Se spotiš ka se ti je sejalo? Provijo ka kej prvo noč na svojen sejaš ka se ti te to uresniči....no, meni se je ne nič sejalo ka sen bila preveč crkjena.....
Boga pitej, ge resen hodi toti človik... Ka neje resen na dopusti... v noven stanovoji s svojoj bojšoj polovicoj Či ta preveč divjala, bota že prvi tjeden štampet rashuckala
Ke či me pogrešate? Sej jas fsakši den bedin nad vami na stroni, samo vedno niman teko cejta, ka bi se kej java pa včosih niman ke pametnega za napisati pa sen rejši tiho
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
tota četrtek, 5. marec 2009 ob 23:19
Dokič je Legionar f toten bloki, tečas se neš moga samo tak ušunjati
MILAN petek, 6. marec 2009 ob 08:33
špijunu čokajo pa se neš moga skriti
bole ti je žmetno ka neš meja več pogleda z brega
tota petek, 6. marec 2009 ob 08:51
Meni se tüdi zdi, ka se mo je žmetno posloviti od duma
Dejan, glovo kviški, v Lotmerki ti tüdi nede nič falilo. Mo že mi poskrbeli za tebe
Dejan nedelja, 8. marec 2009 ob 20:58
Tak, zej pa te sen v Lotmerki. Iz fčera na gnes sen prvič tü spa, gnes pa sen še si vso kramo navleka dol, ka se lehko priklopin na internet
MILAN nedelja, 8. marec 2009 ob 21:45
nej ti bo lehka pa mehka postela
MHA nedelja, 8. marec 2009 ob 22:28
Taka momo ze dvo Lotmeržanara več.
Zvončica nedelja, 8. marec 2009 ob 23:57
Se spotiš ka se ti je sejalo? Provijo ka kej prvo noč na svojen sejaš ka se ti te to uresniči....no, meni se je ne nič sejalo ka sen bila preveč crkjena.....
MILAN ponedeljek, 9. marec 2009 ob 08:06
ven je tü bilo glih tak ka se je ne melo cejt sejati
če je bilo preveč lepega dela
Dejan ponedeljek, 9. marec 2009 ob 10:25
Ja to nama vsi zej provijo, ke se nama je sejalo Jas se ne spotin, ka se mi bi ke. Neje blo cejta
tota ponedeljek, 9. marec 2009 ob 15:41
Dobrodošla v Lotmerki. Sen vidla belo puščico na parkirišči postovleno. Ge mo te pakerali, gdo de fselitvena fešta?
Legionar ponedeljek, 9. marec 2009 ob 20:05
hehe, Dejan notri, jaz pa zgleja zej -če de fse po sreči še toti mesec- vün. Samo ne daleč.
tota ponedeljek, 9. marec 2009 ob 21:11
pa to mo samo s fešte na fešto hodili
tota četrtek, 12. marec 2009 ob 19:50
Tak, evo...Dejan se je v Lotmerk preselja, zej ne düha ne slüha o jen... Kej še le kakši vselitveni fešti... Venda je preveč zaposleni
Legionar četrtek, 12. marec 2009 ob 20:32
Mogoče pa nima interneta.
tota četrtek, 12. marec 2009 ob 20:56
Legionar je napisal/a:
Mogoče pa nima interneta.
Ja, to bi pa resen bija hec. To bi bilo skoro takak da bi mo noge odrezali... Si predstovlaš Dejana brez interneta? Malo ti zašpijonerej kej se dogaja
MHA četrtek, 12. marec 2009 ob 21:03
Ke pa či je ša na dopust - v Lotmerk.
tota četrtek, 12. marec 2009 ob 21:14
Boga pitej, ge resen hodi toti človik... Ka neje resen na dopusti... v noven stanovoji s svojoj bojšoj polovicoj Či ta preveč divjala, bota že prvi tjeden štampet rashuckala
Zvončica četrtek, 12. marec 2009 ob 23:27
Pa püste čeha malo na miri nej uživle......
MHA petek, 13. marec 2009 ob 09:31
Či pa nan fali.
Dejan petek, 13. marec 2009 ob 14:34
Ke či me pogrešate? Sej jas fsakši den bedin nad vami na stroni, samo vedno niman teko cejta, ka bi se kej java pa včosih niman ke pametnega za napisati pa sen rejši tiho