MHA je napisal/a: Dejan je napisal/a: Te pa nejbojše ka se zmenita gda de to, pa še mene povobita Samo jas ne pijen kafeja, pride pa v poštev kakši špricar al pa pivo
tota je napisal/a: MHA je napisal/a: Dejan je napisal/a: Te pa nejbojše ka se zmenita gda de to, pa še mene povobita Samo jas ne pijen kafeja, pride pa v poštev kakši špricar al pa pivo
Pijačo ja. To sen misla ka se gi v štacüni sproti stoviš pa pive vzemeš Vina pa rejši ne rihtej, vači de resen kakša čmiga Glede vina, to nan brežnin liden prepüsti, tü po bregih vemo, ke je dobro vino
Na zadnje urejal: Dejan, dne: četrtek, 19. februar 2009 ob 15:51
tota je napisal/a: Te pa zanesi kakšo pijačo k jemi. Molar je venda žeden kak ima biti, či Dejana dozde neje blo okoli.Nema ništa, de venda prišlek prvi povoba k sebi na pijačo.
Hehe. Sen bija zej tan. Stanovoje ma že nekšo furmo, ka so nekše normalne barve. Ka to, ke je pret blo, je ne blo za nikan. Dere se fselin, ste vsi vableni na pijačo, sej pa sen to že napisa
Potli pa mo fsakši den pomalen pili, da nemo meli ke drügo delati. Ne ven. či meni nede dugcejt v toten bloki
Dugcejt ti sigurno nede, da de stalno keri žeden pri tebi zvonija Bon te jas tüdi keri den nekši sixpack tanto prnesla, samo še stalno ne ven kakšega...
Na zadnje urejal: tota, dne: četrtek, 19. februar 2009 ob 17:34
Čist po mojen okusi! Bon jas pijačo prnesla, ti pa poskrbi za nekej takšega kak je v ovi žuti skledici levo na sliki. Njami... Pa brez rozin, ka jih ne prebovlan
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
tota četrtek, 19. februar 2009 ob 12:19
MHA je napisal/a:
Dejan je napisal/a:
Te pa nejbojše ka se zmenita gda de to, pa še mene povobita Samo jas ne pijen kafeja, pride pa v poštev kakši špricar al pa pivo
Jas sen tüdi v bližini duma.
No vidiš, čiduže več nas je...
Nela četrtek, 19. februar 2009 ob 12:58
tota je napisal/a:
MHA je napisal/a:
Dejan je napisal/a:
Te pa nejbojše ka se zmenita gda de to, pa še mene povobita Samo jas ne pijen kafeja, pride pa v poštev kakši špricar al pa pivo
Jas sen tüdi v bližini duma.
No vidiš, čiduže več nas je...
Hehe jaz tudi ob vikendi....
Dejan četrtek, 19. februar 2009 ob 13:05
MHA, on ne pije, on bode šofer, či mo kon šli Či pa mo duma pili, te pa de nan točja
Legionar četrtek, 19. februar 2009 ob 13:46
Hehe, zgleja ka nas je trifrtole s totega foruma tü okoli duma... To mo ga pili!
tota četrtek, 19. februar 2009 ob 14:06
Legionar je napisal/a:
Hehe, zgleja ka nas je trifrtole s totega foruma tü okoli duma... To mo ga pili!
Ja, edino jas nesen tan okoli duma Ke bon te jas žedna ostola?
Dejan četrtek, 19. februar 2009 ob 14:22
Neš ne žedna ostola. Ti boš zadužena, ka naboviš robo, ki de valala, kak prepustnica v našo cono Pa te boš lehko z nami pila
tota četrtek, 19. februar 2009 ob 15:43
Kakšo robo te? Pijačo misliš? Goric sicer niman, pa bon te že negi nekšo čmügo stvorila
Dejan četrtek, 19. februar 2009 ob 15:50
Pijačo ja. To sen misla ka se gi v štacüni sproti stoviš pa pive vzemeš Vina pa rejši ne rihtej, vači de resen kakša čmiga Glede vina, to nan brežnin liden prepüsti, tü po bregih vemo, ke je dobro vino
Na zadnje urejal: Dejan, dne: četrtek, 19. februar 2009 ob 15:51
Legionar četrtek, 19. februar 2009 ob 16:00
tota je napisal/a:
Kakšo robo te? Pijačo misliš? Goric sicer niman, pa bon te že negi nekšo čmügo stvorilaSamo toto čmigo boš te soma pila...
tota četrtek, 19. februar 2009 ob 16:35
Te še mi moreš povedati kakšo pivo piješ, da ven ka mojo eni f toten bloki nekše posebne želje, pa ka neje fsakšo glih dobro...
Legionar četrtek, 19. februar 2009 ob 16:39
Dejan ma molara, zato bi blo fejn, ka mo na friško premolano stanovoje te malo krstimo s kakšin gemejon...
tota četrtek, 19. februar 2009 ob 16:52
Te pa zanesi kakšo pijačo k jemi. Molar je venda žeden kak ima biti, či Dejana dozde neje blo okoli.
Legionar četrtek, 19. februar 2009 ob 17:01
tota je napisal/a:
Te pa zanesi kakšo pijačo k jemi. Molar je venda žeden kak ima biti, či Dejana dozde neje blo okoli.Nema ništa, de venda prišlek prvi povoba k sebi na pijačo.
Dejan četrtek, 19. februar 2009 ob 17:22
Hehe. Sen bija zej tan. Stanovoje ma že nekšo furmo, ka so nekše normalne barve. Ka to, ke je pret blo, je ne blo za nikan. Dere se fselin, ste vsi vableni na pijačo, sej pa sen to že napisa
Potli pa mo fsakši den pomalen pili, da nemo meli ke drügo delati. Ne ven. či meni nede dugcejt v toten bloki
tota četrtek, 19. februar 2009 ob 17:27
Dugcejt ti sigurno nede, da de stalno keri žeden pri tebi zvonija Bon te jas tüdi keri den nekši sixpack tanto prnesla, samo še stalno ne ven kakšega...
Na zadnje urejal: tota, dne: četrtek, 19. februar 2009 ob 17:34
Dejan četrtek, 19. februar 2009 ob 17:31
Jah, rdeče barve niman glih rad Zeleno pa pač
tota četrtek, 19. februar 2009 ob 17:37
Zgučano Gda se fseliš, priden z zelenin. Ka pa 5ra pije? Ka nede ge una žedna ostola, te de nas fse sküper tirala
Dejan četrtek, 19. februar 2009 ob 17:42
Evo, nejša sen eno sliko, ki ti vse pove Samo ove zelene ozaja, morejo biti pune
tota četrtek, 19. februar 2009 ob 17:46
Čist po mojen okusi! Bon jas pijačo prnesla, ti pa poskrbi za nekej takšega kak je v ovi žuti skledici levo na sliki. Njami... Pa brez rozin, ka jih ne prebovlan
Dejan četrtek, 19. februar 2009 ob 17:58
Hja, to de še te nešče moga pečti. Jas pa nesen glih za v kühjo Te grozdja pa vina tüdi ne prebovlaš?