Nela torek, 4. marec 2008 ob 16:00

MHA je napisal/a:
Murko vabi na 'medijsko' poroko

Pa to te buje Buum Butl Pa na sliki tota jegova izbranka vidi vün kak ded. Totemi je tüdi cuk že dovno odpela.



Pa dej no, toti je pa ta provi trot Butl, negi sen vidla slike ka so ga areterali pa nevem zakej. Pisalo je:

...lahko samo omenim, da smo pri aretaciji uporabili vsa zaščitna sredstva, tako da je postopek lahko potekal varno in gladko. Med postopkom smo skušali smo biti kar se da neboleči, saj gre za zvezdnika g. Murko Damjana. Osumljenec se med postokom ni upiral, le dejal je: "zdaj ste pa globoko v dreku".....hehe Hjooj

Nela torek, 4. marec 2008 ob 16:03

..to je to...













...e bogi Murk....Bogi bogi

Dejan torek, 4. marec 2008 ob 16:12

"Štajerski slavček Murko pa nam je pred časom tudi zaupal, da se bo resnično poročil iz osebnih razlogov in ljubezni, predvsem pa zaradi velike „skrivnosti“, ki je še noče ali ne more izdati."

Tota skrivnost je, ka je Maja moški! hahahaha Hahaha Hahaha Hahaha

MHA torek, 4. marec 2008 ob 16:12

V zapor, ker ni vrnila knjig
Za njo je bila razpisana tiralica

Beloit - MMC RTV SLO

V ZDA res dosledno spoštujejo zakone - neko žensko so za šest dni poslali v zapor, ker je pozabila vrniti knjige v knjižnico.

Keely Givhan iz Beloita v zvezni državi Wisconsin je ustavil policist, ker ji ni gorela luč nad registrsko tablico. Med preverjanjem njenih podatkov je ugotovil, da je za njo razpisana tiralica, ker se ni zglasila na sodišču zaradi nevrnjenih knjig.

Givhanova si je knjige izposodila v občinski knjižnici in jih nato pozabila vrniti, ker se je ravno takrat selila. Tudi zato, ker je ravno takrat zamenjala naslov stalnega prebivališča, ni nikoli prejela treh obvestil knjižnice, da zamuja z vračilom knjig. Knjižnica je zadevo predala sodišču, česar Keely prav tako ni nikoli izvedela.

Policist je Givhanovo, ki ima že otroka in obenem še študira, odpeljal naravnost v zapor, kjer je morala ostati šest dni, ker niti ona niti njena družina nista imeli denarja za plačilo varščine in kazni.

Policisti so, kljub malce hudi kazni glede na prekršek, ostali neomajni, z njimi pa se je strinjal tudi vodja občinske knjižnice, Dan Zack: "Ljudje si vsak dan izposodijo za več tisoč dolarjev knjig. Vse, kar od njih pričakujemo, je, da jih vrnejo."

MHA torek, 4. marec 2008 ob 16:16

Dejan je napisal/a:
Tota skrivnost je, ka je Maja moški! hahahaha Hahaha Hahaha Hahaha

Pa ne ven či ne Hihihi Ker ova jegova resen vidi vün kak ded. To de vendar potrdja prvo noč po poroki hehe. Butl

Dejan torek, 4. marec 2008 ob 16:23

Razvpiti zvezdnik Damjan Murko, samooklicani slovenski slavček, znan po številnih aferah in nenazadnje tudi skoraj zloglasni bloger našega portala, se je na zabavi revije tabloidne revije Nova, v prostorih ljubljanskega Vibe filma, duhovito in samozavestno ponorčeval iz pevke Natalije Verboten. V svojem enkratnem slogu je zapel njeno pesem Dva policaja, za katero Murko tako ali tako trdi, da je njegovo avtorsko delo, zvezdnica pa naj bi mu skladbo ukradla.

Murko "popevle"

MHA torek, 4. marec 2008 ob 16:41

HeheheHahaha Hahaha Hahaha

Adijo pamet Hjooj

Že na začetki mo je nešče na žlaprtke stopa dere je muvja naj na na na naj nana... pa besedila ga tüdi malo mantro. Buum

Nela torek, 4. marec 2008 ob 16:48

Dejan je napisal/a:
Razvpiti zvezdnik Damjan Murko, samooklicani slovenski slavček, znan po številnih aferah in nenazadnje tudi skoraj zloglasni bloger našega portala, se je na zabavi revije tabloidne revije Nova, v prostorih ljubljanskega Vibe filma, duhovito in samozavestno ponorčeval iz pevke Natalije Verboten. V svojem enkratnem slogu je zapel njeno pesem Dva policaja, za katero Murko tako ali tako trdi, da je njegovo avtorsko delo, zvezdnica pa naj bi mu skladbo ukradla.

Murko "popevle"


...pa dej vepa to nima niti posluha, pa se miti teksta ne ve, kak je na konci zabluzijo. Butl hehehehehehe Buum Kitarist Pevec

MHA četrtek, 6. marec 2008 ob 15:29

S spanjem služi lepe denarce

Zoetermeer - MMC RTV SLO

Neki nizozemski študent se je domislil izvirnega načina, kako obogateti - vse dni leži v postelji in svoje lenarjenje snema.

22-letni Yde Van Deutekom iz Zoetermeerja prodaja oglasni prostor na svoji spletni strani, na kateri je tudi "neposreden prenos" njegovega življenja, ki se v bistvu vrti le okoli postelje.

Mladenič namreč ves čas samo leži oziroma spi - v postelji je preživel že 21 dni, v tem času pa se je na njegov bančni račun steklo že več kot 4.500 evrov. "Spanje je moj hobi in obenem edina stvar, v kateri sem zares dober," pravi podjetni študent, ki vstane samo takrat, ko je lačen, ko se želi umiti in ko mora na stranišče.
"Vsi me sprašujejo, kaj si želim delati v življenju, jaz pa hočem le spati. In to bom delal, dokler ne obogatim," pojasnjuje 22-letnik. Njegovo spletno stran sleepingrich.com je doslej obiskalo že več kot 450.000 ljudi.


Toti je posel, hmajüh taka smrdi za jin, slüži pa kak direktor Hjooj

Nela sobota, 8. marec 2008 ob 00:49

Pijan rus podrl hiso z tankom


klik


....to tepa nazdovje Pijunca

MHA sobota, 8. marec 2008 ob 01:04

Avtomobil mu je moral biti res všeč

Melbourne - MMC RTV SLO

Neki Avstralec si je za testno vožnjo sposodil nov avtomobil, s katerim se je vozil tri dni in naredil kar 3.200 kilometrov.

30-letnik je prodajalca avtomobilov iz Melbourna prepričal, da mu za testno vožnjo posodi 37.000 ameriških dolarjev vredno hondo accord, s katero je prevozil pot, ki je enaka poti od Londona do Istanbula.

Verjetno bi se vozil še naprej, če ga ne bi v mestu Tennant Creek ustavili policisti in aretirali."Peljal se je iz Melbourna do Adelaida in naprej do Alice Springsa," je povedal policist James Gray-Spence. Moškega so policisti ustavili s pomočjo cestne zapore, saj so prejeli obvestilo, da je nekdo "pozabil" plačati gorivo na neki bencinski črpalki.

Videti je bil dostojen možakar
Pri avstralski policiji so tudi povedali, da je to najdaljša vožnja kakšnega nepridiprava - pred dvema letoma je tat na Novi Zelandiji z avtomobilom bežal 500 kilometrov.
Prodajalec Ian McKenzie, ki je posodil avto, je prepričan, da je moral biti moški v avtomobilu po cele dneve, sicer mu ne bi uspelo prevoziti toliko kilometrov. "Videti je bil dostojen možakar. Pri nas je celo stal pred kamero in se ni nič bal, da bi ga ta posnela ali fotografirala," je spregovoril presenečeni McKenzie.

Moškega so obtožili neupravičene in nezakonite uporabe motornega vozila ter kraje.

erof ponedeljek, 10. marec 2008 ob 19:18

Na poroko v krsti

Poroka britanskega para je bila bolj podobna pogrebu, saj je nevesta na svečanost prispela v krsti z mrliškim avtomobilom.

Poroka Julie Williams in Dylona Holroyda je bila za mimoidoče bolj podobna pogrebni slovesnosti, kot pa poroki. Prijatelja iz otroških let sta se namreč poročila v gotskem slogu. Nevesta je na poroko prispela v krsti, oblečena v črno poročno obleko, izdelano v viktorijanskem stilu. Ko se je vstala iz krste, je svojega bodočega moža pred matičarja popeljala na verigi za pse. nevesta v krsti

Bizarne poroke britanskega para v Wakefieldu se je udeležilo okrog sto gostov. Poročna krsta zdaj krasi njuno dnevno sobo.
Julie in Dylon sta bila dobra prijatelja že v otroških letih, kot najstnika pa sta šla vsak svojo pot. Lani sta se povsem slučajno znova srečala in kmalu ugotovila, da sta ustvarjena drug za drugega.Julie mu je takrat okrog vratu zategnila verigo in dejala: "Minilo je precej časa, da sem te uspela osvojiti. Zdaj mi več ne boš pobegnil."

Butl Butl Butl

Na poroko prišla v krsti


Prikupna nevesta Julie Williams

Poroka Julie Williams (45) in Dylona Holroyda (49) je bila zares vesel dogodek. A ne za vsak okus. Nevesta je namreč pred matičarja prišla v krsti.

Nenavaden britanski par se je odločil za poroko v tako imenovanem "gothic" slogu. Očarljiva nevesta si je poleg elegantne krste omislila tudi razkošno črno obleko s tančicami, ki spominja na obleke žalujočih žena v viktorijanskih časih. Pripeljal jo je mrtvaški voz.

Temačnemu modnemu slogu so sledili tudi svatje, ki so zaljubljencema dogodek iz srca privoščili. Ženin in nevesta sta veliko simaptij drug do drugega gojila že v mladih letih, nato pa so se njune poti razšle.

No, še dobro, da sta se ponovno našla...

Prva poročna fotografija mladoporočencev

MHA ponedeljek, 10. marec 2008 ob 21:55

Toti dvo pa sta resen Butl

Nela ponedeljek, 10. marec 2008 ob 22:53

Adijo pamet pa toti dvo sta betezna. Heoa Tepa se trugo sred sobe, adijo zivci. Buum

Zvončica ponedeljek, 10. marec 2008 ob 23:50

Še bole betežen pa je bija ovi ka jidva je oženja....Mrtvo mrtev

Dejan ponedeljek, 10. marec 2008 ob 23:51

Venda jidva je pokopič ožena Mrtvo mrtev

MHA torek, 11. marec 2008 ob 09:15

Vendar jidva je pokopič oženja ja hehe. Baba je redno grozna, ded pa nič bojši ne Zverižjeni

Nela torek, 11. marec 2008 ob 11:50

Mislim pa to mores biti totalno zmesani, ka si taksno gostuvaje zelis. Heee Hjoj pa se martvaski voz jo je pripelo, tota je redno odstekana. No ja Me zanima kaksna so te vabila na gostuvaje blo, verjetno tudi crna pa sveca poleg. Norec Eh...vse me groza. Haaaaa

Nela torek, 11. marec 2008 ob 12:38

Hihihi hehe poglednite si totega trota Hehe

klik




Skakec Skakec Skakec

MHA sreda, 12. marec 2008 ob 11:39

Dejan je napisal/a:
"Štajerski slavček Murko pa nam je pred časom tudi zaupal, da se bo resnično poročil iz osebnih razlogov in ljubezni, predvsem pa zaradi velike „skrivnosti“, ki je še noče ali ne more izdati."

Tota skrivnost je, ka je Maja moški! hahahaha Hahaha Hahaha Hahaha


Fčera sen po radji čüja reklamo za revijo Nova, te pa je naslof notri ka de se Murkovo gostüvaje predvajalo po televiziji Hjooj Butl Buum



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.