Zato ka so se že leta tan mejovali slabi virti od indi -ne Lotmeržanari....pa jin neje posel ša ka so se premalo brigali za vse sküper. To je bila negda oštarija ka je nekaj valala)dobra hrona, pa dobra drüžba).....škoda ka je že drüga tradicionalno "naša" stvor šla k vragi....no čede se kakši pameten nejša ka de zna bojše virtiti(lehko bi malo tradicijo vklopa....še na Grossmanoven filmi je oštarija gori).
Či mi keri takši špricar ponüdi, mu ga s piknoj vred zapšen v gobec, tak ka de mu za fse večne cejte minola vola, ka bi se s pijače norca dela
Špricar se lehko pije samo s piskriča, ali pa glažovnote kupice (f posebnih primerih je dovoljena tüdi plastična kupica, čiglih je to ne to).
Vino more biti do zodjega momenta strogo ločeno od slatine, slatina pa dobro zadelana, ka ne fpliva slabo na vino, pa ka se ne zlüfta.
Totega, keri je toti pijači f piksnah da ime špricar, bi trebalo tožiti za žalitef vina.
No ka se te zej jaz kaksno coj recen. Toti spricujlak je po okusi niksni ne, je neksni cuden, zluftane pa zelo slab spriculjak, nekak radenska prevladuje. Ovaci pa cena je tudi osoljena. Samo mi pa bila pakunga cool, hehe.
Ja samo si vida razliko v ceni?? Pol literski je dosta cenejsi. Pa na ceni je zastava narisana, kej pomeni, da je to avstriski spriculjak, se provi jihova ideja hehehe. Kak so napredni, tega pri nas nega.
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
Jernej torek, 20. februar 2007 ob 21:52
...cüte zakaj so pa Gostilno pri Prleki v Lotmerki zaprli?
Zvončica sreda, 21. februar 2007 ob 01:02
Zato ka so se že leta tan mejovali slabi virti od indi -ne Lotmeržanari....pa jin neje posel ša ka so se premalo brigali za vse sküper. To je bila negda oštarija ka je nekaj valala)dobra hrona, pa dobra drüžba).....škoda ka je že drüga tradicionalno "naša" stvor šla k vragi....no čede se kakši pameten nejša ka de zna bojše virtiti(lehko bi malo tradicijo vklopa....še na Grossmanoven filmi je oštarija gori).
Jernej sobota, 19. januar 2008 ob 17:21
..poglete plocevinko
Pepek z brega sobota, 19. januar 2008 ob 22:47
Kon smo prišli????
Či mi keri takši špricar ponüdi, mu ga s piknoj vred zapšen v gobec, tak ka de mu za fse večne cejte minola vola, ka bi se s pijače norca dela
Špricar se lehko pije samo s piskriča, ali pa glažovnote kupice (f posebnih primerih je dovoljena tüdi plastična kupica, čiglih je to ne to).
Vino more biti do zodjega momenta strogo ločeno od slatine, slatina pa dobro zadelana, ka ne fpliva slabo na vino, pa ka se ne zlüfta.
Totega, keri je toti pijači f piksnah da ime špricar, bi trebalo tožiti za žalitef vina.
MHA sobota, 19. januar 2008 ob 22:52
Hehe san oštro.
To tüdi ne ven keremi je na pamet priša špricer v pločevinki
MILAN sobota, 19. januar 2008 ob 23:24
pej hüdo se nan piše.....
Nela nedelja, 20. januar 2008 ob 01:38
No ka se te zej jaz kaksno coj recen. Toti spricujlak je po okusi niksni ne, je neksni cuden, zluftane pa zelo slab spriculjak, nekak radenska prevladuje. Ovaci pa cena je tudi osoljena. Samo mi pa bila pakunga cool, hehe.
Ovaci pa domoco je le domoco, pa se bojso!
MILAN nedelja, 20. januar 2008 ob 09:30
tak zaronv pvnico špa si z ovega vekšega natočiš trfrtole kupice pa kcoj malo slatine uhhhhhhhhhh
tak ka zažge.
To je te "špricar"
NA ZDROVJE
Nela nedelja, 20. januar 2008 ob 11:51
No Milan tepa na zdravjot kokinjot, prvo vrsto postreljot hehe
Dejan nedelja, 20. januar 2008 ob 21:31
Haha, špricar f piksni Ne ven či bi se smeja al joka.
Pa poleg na sliki še vidin ka je špricar v pollitrski plastenki
MHA nedelja, 20. januar 2008 ob 21:37
Se vidi ka so avstrici ne vinska dežela
Nela nedelja, 20. januar 2008 ob 21:42
Ja samo si vida razliko v ceni?? Pol literski je dosta cenejsi. Pa na ceni je zastava narisana, kej pomeni, da je to avstriski spriculjak, se provi jihova ideja hehehe. Kak so napredni, tega pri nas nega.
Dejan nedelja, 20. januar 2008 ob 21:53
Pa bojše ka tega pri nas nega...
MILAN ponedeljek, 21. januar 2008 ob 08:48
TO BOR NEBI GLAŽOF POTRLI ČE BI MELI V TOTEN ALUMINIJI ŠPRICARE.
Jernej ponedeljek, 21. januar 2008 ob 09:07
Dejan je napisal/a:
Pa bojše ka tega pri nas nega...
..ja mas prav!
..samo cas de svoje prineso tak kak je se marsí kaj prineso Slovenijo.
MHA ponedeljek, 21. januar 2008 ob 12:30
V kakšen lidli pa hofri bi se vendar nejšlo ke takšega
Dejan ponedeljek, 21. januar 2008 ob 15:27
Avstrijci si to lehko privoščijo ka toto jihovo čüčo punijo f piksne Da veke razlike nega, či je f piksni al v glaži
Pepek z brega ponedeljek, 21. januar 2008 ob 16:05
Trebalo bi se organizerati in zahtevati od oblasti, ka zakonsko prepove, ka bi se s slovenskega vina odovali špricari f piksna.
AUFBIKS - ČREVA NA PLOT!
erof ponedeljek, 21. januar 2008 ob 17:56
MHA ponedeljek, 21. januar 2008 ob 18:00
Dejan, to moš še en predlog za mejce