MILAN sobota, 24. november 2007 ob 23:48

Zloba
frdamani kajeri zej vas bon posla v kot.
PRLEKIJA PA AMENJezik

mile nedelja, 25. november 2007 ob 00:31

ti bi bija dober king of prlekija, oz konig von prlekija .

nasipaj karuzna zrna v kotu, pa do za kazen klečali na njih!Vuuhuu

Almanah nedelja, 25. november 2007 ob 00:32

mile oprosti, ampak ti si mimo kunštnega prleka beža ne!
Vačig nebi takših pisa.

Tvoji posti gnes, pa kožejo zaradi kerih smo gnes tu kak smo. Zaradi takšnih kak si ti, smo v takšnem "sranji" ka ne vejo več lidje do kod je kej!Ma kakšno Pomurje, ti si verjetno gnes pod vplivon kakših substanc, ker keko se do gnes tvoje poste šteja si bija normalen.

Štajerska je do Mure bila in tak de ostola, če ne drgači pa z referendumom.

mile nedelja, 25. november 2007 ob 01:10

Aplavz Aplavz

almanah oproščeno, t-shirt z natpisom "PROUD TO BE PRLEK" imam ze pripravljen za tebe.

imeti lastno pokrajino in biti pri kopanji je super stvar.
ampak sam veš , da to izvedljivo ni.
tu smo ker so vedno nesposobni,izredno glupe malomeščani vodili ljutomer v njegovi zgodovini.

prlekija je vedno bila v dreku in verjetno bo tudi s tako prakso nadaljevala, dokler bodo nespsobni imeli vajete v rokah.

donkihotovsko ti lahko upaš, al koji si ti na koncu koncev faktor. kdo bo tebe ali koga od nas vprašal kakšno bo ime pokrajine in kje bo svet pokrajine in podobne pizdarije.

prlekija bo obstala tudi brez lastne pokrajine, dokler bodo takšni kot so kunštni prleki.

ne smeš to tako vse osebno jemati, malo zajebancije mora biti na forumu.
spij si en hajniken, jaz mam jih danes zadosti.

cheers

Zvončica nedelja, 25. november 2007 ob 01:40

Pomurje so naredli politiki pa ga še nej bek sprovijoZloba Nikdor smo ga ne eni pa ne ovi vzeli za "svojega" ka je to eno navodno skropucalo za močvirnike ka se jin ne treba ukvarjati z geografijoHaa Zloba Sen vejo samo naklodat priti, pa žret, pa pravlice razlagat....naj si toto Pomurje nekan porinejo (pa še vsi ostali ki si mislijo ka resen obstaja)

Nela nedelja, 25. november 2007 ob 01:42

mile je napisal/a:
ja,
na ljutomerskem grbu pa se samo še doda gor župan kako jaše konja, v desni roki pa drži liter vina.

Hehehe ti pa ga tudi dünes ej...Vuuhuu Vuuhuu

Nela nedelja, 25. november 2007 ob 12:53

Jernej je napisal/a:
Kata Strofa je napisal/a:
str.12

Bilanca na desnen bregi:

Apače.............za Pomurje
Gornja Radgona..........za Pomurje (tüdi či de 6 pokrajin)
Ljutomer...............proti pokrajini Pomurje (razprava naj se
odloži
Veržej................novo ime - Prekmursko-prleška pokrajina

niso izjasnili:
Križevci, Radenci Razkižje

Mislec

Ka de zdaj pokrajinov? Prlekija?
..či bi bar ime pokrajine Prekmurje in Prlekija ostala...
Brs nede nic...skoda!

...Prleki so dosta za Slovenijo naredli
..1.Slovenski tabor ..zrihtali ka se Prekmurje ostaloj Sloveniji cuj priklopi...samo ka bojo za sebej zrihtali? Mislec

Ideja Ideja Ideja

erof nedelja, 25. november 2007 ob 13:22

Naprej http://slovenija-kam.blogspot.com/2007/11/tajerska.html
Naprej http://www.svlr.gov.si/si/delovna_podrocja/podrocje_lokalne_samouprave/pokrajine/
Naprej http://sl.wikipedia.org/wiki/Slovenske_pokrajine
Naprej www.zares.si/koliko-in-kaksne-pokrajine/
Naprej http://www.svlr.gov.si/si/delovna_podrocja/podrocje_lokalne_samouprave/pokrajine/ustanavljanje_pokrajin/

- za branje - www.adobe.com -dokumentov.......PDF

Na pokrajine 1,2 milijarde evrov

o prenosu sredstev in kadrov na pokrajine, so sklenili, da bodo na pokrajine prenesli 1,2 milijarde evrov v letu 2009, ko bodo ustanovljene. Na pokrajine bo v ožjem smislu prenesenih 400 delovnih mest, šolstvo bo na pokrajine preneseno skoraj v celoti. Ministri o mejah pokrajin niso razpravljali.

V službi vlade za lokalno samoupravo in regionalno politiko so pripravili štiri variantne predloge območij bodočih pokrajin.

- za branje - www.adobe.com -dokumentov.......PDF
PDF

Jernej nedelja, 25. november 2007 ob 23:54

MHA je napisal/a:
Drügi nas fsi mojo za prekmarce, prekmarci pa nas mojo za štajerce Jok

..hehe menej pa eti na Dunaji eni majo za Jugovica! No ja

qwer ponedeljek, 26. november 2007 ob 08:59

Ime Pomurje bi bila dobra resitev samo v primeru, da je ostalo Podravje.Tega ni vec imamo Stajersko. Pomurje pa je sklop Prekmurcev, Prlekov in Stajercev. Imena Pomurja ni vec. Zdaj je predlog Prekmursko-prleska pokrajina. Tako, da imamo celovito Prekmurje in 1/2 Prlekije, Stajerce pa so izbrisali jih ni!
Zdaj, ce hocemo ostati se naprej v isti pokrajini to ime pokrajine diskriminira Stajerce in je neprimerno. Poleg tega Radgona in Lendava ne bosta sprejela tega, da je uprava v Ljutomeru, Soboski zupan pa je proti, da ni v Soboti.Zato predlagam,da Prekmurci ustanovijo svojo lastno pokrajino PREKMURJE. Prleki naj razmislijo o prikjljucitvi k Ormozu in Ptuju, Stajerci pa k Mariboru. Se boljse pa, da vsi skupaj tvorimo zgodovinsko STAJERSKO!!!

MILAN ponedeljek, 26. november 2007 ob 18:26

Jezik ja kdo pa si že čüja ka bi Soboški župan bija za nekej kej ne diši po prekmurji
samo anštendik de trebalo mohnoti po mizi pa še morti po kakšni lampi.

Žalosten Žalosten Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran

Zvončica torek, 27. november 2007 ob 00:30

Tak se proviAplavz Jezik

Dejan sreda, 28. november 2007 ob 16:21

zzizek je napisal/a:
Animoznost obstoji, pa če to priznavate ali ne. Posploševanja se nerad poslužujem, a že iz samih postov je razbrati, da preobremenjenost s Prekmurci vseskozi kar vre iz nekaterih posameznikov.

Te pa tü zej lehko poglednete keri človik nan o animoznosti trobi. Na anketi glasüvle, ka mo je na srečanji bilo brez veze, samo ne ven na keren srečaji je on bija. Takši te bojše ka ostonete tan na svoji sobotainfo.com. Jas tüdi ne hodin srat to gor...

MHA sreda, 28. november 2007 ob 16:28

Aha, pa te momo! Zloba Dol

mile sreda, 28. november 2007 ob 20:34

zzizek ajd ne zajebavaj.
kaj te brezveze glasujes, ce nisi niti tam bil ?

MILAN sreda, 28. november 2007 ob 20:41

Vuuhuu
morti ne veš kak se z tašnimi neredi?????
tak se mo malo jejca stisne ka z beloki gleja te pa
je zadovolen al pa ne..

Pisk Pisk

Zvončica sreda, 28. november 2007 ob 22:22

...ali pa še bojše...infiltriranci z nasprotne strani se more spoderk nareti sledeče:1. jajca streti 2. šijank (se ve kerega) zafrknoti 3. pa gnezdo vüžgatiZloba

zzizek sreda, 28. november 2007 ob 23:52

Dobil sem ravno to, kar sem želel videti in sem obenem tudi pričakoval. Bila je parodija na to, da lahko glasuje vsak, pa čeravno je le registriran. Razlago sploh ne vem če sem dolžan, glede na to da sem na OS pred tem dobival že tudi sporočila npr. v takem tonu: veš ka si me svadja s pisajon o toten Modeusi ... se predstoviš pa doš gor svojo sliKo ka vidiMo s kon momo posel. ipd., pa vseeno ... ni bilo mišljeno osebno, zdaleč od tega. V vsaki dosedanji debati sem za razliko od nekaterih poskušal argumentirano obrazložiti svoja stališča in se nisem posluževal nobenih žalitev, groženj, še najmanj pa da bi zaradi nasprotujočih si mnenj zahteval sliko uporabnika, njegove osebne podatke ipd. Porvh vsega sem v Ljutomeru že doživel izkušnjo, zaradi katere bi, če bi se kdo od vas znašel na mojem mestu, najverjetneje zgodbo opisal ter jo objavil v vse mogoče medije, le da zadevo posplošil in s tem črnil celoten levi breg. Pa ne bom. Tega nisem jemal v zakup v nobeni izmed debat, isto ne OS, ki sem jih dobil. Za dobrobit morebitnih naslednjih debat se opravičujem, če sem s tem kogarkali osebno prizadel.

Dejan četrtek, 29. november 2007 ob 00:11

Ti si ena cela parodija.
Či pa nekej takšega pišeš, kak si tan o tistih firmah, kej so eni meli kej polek pa so znali kak so stvari, ti pa te nekej drügo trosiš pa te lehko pričaküvleš ka de te keri malo bole dregna. Al ti o fsen fse veš pa moš fse praf al ke? Sen ti že reka, ka je to forum. Pa či v vsakšnen posti uporablaš nekše visoko strokovne besede, bi te lehko zna kej to pomeni. Al pa s ten češ samo vtis narediti ka si tak pameten pa ti mi Prleki ne segnemo do gležjof...

zzizek četrtek, 29. november 2007 ob 00:20

Či pa nekej takšega pišeš, kak si tan o tistih firmah, kej so eni meli kej polek pa so znali kak so stvari, ti pa te nekej drügo trosiš

Iz tega gre torej sklepati, da če imaš na tem forumu drugačno mnenje, moraš posledično podati svoje osebne podatke ter sliko?!

Sen ti že reka, ka je to forum.

E, vidiš. Forum, ne?

Pa či v vsakšnen posti uporablaš nekše visoko strokovne besede

V postih, ki sem jih spisal, nisem ravno zasledil nekih ekstravagantno strokovnih besed. Če te je to, da obstajajo protiargumenti večini razjezilo v tej smeri, da si se spravil nad obliko mojih postov, se pač opravičujem. Mo proba pisati po prleško, pa bo, ali kako?

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.