Dejan ponedeljek, 14. avgust 2006 ob 22:30

MHA je napisal/a:
To še objavi na internetni stroni občine Ljutomer!

Či bi delala Haha

Nema veze ponedeljek, 14. avgust 2006 ob 23:30

To je bilo tam od mene objovleno, pa so prejšnji teden ko so vidli vse kej smo pisali, seveda iz političnih razlogov stron ukinili!!! Špindler se boji resnice, cela občina je v lufti, ker če de zvoljeni novi župan, te do se delovna mesta malo spremenila-drugi lidje, nove službe... In tega se zej na občini bojijo-sej je vse resnica, resnica pa boli, te pa je treba uporabnike spletnih strani diskriminerati na način kak so to delali komunisti-spucati, narediti red-občina je ena sama veka banda!!!

Pepek z brega torek, 15. avgust 2006 ob 01:22

Jas bi na fse to reka tak:

Kak ti prvo se mi ne vidi praf pa pošteno, ka če "Nema veze" skoro fse opčinske sbvetnike napraviti za zabite. Fsakši je pač ne meja prilike štiderati v Loblani (kak vidimo, pa je takših staršof čiduže meje, ki do lehko svojo deco šolali) in je pač trgovec, kmet, mesor, poštnar... Tüdi tisti z štrtoj stopjoj izobrazbe zno marsikej preštiderati, pa napraviti (meni se vidi, ka mamo v parlamenti eno por takših, ki majo samo sredjo šolo. Či so toti sposobni zokone sprejemati, te so trgofci tüdi sposobni soodločati v eni opčini). Na žalost pa jih je fse fküper politika zmešala.

Kak ti drügo, pa bi bijo zlo veseli, či bi se ti - "Nema veze" prijavja na naš forum in to s takšin imenon, ka bi lidje znali što si. Či malo pogledneš, smo (bor tisti, keri malo več tü gor črbekamo) podpisani in se nas do nejti, da za ten, kej napišemo tüdi stojimo.

Vüpan, ka sen te ne svada, pa ka boš se prijavja na naš forum, da je fejn, či lidje različno mislijo in o ten debaterajo med soboj. Mogoče boš celo provo ime napisa.

Nema veze torek, 15. avgust 2006 ob 01:41

Drogi Pepek z brega, bodi brez skrbi ka me nesi svada! Moj namen neje bija šinfati trgovcov al pa neizobraženih lidi, moj namen je bija samo pokozati kakšni nesposobneži so v naši občini, mogoče de te pomirilo pa vse ostale na forumi, ka sen tudi jaz bija provi trgovec, ki se je potli odločija nadaluvati z šolajon! Glede MOJEGA IMENA-NEMA VEZE- fčosih je biti bojše nepoznaven, in mešati štrene drugin, vsekakor pa moj namen neje žaliti, tak ka se opravičuvlen če sen koga ožalija!!!
Najlepša je resnica-pa naj tak tudi ostane!

Lep pozdrav

Nema veze torek, 15. avgust 2006 ob 01:59

Tak zej sen prijovleni!!! Kredi na nove podvige in seveda na nove komentare!!!
Lp

Pepek z brega torek, 15. avgust 2006 ob 02:11

Te pa le! Podsüči rokove, napni možgone, pa kej napiši.

Dejan torek, 15. avgust 2006 ob 02:32

Nema veze je napisal/a:
To je bilo tam od mene objovleno, pa so prejšnji teden ko so vidli vse kej smo pisali, seveda iz političnih razlogov stron ukinili!!! Špindler se boji resnice, cela občina je v lufti, ker če de zvoljeni novi župan, te do se delovna mesta malo spremenila-drugi lidje, nove službe... In tega se zej na občini bojijo-sej je vse resnica, resnica pa boli, te pa je treba uporabnike spletnih strani diskriminerati na način kak so to delali komunisti-spucati, narediti red-občina je ena sama veka banda!!!

Šokiran Haa Ka pa se te grejo na občini? Zake pa so te toto stron naredli? Sej pa ma te venda fsakši pravico povedati kej če. Ge pa živimo... Sicer pa tak je to v Lotmerki. Či ma keri kej preveč za povedati al pa malo skritizirati, te ga hitro dol vgasnejo. Sicer je za toto stron bojše ka nikdor nede več dosegliva oziroma ka se to nekej malo bojšega naredi, ker je bila nareta na silo...

Nema veze torek, 15. avgust 2006 ob 02:38

Administrator nan je ne moga nič, najhuje je blo to ka smo pač pisali samo v dobro Lotmerka, te pa takšo presenečenje! Nesmo mislili ka je Lotmerška politika tega zmožna, vendar smo se motili-žal!!! Spletna stron je bila res na hitro osnovona, tak kak naši komentari, neje dugo zdržalo-na srečo mamo še toto spletno stron, pa jin bomo tu pokozali, če po nede gdo meja kej proti!!!
Lep pozdrav

Dejan torek, 15. avgust 2006 ob 03:24

Ja tak je. Sej sen jaz tan tüdi kej napisa. Pa ne ven zake so meli rubriko Pohvale in pritožbe, či so pa dol tisto sproti brisali, dere je keri kakšo pritožbo notri napisa. Pa ne ka bi te tisto slučejno izbojšali. Hitro dol fsakšega fgasniti, ki ma kej za pripomniti No ja
Tü pa nede nišče nič proti meja, da sen jaz tü glovni! Pomežik No, proti de morti kej što meja, samo nede nič moga Haha

MHA torek, 15. avgust 2006 ob 12:47

A zato ne dela opčinska stron! Mislec Ve je tak nič pametnega ne blo na stroni, takak tüdi nič pametnega nega v opčini.
Te pa je le do župana prišlo. Po treh koteh bi trebalo povzeti podatke kej se je mislilo nareti pa kej se je uspelo nareti!

Nema veze torek, 15. avgust 2006 ob 13:50

Te pa naj nehče gi ma veze na radie maxi, to tan predloga za oddajo, al je maxi tudi pod taktirko Špindlera?

Pepek z brega torek, 15. avgust 2006 ob 14:45

Pej zej pa si redno mimo fseka!

Či keri, te je Radio Maxi tisti, ki javno opozorja na nepravilnosti v lotmerški (pa tüdi v drügih) opčini. Kej te misliš, ka zapstoj opčinski kurer fsakšega teko cejta prnese kakšo pošto derektori pa odgovornemi uredniki.

Trije kotaši pa smo ziher prvi na spiski nezaželenih na opčini.

Makaveli torek, 15. avgust 2006 ob 15:01

Leta 2000 je župan Jožef Špindler podpisal soglasje k modernizaciji železniške proge ostaje Ljutomer in Žerovinskega klanca. Na podlagi tega je župan sklenil sporazum, dne 14.06.2000 pa, z Ministrstvom za promet in zveze, podpisal še Dogovor o reševanju cestno-železniške problematike v mestu Ljutomer.
Do danes je od podpisa dogovora minilo že 6 let, vsi roki so že mimo, obljubljeni projekti pa se ne izvajajo (izven-nivojski križanji regionalne ceste z železnico, cestna obvoznica, da ne govorimo o železniški obvoznici, ...itd.). Skozi Ljutomer drvi vsak dan večje število vlakov, gneča pred zaprtimi zapornicami je vedno večja, Ljutomerčani pa še vedno čakajo na protihrupno zaščito.
S strani Lrmv je župan že večkrat bil opozorjen, zakaj občina ne reagira, občinski svet pa bi moral zadevo obravnavati. Ker se nič ne zgodi, objavljamo omenjene dokumente na naših spletnih straneh, županu pa svetujemo, da si jih ogleda in se spomni kaj je podpisal, davnega leta 2000:

Nekaj občinskih svetnikov, s prvopodpisanim Maksimiljanom Gošnjak, je od župana zahtevalo sklic izredne seje občinskega sveta, župana pa so pozivali k umiku soglasja in ga opozarjali, da je zadeva sporna ter zato zahteva drugačen pristop. Jožef Špindler soglasja ni umaknil, stvari peljal po svoje, posledice takšnega ravnanja Ljutomerčani pa vsak dan bolj čutimo na svoji koži.

Dokument najdete na- http://www.lrmv.org/aktualno.htm


zakej pa te ce so zaprli stron ne sprinta nehce por listov tega vun pa naj malo spolepi po lotmerki...
Zloba

Nema veze torek, 15. avgust 2006 ob 15:05

No Pepek, te pa na delo veselo!!! Te pa sen res mimo fseka!!! Vsega nemren znati!

Pepek z brega torek, 15. avgust 2006 ob 15:37

Jasno ka ne. Fsega nejč moja Neža ne zno, ki je dobro informerana.

Zvončica torek, 15. avgust 2006 ob 23:35

Lotmerška stron je pač bila takša ka se ti je polek lehko malo sfrcalo pret kak se je sploh kej odprlo(vmes si še kafe lehko sküha pa čik skodja).Jaz več sploh ne gren iskat tote strani zato ka mi je naš forum bole zanimiv(stalno se kaj godi, pa še hecno je)Haha Haha Gor Ljubezen Aplavz Mislin pa si ka so birokrati pač birokrati, mi pa smo mi.Pa so oni prvi brez skrbi tüdi kaj našega preštejejo,samo jihova stron je bojše ka je brezmadežno čista ka pa če keri močvirnik slüčajno gor zajde....Nebi pa bilo slabo za našo stron malo reklame nareti(ka bi pač lidje znali ka obstoja), ka več bi nas bilo bole bi bilo zanimivo...mogoče bi se cilo lehko svadili(hecan se).

Nema veze torek, 15. avgust 2006 ob 23:57

Treba Dejani rečti, ka je stron super zrihta, samo ka se nej zej malo posveti reklami-mogoče pa de se Špindler prostovoljno java ka de da nareti en veki pano za spletno stron, al pa dvo(enega na jegovo hišo, drugega pa na mitro!!!Gor Gor Aplavz Aplavz Jezik Jezik

Pepek z brega torek, 15. avgust 2006 ob 23:59

Fsi mi bi mogli nekej za reklamo napraviti! Ven pa nemo samo na Dejana čakali.

Dejan sreda, 16. avgust 2006 ob 23:18

Ja reklama je bila keko je bila ka sen na začetki meile okoli pošila pa te se je malo to razvedlo okoli. Pa še zej pošilan kej, ka bi se razvedlo. Plakatof pa glih nen po Lotmerki lepja Nasmeh Na občini pa tüdi vejo za toto stron, da sen jin pisa, či lehko tiste boge 3 slike od Lotmerka dol z jihove strani poberen, ka bi jih da na mojo stron, pa so mi rekli ka so avtorsko zaščitene pa ka jih nesmin uporablati No ja Zej pa te nega več nigi viditi tistih slik pa ne strani Haha
No drgači pa vi tüdi lehko reklamo delate. Je tan povezava Priporoči stran pa lehko malo okoli pošilate Nasmeh Al pa tak te, od vüst do vüst. Pa da smo še v Prlekiji tüdi bol tak v kameni dobi, ka nimajo glih fsi interneta.

MHA četrtek, 17. avgust 2006 ob 15:24

A slike so aftorsko zaščitene?! Kapa jih je te župan osebno poslikno?Aplavz



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.