tupez petek, 22. oktober 2010 ob 13:03

pirožlek je napisal/a:
Lenny je napisal/a:
[b]pirožlek je napisal/a:

Pa še to , to bi mga biti edini vodovod ka nuca za rekonstrukcijo gradbeno dovoleje, ki pa ga LDSso9vka na UE itak nebi dola, samo ka nebi Jurša nekaj naredja.

Užaljenost največjega poraženca LDS je OBUPNA.

Keko je že dobila glasov gospo z UE pred 2 leti na državnozborskih volitvah za poslanko????????????? Bogo, bogo, Ja pri LDS je res JOKO HUDO!!!!!!!!!


Hehe jaki so ti argumenti. Hihihi Tak si ti predstovlaš spošovoje zakonof.
Je*eš zakon, glovno ka de otvoritev še pret volitvami, pa ka novinari pridejo pa poslikajo.
No se zej se je g.Jurši toti jegof način dela v glovo odbija. To ja

Pese si pozoba omeniti Hahaha





Najleži je župana tik pred volitvami v cajtinge dati, pa z nekšnimi norimi zakoni ki jih nega narod zavajati.
ŽUPAN JE NEDOLŽEN DOKIČ MU TO NE DOMKOŽETE DRGAČI.
ven to itak vete, samo mo čete nagojati, pa vam nije grotalo, ki mote obupno zanič volilni štab.

Tu se vidi popun debakel jenega vodja kampanije, Kunčič je dr. prof. nasproti užalhjenega zafrostreranega račjega moža pritepenca z jegovo Prekmarko, ki mo je za Lotmerk kak za lenski sneg, zato pa je jegova kampanija tudi nikšna.


Ustava RS
27. člen

(domneva nedolžnosti)

Kdor je obdolžen kaznivega ravnanja, velja za nedolžnega, dokler njegova krivda ni ugotovljena s pravnomočno sodbo.

pravtako ni izkljucena poslanska imuniteta.

Lenny petek, 22. oktober 2010 ob 13:37

prožlek:
G. Rjavca bi včera prosja, nej ti malo razloži zakone, ki obravnovajo posege v prostor. Ven pa je bija minister na toten resori. Bi te neko o zakonodaji moga znati.

Jaz sen ne krif, ka je dokumentacija z javnega razpisa objovlena na opčinski stroni.
http://obcinaljutomer.si/images/stories/dokumenti/razpisi/2010/branko/Razpisna%20dokumentacija.pdf
Popis del tudi: http://obcinaljutomer.si/images/stories/dokumenti/razpisi/2010/branko/Predracun1.xls

V nobenen dokumenti nega besede rekonstrukcija, pa ve se kda se tudi rekonstrukcija lehko dela samo z lokacijsko informacijo.


tupez:

Projektna dokumentacija novogradnje objekta: Vodovod Ljutomer – Slovenske gorice – Robadje – Občina Ljutomer; Vodooskrba Moravc v Slovenskih goricah, Bodislavcev in Godemarcev, vodovod na relaciji Sadjarstvo Šilec – Bioterme Mala Nedelja, št. projekta 6V-3F6-A januar 2007.

Jaz navajan dejstva, ki so pač za g.Juršo OBREMENILNA.

Krivdo do jemi dokozali drugi...Vupan ka de se kdo spomna mojih objav, pa de leži zebra gradivo Pomežik
Samno se bojin ka nede nekega sodnega epiloga.


tupez petek, 22. oktober 2010 ob 13:46

jaz sem za to, ka se krivdo dokaze ce je kej na tem pa de se vidlo cez cas. samo klko poznam stvari s tega nede cist nic.

Lenny petek, 22. oktober 2010 ob 13:49

tupez je napisal/a:
jaz sem za to, ka se krivdo dokaze ce je kej na tem pa de se vidlo cez cas. samo klko poznam stvari s tega nede cist nic.

Pa te jaz z dejstvi nebi smeja podpreti teorije o črni gradnji?

tupez petek, 22. oktober 2010 ob 14:04

Ti to vse napise na papir, vse podkrepi z dejstvi in prilogame spode se podpise pa poslji na sledeci naslov

Okrožno državno tožilstvo v Murski Soboti
Slomškova ulica 1, 9000 Murska Sobota

NovakJanez petek, 22. oktober 2010 ob 14:11

Namesto, da Olga guči maje o Puconcih bi lahko Jurša gučo več o svojih prejšnjih delovnih izkušnjah, recimo na Kmetijski zadrugi, in rešitvah, ki jih je tan z marljivim delom izvedel.

Glede oblek pa sen ziher, ka je manjši problem kupiti novo obleko kak pa po štirih poraznih letih spremeniti odnos do ljudi in način dela.

Lenny petek, 22. oktober 2010 ob 14:16

Veš ke, so drugi za to pločani, ka do to naredli.

Jaz tu samo odpiran oči z preverljivimi dejstvi. Pomežik

Či pa do se spomnili, ka je nekši Lenny pisa na neken portali pa, pa postrega z javno dostopnimi podatki in do oni znali ki iskati pa še teko bojše Kul

Alojz Kraiger petek, 22. oktober 2010 ob 14:20

Pozdravljeni

Dragi Piružlek, kako globoko se boš še pogreznil? Prej, ko boš spoznal, da je za našo generacijo bolje, da imajo mladi delo in oblast, bolje bo zate. Naša generacija je svoje oddelala in odvladala. Tako kot se mladim ne spodobi lenariti, tako se nam ne spodobi prepirati. A te življenje ni ničesar izučilo?

Če si delal pošteno celo življenje, se na stara leta nimaš česa bati. Pridruži se klapi in gremo po gobe preden vse pomrznejo.

Lep pozdrav vsem

zobl petek, 22. oktober 2010 ob 14:33

Legionar, či boš še malo kontra Olge Karbe pisa boš ti tudi v minusi z ugledon Hihihi Zaj napiši neke proti Franci, pa bodo ti dali pluseke Jaaa Jaaa tak kak v osnovni gda smo hodili ščetkat zobe pa si doba plusek al pa minus.... v glovnen večina jih je naperjena proti Jurši in bilo gdo či dotekne z besedoj Olgo Karbo ali pa Pepeka, dobi minuse Nasmeh

Lenny petek, 22. oktober 2010 ob 14:41

zobl:

debateralo bi se nej s argumenti in kontra argumenti, ne pa pluvanjem. Či se jaz lehko potrudin, pa poiščen argumente pa dejstva, te bi se lehko tudi keri drugi.

Meni, namesto ka bi mi da kontra-argument, rejši klika "ni všeč" pa se ne jočen. Je pač opcija, kere se lehko posluži tisti, ki jemi ne paše moje pisaje. Pomežik

Tak je toti forum nareti za fse vglih.

zobl petek, 22. oktober 2010 ob 14:47

Lenny, kda se začne debatirati neargumentirano ali pa z čula-rekla-ničvidla... te se začne takši proces ka en drugega začne podjebovati in te se fsi povprek sposvadijo in to je brezveze.

keko krot je nešče nekomi dova minus samo zato ker je olgin oz. francov pristaš..
delati z nekoga vekega lopova na račun govoris je nedogovorno..
več ali majn pa si nimaš s kon kaj pisati ki en nekaj napiše 10 drugih pa samo kima pa poleg piše ka se strinjjajo pa pluse dovlejo te pa drugi napiše ka se sne strinja te pa mu dovlejo minuse pa onemogočajo ka bi nešče drugo mnenje izrazija.

To na tebe ne leti, teko ka se razmimo Nasmeh

Lenny petek, 22. oktober 2010 ob 15:00

zobl: ja jaz sen ne moga vervati ka z vodovodon neke ne štima, ker se je že ob otvoritvi neke gučalo. Nega javnega seznama izdonih gradbenih dovoljen, pa uporabnih.

Kda pa sen vida potrditev s strani UE ka so resen nič ne izdali, te pa je moja raziskovalna žilica raziskala in nejšla argumente in podprla tezo o ČRNI GRADNJI.

Zato bi rad, ka neše da kontra argument. pa nika... samo nekšo tolaje pes**** pa raz*** itd.

Se ven, ka od kakega pirožleka nemren pričakuvati kej takega. Rad bi pa, ka mi keri drugi kej pametnega kontra napiše.
se še 9 vur, pa te malo 5 vur v nedelo ob spremlaji rezultatof.. te pa de tema lokalnih volitev 2010 grotala neaktualna.

No lepo, ka mene ne šteješ med špukače.

Se sen včosih meja kaki izpad, pa sen si premisla pri sebi, ka se da tudi kulturno napisati g.Jurša, ka če napišen "Francek" sen meje kredibilen (Dejan hvala za kritiko).

Pa brez zamere. Pomežik

lotmerzanec petek, 22. oktober 2010 ob 15:59

Dečki drogi! Sen že reka ka se nen ogloša ampak gnes pa sen se prepriča, ka s Pirožlekon vseeno nekaj ne štima. Baje je gnes nareda na trgi sliko lidi za strelski vod! Hod je tan po trgi pa slika lidi, keri so na Olginen shodi! PA to je ne resen, kak se je obruka. Pa lidje se zgražajo! PA to takši ka mojo malo soli v glovi! Kej si nor. PA to jegovi strankarski ne vidijo, kakšo sramoto jin dela! Kultura pa je z jin itak zgibila vso kredibilnost! Prosin vas Srečko Centrih, Mira Rebernik& CO prosin vas ukrepajte nekaj! Ne püste ka zgibi lotmerška kultura dober glos zaradi jega!
Zej pa resen BOK!

pirožlek petek, 22. oktober 2010 ob 17:41

zobl je napisal/a:
Legionar, či boš še malo kontra Olge Karbe pisa boš ti tudi v minusi z ugledon Hihihi Zaj napiši neke proti Franci, pa bodo ti dali pluseke Jaaa Jaaa tak kak v osnovni gda smo hodili ščetkat zobe pa si doba plusek al pa minus.... v glovnen večina jih je naperjena proti Jurši in bilo gdo či dotekne z besedoj Olgo Karbo ali pa Pepeka, dobi minuse Nasmeh





Drogi zobl, pogledni kak meni ugled rose, več kak za -100 sen bjši od tebe..ha-ha!

zobl petek, 22. oktober 2010 ob 17:50

pirožlek provijo ka minus pa minus v matematiki delajo plus, tak ka ti naj Dejan še kakšni minus do tak kak meni, pa boš meja plus

PrLot1 petek, 22. oktober 2010 ob 17:56

Ka pa je te to na radiji Maxi blo Hjooj
Moderator je neke neumnosti o nekšen pismi klatija, malo kesneje pa so se opravičüvali, ka je to ne prišlo po pošti na radijo, pa ka je moderator to san prinesa pa na svojo roko po radiji žveka Hjooj Hjooj Hjooj

Mislin Hjooj haloooo Hjooj
Dobro ka se končövle, vačik bi se enin do konca odpelalo.

Ajd, zej pa ftihnimo do pondelka, te pa mo eni ovin čestitali, živleje pa ide naprej To ja

Lenny petek, 22. oktober 2010 ob 17:59

Zobl še malo, pa de ti pirožlek odleta. Dvomin, ka de še kej pisa, po objavi volilnih rezultatof.

pirožlek, vupan ka boš me demantera, pa osta na "neti" . Pa ka boš, heja pisati tumarije. Neke cejta so smešne, samo te pa to mine.

Pa brez zamere Pomežik

Lenny petek, 22. oktober 2010 ob 18:03

PrLot1 je napisal/a:
Ka pa je te to na radiji Maxi blo Hjooj
Moderator je neke neumnosti o nekšen pismi klatija, malo kesneje pa so se opravičüvali, ka je to ne prišlo po pošti na radijo, pa ka je moderator to san prinesa pa na svojo roko po radiji žveka Hjooj Hjooj Hjooj

Mislin Hjooj haloooo Hjooj
Dobro ka se končövle, vačik bi se enin do konca odpelalo.

Ajd, zej pa ftihnimo do pondelka, te pa mo eni ovin čestitali, živleje pa ide naprej To ja



Ke te je bilo na radiji.... do polnoči še lehko pišeš, te pa mo meli "volilno tišino Tiho " do sedmih večer v nedelo....Te pa se začne napeto štetje Kul

kreks petek, 22. oktober 2010 ob 18:36

sen preštija toto temo od a do ž pa moren rečti, ka je pirožleka lahko pošteno sron, kej je pisa pa daleč nejbol je pluva pa tumarije kvasja pa drugin pamet solja, ka pluvlejo po župani.
Olge nebon volja, bon Franca al vseeno, ti pirožlek nesi nan v ponos

Pa zlo me je zmota t.i. zobl na ten neti. Kak je nešče že pisal se obroča po vetri, kak gate na štriki. Enkrat pišeš tak, drugeč ovak, si res tu samo da sranje delaš.

bon ti jas špegel nastava, ker pirožlek opet v temi leče, on ki tak rad špegel nastavla

Enkrat pluvaš po župani, drugič po drugih, res samo drek mešaš, si čisto zgrešil debato..

zobl je napisal/a:
Legionar, či boš še malo kontra Olge Karbe pisa boš ti tudi v minusi z ugledon Hihihi Zaj napiši neke proti Franci, pa bodo ti dali pluseke Jaaa Jaaa tak kak v osnovni gda smo hodili ščetkat zobe pa si doba plusek al pa minus.... v glovnen večina jih je naperjena proti Jurši in bilo gdo či dotekne z besedoj Olgo Karbo ali pa Pepeka, dobi minuse Nasmeh


zobl je napisal/a:
Enostavno Franc Jurša kak župan je dopizdija Lotmerškin občanom. Noben ni slep pa nor ka ne bi zna kakšne fse stvari so se delale, nen zaj omenja imen pa firm, ampak je nešče že pret v toti temi omenja "botre". To fse je nažalost res.
Dosti krat se je zgodilo, ka sploh neje šteja sprejeti na razgovor nekoga ki bi se pred ten najava, ali bi gena iz pisarne, ali pa bi te kar odslovija , da žal nima časa, in da se obrneš na tajnico.
Zaj gda pa treba glose zbirati, zaj pa se on gre nekšnega narodnega človeka, tan bograče tola, pa kostaje pečejo.

Kej se tiče Desusa, toto stranki bi prepoveda. Desus je eno zavetišče raznih prisklednikov kak je Erjavec & co, keri se na račun ubogih penzijonstov zrivlejo v parlament. V skoron fsakši vladi se desusovci zrivlejo v koalicijo, potli pomalen minirajo toto koalicijo z nekšnimi izsiljevanji in podobnimi scenami.
Totega Erjavca bi katapultira s tisto Patrijo v afganistan ka mi več ne bi prismrdija v politiko, enako pa jegove ritoliznike na čelu z madam Marijo in podobnimi personami, keri v lotmerki že 20 let igrajo nekšne zakulisne igrice na občini. Jihov cajt je mina, naj uživle v penziji in naj prepusti mlajšim in bolj sposobnim vodenje.
Fsakša normalna stranka ma tudi penzijoniste v svojih vrstah , tak ka ne vidin potrebe ka bi sploh meja stranko upokojencov v keri glavno besedo imajo vitalni srednjeletni moški keri žepe punijo, upokojenci pa od jihove stranke tak nimajo nič.

Jaz mislim ka 24.10. bo Jurša zgubil volitve, ker bodo tehtnico v prid Karbe obrnili glasovi kere je v 1. krogu Vencelj dobil. Ne trdim, ka do zaj fsi keri so za Vencelja glasovali, dali glos Karbi, verjamen pa ka nekaj takšnih bo. Malo pred volitvami je ploča rundo na avtobusni v Mičo baru in je reka ka kandidira, teko ka de 2. krog pa ka Juršo zajebejo.


zobl je napisal/a:
pirožlek, ti bi tudi lehko kaj si dal za slike pa malo stopa na žogo ki celi čas samo nekšne tumarije pišeš, ka so ti uspeli že v enen dnevi dati -28 pik.
Kdo te pluvle po župani? Pa to so dejstva o čen folk guči. Jurša de zaj kostaje peka pa mošt naleva, kej misli ka je narod teko plitef ka do se prodali za por lepih besed pa za 5 pečenih kostajof ?
Seveda ka nima male ploče, preveko pločo ma. Glede na to ka je tota občina v globokem sranju, bi mu bila dovolj ploča 300 eur.
Gre se za to ka je človik povoza besede kere je ponovla kak ova papiga Ara, ka je županska pa poslanska funkcija hkrati NESPREJEMLJIVA.
Nimamo se kaj dale pogovorjati ti lehko pišeš po ne ven keren diktati pa hvalospeve nan tu razlogaš, meni je fseeno či de Krešo, Slavek ali pa Olga župan, Jurša fse to ka je obeča je pohoda svoje besede.
Tiste slaboumne pravljice kak je on odpra vrota ker je kao poslanec pa pripela investicije, so pravlice za malo deco. On je nepomemben faktor v parlamenti, edino zdigovle roko tak kak mu jegovi nadrejeni rečejo. Edini keri ma od tega korist je on sam, ker ma poslansko pločo pa v razne odbore se je zriva, Lotmerški občini pa navodne bučke odovle.
Zaj v predvolilni kampanji de drek poja samo ka bi ga še enkraz zvolili, potli pa 4 leta po prešernovo kak do interesne skupine rekle...


zobl je napisal/a:
pirožlek,


Franc Jurša je leta 2006 svojo kampanjo gradija na blatenju Špindlera in je na veko razlagal na svojih predvolilnih srečajih, ka poslanska in županska funkcija ni združljiva in se on zavzema za to , ka nemrenešče biti župan pa poslanec fkup.

Človik si je po domoče povedano zabija avtogol oziroma son sebi v skledo je sra iz kere je... in kaj si te naj volivci mislijo o takšnen "politiki" ?

TUNČEK petek, 22. oktober 2010 ob 18:40

PIROŽLEK !

TO, KE ZEJ NAPIŠEN, SO NE KRITIKE NITI OPTOŽBE PROTI TEBI, TO JE SAMO UGOTOVITEF, KE PA JE TÜDI NE NAPERJENA PROTI TEBI OSEBNO.

Štejen tote tvoje debate o opčini, župoni, župonskima kandidotoma in vsemi mogočen, ke je pa skos nasproti drügin mnejen. Jas o vaši opčini pa stvareh, ke se tan dogojajo nemren debaterati, zato ke pač ne živin v lotmerški opčini. Edino fčosik napišen kakšo splošno opasko ali ugotovitef. In tak sen ugotovja :

* Da se boriš son proti RAZVOJNIKOM, ke jih pa nesi da pot narekovoje, zato se prafzapraf boriš proti pozitivnin lüden, se so RAZVOJNIKI (mogoče bi jin moga dati kakšo negativno ime, če jih moš za negatifce). Boriti se proti pozitivnemi pa je zlo negativna in bresplodna stvor !

* Dostakrot optožüvleš lidi za neke ke so sploh ne napisali - se provi, da površno šteješ prispevke.

*Dejana žoliš pa neopravičeno kritizeraš, skoro istocejtno pa mu proviš ke je kolega. Tokemi obnošaji mi v medicini provimo AMBIVALENCA - z enoj rokoj človeka pobožaš, z drügoj pa mu doš klapovüšnico!

* Proviš, ke ti je Zobl kompanjon, pa ne preštimaš, da Zobl piše neke čisto drügega kak ti.

* Zej proti kunci proviš, da tvoji nasprotniki popüščajo v borbi - resnica pa je toka, da so se te navolili.

*Penzjonist si proviš, ke ti pa glih 100% ne vervlen in enočiš fse penzjoniste z DESUSon in Erjofcon, ki je pa ne bok penzjonistof, se ga marsigdo ot jih ne upoštevle, pa tüdi ne voli. Če bi blo resen, ke pišeš, bi DESUS redno zmagüva na vseh volitvah, se je penzjonistof skoro pol miljona.

* Zgovorjaš se , da te montra tvoj EGO, jas pa zaklüčüvlen, ka ti provega EGA sploh nemaš in, da za teboj neše stoji. Tvoj "kompanjon" Zobl pa mo močen EGO, za kerega misliš, ke ti je podoben, pa je na žalost ne.

* In na kunci: Trdiš, da moš univerzitetno izobrazbo, zake potli pišeš na nivoji človeka s štirimi razredi osnovne šole ?
Neke je, ali univerzitetne izobrazbe nemaš ali pa se ponesrečeno pretvorjaš !

PIROŽLEK, LEP POZDROF in dosta "orgozmof" ti želin, če slučajno zmoga tvoj župonski kandidot !
Nasmeh Pozdrav



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.