Skater ponedeljek, 4. januar 2010 ob 20:36

Dejan je napisal/a:
Hja ne gre to samo tak. Treba se zbrati lidi, keri majo iste interese, či je v čen ten kakša prihodnost al pa se s ten mislijo resno ukvarjati, se odpre kakšo športno društvo. Kak društvo pa se potli lehko prijovi na razne natečeje pa gda se penezi na občini društvon tolajo, se kej vkrej dobi... Tak to gre pomalen, nemreš pričaküvati, ka de občina kar tak nekomi nekej naredla, zato ka spomenik vničovle. Nekej treba nejpret iz svojega žepa dati al pa bor kakšo močnejšo volo pokozati pa te se lehko kej premekne. To je pač pri nas ne tak razširjeno, kak kakša košarka al fuzbal, ka bi meli na vsakšnen vogli skejt park.


Jaja Lehko bi na redle skate park pa nebe več spomenika vničovale
makar bi da neke penezov z svojega žepa Haha

Skater ponedeljek, 4. januar 2010 ob 20:41

Tunč je napisal/a:
Zvončica je napisal/a:
Hja, Tunč glede totih kolov je vse možno....je pa pitaje keko de tisti veleum od arhitekta sploh priprovleni kej predrugačiti....brez ka se mastno pločaHeoa

Če do že pločali, te naj pločajo dvo Bosanca ki ta tak po domoče Hamer Bergla od arhitekta ziher dobila podpisano soglasje k postavitvi ograje.



kej zej te že postovlale ograjo ,,,,,,rejše naredete skate park pa nemo več krušile spomenikov,,,,pa občina guči ka nega penezov kej jih nega ,,,,,nwm zakej nemrete
neke naredete pa bi mi bli zadovoljni ka bi lehko skejtale pa vi ka nebe več krušile spomenikov ,,,, Ploskač

Skater ponedeljek, 4. januar 2010 ob 20:45

Jernej je napisal/a:
Jernej je napisal/a:
Neee ta problematika bi se mogla na občini javiti Naprej http://www.obcinaljutomer.si/

Pa pri Javni zavod za varstvo kulturne dediščine Slovenije OE Maribor!

Naprej http://www.zvkds.si/sl/

ZVKDS OE MARIBOR
Slomškov trg 6
2000 Maribor
Telefon: 02/ 22 84 811
Faks: 02/228 48 07
E-pošta: tajnistvo.oemaribor@zvkds.si
Srečko Štajnbaher
vodja
Telefon: 02/228 48 28
E-pošta: srecko.stajnbaher@zvkds.si

Moglo de se rešitev najti! Vačik nede nič ostalo od spomenika!


Telefon tak dali do naprej Policiji in do vec krat kontrolirali...mu vidli ci de pomagalo Policej
...zdaj se pa pazte sketari!!!!!!!!

Na zadnje urejal: Jernej, dne: ponedeljek, 27. julij 2009 ob 12:21





ke pazte skejtere eden policej je ša mimo mene pa sen mu eno dobro foro nareda pa mi je zaploska ,,,bravo skejter ,,,,pa nič reka ka nebe smeja skejtate,,,pa jurša mi je tude enkrat ploska okej pa ne težite ka nej nebe skejtale ,,,te pa narete skejt park če si že tak pameten okej "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skater ponedeljek, 4. januar 2010 ob 20:47

Makaveli je napisal/a:
to sen še jaz včera vun ribja...ovo vse zamozano po spomeniki pa je vosek...ki si skejterčki namožejo ka se te lehko z rolkami skližejo gor....ne ven če že delajo to tan naj vsej za sebo posprovlajo


prvo kak prvo ne skližemo ka grindamo .....te že če neke pišeš napiše praf okej Haha

Tunč ponedeljek, 4. januar 2010 ob 21:52

Skejter, kaj za milega boga pa te pomeni grindati???? Ma to kakšni globoki pomen tota beseda " grindamo " ali ste si jo samo tak zmislili ka ste bol kul.
Grindati ali sklizati se je vseeno kak temo rečemo. Spomenik je ne naret za to. Ite se grindat po ograji od tvojega fotra pa me zanima kak dugo se boš grinda. Mislec

Zvončica ponedeljek, 4. januar 2010 ob 23:12

E Tunč to si pa dobro poveda.... Haha Blajari resen nemajo kej iskati okolik spomenika pa amen...pa to tüdi neje resen ka bi nehče drügi moga stalno nekaj zrihtati ....ve pa te venda mojo starše pa somišljenike pa se resen nej zorganizerajo....ali pa pišejo na provo mesto pa do te vidli kej bo....ali pa nej štople zbirajo pa jih odojo...mislin ka bi jin vsepovsod ke se do jih preide priskočili na pomoč

Dejan torek, 5. januar 2010 ob 00:05

Skater, s takšnin odnoson skejteri nete vidli skejt parka do 50. leta tvoje starosti.
Pa predvidevlen, ka si še mlodi, zato so za tebe g. Policej, g. Jurša, itd.

Legionar torek, 5. januar 2010 ob 12:25

Toto skejtanje je takša stvor, s kero se ukvarja por mladičov, to pa je tüdi vse. Samo jaz bi jin veke kazni za tisto vničovaje spomenika na trgi včesna. Či nega ploščadi za to narete, še ne pomeni ka lehko vničovlejo spomenike! Hudi To je isto kak da bi nešče reka, dokič mi nete naredli dirkališča, bon z avton po cesti leta pa ogroža drüge.

Či pa majo resen interes, pa se nej organizerajo pa delajo na ten, ka do jin toto ploščad naredli, jaz mislin ka nišče od nos nima nič proti temi. Ne pa na takši način, ka se vničovlejo spomeniki, marmor, ka se smeti trg pa tak dale. A-A Či se mojo za sposobne, te nej delajo na ten, ne pa kričijo ka jin občina neče narediti tega pa tega. Občina jin soma od sebe nede nič naredla, nejpred treba nekša pobuda priti od nekod!

MHA torek, 5. januar 2010 ob 12:38

Vepa, neven zake sta v Lotmerki po noven policej pa redor. San za kazni? Te jidva ne nücamo! Lehko bi poglednola malo tüdi za ohranitev kulturne dediščine, či že občina neče, ne pa jin baje še ploskajo za jihovo "grindaje" po kulturni dediščini. Hjooj

Legionar torek, 5. januar 2010 ob 12:40

Što pa de parkirne listeke pisa? Mislec Vepa samo to vejo delati!

MHA torek, 5. januar 2010 ob 12:44

Tan bi nej tistemi grintafci listek napisa ki skoče po spomeniki, pa bi glih tak zaslüžili. Uničevanje kulturne dediščine je kaznivo dejanje!

Legionar torek, 5. januar 2010 ob 12:50

Hja, očitno naši občinsko gospodje mislijo, ka je naloga redarov samo pisaje parkernih listekof! Hudi Jaz sen še jih namreč ne vida nikdor nič drügega delati. Očitno obvladajo samo to, ali pa samo to spoda pod jihove delovne naloge, medten ko se spomeniki pa drüge površine lehko vničüvlejo pa smetijo!

MHA torek, 5. januar 2010 ob 12:52

Treba vničiti, ka de se te lehko poprovlalo. Tiho

Dejan torek, 5. januar 2010 ob 12:57

Sej pa ti te že to dosti pove, ka policeji pa Jürša deci ploskajo dere tučejo po spomeniki. Boli jih za to.

Legionar torek, 5. januar 2010 ob 13:00

Seljačine.

MHA torek, 5. januar 2010 ob 13:04

To malo dvomin ka bi jin res ploskali za vničovaje občinske lastnine, ali pač...

Legionar torek, 5. januar 2010 ob 13:10

No, že nedejavnost s strani občine pa redarov pa policije je zadosti zgovorna.

Dejan torek, 5. januar 2010 ob 13:11

Pa dobro, se jin venda neso glih ploskali, gda so po spomeniki tukli. Pač se po trgi rolkajo. Samo vseeno bi se na občini lehko zgenoli pa kej glede totega spomenika naredli. Venda te vidijo, kakši je spomenik zej grota v toten enen leti po prenovi, ka je fse osrano pa okrušeno. Al pa jin je pač fseeno, glovno ka oni na toplen sedijo pa papire prelogajo.

MHA torek, 5. januar 2010 ob 13:17

Bon jin na občino pisa, mojih emejlov so tak že vajeni.

MILAN torek, 5. januar 2010 ob 14:49

Hihihi ven pa venda nišče ne šteje tvojih meilof
ven pa mojo več odgovornega dela



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.