Smeti, do se skos metale ali pa do jih vozili z avti v jorke pa grabe. Jas sen vida, kak mojo čisto f Singapuri ali pa na Tajsken, samo tan je drüga pesen. F Singapuri pločaš 100 jihovih dolarof, če vržeš čik ali smet in inšpektor te dobi, se jih mojo dosti. Na Tajsken pa pločaš kozen v višini 25 ameriških dolarof, če vržeš čik ali smet in pri ploči 30-35 dolarof je to dosti. Kaj sledi is toga: treba je pretpisati kozni in zaposliti inšpektore, pa de bojše.
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
MHA sreda, 29. september 2010 ob 23:31
Pa še to smeti, kere se dojo reciklerati.
TUNČEK četrtek, 30. september 2010 ob 08:12
Smeti, do se skos metale ali pa do jih vozili z avti v jorke pa grabe. Jas sen vida, kak mojo čisto f Singapuri ali pa na Tajsken, samo tan je drüga pesen. F Singapuri pločaš 100 jihovih dolarof, če vržeš čik ali smet in inšpektor te dobi, se jih mojo dosti. Na Tajsken pa pločaš kozen v višini 25 ameriških dolarof, če vržeš čik ali smet in pri ploči 30-35 dolarof je to dosti. Kaj sledi is toga: treba je pretpisati kozni in zaposliti inšpektore, pa de bojše.
zobl četrtek, 30. september 2010 ob 08:16
Dejan je napisal/a:
So se lidje nič ne nafčili Je fsipa eden v Kostajovici vrečke.
eni so res nesnoge ka grejo metat smeti tak kak so pvc vrečke kere se nemrejo razgraditi 100 let.
tak kak da so ne ven ki gor rosli