zobl torek, 14. september 2010 ob 21:57

Lenny, z fsen kej si napisa, se popolnoma strinjam.

Bomo vidli ce bo lokalna radijska postaja objektivna in bo dala vsem kandidatom enake moznosti za predstavitev svojih programov, ali pa bodo Juršo favorizirali, upam da ne bodo pristranski.



Kaj se pa tiče novega vetra v Lotmerki pa smrada po kanalizaciji, čez 4 leta če de z zdravjen okej, de France ša v poslansko penzijo, za jin pa de priša k kopaji nekšni drugi mešter, keri de nadaluva tradicijo.

MILAN sreda, 15. september 2010 ob 06:33

Mislec nekej bi van red reka, tota stron,je namejena širšemi krogi lidi pa se mi vidi nefer ka se sprovlete s komentari pa vudrihate pa strašno fse obvladate.
Bres tega bi glih tak lehko šlo bole bi bilo ka se piše nekej v dobren smisli pa v dühi napredka. Cejti so joko zapleteni te pa dere moš okoli sebe še veki küp lidi keri mislijo samo negativno te pa je še žmeče kej kodi nareti. Če bi fsakši guča samo tisto kej zno bi bila grozna tišina.
Mislec Mislec Mislec Mislec Mislec Mislec

Alojz Kraiger sreda, 15. september 2010 ob 07:24

Pozdravljeni


Gospod Jurša, pravilno se napiše S podporo in NE Z podporo! Res je napaka drobna a vseeno veliko pove o človeku, ki tako zapiše.

Lep pozdrav

zobl sreda, 15. september 2010 ob 07:34

Alojz Kraiger je napisal/a:
Pozdravljeni


Gospod Jurša, pravilno se napiše S podporo in NE Z podporo! Res je napaka drobna a vseeno veliko pove o človeku, ki tako zapiše.

Lep pozdrav



Lujz,ke ga nekaj serješ z/s knižnin slovenskin jezikon?
Či pišemo v prleščini pa či so kakše drobne napake, ti si pa veki slavist se ti opravičuvlemo.

Glovno ka je tvoje vse zapisano do vejice natančno.



Hahaha

Lenny sreda, 15. september 2010 ob 07:38

@Milan:

Glej ... zej so volitve, jaz Franceka nemren nikak prebaviti ... zlaga sen ne dozdej niti ene stvari, če a sen kako stvar narobe napisa, pa bon fsakemi hvaležen či de me na kulturni način poprava v mojih prepričajih... vsej tistin ki toti forum štejejo, pa bi rad malo oči ofna ...

Nemren reči ka fse ka je Francek zrihta ka ne vala, ali ogromno je kiksof pred kerimi je teško mižati ... Moje osebno stališče je, ka je pač Francek ne za funkcionara ali politika.

Srca rad i zarpravla ka je tota vizija ne dobra, ka je ova bojša itd... pa vesel bi bija ka bi lehko podprja kako dobro idejo... ali za nasledne štiri leta je fse to utopija/štejnkol v oke, napizdancija...

Bol čujen nekoga brezveze klamfati ka de fse nareda, bol mi pritisk zdične, bol čutin potrebo napisati ka "kenja" na VEKO.

Aja še neke... či je Špindler bija slab , to še ne pomeni ka je Francek dober, je pa res malo bojši... No s kereka kukla glediš...Špindler bi lehko tudi JAMO za seboj pusta, pa meja več za pokozati...Ali je pač mogoče ne meja "prašnikof". Nejbojša bi bila neka sredja pot...Pač tempo razvoja takšni kak ga občina prenese.... no enin se mogoče dopodne krivilja razvoja albanske podmornice...meni osebno ne.

Legionar sreda, 15. september 2010 ob 07:41

zobl je napisal/a:
Alojz Kraiger je napisal/a:
Pozdravljeni


Gospod Jurša, pravilno se napiše S podporo in NE Z podporo! Res je napaka drobna a vseeno veliko pove o človeku, ki tako zapiše.

Lep pozdrav



Lujz,ke ga nekaj serješ z/s knižnin slovenskin jezikon?
Či pišemo v prleščini pa či so kakše drobne napake, ti si pa veki slavist se ti opravičuvlemo.

Glovno ka je tvoje vse zapisano do vejice natančno.



Hahaha


Eno je, či pišemo na forumi, drügo pa je, či to tak piše na kakšen predvolilnen plakati , letaki ali čen podobnen. Resen je ka mamo svoje narečje, momo pa tüdi svoj slovenski jezik!

Legionar sreda, 15. september 2010 ob 07:44

zobl je napisal/a:
Hjooj Hjooj Hjooj Hjooj

Kak ste nesramne.... joj joj joj.


Dajte se enkrat že postaviti v njegovo kožo pa si zamislite recimo ka imate možnost tudi vi biti župan.


Ne bi delali razpise na kerih bi vaši kolegi dobili posel ? -> BI

Ne bi šli na all inclusive počitnice kere bi vam plačali vaši kolegi podjetniki, kerin ste zrihtali posel ? -> BI

Ne bi prebivalcen občine Ljutomer mazali oči pa pravljice metali z ovo lopato za premog, teko ka ma folk kaj za gobezdati potli? -> BI

Pač kda z golo ritjo prideš na nekšno funkcijo, te seveda delaš ka se tudi ti pa tvoji okoristite v takšni obliki, ka te nemre Kosov Dragotin v keho spraviti. To je cela filozofija fsega, keri to še ni skapiral je zrel za vrtec. Briga njih za narod, ker enega dneva bomo tak fsi spocrkali, eni kak reveži, drugi kak bogatoši to pa je tudi veka razlika. Eni do vmrli pa so celo živleje rintali za 500-800 evrov na mesec, pa kda so volitve tukli špricare z kandidati pa vupali ka de nekaj bojšega se zgodilo, tisti keri pa so se zrivali med poslance al pa župane pa so "rinatli" za 4000 eur pa se smejali z bedokov keri so jin glose dali.

Lotmerk so zafurali pred 50-60 let, ko je imel status okraja in je mel jurisdikcijo tijan do Ptuja.
60 let je šteja Borovo delati tovarno v Lotmerki, pa lokalni vinski asi keri so meli gorice niso pustili ka bi delala se fabrika, ker bi toti revčeki keri so jin rintali v goricah šli delat v fabriko.

Te pa se to samo pomalen z leti stopnjuje.


Lotmerk so vodili sami nesposobni, kerin ne bi da ka krave posejo ker bi jin ziher ena vujšla.

Ovi mopedist z VŽK keri je priša do županskega pa poslanskega zica se je boja svoje sence, v parlamenti ene besede neje poveda, tak pa je tudi bija bump privatno.

Franc je malo že bolj napreden, preprosti vaški človek, keri lahko 3 dni guči brez napisanega teksta na paperi, mogoče tak kak zaj Legioner provi ka se malo arogantno obnoša pa je nedostopen, kar je normalno pričakuvati jegoven mentalnen sklopi. Pred leti je bija na Kmetijski zadrugi pa v Lotmerki ni pomenija nič, praf tako tude ne pri svojen sosedi, te pa so ga Desus Marija & co lansirali v zvezde, zaj pa je vroča roba s kerin je popularno ob 7:05 piti kafe v sloveniki, negda pa je bija podsmeh..






To ja To ja To ja

MILAN sreda, 15. september 2010 ob 08:37

Mislec dečki malo razuma nebi škodilo, ejnfoh je po nekom plüvati

TUNČEK sreda, 15. september 2010 ob 09:07

Zobl, a ti napišeš gda kej pozitivnega ? Fsepovprek kritizeraš včosik tüdi bres osnove. Daj malo zažlajfaj ! Mogoče de ti se vzdigna "rejting". To ja Nasmeh Pozdrav

zobl sreda, 15. september 2010 ob 10:16

TUNČEK je napisal/a:
Zobl, a ti napišeš gda kej pozitivnega ? Fsepovprek kritizeraš včosik tüdi bres osnove. Daj malo zažlajfaj ! Mogoče de ti se vzdigna "rejting". To ja Nasmeh Pozdrav

Tonček če mi boš ti teko nabijal rejting v minus, te si lehko vzemen dugoročni kredit pri prlekija-on.net pa še te mi nede pomogalo Nasmeh

TUNČEK sreda, 15. september 2010 ob 10:23

Mislin, ke si ga nabijaš v minus son s svojin pisanjen. Ne rečen ka nimaš skos praf, samo včosik je treba biti malo strpen, se si fajn čeh in dosti spremlaš pa veš o situaciji tan v naši domovini Prlekiji. Kul Nasmeh Pozdrav

TUNČEK sreda, 15. september 2010 ob 10:25

Volitve so teko blüzik, ka de treba angažirati fse volivce. Primer je tü : Hahaha



Makaveli sreda, 15. september 2010 ob 10:41

zobl je napisal/a:

[b]Franc je malo že bolj napreden, preprosti vaški človek[/b], keri lahko 3 dni guči brez napisanega teksta na paperi, mogoče tak kak zaj Legioner provi ka se malo arogantno obnoša pa je nedostopen, kar je normalno pričakuvati jegoven mentalnen sklopi. Pred leti je bija na Kmetijski zadrugi pa v Lotmerki ni pomenija nič, praf tako tude ne pri svojen sosedi, te pa so ga Desus Marija & co lansirali v zvezde, zaj pa je vroča roba s kerin je popularno ob 7:05 piti kafe v sloveniki, negda pa je bija podsmeh..




Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha


le s kon pije kavico večinoma v sloveniki in le zakej... Pomežik



za mlode je ne blo nareto ama ništa...ke ti hasni nova OŠ pa novi vrteci če itak nega nikšnih delovnih mest...ke ti hasnijo izobražena deca če itak nedo nazej v lotmerk prišli ker nimajo nigi možnosti dobiti službe...vsaki 2-3 guči kak komej čoka ka odide z totega lotmerka ker je v totalni pi##i(dobesedno tak jih je 3/4 reklo)...tepa se lehko pitaš...še toti mali klubi ko grejo komej skoz mesec(ker jin občina ne do teko ker itak morejo plačuvati najemnino za place oz vzdrževanje) cejo nareti neke za mlode tepa jin obcina-jursa cejo kasirati prek 1000 evrov za OBČINSKI šotor keri je v lasti vseh v lotmerki...hehe

jurša je nareda svoje(večinoma slabo...zato pa ga 85% lotmeržonarov več nemre viditi...)
on neje nikoli bija primeren za župana pa nikoli nede...

TUNČEK sreda, 15. september 2010 ob 10:53

To ja zanimivo, še posebe podotek keko lidi Jürše nemre viditi. Samo me zanimle keko lidi de vidlo vola na ražni, če de ga peka, pa ga šlo potli volit. Hehe

Makaveli sreda, 15. september 2010 ob 11:03

85% neje dobesedno chjaoo...pač s ten čen povedati ka puno lidi ga nemre...



ja saj to je glih to...niso lidje resni...upan ka bodo se letos spametuvali pa niti na vola nedo prisli...

glede gasilskih avtov pa...saj ne provin ka jih ne nucajo...samo on jin to dovle ne zarad tega ka bi nucali ampak zato ka bodo ga te meli radi pa ka bodo obkrožili jegovo številko...in to pa je narobe(ne recen ka je edini ki je to dela in pa edini ki še zej to dela)...če ti je neke do občine boš dela to z srcon oz. vsaj bi moga...neje mi jasno kak lehko nehče ko je odrošča gor tu pa bi naj meja toti kraj rad kak bogi si lehko tak hladen pa delaš samo sebi v dobro..ostalin pa namečeš drobtinice pa še tote majo svoje napake za kere lidje itak ne vejo...pa tudi če si že baše kdo kej v žep je razlika v ten če si zbaše neke malega kak pa enormne vsote...

lotmerk bi nuca takšnega župana keremi nebi blo vseeno za lotmerk pa okolico...nekega harvey denta (če ste glejali batman: dark knighta te vete o čen gučin če pa niste pa si poglednite hehe Nasmeh )


kak je en napisa...najti bi se moga tudi tempo(ne prehitro pa siliti samo v vse ampak lepo z zmerno hitrostjo pa po pameti...in pa v provo smer zavijati pa voditi vse skup)

gasilec77 sreda, 15. september 2010 ob 11:59

Makaveli je napisal/a:
85% neje dobesedno chjaoo...pač s ten čen povedati ka puno lidi ga nemre...




glede gasilskih avtov pa...saj ne provin ka jih ne nucajo...samo on jin to dovle ne zarad tega ka bi nucali ampak zato ka bodo ga te meli radi pa ka bodo obkrožili jegovo številko...in to pa je narobe(ne recen ka je edini ki je to dela in pa edini ki še zej to dela)...


Zaradi glasov bi nan župan dal avte, ne pa zato, da jih ne nucamo???
Dej, zej pa res delaš budalo z mene, kak gasilca.

makaveli, lehko pa prideš v gasilski dom v lotmerke, pa ti poven za kaj, pa keko jih nucamo.

Bi pa rad čuja program razvoja gasilstva s tvoje liste kandidatof na volitvah, pa to javno, ne na 4 oči.....

Dejan sreda, 15. september 2010 ob 13:00

Vidin, ka ste se gnes razpisali, pametnega pa nič dosti napisali Nasmeh

Kej pa je kdo pametnega že prispeva na toten forumi pa se vidi po razmerji objav pa ugleda. Pred volitvami je pač vedno puno takših padalcov pa eden je bole pameten kak drügi. Gda pa treba kej narediti pa naenkrat več nikoga nigi okoli nega Pomežik

Lenny na kero stron pa te ti pašeš? Si na kakši listi, moš kakši svoj bojši program? Nasmeh

Zobla pa nesmite resno jimati, da guči, kak veter fuda Hihihi On je kak ena maskota tü na forumi, klovn Fašenk

zobl sreda, 15. september 2010 ob 13:38

Dejan je napisal/a:
Vidin, ka ste se gnes razpisali, pametnega pa nič dosti napisali Nasmeh

Kej pa je kdo pametnega že prispeva na toten forumi pa se vidi po razmerji objav pa ugleda. Pred volitvami je pač vedno puno takših padalcov pa eden je bole pameten kak drügi. Gda pa treba kej narediti pa naenkrat več nikoga nigi okoli nega Pomežik

Lenny na kero stron pa te ti pašeš? Si na kakši listi, moš kakši svoj bojši program? Nasmeh

Zobla pa nesmite resno jimati, da guči, kak veter fuda Hihihi On je kak ena maskota tü na forumi, klovn Fašenk


Dejan ( Princ ) , hvala na komplimenti Sladoled



Dejan, v kero smer veter fuda na totih volitvah? Na Juršovo al kero drugo Nasmeh?
Raketa

Mo keri kakšen program ot kandidatov, svetnikov, ka vidimo kaj nudijo na meniji Nasmeh ?

TUNČEK vol pa odojki de se vrteli, kostaji do se pekli, pa vino de teklo v potokih.

Bo Party, žurka,igranka!!!

zobl sreda, 15. september 2010 ob 13:40

TUNČEK sreda, 15. september 2010 ob 13:44

Po Lotmerki mo hoda f petek 8. oktobra in če de Jürša obrača vola že vzemen en falat. Hehe



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.