Dejan nedelja, 3. oktober 2010 ob 08:16

Ja res je. Še en teden, potli pa mo opet 4 leta mir meli pa do si vsi dobri Pomežik

Ka pa se tiče soočenja, pa ga lehko naredi tüdi kakši drügi medij. Recimo Večer, Vestnik, TV AS, TV Idea, ... Ne se treba držati ene ponüdbe kak pijonec plota. V gnešjen cejti se vse do zrihtati.

Pa ka bi lidje malo čüli mnenja kandidatov, eni so še neodločeni. Jas tüdi Nasmeh

Lenny nedelja, 3. oktober 2010 ob 08:43

Trenutno ma nejvečji trži delež "Jurša-val" - radio MAXI.

Soočenje more biti na mediji ki čim več lidi pokrije.. in to je lih gori omejeni radijo.

Ke se pa tiče 4 leta, je resnica samo tota, ka 4 leta o našen vrnen Franceki nede skoro glosa. De Francek dela še samo za sebe, pa vida de se že v lepi penziji... Ki de še lehko, de se gor nalima, pa či de možnost BOTERON uluge gvera to pa je to. Opčinaska blagjna po naslednih 4-ih letih v katastrofalnen stanji.

Dejan:
Ka do fsi dobri?????

Naš Francek ali nikoli in nikdar, za druge nemren reči, ka so še ne meli možnost, ka bi pokozali kej oz. teko zafurali kak on.

Francek je prestari ka bi se računati nafča. Se vete starega bika je teško nafčiti voziti. Zid

Dejan nedelja, 3. oktober 2010 ob 09:54

Nesen reka, ka do fsi dobri. Reka sen, ka bodo si fsi dobri. Zej se malo postroni glejajo iz različnih strank pa taborov, po volitvah bode opet dale bol sproščeno Nasmeh

Glede soočenja, pa je lehko tüdi na radii Koper, tisti, ki de ga šteja čüti, de ga čüja.

Pa či si že eni tak fest želijo totega soočenja, pa v skrejnen primeri tüdi totih 950 € zberejo, či mislijo, ka bode soočenje tak odločilno vplivalo na izid volitev. Že v krogi Olge s strankami podpore ziher nejdeš 30 lüdi, ki de vsak da 30 € pa je takoj zadosti penez Hihihi

Lenny nedelja, 3. oktober 2010 ob 10:17

Dejan: maš praf.. narobe sen prešteja Nasmeh

Ka se pa soočenja tiče. Fsakši medij si prizadevle ka čim bojše iztrži oglasni plac. Večja je poslušanost dražje se reklama proda. ekonomska logika. 2-3 dni malo napovedovleš dogodek pa si "zmoga" ka se tiče računice.

Zakaj se Maxi tega ne hapi, so že tudi drugi razložili.
Totih 950€ je cifra, ki služe za odvročaje od ideje "soočenje"
Pa tudi, če bi nehče zebra tote peneze pa ploča, vuplen skoro staviti, ka bi si Francek nekšo lofsko nejša, ka bi meja razlog ka ga nede.

Tak ka zgleda, ka je manever Franceki grota. Mi lehko tu pišemo, ke čemo pa de to znalo tistih neke lidi, ki zijamo toti portal.
Francek pa ide na Maxi, pa ga čuje x-krot več lidi.

Moren pa tudi pošteno povedati, ka so si malo kontrakandidati somi krivi. Predugo so čakali v senci. Mogli bi že pret na sceno, pa pomalen lidi maserati, pa Franceka pikati. Ze jomrati kake ma ovi plakate, pa ki jih ma postovlene je malo pozno.

VUPAN VSEENO KA SO NE PREPOZNI.

Francek, dej si oddehni malo... Pot Lotmerk-Lublana je fejst naporna. Si že tudi malo v letih. Nesi ti KAHL, nemaš jegove kondicije. Lepo ena funkcija do kunca. Gle, dve leti si še v parlamenti, te pa lepo pomalen via penzija. Či pa še neš moga v penzijo, te pa de ti itak BOTER Miran da nekšo funkcijo v BIOTERMAH. Makar boš fikusa špila tan v recepciji. Za tvojo pločo de stalno nejša peneze. Nesi ti v kategoriji sobaric. Tiste lehko čokajo 3 mesce.


Dejan nedelja, 3. oktober 2010 ob 16:28

Lenny je napisal/a:
Tak ka zgleda, ka je manever Franceki grota. Mi lehko tu pišemo, ke čemo pa de to znalo tistih neke lidi, ki zijamo toti portal.
Francek pa ide na Maxi, pa ga čuje x-krot več lidi.


Ja to pa je strategija Nasmeh Franc se zno iti Haha

Pepek z brega nedelja, 3. oktober 2010 ob 20:07

Ploskač Ploskač Ploskač

Fsi televizije glejat.... kočno smo doživeli - samo ne soočenja, pač pa solonastop...

zobl nedelja, 3. oktober 2010 ob 20:22

Pepek z brega je napisal/a:
Ploskač Ploskač Ploskač

Fsi televizije glejat.... kočno smo doživeli - samo ne soočenja, pač pa solonastop...



kje ?

Pepek z brega nedelja, 3. oktober 2010 ob 20:24

Lotmerški...

Dejan nedelja, 3. oktober 2010 ob 20:34

Toti nastop je zej vsakši den, tüdi včera je blo.

Pepek z brega nedelja, 3. oktober 2010 ob 20:40

Te pa si ne vošča povedati, ka bi ostali tüdi glejali...

TUNČEK nedelja, 3. oktober 2010 ob 21:10

Pepek, joj kak de fajn, ke mo po volitvah lehko glejali kaj drügega, ne pa pretvolilne nastope, ali pa mo meli nasledja štiri leta v rokah pretvolilne letoke izvoljenih župonof in mo minuse delali na oblübe, ke jih nedo spunili. Hahaha

Pepek z brega nedelja, 3. oktober 2010 ob 21:33

Mislec Mislec Mislec
Ne ven kak bode to s totimi oblübami .... kak je viditi so eni že po dveh letih pozobili, kej so obečovali na prešjih volitvah....

TUNČEK nedelja, 3. oktober 2010 ob 21:38

Veš kej Pepek, eni na oblübe pozobijo že v pondelek zaron po volitvah. Jaaa Pozdrav

pišta nedelja, 3. oktober 2010 ob 22:31

Ja Jurša, bič de ti na kunci poča! Jaaa

Makaveli nedelja, 3. oktober 2010 ob 22:53

Ljutomerska občina rabi nujne ukrepe... nepravilnosti, ustrahovanje zaposlenih s strani nadrejenih, onemogočanje občanov.... samo par zadev s katerimi se "odlikuje" !
Mlada prlekija je hotela organizirati shod na glavnem placu, pa so nam prvo zavlačevali, zdaj pa negativen odgovor poslali kar naenkrat po malo rompompoma na občini.... seveda brez kršitev nemrejo! na nepopolno vlogo neso dali poziva k dopolnitvi, pač pa samo odlok o tem da se lahko pritožimo!
se vidi klko na mlade dajo!

MILAN ponedeljek, 4. oktober 2010 ob 08:50

Mislec Sen misla ka do pokozali naši kandidatri več zrelosti -žalostno

Almanah ponedeljek, 4. oktober 2010 ob 09:02

Eh Milan...ka bi znali, ke se vse dogaja..

Od trganja plakatov, do tega ka lidi opozarjajo, ka naj pazijo s kerim se družijo, do tega ka so določeni lidje na dopusti, samo zato ka nemreš nič zrihtati..
Ve ne ven, ali naj bon hud ali žalosten...ampak to pa je resen ne lepo, ke se zej dela...zej vidim kak je politika lehko gnusna.

Mah bode tudi to minilo, nihče neje večen.

TUNČEK ponedeljek, 4. oktober 2010 ob 09:28

Trgaje plakotof je zgleda nacionalni šport. Mi je glih gnes provla ena kolegica, ke mojo v kraji ge živi dežurne keri ahtajo plakote, da jih norod ne trga. To pomeni, ke smo še daleč ot neke politične kuture. Pozdrav

Lenny ponedeljek, 4. oktober 2010 ob 09:57

Glede trgaja plakatof se sploh ne čudin. Sicer neje nič novega pa nenavadnega, samo se kože stopnja kultiviranosti lidi. Do mi pa slutiti, kerega podpirajo toti lidjie. Ponavodi svojih plakatov nede ša noben trgat.

Enin je teško dopovedati, ka s ten nobenega haska ne naredi.

Hudo se mi pa zdi, ka nešče s položaja funkcije onemogoča nasprotnika. No sicer pa to še bol potrjuvle tiste guče o nedostopnosti, samovolji in terori.

Šerif je še zaenkrat v sedli, tak pač to na veko žalost je.

Vupanje umira zodje. In jas vuplen, ka lidje nedo doma ostali v nedelo, kerin se že želodec obroča od takšnih stvijarij kak se godijo, pa ka de se gnesteden ali pa vsej po drugen krogi tisti pondelek leži dihalo.


Legionar ponedeljek, 4. oktober 2010 ob 20:37

Kdo narod začne trgati plakate, te bi se vodilni tüdi lehko pitali ZAKEJ se to godi. Pomežik Vsakši zakej ma svoj zato. In jaz bi reka ka so lidje nasploh nezadovolni s stanjen v držovi, pa posledično z vsemi možnimi politiki na vseh možnih položejih. Tako to je. Se pa strinjan, ka je to ne kultivirano.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.