MILAN petek, 12. junij 2009 ob 06:58

Hjooj za takšo šlamparijo pa de žmetno nejti krifca

Nela petek, 12. junij 2009 ob 07:12

Mogli bi nan storega pistiti takak je bijo, pa bi bilo se nejbolj pametno. Jaaa

Jernej petek, 12. junij 2009 ob 07:39

Kul Ci poglejdnemo galerijo "Prlekija nekdaj" se vidi kak se je z casoma Glavni Trg Lotmerki spremenüvo. Saj ka bi ga malo obnovili ajde okay! Zdaj so ga rejdno fejst spremenili in obnovili.
Pa je ze dosta hin! Klejen

Legionar petek, 12. junij 2009 ob 08:12

No, či se trg vničüvle pa či so lidje takše nesnoge ka vse povprek vničovlejo, je čist vseeno, kakši je trg ali je obnovleni ali pa ne. Tüdi prejšji je bija zlo slabo vzdrževoni, samo ker je ne blo tote preše pa tega, se je fse sküper ne tak vidlo.

Kapa se tiče jomraja enih Lotmeržanarof, ka jih moti ka nega parkirplacov na trgi, ge bi se dalo parkirati celi den, pa ne ven či bi se smija ali kej...Pa kak nemre en Lotmeržonec iti peški ali pa z biciklon na trg, zakej za vraga more tan meti avto celi den parkirani?Butl Za takše je čist prav ka nega placa!

Trg pač je kakši je in treba bi blo glejati ka bi bija čimbolj urejeni. Ne ven ke bi blo drgačik či bi meli še storega. Isto tak bi bilo. Samo na storen se je pač ne melo kej pokvariti pa kej raspodati.

mirka petek, 12. junij 2009 ob 08:57

Saj so vsa naša lepa mestna jedra vničili!!toti župani znado samo lepe tlakovce polagati, pa zapirati mesto za promet, te pa tudi ljudi ne hodijo!!Naš Kranj je ostal brez trgovin, so propadle, vse se je preselilo v trgovske centre...Butl tam se celi dan sprehajajo, deca se igrajo, stari kofetkajo...Da bi šel kdo peš v mesto, jim še na pamet ne pride!!!Moram napisat kaki blog o Kranju!!Maturant

Legionar petek, 12. junij 2009 ob 12:44

Jaz pa se čist strinjan s ten, ka se promet sprovla vün z mestnih jeder. Folk je že tak razvajeni ka bi se pred prag fsake oštarije pa trgovine že rad pripela, samo ka malo ne bi trebalo peš iti!

mirka petek, 12. junij 2009 ob 13:59

Ja, to je res!ampak mogli bi naprimer-organizirati kak vlakec,pa kako prireditev, ne samo misliti da bodo ljidje hodli gledat nove plošče po tleh, pa vodometeKitarist kako muziko, predtavitve bližnjih krajev, društev-tu privas mate še dosti takih, ki so ohranili stare običaje,pa lovceLovec , ribičeRibič , gasilce...kake športne igrePecikl ,BLA;BLA;BLA.To se bodo spomnili par mescev pred volitvami!!!!

MHA sobota, 13. junij 2009 ob 02:25

Legionar je napisal/a:
Kapa se tiče jomraja enih Lotmeržanarof, ka jih moti ka nega parkirplacov na trgi, ge bi se dalo parkirati celi den, pa ne ven či bi se smija ali kej...Pa kak nemre en Lotmeržonec iti peški ali pa z biciklon na trg, zakej za vraga more tan meti avto celi den parkirani?Butl Za takše je čist prav ka nega placa!


Še toth por placov nebi trebalo biti, tak so vedno san 4 avti parkerani.

Dejan sobota, 13. junij 2009 ob 10:00

Za parkeraje je meni čist vseeno oz. sen bija za to, ka bi se trg čist dol zaprja za promet. Problem je to, ka ne noven trgi nega nikše sence. Pret gda so bili tisti veki kostaji, si tan v nejvekši hici lehko poseda, zej v vročini prav prek trga nemreš iti, da te kap rukne. Toti tlakovec še se dodatno segreje pa je kak v peči. To pa vse vplivle na "gužvo" na trgi. Nemreš tan pri Perli sedeti pod tisto marelo ob treh popudne. Tisto je ne nič. Püstili bi en del storega trga z drevami vred pa bi meli Stori Novi trg Nasmeh

MHA sobota, 13. junij 2009 ob 15:44

Na trgi bi nej neke takšega naredli kak je park pri bazeni, malo trove, malo drev, malo vode pa klopi. Ne pa so neke skomplicerali brezveze.

Na zadnje urejal: MHA, dne: sobota, 13. junij 2009 ob 15:45

Makaveli sobota, 13. junij 2009 ob 16:01

še vedno ste pri toten trgi...itak nete nič dosegli...toti trg de zej takšni 100 let pa med totin cejton de 300X obnovleni ki razpoda vse...pač segrap ke pa drugo....




končno pa če bi že radi trovo pa ite por tlakovcov vun skoplite pa zemlo dosiplite pa trovo posodite...

Zvončica sobota, 13. junij 2009 ob 23:54

Ka pa Makaveli si na koprive....(veš kaj).....toti trg nič nede nejč 20 let zdrža takši kak je....pa mo te meli trovo....

Dejan nedelja, 14. junij 2009 ob 10:02

Trg je eno leto kumej preživja pa bi ga opet lehko obnovlali.

Makaveli nedelja, 14. junij 2009 ob 15:53

sen reka 300X ka je segrap za drek podjetje dela več škode kak dobrega....kak matilda s koso je...vsega česa se tekne hmerje...

MHA nedelja, 14. junij 2009 ob 22:25

Duže je obnova trajala kak pa je trg celi osta.

Legionar ponedeljek, 15. junij 2009 ob 11:48

Za fse toto stanje so krivi tüdi tisti, ki so podpišovali pogodbe, to je od župana naprej! Nej bi sestavili pogodbo tak, ka bi izvajalec del pri obnovi Glovnega trga moga garantirati, ka do določene stvari funkcionirale tüdi v bodoče, ne pa samo dobro zaslüžiti! Či je nešče doba prek ka de nareda toto prešo, nej tudi takoj poservisira recimo še 5 let či de se to kvarilo in to na svoje stroške! Nej nešče servisira liči, keri jih je dela pa tak dale. Nej nešče poprovla tlakovec, či pa se gre za vandalizem pa nej se s takšnimi stvarmi ukvarjajo mestni redari ali pa policija. Či se je fse to že naredlo, nej se gleja ka de se trg vzdržüva! Ne pa ka je fse süho, nigi nikše vode pa nič. Žalostno zgleja vse to...Kak sen že reka, Lotmerk takak da mi vmira; trg zgleja zapüščeni pa zanemarjeni, zej so še hotel zaprli pa je še bole zapüščeno vse. Nikšo je zej to fse več ne!

Dejan torek, 16. junij 2009 ob 21:56

Tü je galerija o trgi pa nekej slik, kak razpoda al pa de raskapa -> Galerija

Jernej torek, 16. junij 2009 ob 23:54

Hjooj Naja, zdaj pa bi trbelo reklamerati pri Naprej http://www.segrap.si/

Dejan sreda, 17. junij 2009 ob 01:07

Ja, bode reklamacija. Nova pogodba za obnovo obnove, ka de še kumi kej več v žep kapnilo Hjooj Toti trg neje vreden pol kostaja storega, ke so ga podrli pred obnovo.

Legionar sreda, 17. junij 2009 ob 08:47

No, jas še skoz provin ka je stori tüdi ne bija bogve kej. Samo se je fse bolj skrilo, ker je blo bolj obraščeno. Sen itak že poveda kere stvari se mi niso dopale na prejšnjem trgi , pa kere se mi ne dopodnejo zej.
Trg pač zej je kakši je. Problem je v ten, ka se ga ne vzdržovle pa ka je fse na brzino pa nekvalitetno nareto! Tüdi či bi naredli trg kak si ga kerikoli od nos zamisli, bi ga blo treba rihtati pa vzdržüvati. In či tega ne delajo, je čist fseeno kakši je, ali zeleni ali kamniti.In zej či že takši je, bi tote stvari ke so pač tan narete pa postovlene, mogle nekak zglejati, ne pa ka fse dobesedno razpoda!Hudi
Sicer pa je v Lotmerki ne problematičen samo trg, pač pa tüdi en kup drügih stvari, ki se ne rihtajo. Od kopališča dale, bi lehko reka. Me zanima, kakšo de kopališče zglejalo čez leto ali pa dve...Mislec



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.