prleška puca ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 23:53

pirožlek je napisal/a:
prleška puca je napisal/a:
pirožlek je napisal/a:
prleška puca je napisal/a:
tak zej pa po navodilih moje babice, ki se ne spozna na računalnik pa forum, ga pa spremlja morem napisati sledeče:

"nan upokojencon je g. župan že zniža penzije s tem ko je v parlementi roko zdigna kda je guč bija o ten! tak ka je on tisti ki odloča o ten kak poslanec, ne pa kak marija guči ka de olga kak županja vzela, se pa nema pristojnosti niti zlobe za to! tak jaz rečen!!"



ne ga srati pa nam penzjonistom takšne zmišljotine odovati nisi več mladoletna in tvoja babica bi mogla biti stara prek 90. Lotmerk je mali...


zanimivo kak pirožlek moderatore obtožuje o razkrivanju identitet.... sam pa v svojo skledo pluvle.... ne vem sicer ka toti njegov odgovor mo veze z objavo ampak neso vsi"upokojenci" kak pirožlek... sicer pa izmišljotine nejgova grupa odovle ne moja babica... pa če se že o letih menimo g. pirožlek vem kdo ste pa vas nen imenuvala pa tudi ven ka pol stvari ki o sebi napekate so neresnične! teko o vašen pošteji!




ne ga srati. Jaz se tebe pa tvojih "RAZVOJNIKOV" nimam kaj bojati ki ste sami prijazni in pošteni lidje. ne vem zakaj bi v svojo skledo pluva- rasvetli me. Nimam nič proti tebi pa babici če jo sploh moš, samo mene nemreš za bedačeka meti, ka pri tvojih letih bi tvoja babica mogla meti več kak 90 let in dvomim, za takšni komentar, malo se štrikaš....ha-ha....



ne vem sicer zakaj bi se kdo koli našega partnerstva bojati mogel.... nihče od nas ni enkrat nikomur grozil.... na hipe se mi zdi ka resen niti ne razmim kej sploh pišete oz. kaj čete povedati s tem kaj napišete? če ste pa že tak seznanjeni o meni pa teko ka povem ne vem ka je moja babica teko tu pomembna? če se van dopodne? je vdova že en cejt tak ka komot v akcijo stopite...

pirožlek ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 23:57

prleška puca je napisal/a:
pirožlek tota pa je zej rasistična bila!
Ninđa pa vile

nivoja glih nemate pa v kulturi delate.... sram vas bodi!




ne ga srati, jaz sen samo stori penzjonist, ki de dobja od župana medaljo, no tak so "RAZVOJNIKI " MI OBEČALI, jaz bi pa prosa samo za korto v bioterme, ka si greva z vnukecom med krompirovimi počitnicami za en tjeden rit namočit.

Dejan torek, 19. oktober 2010 ob 00:07

pirožlek je napisal/a:
Dejan žalost pa takšna! Nemre se me drgači rešiti pa si ustvarja -50.
Pa jasno ka sen surmak son ki bronim interese penzjonistov pa pluvaje po župani. Lažeš ka sen napisa ka te je Olga kupila.
Meni je tak vseeno, dosega sen svoje: postavja sen ogledalo lažnivcem "RAZVOJNIKOM" , jASNO KA SO V VEČINI, ka me lehko dol sprovite.
To je demokracija totega neta in "RAZVOJNA" STRATEGIJA nasprotnikov župana.
Mlada generacija upam , ka vam je sedaj popunoma jasno s čem vas fojtrajo!
Kdo je zaj manjšina in kaj je zaj posilstvo nad drugače mislečimi


No, sej pa zej boš opet lehko 20 objav napisa, pret kak boš opa pod toto mejo. Keri ma ugled -50 verjetno neje dosti pametnega prispeva v našo skupnost.
Drügo pa som ne delaš kak plüvleš pa žališ, te pa se neke pritožüvleš. Pogledni si svojih por zodjih objav, očitno bi ti tüdi špegel nüca.

zobl torek, 19. oktober 2010 ob 00:19

zaj či se nešče zaroti lehko na fsakšo objavo nabija minus pike, pa te če je objava pametna ali tumasta. Mislec

malo se vmirte, še 4-je dnevi do volilnega molka, te pa je totega dreka zadosti.

pirožlek torek, 19. oktober 2010 ob 01:04

zobl je napisal/a:
zaj či se nešče zaroti lehko na fsakšo objavo nabija minus pike, pa te če je objava pametna ali tumasta. Mislec

malo se vmirte, še 4-je dnevi do volilnega molka, te pa je totega dreka zadosti.



Zobl, rad te mon, rešja si me. Makar se skoz ne strinjava si le pogrunta, ka če me nega na neti ka je dug cejt.
Dejani se opravičuvlen, ki je fejst det, mi pa se včosik resen malo preserovlemo. Po nedeli pa de novi den. Kak poje pesen: eni do normalni, eni pa trezni.

Lenny torek, 19. oktober 2010 ob 07:26

zobl je napisal/a:
zaj či se nešče zaroti lehko na fsakšo objavo nabija minus pike, pa te če je objava pametna ali tumasta. Mislec

malo se vmirte, še 4-je dnevi do volilnega molka, te pa je totega dreka zadosti.


Dokič de g.pirožlek na tašni način sodeluva v debati, tak dugo de meja ugled kakega si je san pridela..

Neven, či sen v totih jegovih 40-ih objavah in 12-ih komentarih vida kakšni argument, morti bon moga iti k optiki.

Či mu je do sodelovanja v kostruktivni debati, te nej to pokože, če pa mu je ne, pa nej nadaluvle dale v taken stili, pa se nej san sebi smili, pa se zgovorja, ka penzionistof ne trpimo..... Moj oča pa mati sta penzionista, pa jidva spoštuvlen. Spoštovoje si je treba pislužite.

Tudi sama funkcija ti spoštovoja ne prinese. Pač enin so tega še ne povedali, oz. mogoče so jin, pa kak je v jihovi navodi ne poslušajo oz. so ne sposobni poslušati.

TUNČEK torek, 19. oktober 2010 ob 07:36

Pirožlek, zake po žoliš Milana, ke ti je naprava ? Püsti liden, da izrožajo svoja mnenja, kak tüdi ti izrožaš svoja ! Jaaa Jaaa Jaaa

TUNČEK torek, 19. oktober 2010 ob 08:34

pirožlek je napisal/a:
prleška puca je napisal/a:
pirožlek tota pa je zej rasistična bila!
Ninđa pa vile

nivoja glih nemate pa v kulturi delate.... sram vas bodi!




ne ga srati, jaz sen samo stori penzjonist, ki de dobja od župana medaljo, no tak so "RAZVOJNIKI " MI OBEČALI, jaz bi pa prosa samo za korto v bioterme, ka si greva z vnukecom med krompirovimi počitnicami za en tjeden rit namočit.


PIROŽLEK POHITI Z MEDALJO, SE DO ZEJ HITRO VOLITVE IN TVOJ ŽUPON LEHKO ZGIBI, IN GDO DE TI POTLI DA MEDALJO ?!






čESTITKE !!!

lotmerzanec torek, 19. oktober 2010 ob 10:35

Piruzlek piruzlek. Malo se mi smiliš. Hüdo je biti politik kda moreš svoj osebni status rešovati pa osebne interese slediti! Tudi za ceno drugih v tvoji stranki, ki so s poštenimi nameni poleg! To je ne praf. Logično ka podpiraš tistega , ki ti je več obeča. Obečovle pa itak samo sedanji župan. Mislin kadrovske zadeve. Veš to je slabo za politiko, kde so lidje ne s pravimi in poštenimi nameni poleg! Pa še tvoj ugled trpi na kerega pa, keko ven, dosti dovleš! Pa še enkrat te ščen spotiti, pa to hvala bogi itak vsi vejo, keko so ti toti po kerih pluvleš pomogali (služba itd....). Ti si živi dokaz, ka je dobrota sirota!

TUNČEK torek, 19. oktober 2010 ob 11:06

Pirožlek, pret sen pozoba : Zake prosiš za korto za Bioterme, ke ti niše nič ne ploča za tvoj "doprinos" volitvan na toten forumi, da bi si lehko korto son privošča ?

Aja, pa še hvala za eno minus točko, ke si mi jo da zato ke sen potprja Milana. Pozdrav

zobl torek, 19. oktober 2010 ob 12:20

gnes je soočenje v kulturnem domu ob 19h vuri kerega prireja Radio Maxi. Kelko vidin, prenosa totega soočenja na radiju ne bo , fsaj nigi v jihovoh sporedi nisen zasledija

Makaveli torek, 19. oktober 2010 ob 16:15

pirožlek je napisal/a:
zobl je napisal/a:
Makaveli je napisal/a:
pirožlek je napisal/a:

Zaj jih na foromi nega, so mekjeni, so pa skopirani in bodo po potrebi doni na svetlo, tudi lastnik de jih moga predati po uradni zahtevi.




Makaveli zaj si me pa res nasmeja do solz Haha Kul Hahaha Vuuhuu Ploskač Hehe To ja Jaaa



Makiaveli pa zobl, vja se samo smejta, samo itak veta ka keri se zodji smeje....
Pasta ka neta vidva nazodje črna...


moja reakcija na kej je v zelenen napisano:



pa na rdečo:



TUNČEK torek, 19. oktober 2010 ob 16:38

Fse v redi, samo ne ven keri bi bija Pirožlek ? Haha Pomežik

Makaveli torek, 19. oktober 2010 ob 17:10

Kul toto izbiro pa prepistin posamezniki Haha

TUNČEK torek, 19. oktober 2010 ob 17:57

Vidiš Makaveli, eni toti stvori provijo demokracija. Haha Nasmeh Pozdrav

Dejan torek, 19. oktober 2010 ob 19:42

Toto soočenje v dvorani se mi glih neje zdelo podobno soočenji. Še nejbol zanimiv pri vse ten mi je bija pogovor 'našega prijatela' s policijo.

zobl torek, 19. oktober 2010 ob 19:54

o keren 'prijateli' je govora?

olivia torek, 19. oktober 2010 ob 20:40

Že tri tedne trobezljate o gospodu Francu Jurši in njegovim domnevnim nepravilnostim, pozabljate pa da neuradno iz "insajderskih krogov" pritekajo informacije na dan, da so se podpisniki koalcicijske pogodobe dogovarjali o določenih kadrovskih zadevah kot recimo protiusluga za brezpogojno podporo kandidatki. Ker vsaka stvar ima danes ceno, enako je tudi pri tej.

Ko gospodična Karba prevzame vajeti v Občini Ljutomer, zgodilo bo se povračilo uslug razvojni koaliciji v treh fazah, in obstaja bojda že spisek zahtev od podpisnikov koalciijske pogodbe.

Nekateri so uspeli iztržiti nove službe, članstvo v odborih, bojda je že zmenjeno da bo novi urednik in izdelovalec spletne strani Občine Ljutomer ideološko blizu Zelenim in SMS, prav tako bodo v redarski službi sledile rošade.

Za piko na "i" pa bojda obstaja tudi tonski posnetek z diktafona, katerega je imel eden od podpisnikov razvojne kolaciije pri sebi v žepu med zaprtim sestankom, tolikor zaradi varnosti oziroma, da kasneje ne bi prišlo do sprenevedanj, ter da se obljubljeno bo tudi izpolnilo.

Mislim, da je potrebno zelo dobro pretehtati in vsekakor trezno se odpraviti na volitve, brez emocij in sovraštva - katero se je zanetilo na tem javnem forumu.

TUNČEK torek, 19. oktober 2010 ob 20:49

Veš, ka Olivia, skoro fse, ke proviš, je v toti politiki običajno : koalicijske pogodbe, oblüba slüžb, članstva ipd. To je stvarnost in tü mi državloni nemremo nič spremeniti. Praf vsi po celi Sloveniji delajo na toki način. Vaša dvo v Lotmerki sta ne nibeni izjemi. Vervli, da koalicije pa članstva in oblübe in slüžbe oblübla tüdi drügi kandidot.

THATS IS POLITICAL LIFE IN DEMOCRACY !

Mislec Jaaa Pozdrav

pirožlek torek, 19. oktober 2010 ob 21:07

Makaveli poglej se kak si bogi pa "razvojniki" tvoji. Tvoj posnetek je iz podelitev medalj specialne olimpijade. Občudujem jih in so mi blizu rad bi bil zraven in delil njihovo veselje , tvoje norčevanje na naj presodijo drugi.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.