MHA petek, 11. januar 2008 ob 22:55

Nela je napisal/a:
Totega Slovenskega slavčeka ste že čule Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo Slabo

No toti vzedek si je som do.....Tiho Tiho Tiho


"Srečen, ker sem moški" Hjooj

klik

MHA nedelja, 13. januar 2008 ob 12:02

Po dokaz treznosti na policijo
Hotel je prepričati ženo


Husum - MMC RTV SLO

Da bi ženi dokazal, da je trezen, se je neki Nemec odpravil kar na policijsko postajo. Neuspešno. Napihal je 2,2 promila!

Nemec je hotel jezno ženo pomiriti in ji dokazati, da je trezen. Ženo in tri otroke je odpeljal na bližnjo policijsko postajo v Husum (v bližini dansko-nemške meje) in zahteval alkotest. Ta mu je pokazal, da je vse prej kot to - gospod je imel kar 2,2 promila alkohola v krvi.

Zdaj bo dobil kazen zaradi vožnje osebnega avtomobila v vinjenem stanju. Verjetno pa je bolj kot denarnica zaradi denarne kazni prizadet njegov ponos, saj je moral le priznati, da je imela žena prav. Naslednjič ji bo verjel na besedo.


Hjooj Fčosih je bojše poslüšati ženo Tiho

MHA sreda, 16. januar 2008 ob 13:32

Koprski policisti so sprejeli klic presenečenega lastnika kombija, ki jih je obvestil o zelo nenavadnem dogodku.

Koprski policisti so uspešno rešili primer. (Foto: POP TV) Nekaj minut pred polnočjo so koprski policisti sprejeli klic presenečenega lastnika kombija, ki mu ga je neznanec odpeljal izpred bencinskega servisa. Policija je prišla na kraj dogodka in temeljito preučila situacijo. Izkazalo se je, da ni šlo za tatvino, temveč za pomoto. Dva voznika sta namreč na bencinskem servisu svoja kombija parkirala drug ob drugem, in ne da bi ju zaklenila, odšla po nakupih. Še več, eden od voznikov je celo v kontaktni ključavnici pustil ključe. Pomemben podatek pa je tudi, da sta oba kombija bele barve. Voznik, ki je prvi zapustil prodajalno, se je usedel v prvi bel kombi, obrnil je ključ in se odpeljal domov.

Da je njegov kombi še vedno na bencinski črpalki, in da se je domov pripeljal s tujim, so mu prišli povedat policisti, ki so potrkali na vrata njegovega doma v okolici Kopra.

Policisti so primer uspešno rešili, voznika pa sta na koncu dobila nazaj vsak svoj kombi . Koprski policisti so še opozorili, da sta lastnika ravnala zelo nespametno.


vir: 24vür

Tak sen jas enkrat z slüžbenin rdečin polojon parkera v Lotmerki, polek istega poloja (nejč sen ne vida ka je isti avto). Pa ša f trgovino, potli pa sen si štejo avto odklenoti pa sen ga več ne moga, nejč je ne klüč notri pasa, te me je že začelo stiskovati, te sen pogledna prek strehe avta, pa vida ka še je en polo polek parkerani Zid

Zvončica sobota, 19. januar 2008 ob 01:04

Meni se je to zgodilo prejšji tjeden....najbole je zanimivo kak te to ka klüč ne paše za por sekund vrže s tiraVuuhuu no, te pa sen se mogla soma sebi smejatiHaha Haha Haha

MHA sobota, 19. januar 2008 ob 13:44

Ropar ni imel nikakršnih možnosti
Rop pred očmi policije

Calgary - MMC RTV SLO

Neki ropar, ki se je odločil, da bo oropal prodajalno alkoholnih pijač, se je znašel ob nepravem času na nepravem mestu.

Prodajalna se namreč nahaja točno nasproti policijske postaje, poleg tega pa se je ravno takrat, ko je ropar želel izvesti rop, menjala policijska izmena.

Na policijski postaji iz mesta Edmonton, ki leži v zvezni državi Alberta na zahodu Kanade, so povedali, da je ropar vstopil v trgovino in zahteval denar. Čez oči je imel smučarska očala. Prodajalec mu ni želel ustreči, in ker nepredipravu samemu ni uspelo vzeti denarja, je ušel. Prodajalec je nato le stopil ven in poklical policiste, ki jih je bilo pred postajo polno.
Ti so nemudoma ujeli nepridiprava in ga obtožili poskusa ropa.


Hjooj

MHA torek, 22. januar 2008 ob 21:56

MHA je napisal/a:
"Srečen, ker sem moški" Hjooj

klik



Adijo pamet Hjooj
Srečen ker sem moški - video

Jok

Nela sreda, 23. januar 2008 ob 16:29

Za taksni maraton pa se nesem cula Vuuhuu

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/erotika/20080111_3114651.php

Pepek z brega sreda, 23. januar 2008 ob 21:10

Hjooj Hjooj Hjooj
Pa zakej za boga milega totemi Murki ne prepovejo jomrati, frise pokati, pa strašiti po televiziji?
že tak nemajo nikšega programa, te pa še ti zmes takšo katastrofo spüščajo Slabo Slabo Slabo

MHA sobota, 2. februar 2008 ob 12:40

Sydney je v Evropi, Mt. Everest na Škotskem?!
Najbolj neumne izjave na kvizih

New York - MMC RTV SLO

Na kvize, kot sta Milijonar in Najšibkejši člen, se večinoma prijavljajo ljudje, od katerih pričakujemo pametne odgovore. A vedno le ni tako.

Včasih se najde kakšen "pametnjakovič", ki navdušuje s svojimi "briljantnimi" odgovori, seveda pa lahko na odgovore vpliva tudi trema zaradi nastopa pred televizijskimi kamerami. Najbolj neumne "cvetke" na vprašanja v ameriških kvizih je zbrala spletna stran jumpingjackbar.com, ki namerava najbolj neumen odgovor "nagraditi" z nagrado Dumb Down.

Nominirani odgovori so:

Voditelj: Kaj se je zgodilo v Dallasu 22. novembra 1963?
Tekmovalec: Ne vem, takrat nisem gledal (televizije, op. a.)

Voditelj: Kateri ameriški igralec je poročen z Nicole Kidman?
Tekmovalec: Forrest Gump.

Voditelj: V kateri državi se nahaja Mt. Everest?
Tekmovalec: Hm, je morda na Škotskem?

Voditelj: Povejte naslov filma, v katerem je igral Bob Hoskins, hkrati pa se tako imenuje tudi slavna slika Leonarda da Vincija?
Tekmovalec: Kdo je potunkal Rogerja Zajca?

Voditelj: V katerem evropskem mestu so leta 1637 odprli prvo operno hišo?
Tekmovalec: Sydneyju.

Voditelj: Koliko časa je trajala šestdnevna vojna med Egiptom in Izraelom ? Tekmovalec: (po dolgem premisleku) 14 dni.

Voditelj: Kje je prišlo do iskrcanja na Dan D?
Tekmovalec: (po dolgem premisleku) V Pearl Harborju.

Voditelj: Katero valuto uporabljajo v Indiji?
Tekmovalec: Ramadan.

Voditelj: Johnny Weissmuller je umrl na današnji dan. V kateri vlogi je igral. Gre za lik, ki živi na drevesih v džungli?
Tekmovalec: Jezus



Hjooj Toti Amerikanci...

MHA nedelja, 3. februar 2008 ob 13:13

VB: Mladi v smrt zaradi posthumne slave
Samomorilski trend v valižanskem mestecu

London - MMC RTV SLO

V nekem valižanskem mestecu vlada bizarni samomorilski trend. V zadnjem letu se je ubilo kar 7 mladih v želji, da bi jih na spletu posthumno slavili.

Zadnja žrtev tega morbidnega pojava je 17-letna Natasha Randall, ki se je obesila na svojem domu v Bridgendu na jugu Walesa. Naslednji dan sta se skušali ubiti še dve njeni 15-letni prijateljici - eno od njiju trenutno pri življenju še vedno ohranjajo aparati, druga, ki si je prerezala žil, okreva.

Motiv: kot drugih šest mladih samomorilcev so si tudi one želele, da bi jim prijatelji po smrti postavili "in memoriam" spletno stran z njihovimi slikami, videoposnetki in sporočili.
Samomorilci, vsi iz Bridgenda, so bili stari med 17 in 27 let, vsem pa je bilo skupno druženje na interaktivni spletni strani Bebo, tekmici priljubljenega My Spacea. Večina med njih se je med seboj poznala.

Cilj: posthumno poveličevanje
Policija, ki še preiskuje povezavo med samomori in je v ta namen ustanovila celo posebno preiskovalno enoto, ugiba, da je bil glavni motiv miselnost, da je "kul" imeti lastno spominsko stran. Le nekaj ur po Natashini smrti je bila takšna stran že postavljena, ogledalo pa si jo je 345 članov portala, skupno pa je imela 2.100 pogledov.

Natasha Randall, na Bebo.com znana pod nadimkom sxiwildchild, je obiskovala prvi letnik kolidža Bridgend, njena mačeha pa je povedala, da je dekle preživelo ure in ure za svojim računalnikom.

Kopiranje v želji po smrti
Mati 20-letnega Thomasa Daviesa, ki se je ubil pred Natasho, potrjuje srhljivi sum: "Videti je, da kopirajo eden drugega v želji po smrti." Meni pa, da je glavna težava v tem, ker se njihovi otroci ne znajo pogovarjati z odraslimi o resnih vprašanjih. Lažje se jim je dopisovati med seboj, ker na drugačen način ne znajo pokazati svojih čustev.

"Kot večina staršev tudi jaz ne vem, kako priti na te strani in videti, o čem otroci pišejo. Rada pa bi opozorila starše, da pazijo na svoje otroke," še pravi Daviesova.

Oče 20-letnega Liama Clarka, ki se je obesil takoj po božiču, je izjavil, da ne ve, za kaj gre: "Zelo čudno je, da se je toliko samomorov zgodilo v Bridgendu in da so se vsi med seboj poznali. Ne vemo, ali gre za neki bolni kult ali kopiranje samomorov."

Sedmerica mladih samomorilcev:
Grozljivi samomorilski niz se je začel januarja 2007, ko se je 18-letni Dale Crole obesil v obalnem lunaparku v Porthcawlu blizu Bridgenda. Le mesec dni kasneje si je smrt z obešanjem izbral tudi 19-letni David Dilling, nekdanji Daleov sošolec iz Pyla blizu Bridgenda. Dva dni pred Davidovim pogrebom so našli mrtvega 20-letnega Thomasa Daviesa, ki je bil sošolec tako Dalea kot Davida. Thomas je visel z drevesa v Davidovi rojstni vasi.

Avgusta 2007 se je z vrvjo za sušenje perila obesil 17-letni Zachery Barnes iz Wildmilla v Bridgendu, prijatelj Thomasove družine, decembra pa so v parku v Bridgendu našli mrtvega še 20-letnega Liama Clarka, Daleovega prijatelja.

Januarja letos si je v svoji spalnici življenje vzel 27-letni Gareth Morgan, ki je poznal Liama, konec meseca pa se je ubila še 17-letna Natasha Randall iz Blaengarwa v Bridgendu. Bila je tesna Liamova prijateljica.


Neverjemetno no, ka se gre obesi, ka te o jen pišejo na interneti Butl Butl

MHA ponedeljek, 11. februar 2008 ob 19:15

Amerikanci so se po iskozali Hjooj

Zaradi stiska roke na sodišče
Pomočnica tožilca trdi, da je šlo za napad

Miami - MMC RTV SLO

Neka Američanka se je zaradi obtožbe za telesni napad znašla na sodišču po tem, ko je (premočno) segla v roko kolegici pravnici.

49-letna odvetnica Kathy Brewer Rentas se bo morala na sodišču zagovarjati, ker je, ko je segla v roko pomočnici generalnega tožilca Jennifer Keene, tako močno stisnila njeno roko, da "ji jo je skoraj izpahnila".

To se je zgodilo le nekaj minut po tem, ko je Keenova dobila sojenje proti možu Kathy Brewer Rentas Anthonyju Rentasu, ki je bil obtožen preprodajanja kokaina.

Keenova je to, kar naj bi bil le stisk roke, opisala takole: "Medtem ko je držala mojo roko, je naredila sunkovit gib z roko navzgor in nato še navzdol, tako da sem izgubila ravnotežje in padla na tla."

Odvetnica zdaj zaradi, kot sama pravi, "malo močnejšega stiska roke" čaka na sojenje zaradi napada na uradno osebo.

MHA četrtek, 14. februar 2008 ob 11:44

Mamila "položila" na bančni račun

Washington - MMC RTV SLO

Neka 18-letna Američanka je na bančnem avtomatu položila denar, pri tem pa pomotoma v ovojnico potisnila še vrečico z mamili.

Ko je uslužbenka banke Kitsap Credit Union v Bremertonu v bližini Washingtona odpirala ovojnice z depoziti, je tako presenečeno naletela na prav poseben zavojček z amfetamini in seveda takoj poklicala policijo.

Tam so kmalu ugotovili, kdo je mamila "položil" na svoj osebni račun. Ko so dekle policisti obiskali na domu in povedali, kaj so našli v njeni ovojnici, jim je razložila, da je zavojček najbrž pomotoma vzela iz žepa na spodnjih hlačah, ko je tja segla po denar.

Kljub zelo iskrenemu pojasnilu, se policisti dekleta niso prav nič usmilili, ampak so jo poslali na sestanek s sodnikom za prekrške.


Zid Štinderan ka bi za Američane odprja posebno temo Ameriški čüdoki Hjooj

Dejan četrtek, 14. februar 2008 ob 12:20

Žep na spodjih gatah Mislec Zanimivo Haha

Nela sreda, 20. februar 2008 ob 17:17

Kdo si vüple si pac vüple :fredi: :fredi:


klik

MHA sreda, 20. februar 2008 ob 18:35

Nad kadilko z gasilnim aparatom
Uničil stanovanje, a ugasnil cigareto

Berlin - MMC RTV SLO

Zagrizen protikadilec iz Nemčije se je tako razburil, ko je njegovo dekle prižgalo cigareto, da je vanjo izpraznil celotno vsebino gasilnega aparata.

S tem 42-letni moški ni le uspešno ugasnil cigarete, ampak je dekle in stanovanje tudi popolnoma prekril s plastjo belega prahu.

"Videti je bilo, kot da bi razneslo bombo," je povedal policist na kraju prizorišča v Bielefeldu v Nemčiji. "No, ja, vsaj cigareto mu je uspelo ugasniti."
Potem ko se dekle ni odzvalo na njegovo prošnjo, naj ne kadi, je razburjeni 42-letnik razpršil vsebino gasilnega aparata po vsem stanovanju in pri tem kričal. "Rekel je, da ga škoda, ki jo je povzročil, ne moti," je povedal policijski predstavnik. "In še, da je med njim in njegovo punco konec."


Bravo za Nemca Hahaha

Dejan četrtek, 21. februar 2008 ob 16:32

Američanka je, da bi obdržala svojega moža, odšla na številne plastične operacije. Želela je izgledati kot prava mačka.

Klik

MHA četrtek, 21. februar 2008 ob 16:46

Stupid Americans Butl Zej pa je te resen prova "mačka" Hjooj Zej je še san primerna za Michaela Jecksona. Zverižjeni

Dejan petek, 22. februar 2008 ob 13:08

IN MEMORIAM
Janez Rugelj



Nekej nejbole krepkih.

»Ženska ki med seksom ne doživi vsaj 5 orgazmov je aseksualna, nepotešena, histerična in sadistična nesrečnica.«

- "Vsak študent bi moral imeti pravico ponavljati letnik samo enkrat! In to pred stroko komisijo, po ustrezni psihoterapevtski proceduri. Vsak ki ponavlja letnik več kot enkrat je zabit in zato nesposoben za študij!"
- "Vse ženske so frigidne, nadute, slepe, sadistične in poniževanja vredne. Moški pa so kilavi, lenobe, pijanci, impotentni, pedrasti..."
- "Na tem svetu so ostali samo še nevrotični faliranci, zato je skrajni čas da izumremo."
- "Svojo ženo sem vedno peljal s sabo v hribe... zato, da mi je nahrbtnik nosila!"
- "Vsi pacienti ki pridejo k meni so navadni kreteni, katerih ne mislim niti podrazno crkljati ali jim dajati potuho!"
- "Homoseksualci so marginalci, zato ne morejo imeti pravice do uveljavitve s svojo neproduktivnostjo, pa tudi ne s svojo spolno nagnusnostjo! Treba je uporabljati natančne izraze, da se ve, kam homoseksualci spadajo. Drugače je z lezbijkami, saj se dvema dejavno lahko priključi en moški!"
- "Vsak ki pri meni prestane zdravljenje, stopi v elito."
- "Osnovna značilnost Slovencev je ta, da so pezdeki."
- "Nemčija stoji tik pred pokopom! Vodilno vlogo v državi ima namreč ženska - in to celo takšna, ki ni sposobna roditi, kaj šele da bi bila erotično zanimiva!"
- "Pravi moški počasi izumirajo! Kako pa naj ne bi, če jih vzgajajo čudne feministke, samske ali s pobeglim možem. Očetov enostavno več ni."
- "Za vse partnerske, družinske in starševske probleme tega sveta so krive ženske! Zato ker izbirajo neustrezne oplojevalce!"
- "Vse ženske so biološko, psihološko, sociološko in filozofsko inferiorne! Enostavno niso sposobne za moške zadeve. Sodoben in vsestransko razvit moški ima ženo, tajnico, prvo in drugo asistentko - in z vsemi lahko vzpostavlja "obetaven erotičen odnos". Jaz sem star 77 let, pa imam še vedno te možnosti! Vse delajo zame! Povejte mi kje lahko najdete 77 letno žensko, ki bi zanjo delal mož, tajnik in asistent?!"
- "V cerkvi so samo zarukanci! Kakšni so to deci, ki morajo skrivat svojo spolnost. To so sami "drkadžije"!"
- "Moški ne znajo seksati in pika! Imam žensko zdravnico, ki je seksala 2000 in vsakič brez orgazma! Moški bi morali biti umetniki seksa, v resnici pa so navadni luzerji, budale!"
- "Vsi homoseksualci so navadni zarukanci, z zakrnelimi možgani. Samo heteroseksualen moški lahko zaplodi - vse drugo je izvržek. Ok, če smo natančni, ljudje. Sploh še ne vemo zakaj tudi homosekualec lahko zaplodi, vendar to ni estetsko!"

MHA petek, 22. februar 2008 ob 14:47

Heh, toti je meja izjave ja. Hjooj

MILAN petek, 22. februar 2008 ob 17:05

poveda je por takših ka ti je medloHjooj



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.