Pepek z brega nedelja, 24. oktober 2010 ob 21:14

Lenny je napisal/a:
Okoli kere lampe pa de zej naš pirožlek leta Hahaha

Zej je do kraja f temi... Hahaha Hahaha Hahaha

Samo keko jas znon, si je po zmogi Jürše na prešjih volitvah nenok nejša novi kandelaber.... bomo vidli kak de zej... Hjooj Hjooj

MHA nedelja, 24. oktober 2010 ob 21:26

Mislin ka na 15 voliščih zej, je blo 90 zaupnikof.

Lenny nedelja, 24. oktober 2010 ob 21:32

Ja dobro či jih je bilo teko, so vohtali, ka nebi ker s cintora priša volit Hihihi

optix nedelja, 24. oktober 2010 ob 21:38

Hvala bogu da je ta cirkus od volitev konec Hahaha
Bilo je bolj zanimivo v predvolilni kampanji kot v cirkusu Moire Orfei.

Lenny nedelja, 24. oktober 2010 ob 21:54

pirožlek: lehko bi se java pa poveda s prve roke vtise g.ex župana Pomežik

pirožlek nedelja, 24. oktober 2010 ob 22:00

Dejan je napisal/a:
Pomalen de cejt, ka to dol zapremo. Mislin, ka je blo tak več al meje vse povedano. Eni so to povedali na kulturni pa argumenterani način, drügi pa so samo brezglavo tulili eno pa isto Nasmeh Normalno, ka so eni bili bole glasni. Tisti ki so odvisni od tega, kdo je na oblasti, ka se bojijo za "svoj obstoj". Jas nen meja nič od tega, kdokoli bode župan/nja, bode pa se mogoče kej spremenilo v smeri dostopnosti pa komunikacije. Al pa tüdi ne. Mo vidli.

Vsakši se nej odloči po svoji pameti, kak misli, ka bode nejbojše za vse nos, ka Lotmerk gre napre.

Me pa močno zanimle, keko od vos "razvojnikof" in "pirožlekof" še bode na forumi kej napisalo po volitvah, recimo za en mesec, za pol leta, ... Nasmeh

Pirožlek, ti pa či si ded, či boš zütra na trgi, pridi do mene, ka spijemo špricar. Jas častin Pijunca



Bija sen ded priša se na špricer ki si me povobja ob 15.30 pa še potlan vuro kesnije, kupja sen si kupico pa 10 sort sen proba, joko fajn vino, samo premalo lidi.
Vidja sen tudi fotko 14/32 lepa je volilni molk je dela, vodilna sila razvojnikov.
Kak je bilo potlan s plakati, prova katastrofa vsaki drugi Francov iznakažen, je pa mi žo Branka, ki so ga na Maxiji meli tak grdo, pa je poveda samo resnico. Na žalost tega Lotmeržonci nemajo radi.
Volilci majo skoz prav, bomo pa rezultate vidli za 4 leta. Čestite županji in zmagovalcem!

Legionar nedelja, 24. oktober 2010 ob 22:09

To so volitve, ne pa fuzbalska tekma, pa mislin ka nebi trebali gučati o zmagovalcih pa poražencih. Vsaki je na nekši način eno pa drügo. Zej mamo pač županjo, pa treba iti dale. Jaz sen joj že čestita tüdi na facebooki, pa pripisa, ka vüpan ka nedo vse obljube že drügi den pozablene!

Bomo vidli, kako bo. Lehko de bojše kak do zej, lehko slabše, isto vsekakor nede. Nova županja pa seveda more delati v dobro vseh občanov, ne glede na to kak je što volja, pa posebej izpuniti oblübe, kere je dola, drgačik de se ji to za 4 leta maščüvalo - pa prav je tak. Taka cirkusa je kunec, kak je Optix napisa, zütra pa je novi den!

Pero Detlic nedelja, 24. oktober 2010 ob 22:28

tak zapa mislin ka do pa tiste druge teme prišle malo bole napre, zej gi je čas volitev mimo .....

samo zej pa me resen zanima, keko de tistih, ki so se prijavili samo z ačas volitev gor, keko de jih ostalo... ve vüpan ka mo Dejan kakšno kontrolo, pa bi lehko to objavjo Nasmeh

Pero Detlic nedelja, 24. oktober 2010 ob 22:41

PrLot1 je napisal/a:
Pero Detlic je napisal/a:
PrLot1 je napisal/a:
Ka pa je te to na radiji Maxi blo Hjooj
Moderator je neke neumnosti o nekšen pismi klatija, malo kesneje pa so se opravičüvali, ka je to ne prišlo po pošti na radijo, pa ka je moderator to san prinesa pa na svojo roko po radiji žveka Hjooj Hjooj Hjooj

Mislin Hjooj haloooo Hjooj
Dobro ka se končövle, vačik bi se enin do konca odpelalo.

Ajd, zej pa ftihnimo do pondelka, te pa mo eni ovin čestitali, živleje pa ide naprej To ja



Ke je to bilo ??? madona, tega pa se ne čuja ??? Keri moderator pa je te na svojo roko dela ???

Či je keri to čuja, nej malo več napiše...


Moderator Branko Hrga (tu lehko z imenon, ki je itak blo na radiji jovno) je razloga po radiji, ka so dobili anonimno pismo, ge piše ka bi nej z Olgine strani nešče naroča naj Francove plakote vničovlejo, pa brke po plakotih rišejo, pa takše (nekak tak sen čüja, ne me dobesedno za reč držati).

Potli pa sen že 2x čüja objavo Radija Maxi, ka totega pisma neso po pošti dobli, ampak ga je moderator son prinesa, pa no svojo roko (brez znanja urednika) prešteja. Pa dale, ka se opravičüvlejo obema kandidatoma, pa ka do zadevo raziskali pa sankcionerali.

Nen nič kaj dosti več reka, samo mislin ka so si v zodji minuti podaljška dali avtogol. Hehe


benkušat...... zej še kumej štejen komentare za nazej.... ve sen neke čuja o nekšnen pismi, samo ka je to tak bilo ??? Čudno, kak ste že napisali, ka je Branko itak že dugo f toten posli, pa bi te venda lehko zna, ke se lehko pove, pa ke se nesmi povedati...pa če to f takšnen cejti .... . no, ve un son se je odločja, kak pa kej.... samo škoda ga je, ka si je te zej to tak slabo luč na sebe vrga.... vepa je ovačik dober moderator.... cejt de pokoza, či je bilo dobro, ali pa ne ....

kak sen že napisa...dobro ka je za naslednnje 4 leta toti cirkus mimo Pomežik

Vizionar nedelja, 24. oktober 2010 ob 22:49

4.leta političnega kanabalizma je mimo. Bilo je, kot da je občina od njih; morala in poštenje, se vračata. Zaupam Olgi in vem, da bo zaupanje opravičila s poštenim in transparetnim delom. Iskrene čestitke.
Tu, se bomo še srečevali, pohvalili dobro in grajali slabo, ki ga naj je zelo malo-slabega namreč.

Pepek z brega nedelja, 24. oktober 2010 ob 22:51

Nasmeh Nasmeh Nasmeh
Nede glih malo takših, keri bodo "vgasnoli"...

Samo mene fseeno bole zanimlejo tisti, kero bodo se zej na hitro obrnoli... Hjooj Hjooj

Vizionar nedelja, 24. oktober 2010 ob 22:53

Kam Branko taco tišči se ve; pa ve se tudi za njegove podobne grehe. Žal.

Jernej nedelja, 24. oktober 2010 ob 22:54

Za takšne trbej ustanoviti svojo stranko "SOK- Stranka Obrnjenih Kaputov" Nasmeh

Pepek z brega nedelja, 24. oktober 2010 ob 22:57

To ja To ja
Pa nega jih tak malo...

pirožlek nedelja, 24. oktober 2010 ob 23:03

Pepek z brega je napisal/a:
Lenny je napisal/a:
Okoli kere lampe pa de zej naš pirožlek leta Hahaha

Zej je do kraja f temi... Hahaha Hahaha Hahaha

Samo keko jas znon, si je po zmogi Jürše na prešjih volitvah nenok nejša novi kandelaber.... bomo vidli kak de zej... Hjooj Hjooj





Lenny pa pepek, jaz ne nucam ne lampe pa ne kandelabra, jas sem prosti strelec bija, pa bom osta in bom še naprej leta v temi.
Predvidevam pa ka je vanji kandelaber orgličar z bradico, ki sta v petek teko veselo okoli letala, pa z jin grulila...

Pepek z brega nedelja, 24. oktober 2010 ob 23:47

Hahaha Hahaha Hahaha
Za Lennyja ne znon... kej pa se mene tiče, pa sen že napisa, ka visoka politika na lokalni ravni nema kej iskati. Tü se gre za naše proleme, ker lehko rešimo samo fsi fküper - loblana nan jih nede rešovala, pa vodilni politiki tüdi ne.

Peterleta sen nigdor ne podpira - sen mu to op priliki v Radgoni tüdi poveda. Glih tak sen nigdor ne podpira nobene desno usmerjene stranke pa ne politika, pač pa sen od samega začetka demokracije v Sloveniji na stroni levice.
Či te zanimle - sen tüdi član SD-ja in sen v Radgoni kandidera na jihovi listi. Čiglih je SD Olge ne podprja (ne znon razlogof - znon pa, ka so fsi ne takšega mišleja), jo jas osebno sen. To pa zato, ker ji vervlen in sen prepričani, ka bode znola Lotmerško opčino postaviti to, kon sliši.

zobl nedelja, 24. oktober 2010 ob 23:49

Dejan je napisal/a:
Ja narod se ponavodi krmi v predvolilni kampanji pa se oblübla to pa ovo, kej se bode delalo, kej se bode spremenilo, kej se bode izboljšalo, itd... In te lidje tistega volijo, keri je bole prepričliv v toten forbaji pa blizi jin z razmišlajon. Tak ka na nekši način momo nekej pri ten. Gda pa pač nekomi oblost doš te pa pač al dela tak, kak je pret oblübla al pa dela po svoje. Na to pa te potli res dosti več mi nemamo vpliva.

To ja

lotmershki21 nedelja, 24. oktober 2010 ob 23:54

čestitan županji za zmago Juhuhu

moren rečti ka me je malo presenetila razlika, samo kak zgleden se je te zaj skozalo kak stvari stojijo.

aja pa te tlko glete, ka čez 4 leta nemo trebali vas kritizirati Pomežik

jurša pa je te zaj priša nazej na predvolilno obljubo, ki jo je da pred štirimi leti, ko je prava ka poslenc pa župan ne greta skuper Aplavz

konec koncof pa upan ka ta se obidvo potrudila pa dala maksimum iz sebe! eden kak župan drugi pa kak poslanec. nebi blo slabo če bi mogoče začela malo sodeluvati! mogoče pa bi se dalo kaj zrihtati za lotmerk!

lotmerzanec nedelja, 24. oktober 2010 ob 23:56

pirožlek je napisal/a:
Pepek z brega je napisal/a:
Lenny je napisal/a:
Okoli kere lampe pa de zej naš pirožlek leta Hahaha

Zej je do kraja f temi... Hahaha Hahaha Hahaha

Samo keko jas znon, si je po zmogi Jürše na prešjih volitvah nenok nejša novi kandelaber.... bomo vidli kak de zej... Hjooj Hjooj





Lenny pa pepek, jaz ne nucam ne lampe pa ne kandelabra, jas sem prosti strelec bija, pa bom osta in bom še naprej leta v temi.
Predvidevam pa ka je vanji kandelaber orgličar z bradico, ki sta v petek teko veselo okoli letala, pa z jin grulila...


JAz sen gnes eden najbol srečnih prlekov! Sen eden redkih ki je v to od začetka ne dvomja! KLub temi ka so eni meli nekše svoje "kao " ankete, ki so kozale baje 70 % v prven krogi za Jurša. Vete kej, tote pravlice lehko razlogate drugič nekomu drugemo....
Pirožlek, tebi pa zej ne gine v slüžbi štemplaje. Pa mo vidli keko efektive ti skup sproviš. Pa pripravi se , ka boš tedenske plane pisa, pa keko si jih realizira. Malo se ti drüga pesem piše! PA še to ! Vso tvojo jovlaje man vun sprintano. Pa itak vemo keri si, ka znoš ka do to dobili vsi v tvoji stranki SD pa vsi kolturni delavci pa vsi s kerimi maš posla!

zobl ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 00:03

Nekoga obtožuvati gdo je či se sploh neje pretstovija pod svojin imenom na toten forumi je nesmiselno, ove papere kere si naprinta pa lepo lehko zakuriš gda de vuni bole mrzlo ker si z jimi nemreš nič začeti.

ne reče se koltura ampak kultura ne glede či pišeš v narečji al knižnen jeziki...


Glede na to ka v pravilniki totega portola valajo kao nekšna pravila kera je zapisa Dejan



4. Podatki uporabnikov, vnešeni ob registraciji in posredovani ob nagradnih igrah, ne bodo nikoli dostopni tretjim osebam. Ponudnik zagotavlja uporabnikom varovanje osebnih podatkov, skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in se uporabljajo izključno za evidenco ter obveščanje o novih storitvah in akcij spletnega portala Prlekija-on.net. Vsi registrirani uporabniki se strinjajo, da jim občasno na vnešen elektronski naslov pošljemo novosti in informacije, ki so povezane s portalom.


to pomeni ka on edini lehko vidi gdo se je pod kerin psevdonimon registrira in on kak lastnik je dužen varuvati podatke.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.