Ivek ponedeljek, 4. oktober 2010 ob 22:31

Najbole nekulturno je ge šte popati nekše nekše ksihte. Keko ven ot tega nega vejkega haska, no či je gor kakša fejst puca morti malo je. Za jimi ostone samo svijarija, ki jo ne spucajo tisti, ki so jo naredili, pač pa komunalci za lüdske peneze.

Pepek z brega ponedeljek, 4. oktober 2010 ob 23:22

Dosti toga bi komunalci žiher spucali.... še pred volitvami Tiho

Progress torek, 5. oktober 2010 ob 11:47

Lepo jih je glejati v okolici Lotmerka ke so gor napopane na zbirnikih ločenih odpadkov...

MILAN torek, 5. oktober 2010 ob 14:15

Mislec toti keri jih je vesja na zbirnike tak zno kon pašejo

Alojz Kraiger torek, 5. oktober 2010 ob 14:29

Pozdravljeni

Vse letake in vse kar je prišlo po pošti sem pregledal in se odločil, da bo naslednja županja v Ljutomeru Olga Karba. Menim, da je res najboljša izbira.

Lep pozdrav

Ojster Feferon torek, 5. oktober 2010 ob 14:34

Alojz Kraiger je napisal/a:
Pozdravljeni

Vse letake in vse kar je prišlo po pošti sem pregledal in se odločil, da bo naslednja županja v Ljutomeru Olga Karba. Menim, da je res najboljša izbira.

Lep pozdrav


Dej fosil, ka pa ti znoš......ovi brko de najbujši Hahaha

Lenny torek, 5. oktober 2010 ob 14:41

Venda te nemo še decembra totih ksihtof gledali. Do jih hitro pospravili, či do tak bizi meli zbiralnike Pomežik

Gnes sen celo malo "Juršaval"-Maxi posluša... Da so eni fejst užaljeni, ka so se eni odločili ka Franceka ne podperejo.
Je vrli Francek zgleda fejst dugo bija prepričani, pa jegovi "BOTERI" tudi, ka nede meja konkurence.
Neke se mi zdi, ka se "BOTERI" bojijo nove metle na opčini. Pa "kimavci" -svetniki v toten mandati nevejo, kak bi upravičili svojo pasivnost v opčinsken sveti.

Francek pa ma na račun jih vedno zgovor: "Se pa je vse potrda opčinski svet".
Ja, tote opčinske "štale" so se fejn usmradile v zodjih 4-ih letih, zodji cejt nova metla/vile gor pride. Pa tudi opčinski svet ima, ka funkcionera kak se šika.

Toti, ki Franceka še dale podpirajo, si zgleda želijo, ka bi še dale samo kimali Franceki.

LOTMERK ZBUDI SE Alooo

Dejan torek, 5. oktober 2010 ob 14:53

Feferon, malo se vmiri, to ti je zodjo opozorilo, ker kej dosti pametnega si še ne napisa. Kar kože tüdi tvoj famozni štart v toti forum, ki je v razmerji objav/ugleda nejslabši v zgodovini foruma Nasmeh

Lenny, ti pa tüdi stavi kuje s totin tvojin valon. Radio ma vso pravico, ka vrti kej čejo pa se jin zdi prav. Če maš kej proti temu, to pove jin osebno, tü pa s ten hejej.

Lenny torek, 5. oktober 2010 ob 15:44

Drogi moderator Dejan.

Mislin ka sen že napisa, ka ma MAXI fso pravico, obliku posvoje uredniško politiko. To pa če sen jaz mnenja ka je pristransko, pa man to mislin ka tudi pravico napisati.

Če je g. Francek ploča Maxije, ka lehko fsaki den tan trobi svoje pamflete, je to Maxijova stvor. Edino ke bi mislin ka bilo v skladi z zakunon, ka se pove kdo sponzorera jegova nakladanja. Ker to je sponzorstvo. In mislin ka zakonodaja zapoveduvle, ka se sponzor imenuje. Či ga g. Žuman sponzorera, je to ok, mo pravico do tega , pa makar mene moti. Samo pošteno bi bilo, ka se to NAGLAS POVE.



TUNČEK torek, 5. oktober 2010 ob 15:45

Dejan bravo, ke si vzeja vajeti v roke. Forum je za izmenjovo mnenj, ne pa za nestrpneže in poklicne kritizere in tiste ke drüge žolijo. Lidje mojo pravico misliti po svoje, ne pa po diktoti nekoga drügega. To smo že doživeli in nebi šli nazaj f tiste cajte. To ja

Legionar torek, 5. oktober 2010 ob 15:47

Ja, malo sen jaz gnes tüdi podočki v avti Franceka poslüša...Zaenkrat še me je nejbole prepriča, čiglih ga tüdi niman preveč rad. Zloba Od tote Olge nega glih kej dosti akcije, pa tüdi od Venclja ne, toti lidje bi mogli malo več med občane iti tüdi pred, ne pa se zdoji dvo tedna okoli po nekših gasilskih domovih predstovlati. Glede Ogle pa sen itak že reka - to pišen zato ker bi nej bila na drügen mesti po raziskavah; nikoli nen volja nekoga, kogar podpira SDS. Nen razlaga zakej, samo mon pač svoja načela. Pomežik

TUNČEK torek, 5. oktober 2010 ob 15:58

Legionor, tisti ke mo svoja načela in svoja prepričaja, mo tüdi hrptenico in toki lidje se mi dopodnejo neglede na forbo, zato ke je f politiki dosta preforbancof, ke forbo spremijajo tak kak pač veter pihne. Če pa človik stopi še eno štengo više, da tüdi ceni sposobnost drügega neglede na forbo pa dobi neko novo dimenzijo. To ja Pozdrav

Dejan torek, 5. oktober 2010 ob 16:03

Lenny je napisal/a:
Drogi moderator Dejan.

Mislin ka sen že napisa, ka ma MAXI fso pravico, obliku posvoje uredniško politiko. To pa če sen jaz mnenja ka je pristransko, pa man to mislin ka tudi pravico napisati.

Če je g. Francek ploča Maxije, ka lehko fsaki den tan trobi svoje pamflete, je to Maxijova stvor. Edino ke bi mislin ka bilo v skladi z zakunon, ka se pove kdo sponzorera jegova nakladanja. Ker to je sponzorstvo. In mislin ka zakonodaja zapoveduvle, ka se sponzor imenuje. Či ga g. Žuman sponzorera, je to ok, mo pravico do tega , pa makar mene moti. Samo pošteno bi bilo, ka se to NAGLAS POVE.


Seveda maš pravico povedati svoje mnenje. Ampak si toto mnenje pa svobodo izražanja lidje različno razlogajo.
Vendar bode to napačen naslov, ka boš tü nekoga prosa, ka ti nej pove, kak je glede totega "sponzorstva", kak ti temi proviš pa ka to nej naglos povejo. Zato se obrni na prove lidi. Gori sen ti že napisa, na koga se obrni v toten primeri. Tü pa te prosin, ka hejaš s toto tvojo tezo o radii, ker je to vsesküp samo "baba čüla, baba rekla".

MILAN torek, 5. oktober 2010 ob 16:32

Mislec Dejan po mojen bi bilo potrebno takše keri po fsoj sili trdijo svoj praf,pa tolajo nekšo pravico postaviti v kot pa nej tan delajo nevole. Večini van je bilo povedano ka je toti forum za lidi keri mojo hrbtenico pa mišleje kero ne škodi.
Ne mislin ka nemajo česa praf nemajo pa pravice motoviliti pa šinfati na mesti kero je ne za to. Stron Prlekija-on.net je cenjena tega se more fsakši zavedati.
Tisti keri bi pa rad meja stron za šinfaje pa nej so stron naredi pa se tan iživla.

Lenny torek, 5. oktober 2010 ob 17:14

Se opravičuvlem, če je keri razma moje navedbe kak osebno žalitev.
Še g. aktualnega župana mislin ka sen ne žalja, razen ka sen ga ljubkovalno poimenuva "Francek".

http://www.radiomaxi.si/index.php?option=static&id=12&roption=online

Lepo piše, ka majo pravico in tega jin ne jemlen. Na meni je pač ka radio dol vgosnen, či mi gre na jetra.
Dejan moš praf, kda rečeš ka je toti forum na "prlekija-on.net" in forum radia MAXI.
Sicer v konteksit teme "Lokalne volitve 2010", bi pa moje "zgražanje" oz. nestrinjanje vseeno lehko izrazja na toten mesti. Nesen negi čuja, ampak sen san osebno doba pač vtis, kerega sen tudi tu izrazja.

Ka se pa tiče šimfanja ... Če pišen o načini dela našega Franceka, neven če je to glih šimfanje...No mogoče si jaz besedo šimfanje ne razlogan dobro. Vesel bon vsakega, ki de me z argumenti ali pa z dejstvi poprava. Sen samo človik.

Resen man Franceka v želoci, ampak za to si je on osebno krif. Samo on je zaslužen za moje angažeraje, ka kožen na jegove "kikse".

@Tonček: Če si med "nestrpneže in poklicne kritizere in tiste ke drüge žolijo..." mene meja v mislih, te bi ti bija hvaležen, ka bi poveda, s kerin svojin pisajon sen bija nestrpen ali sen koga žalja. Se bon vsej zna kumi opravičiti.

Jaz ne pišen po diktati nobenega. Jaz si samo želin, ka se v Lotmerški opčini spremeni način dela.
Včosih sen pač sarkastičen/ironičen, vedno pa se trudin ka nebi bija žaljif.
Zato me prosin opozorte, če bon kda ša čez mejo.

Pa brez zamere. Pač naslov teme je "LOKALNE VOLITVE 2010"

baron_marko torek, 5. oktober 2010 ob 17:50

Danes je prišla novica med ljudmi v Lotmerke:

Osebje v domu za ostarele dajejo navodila upokojencev, da naj obkrožijo številko 2, torej sedanjega župana Jurša.

Očitno ima Jurša svoje lovke razpredene vsepovsod - od krajevne skupnosti (Hvalec, ki prepoveduje plakatiranje na najbolj vidnih mestih in je hkrati na mlist podpornikov Jurša) do Maxija.

Ljudje, nekaj se ne zavedagte! Gre za grobo kršitev demokratičnih vrednot in same demokracije, gre za nekaj, za kar so se borili med drugo in med vojno za neodvisnot v Sloveniji.

Takrat se je grozilo in ustraševalo, danes se več ne sme! Še najmanj pa si to lahko dovoli Župan in hkrati poslanec!

To je rušenje demokracije! Naj nehče pozove Jurša, kot poslanca k odstopu! Kar je preveč je preveč!

Laž, zavajanje, ustraševanje in grožnje so v vlogi poslanca KAZNIVO DEJANJE!

Dejan torek, 5. oktober 2010 ob 18:11

Milan, moš prav. Včosih mi je malo žo, ka sen sploh toto stron postava. Ker sen meja vedno samo dobre namene. Mo vsakši pravico povedati svoje mnenje in zaenkrat še živimo v državi, gi svoboda govora nekej vala, samo neutemeljeno plüvaje pa gučaje vsevkriž pa nas tüdi nede nikan pripelalo.

Tak ka se držte teme, gučte o volitvah, upoštevejte pravila, obenen pa se zavedejte, ka ste za vsakšo objavo odgovorni vi sami pa za ten tüdi potli stojte, či de prišlo do kakše gužve.

Lenny torek, 5. oktober 2010 ob 18:42

Dejan dobro, ka je gužva okoli volitef ne vsaki den, je pa pač pred jimi te teko večja.

Baron Marko, neje vse ka je grdo, kaznivo dejanje. Se veš kak je tisto z legalnin pa legitimnin...itd. Kaznivo dejanje je treba dokazati...ka pa se to v naši "pravni" držovi zgodi pa povečini preštima samo mali človik.

Kak je že tisto? Keri fkradne jurja je BEDAK, keri pa miljarde pa JUNAK.

Dajanje navodil je ne kaznivo. Ven so pa včosih z olora predgali liden kak nej volijo. Tak pač kakšnen osebek ide v dum pa pač agitera. Dokič je to ne v cejti volilnega molka je vse dovoljeno, makar se komi ne zdi lepo.

Bilo bi zanimivo v nedelo viditi ke de se v dumi dogajalo. Se vemo ka so starejši lidje eni malo bolj pozabljivi, pa de jih venda še te trebalo spotiti ka nej opkrožijo.

Zgledne ka de vsaki glos na totih volitvah resno šteja. Venda je še spomin na tistih usodnih 62 glosof pred 4-imi leti fejst žif.

MILAN torek, 5. oktober 2010 ob 18:51

Mislec Lenny takšo razmišlaje pa agitiranje pri starejših pa je resen velki absurd.
To bi mogli kontrolerati. Doživja sen ka so meli shode upokojenci na kerih so jih nejbol strogo strašili ka do jin določeni politiki vzeli pokojnine. Sigurno je to ne fseeno malin liden. S takšin načinon pa lidi prisilijo ka volijo tak kak jin je zapovedano.
Stranka upokojencof je pa nejvekši volilni aparat.Fprašanje če je to praf ka lehko odločilno vplivajo na pomembne dogodke.

Lenny torek, 5. oktober 2010 ob 19:08

Milan se strinjan 100+1% s tebo.
Način delovanja dosti pove o človeki, ki se ga poslužuvle. Zato pa, dokič do lidje to tolererali, pa jih s svojin gloson "podpirali" v ten, takdugo do se tiste taktike ki jin prinoša "profit" posložuvali.

Tak pač nažalost to je. Marsikej je narobe, za marsikej celo obstajajo sankcije. Veš ka se prinas godi..prvo dobi po tintri, sploh v politiki tisti, ki mo predugi jezik pa na kakšno nepravilnost ali še kej hušega opozori.

Eni do rekli, ka smo mloda demokracija, pa ka se je še fčimo. Vupan, ka se je tudi kda "nafčimo".



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.