Zvončica nedelja, 10. maj 2009 ob 00:45

Ti bogeca milega....venda ja nedo ke reklamacije plačüvaliNe ne ne

Legionar ponedeljek, 11. maj 2009 ob 22:20

No ja, tota preša je resen bole v sramoto kak v kakši ponos.Bomba Nej što odgovorja či drügo ne. Či jaz v slüžbi slabo delan, gren pred šefa ali pa lehko celo pred disciplinsko. Zakej pa v takših primerih za slabo oz. nekvalitetno oprovleno delo nišče nikdor ne odgovorja?

Zvončica torek, 12. maj 2009 ob 00:03

To mene tüdi čüdiZverižjeni

MHA torek, 12. maj 2009 ob 15:08

Na občini so tak vendar nejč ne vidli, ka preša raskople.

kobreti sreda, 13. maj 2009 ob 09:24

no tudi jas sen že gleja na toto prešo ka je že vse nekaj začelo napijati tote plošče in do vsak cajt doj pale. Tudi tlalovec se mi zdi ka je ne najbole dobro položeni ka za vsakšin avton tak klopoče, če so mogoče pozobili zafugirati ali pa bi ponovno trebalo pesek notri zaribati? še enkrat bon poveda ka so s totega ploca po mojen mnenji naredli en veki kamniti spomenik. Tak kak je pret bilo zeleno se mi je bole dopalo.

Nela sreda, 13. maj 2009 ob 11:22

Tepa teksih penez za neke dojo, pa je itak vse slabo nareto. Hjooj Nej zej reklamerajo toto preso, ker tak ze od vsega zacetka neje to kej bi trebala biti.

Dejan sreda, 13. maj 2009 ob 16:40

Plošče na preši so dol pale en teden po otvoritvi trga, tak ka to ne nič novega. Blo pa je zej pred dnevi eno leto od otvoritve pa nesmo nič proslavili Hehe

MHA četrtek, 14. maj 2009 ob 03:28

Se provi ka more ze za fsakšo obletnico neke fkrej skapati s preše.

Zvončica četrtek, 14. maj 2009 ob 22:19

Viš ga vraga.....to so toti meštri tajming tak naštelali ka za obletnico MORE nekaj doj skapati....samo mi smo toga ne razmili....lehko to spada pod umetniški performansHaha

Nela četrtek, 4. junij 2009 ob 15:34

Gnes zaron so neke delavci okrog prese hodli pa neke delali. Verjetno do jo po neke poprovlali. Hjooj

Legionar sobota, 6. junij 2009 ob 11:30

Meni še je zej ne jasno zakej temi provijo preša...Mislec

Dejan sobota, 6. junij 2009 ob 11:41

Naš vir glede preše je Tunč Haha

Tunč je napisal/a:
Jezik Sem pa gnes zazveda, da pre toti večji vodomet simbolizira prešo za grozdjeNiman pojma
Keri si je to zmisla še je tudi ne prave preše vidaTučem


Keko pa je to podobno preši pa nej vsak svojo domišlijo uporabi Hihihi

MHA sobota, 6. junij 2009 ob 22:27

Legionar je napisal/a:
Meni še je zej ne jasno zakej temi provijo preša...Mislec

Za prešo se čüdiš, kakša momo le brojda na trgi. Hjooj

Tunč sreda, 10. junij 2009 ob 21:51

Nasmeh Grem čez naš opevani glavni trg. Vode v bazenih nega, preša ne dela....katastrofa kakšen je spomenik. Poglednem malo bolj spomenik, nemreš si misliti kaj se vse najde na jen. Žvečilni, plastenke, razmazana čokoloda, sledi od kozloja, Kozlamplastenka na pol puna z rdečko, ovitek od duploja pa 10.000 sledov od bordov in rolerov. Marsikej bi še najša če bi še bolj pogledna.
Kdo pri milen bogi pa je zaduženi za red in čistočo trga ? Srce se mi trga kak so vničili spomenik. Občinori malo se zgente pa nekaj narete glede tega. Najhuše pa je čez vikend. Te ne pucajo pa vse smeti ostonejo do pondelka. Dali so za trg 2.000.000€ zaj pa nemrejo ene železne ograje okrog spomenika nareti pred kak do ga podrli pa plačati nekomo ka bi tu pa tan čez vikend tudi pobra smeti ka nebi vse ležalo križem kražom. Če nebi bila Blagovnica v nedelo odprta pa Perla ki si morajo spucati pred pragom bi meli provo smetišče.
Pa straši kak majo deco vzgojeno? Jebe se vse po vrsti kaj jihov nadebudnež dela pa maker vničovle ali pa dela svinjarijo po trgi. Glavno ka mojo mir pa ka kaj podobnega duma ne delajo. Če pa keremu kaj rečeš se pa vtikovleš v vzgojo jihove dece ki so najboši in nasploh oh in sploh. Če de kdo moj to dela ga vsaki lehko za vuho poči pa še jaz bon ga enkrat.Hamer

Na zadnje urejal: Tunč, dne: sreda, 10. junij 2009 ob 21:52

Nela sreda, 10. junij 2009 ob 22:07

Eh jaz se sploh ne cudin ka je tak. Sem v soboto vecer sla skoz trg, pa so eni meli gostuvaje v hoteli. In vsa deca, ki so bla na gostuvaji, so plezila po presi. Sicer pa me to niti ne cudi vec, ker sem tudi odrasle (starse) vidla gor po presi hoditi pa sedeti pa se te deco gor zdigovati. Butl

Dejan četrtek, 11. junij 2009 ob 00:53

Toti spomenik pa štenge so v enen leti bol vničili, kak pret v 100 letih. V torek je na spomeniki blo notri zatekjenih por proznih piksen, nekši na pol pojedeni sendviči al bureki so bli gor na spomeniki, od rolk so tote štenge že čist vničene...
Po preši nej le plezijo deca pa še što drügi, ka to do kunca dol spoterejo, ka do te meknili toti vrhunsko izvršeni arhitekturni presežek...Hjooj Spomenik pa je nekej drügega, pa bi se res lehko zgenoli, ka nekej na ten naredijo pa to zaščitijo.

Vode pa tak že en mesec v ten nega. Sploh ne ven k čemi je to namenjeno...

MHA četrtek, 11. junij 2009 ob 02:49

Z Dejanon sma si oviden glih gučala kakšen je trg grota. Hjooj Štenge okrok spomenika pa so totalno hin.

Legionar četrtek, 11. junij 2009 ob 12:08

Ja, se strinjan z vsemi. Mija z našoj sva se gnes pa tüdi včera šetala po trgi, pa moren priznati ka se človeki prav gravža, kdo vidi to...Neee Meni se zdi, ka fse propoda. Preša je tak hin, keramika že odpoda dol, taka se tan na tisten nižjen deli že fse žice vün vidijo (nej što tisto poslika či lehko); süho je tüdi okoli spomenika, nega vode notri, tüdi s spomenika Razlagi že črke dol koplejo (tistega Z-ja venda tüdi nede nišče več nikdor nazoj gor zalepja), okrog spomenika pa itak vidite kak je. Zej še je hotel zaprt dol, taka trg je zej resen bole kak s kakšega zapüščenega kavbojskega mesta...Zapa me je resen sron, ka ma Prlekija takšo prestolnico! Trg je kakši pač je, samo bi ga vseeno lehko pucali ali pa pač na nekši način preprečüvali onesnaževanje pa vničovaje stvari. Zakej mamo občinske redare pa tüdi policijo, či nejč na trgi nemrejo reda narediti???
Redari vejo samo parkirne listeke pisati zgleja.Hud Ne ven no, či de to tak dale šlo, de Lotmerk grota mesto duhov!

Na kunci pa bi se pita še nekej: za koga vraga te što sploh seja o nekšen turizmi pa turistih v Lotmerki? Pa što de toto svijarijo pa bedo hoda glejat sen? Pa zakej mamo LTO?

Zvončica četrtek, 11. junij 2009 ob 22:00

Včera sen glejala oddajo o Alhambri....kak so to fantastično mavri zidali....pa sen vidla total ejnfoh vodomet....dvoredno so cevi na (recimo) dvo metra razdalje vodo vün šprickale ....videz pa je bija kak aleja vodnih curkov....to bi nej naredli hempeši....pa še voda bi lehko krožila ka se ne bi nücala

Dejan četrtek, 11. junij 2009 ob 22:41

To sen pred mescon že napopa toto sliko, ki je fse spotreto. Zej je verjetno že hüše.

Dejan je napisal/a:
Preša nan raskople. Nede vina letos Jočeeem



Toti trg pa je res sramota za Lotmerk zej v takšnen stanji kakšnen je.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.