Pepek z brega petek, 22. februar 2008 ob 20:56

In to je te del naše strokovne javnosti, kera nan navodnin smrtnikon virti in zokone piše, po kerih več nesmimo toga pa ne ovega...Hjooj Hjooj Butl Butl Hamer

MHA sobota, 23. februar 2008 ob 21:15

Ukradeno jakno ima res rad

Sheboygan - MMC RTV SLO

18-letni moški je obtožen kraje, potem ko se je v ukradeni jakni pojavil na zaslišanju v policijskem uradu.

Felipa M. Medino iz ameriškega mesta Sheboygan so policisti povabili na zaslišanje glede ropa oblačil, saj so na podlagi posnetka nadzorne kamere sumili, da bi bil lahko krivec prav on.

Ta je v zaslišanje privolil, ko pa se je pojavil na zaslišanju, so bili policisti zagotovo nemalo presenečeni - oblečen je bil namreč prav v jakno, ki je bila ukradena.
Medino so takoj aretirali, poleg njemu očitno tako "ljube" jakne pa naj bi, po posnetku sodeč, ukradel še hlače iz džinsa in črno majico. Če bo obsojen, mu grozi devet mesecev zapora.


Zid Hjooj

MHA nedelja, 24. februar 2008 ob 14:40

Bush miga v afriških ritmih Haha Yo Yo

MHA ponedeljek, 25. februar 2008 ob 16:25

Ropar se je zaljubil v svojo žrtev
Vrnil se je z denarjem in rožami

Genova - MMC RTV SLO

Neki moški, ki je oropal pošto, se je med ropom zagledal v blagajničarko in se naslednji dan vrnil, da bi jo povabil na zmenek.

31-letni Bruno Perez je s pištolo v roki vstopil v manjšo poštno ustanovo v Genovi in 21-letno Lucio Marcelo prisilil, da mu je izročila denar.

Podoba mladenke se je roparju tako vtisnila v spomin, da se ni mogel zadržati - naslednji dan se je, s šopkom rož in z delom ukradenega denarja v rokah, vrnil na kraj zločina, da bi jo povabil na zmenek.
Lucie pa njegovo romantično dejanje ni premamilo - roparja je s pogovorom zamotila, medtem pa aktivirala tihi alarm. Le nekaj trenutkov pozneje so v tja pridrveli policisti in nesojenega Romea aretirali.

"Očitno se ni mogel upreti skušnjavi, čeprav je vedel, da ga bomo morda ujeli," je povedal predstavnik genovske policije.

Nela torek, 26. februar 2008 ob 18:20

Nejvecji nos na sveti Heoa

Najvecji nos na sveti

...ujujujNo ja

MILAN torek, 26. februar 2008 ob 21:06

eni vekše eni meše samo toti je joki

MHA sreda, 27. februar 2008 ob 14:29

Romunski policisti gredo na tečaj baleta

Policisti, ki usmerjajo promet v nekem romunskem mestu, bodo morali na tečaj baleta, da bi promet usmerjali bolj graciozno.

Hehe Hjooj V povezavi lehko poglednete tüdi videoprispevek kak migajo Haha

MHA sreda, 27. februar 2008 ob 19:32

Kdo za vraga je bil Adolf Hitler?

New York - MMC RTV SLO

Ameriški 17-letniki so svoje znanje preizkusili v zgodovini in književnosti, presenetljivo veliko pa jih ni vedelo niti, kdo je bil Hitler.

Več kot 1.200 mladih je sodelovalo na preverjanju znanja, četrtina jih ni vedela, kdo je bil Adolf Hitler, desetina pa je napisala, da je bil izdelovalec orožja.

Okoli 20 odstotkov jih ni vedelo proti komu so se bojevali Američani v drugi svetovni vojni, približno četrtina pa jih je trdila, da je Krištof Kolumb odkril Ameriko po letu 1750, to pomeni, da so mu odkritje pripisali več kot dve stoletji pozneje.

Avtorji raziskave so nad izidi pokazali veliko zaskrbljenost: "Takšno znanje je nesprejemljivo. Šole morajo seznaniti učence z najpomembnejšimi dogodki in osebnostmi v naši zgodovini."

Izidi pa so še poraznejši v znanju književnosti: večina jih še ni niti slišala za Georgea Orwella, četrtina pa ne ve, da roman Koča strica Toma pripoveduje o ameriških temopoltih sužnjih.

Vseeno pa je tudi svetla točka v njihovem znanju. Kar 90 odstotokov pozna skoraj najmanjše podrobnosti o napadu na Pearl Harbor, skoraj vsi vedo tudi, kdo je bil Martin Luther King.


Zej so se pa iskozali mlejši Američani Hjooj

prlek1825 sreda, 27. februar 2008 ob 21:30

vejke glave z vejko lukjo! še dobro ke mamo prleki male glove pa tote fejst pune!

Nela četrtek, 28. februar 2008 ob 00:30

Alergicna na vodo.....za to se nesem cula Haa

klik

Nela četrtek, 28. februar 2008 ob 17:46

Sud zabranio diranje 'muškosti' u javnosti!

Rim, 28.02.2008., 15:16 | Sky.com

Talijanski žalbeni sud proglasio je nezakonitim jednu od najveæih muških potreba. Ali samo u javnosti.

U Italiji, ali i u svijetu, mnogi praznovjerni muškarci često drže ili diraju svoju 'muškost' za sreæu, poput neke amajlije.

Ali njihovo dodirivanje ili češkanje privatnih dijelova tijela morat æe zauvijek ostati privatno. Sud je češanje ili diranje ispod pojasa, proglasio činom javne nepristojnosti.

Talijanski sud odluku je donio nakon žalbe 42- godišnjeg muškarca koji je kažnjen sa 200 eura za nepristojnost jer je dirao svoje meðunožje.

Njegov je odvjetnik tvrdio da je njegov klijent, inače mahaničar po struci, samo popravljao razmještaj svog meðunožja, koje mu se poremetilo dok je radio u svojem radnom odjelu.
Sud mu je žalba odbio, a sudac je u presudi naglasio: „ Diranje genitalija u javnosti znak je lošeg odgoja i nepristojnosti i kao takvom mjesto mu je iza zatvorenih vrata.“

„Svakodnevno okruženje zahtjeva od svih nas da se suzdržimo od radnji koje mogu biti uvredljive ili vulgarne ljudima oko nas.“ U presudi je dodano da diranje ili češanje prostora ispod pojasa može u osoba koje to moraju gledati, izazavati gaðenje.

42– godišnji nepristojin mehaničar uz 200 eura kazne koje je veæ platio još mora dodatno platiti 1000 eura troškova suðenja.


Tak nic vec prijimanja tan doli v javnosti. Očolar Očolar Očolar

MHA četrtek, 28. februar 2008 ob 21:13

Oh, ne, spet nas boš oropal ti?
Malo izvirnosti roparju ne bi škodilo

Plaistow - MMC RTV SLO

Isti moški, oblečen v iste obleke, je poskušal oropati isto banko, potem pa je uslužbencem zagrozil še z enakimi besedami.

Le izkupiček ni bil enak kot v prvem poskusu pred dvema tednoma. Prvič je ameriški ropar poslovalnico banke Sovereign Bank zapustil s polnimi žepi denarja, tokrat pa mu uslužbenci za okencem niso želeli ustreči, zato je ostal praznih rok.

Nepridiprav, ki mu očitno primanjkuje domišljije, se ni kaj dosti razburjal in z avtomobilom pobegnil neznano kam.
Policisti in zaposleni so prepričani, da gre za istega moškega, saj mu je tudi v drugem poskusu pištola padla na tla.


Američani pa so si zej že resen zaslüžili sfojo temo Hehe Hjooj

MILAN četrtek, 28. februar 2008 ob 22:17

to so provi kavbojci

MHA sobota, 1. marec 2008 ob 11:38

Garaža brez možnosti parkiranja

Praga - MMC RTV SLO

Bolnišnica v središču Prage ima že pet let podzemno garažo, a težav s parkiranjem ni konec. Garaži so namreč pozabili narediti vhod.

Avtomobili tako tam ne morejo parkirati, zato jo uporabljajo kot skladišče. Občinski možje so se zdaj odločili, da bodo težavi naredili konec. V proračunu so našli 360.000 evrov, s katerimi bodo naredili vhod v garažo skozi sosednjo zgradbo. Na občini so dejali, da vhoda niso naredili zaradi "tehničnih težav".


"Potrebujemo vsako parkirno mesto," je dejal Petr Hejma iz praške občine. Za gradnjo garaže so do zdaj porabili nekaj več denarja, kot ga bodo za gradnjo vhoda.


To te buje Hjooj Ka na vhod pozobijo Butl

Nela sobota, 1. marec 2008 ob 21:04

Toti pa je dujeni Hjooj

MHA nedelja, 2. marec 2008 ob 00:16

V Italiji se ne grabite za moda

Rim - MMC RTV SLO

Nedavna razsodba italijanskega sodišča je šokirala prebivalce Apeninskega polotoka. Grabljenje za lastna moda je po novem namreč kaznivo.

Nekega 42-letnika je sodišče obsodilo na denarno kazen v višini 1. 200 EUR, ker se je (čez oblačila) prijel za svoja moda v prisotnosti drugih ljudi.

Njegov odvetnik je zaman poskušal dokazati, da je moškega le žulila trenirka, zato si jo je popravil in se pri tem dotaknil tudi genitalij.
Italijani zaradi odločitve sodišča že besnijo in pravijo, da vsak dan gledajo nogometne tekme, ker se igralci v živem zidu pred milijoni gledalcev primejo za "bogastvo".


Butl

MHA nedelja, 2. marec 2008 ob 00:21

V golfu prostora za celo nogometno moštvo

Tuzla - MMC RTV SLO

Kaj imajo skupnega Jasmin O., Mirnesa O., Mirnes O., Hasib O., Aida G., Dragana I., Elvis B., Hajra B., Elvis O. in D. I. in H. G.?

Vseh enajst se jih lahko stlači v golf II. Policija za to številčno človeško gmoto v avtomobilu verjetno sploh ne bi vedela, če ne bi voznik, 27-letni Jasmin iz Tuzle, izgubil oblast nad vozilom in trčil v drog javne razsvetljave. Na kraj nesreče so prišli policisti in reševalci, ki kar niso mogli verjeti svojim očem, ko so šteli poškodovane.

Ker se je vse končalo brez hujših posledic, je dogodek hitro postal predmet šal, na bosanskih forumih pa že ugibajo, kako se je enajsterica razporedila v vozilu.


Nogomet

MILAN nedelja, 2. marec 2008 ob 07:45

Juhuhu zej pa naval na jejeca-moda

MILAN nedelja, 2. marec 2008 ob 09:43

To ja JA ENI SO BILI NAPRE,ENI ODZAJA
ENI SPODI,ENI PA GORI,gOLMAN ZA VOLANON PA SO
SE PELALI NA TEKMO.

MHA torek, 4. marec 2008 ob 14:20

Murko vabi na 'medijsko' poroko

Pa to te buje Buum Butl Pa na sliki tota jegova izbranka vidi vün kak ded. Totemi je tüdi cuk že dovno odpela.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.