Lenny ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 14:18

To koga so upokojenci volili, je čistar jihova stvor, kak tudi drugih, fsaki mo pravico ka se odloči kak jemi samemi paše ne kak "meni". o ten nega debate.

Debata je lehko o načini agiteraja.

Legionar: Sen ne te (kda sen meja z jin problem) na veki zvon obeša, pa tudi zej nem. Zadosti je bila grožnja, ka bon obesa svojo stvor na veki zvon, pa zakon je bija na moji strani.
Jaz sen ne javna osebnost, sen navoden človik, ki pa je fejst hoklavi na grožnje s pozicije moči/ funkcije. Ka se anonimnosti tiče, sen že pisa zake sen anonimen.

Ka se pa mojih "jejč" tiče, pa če jih nebi meja, svojega problema z gospodom županom (pazi ne kak g.Juršom) NEBI reša. "Jejca" trebaš nucati za svoj hasek.

Jaz ne čutin nobene potrebe, ka bi se javno izpostovla. G. Jurša pa se more, če bi rad še en mandat meja.
Neman niti potrebe, ka on ve ka mu "jaz" istovlan "račun". Glovno, ka je zaj meni kak malemi človeki, fejn pri duše, kda lehko kožen na jegove "cvetke". Jih je brez "moje zadeve" prek preveč.
In če mi nede onemogočeno, se bon trudja še negi dobrih 10. dni.

Či bon kda kej narobe napisa, ali še huše, se zlaga, te pa PROSIM ka me takoj poprovite.

Legionar, niman ti ke zameriti. Moš pravico do svojega mnenja, do svojih stališč in pogledof, dazorof, verske pa politične opredelitve itd, pa tudi do nestrinjanja z menof. Kul





prleška puca ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 15:58

na prejsnji stroni ste malo cez mlode opet skokali kak ne hodijo volit.... poglednite si rezultate malo pa sestejte glase.... mlodi majo 320 glasov.... to je vec kak 100 glosov vec kak stranka zares.... pa so ne notri prisli !

Tunč ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 16:31

V totih dnevih kaj pridejo do prišle na den vse pizdarije on obeh županskih kandidatof.
Zato vsi vuhe na pecle ka nete česa spustili. Pa te dobro premislite. Na kunci bomo zbirali med slabim in še slabšim. Mislec

Dejan ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 16:52

prleška puca je napisal/a:
na prejsnji stroni ste malo cez mlode opet skokali kak ne hodijo volit.... poglednite si rezultate malo pa sestejte glase.... mlodi majo 320 glasov.... to je vec kak 100 glosov vec kak stranka zares.... pa so ne notri prisli !

Toti program, kon smo vnošali podatke bi nej meja neko napako. Zato rezultati še neso pravilni.

To je tüdi zej zapisano pri vseh rezultatih.

Podatki o volitvah v občinski/mestni svet so v postopku izračunavanja in trenutno lahko ne izražajo pravilnega števila mandatov.

Zato še se ne veselte preveč. Možno ka pride do spremembe pri Zares/Mlada Prlekija.

zobl ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 19:01

Kul

lotmerzanec ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 19:04

Lidje. PA to je višek zmanipuliranosti. Pa toti desus nan kroji usodo pa politiko v toten Lotmerki! PA mi to pustimo! Pa kaj so lahko tak naivni , ka jih nešče s penzijami tak podkupi. Dobro, tak so se odločili , samo še vedno je ne zgubleno! Obvezno zaj voliti Olgo, pa te toti upokojenci itak nedo meli več nekše moči v sveti, ka de se lahko bar delalopo pameti! Me pa vseeno veseli, ka pa čisto vsi svetniki od desusa pa le neso glih samo tak, kak so bili zaj toti v toten mandati! So hvala bogi tudi takši ki so malo bolj pri pameti! Bon pa zaj štiri leta prokleto opet pazja, keko bodo se za penzijoniste oglošali.

Glas za OLgo je glas za pametno koalicijo! Nemre nan Desus vladati!

karantanija ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 20:36

Klanjam Bravo Olga pa cela ekipa, ke stoji za joj. Zej se je vidlo ka je Lotmerk spregledna. Nič se več ne guči, ka so Lotmerške ledje ofce, kere tak delajo kak, jin pastira Juršek pa Gera rečeta. Tote rezultat kakšen je zej Jurša doba, je za jega VEKA KATASTROFA, tip jemisla, ka de fprven kroge glatko zmoga. Venda se je malo zaj....a. Zej pa je na nos, ka se redno zorganizeramo, pa vsi naredemo provo stvor. Nič drugo nam je ne treba, kak pozitiven rezulta 50.01 %.

Mlode, še en razlok več je zej, ka pridete na volitve. Se spotete, te gdo be mogle na glovnem place mete fešto, pa je presvetle Juršek ne da zelene liči. Že tu vas je zaj..a, ne mu pistite, ka de brez boja doba toto bitko. Ne ostate duma, ite na volitve pa bote za provo stvor. Čas je ka se LOTMERK zdigne Vitez bormo se za bojšo prihodnost (šole, vrtci) ne pa za brutife pa pa tiste jegove piz...je, kere nemajo ne glove pa ne repa. Zaleti se

zobl ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 20:42

Vupan ka za štiri leta nemo pisalo za Olgo takše stvari kere zaj eni pišejo za Franca.

Zato de zanimivo pogledati čez štiri leta toti forum pa predvolilne obljube kere so obečane pa kere so uresničene....

karantanija ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 21:09

zobl je napisal/a:
Vupan ka za štiri leta nemo pisalo za Olgo takše stvari kere zaj eni pišejo za Franca.

Zato de zanimivo pogledati čez štiri leta toti forum pa predvolilne obljube kere so obečane pa kere so uresničene....


Neven kak poznaš zgodovino enega in ovega, jas keko teko vrede. Olgo pa poznan inven, ka tistega kej nede mogla naredete, nede obečala. V veken nasprotje od Franceka, je una POŠTENA pa to z vekoj začetnecoj. Za jo neš nejša nekše svijarije, razen, ke de se kere od Francekove vojske zmisla. To pa so že pret kampanijo delale, tak ka je ne nič novega, opet za razliko za jega gej je vse resen. F toteh dobreh deseteh dneveh, de še marsikej vun prišlo, tepa če de vsen praf ale pa ne Zloba

LOTMERK STANE GOR Vitez

Legionar ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 21:13

Ja Zobl, se strinjan. Jaz sen že pod komentari reka, ka nej eni rojši bodo previdni malo s totin navdušenjon. To se lehko preci hitro sprevrže v razočaranje. Hihihi Pred 4 leti je Špindler zgüba glih zavolo toga, ker so lidje bili razočarani nad jin. In s totega razočaranja so volili Jüršo. Zej je ista situacija, samo ka jih je dosti razočaranih nad Jüršo, pa zato volijo Olgo. Samo previdno - večino županov se 'pokvari', kda pridejo na oblast. Hihihi Ka se nede tüdi Olga, te pa da opet joč za 4 leta. Hehe

misekovi ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 21:34

zobl pa ti sploh lehko voliš v Lotmerki ????

pišta ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 21:45

Ja se ale strinjan s Krantanijo! Olga je dokazala, ka je nej od fčeraj, ka ma možgone na provome mesti To ja . Rezultati so takši kakši so, ampak Franček je sigurno nej računa ka nede dobia v prven šusi. On lehko grozi ka stori lidje nedo meli penzij, pa še ostali trači in resnice ka so jih za njega vun povlekli. Tudi to ga nede rešilo pred še enim glasovanjom. Dejstva so takša,ka je že veliko lidi sprevidilo ka se ale v Lotmerški občini dogaja,pa toga nega v Evropi. Ampak za Lotmerk je to odlično. Ploskač

Franček vidi v Olgici že od fsega začetka jako velko tekmico in nasprotnico. Ali je nej logično kak reagera, či pa je son od fsega začetka dela same pizzzzzzddd...je. To ma v krvi in takšen je po duši. Vemo ka grozi,ka je aroganten, nesramen, podel, tak ka je neje vreden poklica mesarja in kmeta, ka je še menje od fsega.

Olgi je fkradnia program, keroga je itak neje mea v štarti spisanega, ker njegova inteligenca in razum ne zmoreta več kak vrtec. To nam je lotmerškemi prebivalstvi prikazuvo in dokazal fsa 4 leta njegove vladavine.

Ampak moji lidje,pa ka smo mi resno tak odzadi? Tut tut

Pa dajte se spravite malo k sebi,pa malo pri sebi razmislite v kakšen gnoj nas sili živet. On se v Lotmerk pripela pa odpela, pa briga ga, keša ma za fse nas keko bi ga sami želeli ka bi lehko normalno živeli. Zato ma zašite tak velke žepe na suknjičih in hlačah,pa celi čas roke not tišči ka mu nebi kdokaj vun fkradno - pa sebof si itak nihče pa tudi on nede neso! Panika

Zato Olga hodi oblečena bistveno drugače. Lidje moji, dokazala je s svojof kampanjof ka je vrhunska, ka obvlada,ka ma simpatije,ka ma lidi, keri mislijo in delajo pošteno, zavestno in marljivo. Ma svoj jazz in za tem stoji. To nam je že punokrat dokazala.

Pozdrav Mladim in ostalim volilcom poven ite volit Olgo, glosi štejejo. Volte pošteno brez groženj in podkupnin. Odločite se za pametni, pošteni,prijazni, zdravi način življenja v Lotmerki ka mo lehko dihale,nej ka bomo crknli žen čez 2 leti.

Ploskač VOLITE OLGO ONA JE PRAVA ŽUPANJA LOTMERKA: LOTMERK JO NUCA. Ploskač


Lenny ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 21:53

Legionar je napisal/a:
Ja Zobl, se strinjan. Jaz sen že pod komentari reka, ka nej eni rojši bodo previdni malo s totin navdušenjon. To se lehko preci hitro sprevrže v razočaranje. Hihihi Pred 4 leti je Špindler zgüba glih zavolo toga, ker so lidje bili razočarani nad jin. In s totega razočaranja so volili Jüršo. Zej je ista situacija, samo ka jih je dosti razočaranih nad Jüršo, pa zato volijo Olgo. Samo previdno - večino županov se 'pokvari', kda pridejo na oblast. Hihihi Ka se nede tüdi Olga, te pa da opet joč za 4 leta. Hehe

G. Franc Jurša je svoje že pokoza. Nej še pokaže pokaže, kdo drugi. Či Olga nede dobra, de tudi ono po 4 letih pokerala, či do le lidje tak odločili.
Pret se je mene po "jejcih čohalo". Mislin, ka bi spoštovani gospod še zaenkrat župan Franc Jurša moga na soočenje, nej pokože če ma ON "jajca".

Ka se pa tiče drugega kroga je možno čist fse... Lehko se zgodi, ka do šli tudi tisti volit, ki so bili ziher, ka de g. Jurša ziher zmoga. Pa do zaj šli pa mu probali zazihrati še en mandat. Tak ka jaz apeleran na fsakega, ki je če, ka se g. Jurša poslovi vsaj od enega stolca, ka čez dobrih 10 dni GRE na volitve pa da svoj veljavni glos.

karantanija ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 21:58

Pišta, lepo si to napisa To ja To ja Lidje smo več ne tak slepe pa nore, ka nebi vidle ka ns tota banda že 4 leta nategovle pa v refčino rivle. Sami pa si riti punijo. Naredmo teme kunec.

p.s
po Lotmerki se guči, ka sta Juršek pa ova stora teta tan z Juršofke v apoteke nekšno doste tablet spokupla, baje ka je glavobol strašen Hehe


LOTMERK, STANE GOR Vitez , VOLIMO OLGO!!!!!!!!!

zobl ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 22:06

Lenny je napisal/a:



G. Franc Jurša je svoje že pokoza. Nej še pokaže pokaže, kdo drugi. Či Olga nede dobra, de tudi ono po 4 letih pokerala, či do le lidje tak odločili.
Pret se je mene po "jejcih čohalo". Mislin, ka bi spoštovani gospod še zaenkrat župan Franc Jurša moga na soočenje, nej pokože če ma ON "jajca".

Ka se pa tiče drugega kroga je možno čist fse... Lehko se zgodi, ka do šli tudi tisti volit, ki so bili ziher, ka de g. Jurša ziher zmoga. Pa do zaj šli pa mu probali zazihrati še en mandat. Tak ka jaz apeleran na fsakega, ki je če, ka se g. Jurša poslovi vsaj od enega stolca, ka čez dobrih 10 dni GRE na volitve pa da svoj veljavni glos.


Ma zdaj je pitanje če do šteli nareti soočenje.
Odlično bi blo, ka bi naredli soočenje v živo na eni od pomurskih tv ( TV AS, TV Idea al pa TV Maxi) s ten ka bi lehko recimo 5 vprašanj kandidatoma postavili gledalci prek emajla.

Mislim ka tisti keri so mislili dati glos g. Jurši so že volili zaj v prven krogi tak ka jegovo število glasov se nekaj drastično povišalo nede.

g. Vencelj bi lehko javno pozva volivce keri so za jega volili v 1. krogu, ka v 2. krogi namenijo glos enemu od kandidatov kerega on javno podpere.

Legionar ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 22:06

pišta je napisal/a:


Ploskač VOLITE OLGO ONA JE PRAVA ŽUPANJA LOTMERKA: LOTMERK JO NUCA. Ploskač





Vidiš, to mi gre na živce, ka lidje ne skužite ene enostavne stvari: OLGA ali pa FRANC BOSTA ŽUPANA OBČINE LOTMERK , NE LOTMERKA!

Eni pa tü gori pišete samo o Lotmerki. Či je samo mesto Lotmerk občina ali kej??

karantanija ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 22:11

Legionar je napisal/a:
pišta je napisal/a:


Ploskač VOLITE OLGO ONA JE PRAVA ŽUPANJA LOTMERKA: LOTMERK JO NUCA. Ploskač





Vidiš, to mi gre na živce, ka lidje ne skužite ene enostavne stvari: OLGA ali pa FRANC BOSTA ŽUPANA OBČINE LOTMERK , NE LOTMERKA!

Eni pa tü gori pišete samo o Lotmerki. Či je samo mesto Lotmerk občina ali kej??


Legionela, kak ti paše, lehko tude napišemo Loblane, če de ti leže Jaaa Ne bode malenkosten, se pa je to itak samo po sebe razulivo, ka cele lotmerške opčene (ne mesto Lotmerk) Ne bode dlakocepske.

Legionar ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 22:12

karantanija je napisal/a:
Legionar je napisal/a:
pišta je napisal/a:


Ploskač VOLITE OLGO ONA JE PRAVA ŽUPANJA LOTMERKA: LOTMERK JO NUCA. Ploskač





Vidiš, to mi gre na živce, ka lidje ne skužite ene enostavne stvari: OLGA ali pa FRANC BOSTA ŽUPANA OBČINE LOTMERK , NE LOTMERKA!

Eni pa tü gori pišete samo o Lotmerki. Či je samo mesto Lotmerk občina ali kej??


Legionela, kak ti paše, lehko tude napišemo Loblane, če de ti leže Jaaa Ne bode malenkosten, se pa je to itak samo po sebe razulivo, ka cele lotmerške opčene (ne mesto Lotmerk) Ne bode dlakocepske.


Sen že večkrot tü opaza, ka si eni predstovlajo, ka gre samo za mesto, za periferijo pa ne.

pišta ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 22:13

BRAVOOOOOOOO!!!!! Ploskač

tak se guči, pa nej samo po Lotmerki ampak tudi v okoliši. Kul

MIslin ka je Frančekova gospa štera za njin stoji fčera ponucala ale fse tablete štere so meli njeni sosidi, zato sta se gnes zmenila ka ta šla skupaj v nabavo, ve de Franček plačo iz mojega žepa. Pa bi ale meni lehko v nabiralnik tudi eno pustijo takšo, štera bi mela vgraverano bakreno ploščico z njegovin imenom pa mandaton, ka bi neka od našega župana mela za njegof spomin meni! Zloba

Mislin ka smo ale nategnjeni kak ženske žabice, ampak niti tote srande se že ftrgovlejo pa do se še malo, 14 dni ftrgale do kunca. Vervlite mi, tak se guči in takšna je resnica v Lotmerki. Nasmeh

PAMET V ROKE; PA NA VOLITVE ČEZ 14 DNI ZA OLGO !!!!!!!!!! Juhuhu

TO JE PROVI GLOS !!! Telefon


pišta ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 22:19

Legionar, či ti znoš šteti, te si preštia celi sestavek, še enkrat ti napišen fsi keri živimo v Lotmerški občini smo domoči! Ka zaj neka zajeb....????? Čitaj! Hjooj



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.