Dejan je napisal/a: Tota, pa si oblübila ka me drügič cukneš za rokof Ge pa si me te vidla?
Mešter pa mi je gnes prestava zadevo na zütra, tak ka zgleja gnes priden v stanovoje samo pit Tüdi pitje je žmetno delo. Kak rečeno, či boš tan, jaz priden tan po šesti, ker te priden s slüžbe. Küpin še jaz kakše bombe?
Dejan je napisal/a: Tota, pa si oblübila ka me drügič cukneš za rokof Ge pa si me te vidla?
Mešter pa mi je gnes prestava zadevo na zütra, tak ka zgleja gnes priden v stanovoje samo pit
Ven, ka sen oblübila, zato pa provin, ka sen zahinavila... Na trgi sen malemi tisto cukrno peno kipüvala. Pa voziček sen mela, v keren je blo najzlatejšo detece...
Ka ne bi ke ti gnes večer pobrisa domu. Jas ne mislin zapstoj bomb nositi po Lotmerki
Či bi znola, ka de takša fronta, bi več bomb prnesla. Ka neta ge okoli gučala, ka sta na kunci žedna bilo... , pa ka smo bitko zgübili zavolo toga, ka nan je bomb sfalilo
tota je napisal/a: Či bi znola, ka de takša fronta, bi več bomb prnesla. Ka neta ge okoli gučala, ka sta na kunci žedna bilo... , pa ka smo bitko zgübili zavolo toga, ka nan je bomb sfaliloNisva blo žedna...Potli sva pr meni še celi šampanjec spilo (či glih je že žmah po jabošnci meja), pa še žganico... Mater, fse sva spilo ke je ge bilo...
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
tota ponedeljek, 23. februar 2009 ob 20:58
Dejan je napisal/a:
Ja zglosi se zütra po šesti pa boš vidla Stanovoje 15
Pripravi pepelnik Upan, ka moš balkon, čine de ti celo stanovoje smrdelo...
Legionar torek, 24. februar 2009 ob 08:51
Ja ke te ti, še spiš s cigaretlon?
tota torek, 24. februar 2009 ob 08:53
Ne, s cigaroj Bombe pa sen že nabovila za večer
Dejan torek, 24. februar 2009 ob 10:06
Pepelnika niman, lehko pa se ena bomba sprozni pa je glihtak vredi za pepeljačo. Balkon pa tüdi je. Samo stolov še v stanovoji nega
MHA torek, 24. februar 2009 ob 10:43
Te pa mo za šankon, či še stolof nemaš.
tota torek, 24. februar 2009 ob 10:46
Či mo malo stali, nas tüdi nede vrag vzeja Či pa de prehüdo, pa mo pač zalegnili pa bombe metali
tota torek, 24. februar 2009 ob 15:20
Dejan, sen zahinavila, opet te nesen za rokof pocukala.... Da sen bol sramežlive sorte, veš....
Legionar torek, 24. februar 2009 ob 15:46
Ke se sikirate či nega stolof...Lepše je piti či stojiš, ti duže pivo doj teče. V skrajni sili pa tüdi jas lehko gor po stole skočin.
Dejan torek, 24. februar 2009 ob 15:52
Tota, pa si oblübila ka me drügič cukneš za rokof Ge pa si me te vidla?
Mešter pa mi je gnes prestava zadevo na zütra, tak ka zgleja gnes priden v stanovoje samo pit
Legionar torek, 24. februar 2009 ob 15:56
Dejan je napisal/a:
Mešter pa mi je gnes prestava zadevo na zütra, tak ka zgleja gnes priden v stanovoje samo pit Tüdi pitje je žmetno delo. Kak rečeno, či boš tan, jaz priden tan po šesti, ker te priden s slüžbe. Küpin še jaz kakše bombe?
Dejan torek, 24. februar 2009 ob 16:00
Ne nori ze z bombami Jas še moren domu priti. Tebi je fejn, ki boš samo gor po štengah ša
Legionar torek, 24. februar 2009 ob 16:01
Sapa si reka ka moš že postelo.
tota torek, 24. februar 2009 ob 16:21
Dejan je napisal/a:
Ven, ka sen oblübila, zato pa provin, ka sen zahinavila... Na trgi sen malemi tisto cukrno peno kipüvala. Pa voziček sen mela, v keren je blo najzlatejšo detece...
Ka ne bi ke ti gnes večer pobrisa domu. Jas ne mislin zapstoj bomb nositi po Lotmerki
Dejan torek, 24. februar 2009 ob 16:25
Ehehe, gnes pa bon jaz vos zajeba Dere me srečate, me nečete poznati, zej pa bon jas zbrisa
Pa či bi te šteja viditi tan na trgi, te ne bi moga, da je takša gužva bila, ka si ne dvo metra vida
To je resen gnes po bila ena veka žalost.
tota torek, 24. februar 2009 ob 16:28
Ja, kak je te zej, mo metali bombe gnes, ali ne? Se pa se ti bon te venda s six paklon oddužila, ali kak? Vüplen ka neš zej te mule posa zavolo toga..
Legionar torek, 24. februar 2009 ob 16:32
Ti samo prnesi bombe či maš v plani, mo že spili.
Dejan torek, 24. februar 2009 ob 16:37
Ja ti samo privleči tote bombe, vsej meni nede trebalo zej še po štacüni skokati
tota torek, 24. februar 2009 ob 16:54
Okoli sedme sen tan, taka mata tečas cejt strelske jorke skopati
Na zadnje urejal: tota, dne: torek, 24. februar 2009 ob 16:54
tota sreda, 25. februar 2009 ob 06:46
Či bi znola, ka de takša fronta, bi več bomb prnesla. Ka neta ge okoli gučala, ka sta na kunci žedna bilo... , pa ka smo bitko zgübili zavolo toga, ka nan je bomb sfalilo
Legionar sreda, 25. februar 2009 ob 09:21
tota je napisal/a:
Či bi znola, ka de takša fronta, bi več bomb prnesla. Ka neta ge okoli gučala, ka sta na kunci žedna bilo... , pa ka smo bitko zgübili zavolo toga, ka nan je bomb sfaliloNisva blo žedna...Potli sva pr meni še celi šampanjec spilo (či glih je že žmah po jabošnci meja), pa še žganico... Mater, fse sva spilo ke je ge bilo...