumej zvoza toto matematiko Hjooj

MILAN četrtek, 13. december 2007 ob 22:35

Vuuhuu
kej pa ten toti ne pije nikšega vina
ka bi meja vinski kamen

to mi künštni zračünamo pret kak računalnik pokože število

brez veze..Mislec Mislec

MHA sreda, 19. december 2007 ob 19:07

Prodam svojo malo rabljeno dušo!
Začetna cena znaša milijon dolarjev

MMC RTV SLO

Neki Američan se odločil, da bo prek spletne dražbene hiše eBay prodal svojo dušo. In to za okrogel milijon dolarjev, s čimer bo dobil denar za božične praznike.

Američan je povedal, da bo tisti, ki bo ponudil najvišjo ceno, dobil njegovo dušo v stekleni posodi - s tem bo dokončno pridobil "lastništvo" nad njegovo dušo.

Potencialnim kupcem je sporočil: "Nimam denarja za božične praznike, edino, kar lahko prodam, je moja duša. Poleg tega je tudi ne uporabljam prav veliko in jo raje prodam, kot pa prepustim hudiču. Lahko jo imate zase ali jo daste drugemu. Nihče ne ve, česa je sposobna. Z denarjem se želim postaviti na noge, potem pa jo nameravam odkupiti nazaj," je o tem spregovoril 45-letni moški s psevdonimom Aristotel 2000.
Interesentov še ni
Za zdaj za začetno ceno še ni dobil nobene ponudbe, ampak vseeno verjame, da se bodo interesenti pojavili. V opisu predmeta, ki ga prodaja, piše: "Prodam malo rabljeno dušo. Kupec dobi polno in trajno lastništvo, ne glede na mojo morebitno fizično smrt. "Primoprodajo" bom podpisal z lastno krvjo!"


Zid

MHA nedelja, 23. december 2007 ob 17:04

Dobro zame?! Mislec Hjooj

kobreti nedelja, 23. december 2007 ob 18:43

...kaj to zej vozijo iz Hrvaške strani, od Sv. Martina, doj z brütifa,ker tan tak nemajo kon z njo!Haa

MHA četrtek, 27. december 2007 ob 04:28

Grozljiv prizor pod smrekico

66-letni angleški upokojenec je ubil svojo ženo in njeno truplo postavil pod božično drevesce. Nato si je sodil še sam.

66-letni R. G., upokojenec iz Anglije, naj bi ubil svojo ženo, njeno truplo pa skupaj z darili postavil pod novoletno jelko. Nato se je usedel v avto in se z veliko hitrostjo zaletel v drevo v bližini svojega doma.
Reševalci, ki so prihiteli na kraj dogodka, so ga še našli živega, a je še pred prihodom v bolnišnico ranam podlegel. Ko so šli žalostno novico sporočit njegovi 63-letni ženi, so zaman trkali na vrata. Ker so vedeli, da upokojena učiteljica doma ni zapustila, so se odločili vdreti v stanovanje. Tam pa jih je čakal grozljiv prizor.
„Kot kaže, je moški najprej ubil soprogo, nato pa se je odločil ubiti še sebe,“ so dejali pri policiji. Sosedje in sorodniki navidez srečnega para so šokirani.


vir:24ur

No to pa je te blo darilo Hjooj

MILAN četrtek, 27. december 2007 ob 08:24

Šokiran
ven pa ji je natredja lep
sprejem pod boron.
Kak vičitelca je lehko sodelüvala.
Šokiran

Nela ponedeljek, 7. januar 2008 ob 01:43

No totega ze poznamo:

http://www.youtube.com/watch?v=pFCErwSC-rE

.... nejbojsi komad pa se zacne 2 min pa 10 sekundJezik

pa se to Zala klice Murka:

http://www.youtube.com/watch?v=nSMWpucT5Lc&feature=related

Jezik Jezik Jezik

MHA torek, 8. januar 2008 ob 13:26

Novo novo! Moška pulover zelo ugodno Hjooj

MHA torek, 8. januar 2008 ob 13:30

Na trgi se je pojavila nova pašteta z žmahon po.... Hjooj Hjooj

MHA torek, 8. januar 2008 ob 13:33

Mercator-> Praznični delovni cejt Hjooj Hjooj Hjooj

MHA sreda, 9. januar 2008 ob 13:58

V Rusiji ukradli železni most
Konstrukcija je izginila čez noč

Khabarovsk - MMC RTV SLO

Da so nepridipravi zmožni marsičesa, tudi zelo čudnih tatvin, dokazuje novica iz Rusije, kjer so ukradli čisto pravi železni most.

V Khabarovsku na vzhodu širne Rusije je izginil čisto pravi železni most, ki je meril 12 metrov, tehtal pa več kot 200 ton. Kako je tatovom uspelo, da so neopaženo ukradli tako veliko stvar sicer ni jasno, preiskovalci pa domnevajo, da so bili na delu t.i. tatovi železa.

Most je bil sicer postavljen na neobljudeni cesti, ki vodi le do neke termoelektrarne. Pristojni pa se že držijo za glave - izračunali so namreč, da bo izgradnja novega mostu (tokrat bo to betonska konstrukcija) stala kar desetkrat več, kot je bil vreden stari, železni most.


Toti pa so provi lopovi Hjooj



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.