Legionar ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 09:01

zobl je napisal/a:

Jas provin ka je dobro ka so spremembe, čez 4 leta mo vidli kej je ženska oblubila pa kej je naredla pa kak je naredla pa či je blo fse po zakoni al je blo klijentelizma tak kak pri juršeki pa podobno.


Točno tak. Eni zej skoro svršolejo kda je Olga zmogala. Jaz pa samo provin, hvolte potli, kda te vidli či je kakši hasek od je ali pa ne. Počakati je treba. Pomežik

TUNČEK ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 09:34

Čestitan va tan v Lotmerki za novo županjo. Naj dela fse tisto, ke je oblüblala in če ji grota bor trifrtole tistega je že zadosta, se nikoli nermreš zavolo kakšnihkoli razlogof fsega napraviti. Potrebni so penezi, potrebna je nova ekipa, potrebno je treba znati s storimi kadri, ke ti ostonejo za prešnin župonon, da ti navzlic ne zadevlejo in še in še...

Velo pa skos tisti pregovor, da nova metla bojše pometa ali pa bor drgačik kak stora in tüdi to je neke. Je pa tüdi resen, da če je neše dugo na enen mesti, se ga lidje navolijo in čejo spremembe. Fsoka sprememba pa mo novi zagon in to lidje nücajo.

Ploskač


Dejan ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 11:11

zobl je napisal/a:
Nekoga obtožuvati gdo je či se sploh neje pretstovija pod svojin imenom na toten forumi je nesmiselno, ove papere kere si naprinta pa lepo lehko zakuriš gda de vuni bole mrzlo ker si z jimi nemreš nič začeti.

ne reče se koltura ampak kultura ne glede či pišeš v narečji al knižnen jeziki...


Glede na to ka v pravilniki totega portola valajo kao nekšna pravila kera je zapisa Dejan



4. Podatki uporabnikov, vnešeni ob registraciji in posredovani ob nagradnih igrah, ne bodo nikoli dostopni tretjim osebam. Ponudnik zagotavlja uporabnikom varovanje osebnih podatkov, skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in se uporabljajo izključno za evidenco ter obveščanje o novih storitvah in akcij spletnega portala Prlekija-on.net. Vsi registrirani uporabniki se strinjajo, da jim občasno na vnešen elektronski naslov pošljemo novosti in informacije, ki so povezane s portalom.


to pomeni ka on edini lehko vidi gdo se je pod kerin psevdonimon registrira in on kak lastnik je dužen varuvati podatke.



Kej bi te ti rad s ten poveda? Pirožlek je ob registraciji vpisa "blabla" "blabla" "blabla@gmail.com" in to meni res nemre biti znono kera oseba je to. Pa sen že reka, ka za nobenega se ne izdovle kdo je kdo. Sej pa nesen po žüpi priplava. Či bi mi kej rad poveda, mi to pove na štiri oči. Ker takših pametjakovičof sen že dosti sreča v živleji. Pa hvala bogi z jimi ne zgüblan cejta, mon bol pomembne stvari. Sicer pa za tebe tüdi ven, kdo si, pa makar si ob registraciji vpisa "blabla" "blabla" "blabla@gmail.com".

Či je pirožlek ded, še enkrat, de som poveda, ka iz jegove registracije neje bilo možno razbrati, kdo je. Mon tüdi vse dokaze o ten.

Pa nekšo obtožüvaje o ten, ka je na portali bija oglas od Olge pa od strank, ki jo podpirajo? Če bi Franc šteja meti oglas, gor, bi ga glih tak lehko meja. Pa pred prvin krogon, je nejvekši pa nejbol opazen oglas mela stranka SLS, ki neje podprirala nobenega. Či bi bija tak pristranski, kak eni tupite, bi pred prvin krogon samo Janez meja oglase gori, či smo že pri ten. Sicer pa sploh brez veze, ka kej pojasnüvlen, ker mi tega ne treba.

Dejan ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 11:21

pirožlek je napisal/a:
Dejan je napisal/a:
Pomalen de cejt, ka to dol zapremo. Mislin, ka je blo tak več al meje vse povedano. Eni so to povedali na kulturni pa argumenterani način, drügi pa so samo brezglavo tulili eno pa isto Nasmeh Normalno, ka so eni bili bole glasni. Tisti ki so odvisni od tega, kdo je na oblasti, ka se bojijo za "svoj obstoj". Jas nen meja nič od tega, kdokoli bode župan/nja, bode pa se mogoče kej spremenilo v smeri dostopnosti pa komunikacije. Al pa tüdi ne. Mo vidli.

Vsakši se nej odloči po svoji pameti, kak misli, ka bode nejbojše za vse nos, ka Lotmerk gre napre.

Me pa močno zanimle, keko od vos "razvojnikof" in "pirožlekof" še bode na forumi kej napisalo po volitvah, recimo za en mesec, za pol leta, ... Nasmeh

Pirožlek, ti pa či si ded, či boš zütra na trgi, pridi do mene, ka spijemo špricar. Jas častin Pijunca



Bija sen ded priša se na špricer ki si me povobja ob 15.30 pa še potlan vuro kesnije, kupja sen si kupico pa 10 sort sen proba, joko fajn vino, samo premalo lidi.
Vidja sen tudi fotko 14/32 lepa je volilni molk je dela, vodilna sila razvojnikov.
Kak je bilo potlan s plakati, prova katastrofa vsaki drugi Francov iznakažen, je pa mi žo Branka, ki so ga na Maxiji meli tak grdo, pa je poveda samo resnico. Na žalost tega Lotmeržonci nemajo radi.
Volilci majo skoz prav, bomo pa rezultate vidli za 4 leta. Čestite županji in zmagovalcem!


Pirožlek, so mi javili, ka si bija tan. Boma drügič spilo kakši špricar, če boš za to. Jas sen pač tote dni veko gužvo meja. Sen bija tan po peti vüri pa skoro do kunca.

Ka pa se slik tiče pa ne bi treba glih fsega povezovati s politiko. Lidje smo lidje in kak takši tüdi prijateli z levimi, desnimi, rdečimi, takšimi, ovakšimi, ... Tüdi ti si moj prijatel pa makar se ne strinjan s ten, kej si na forum vse naklunfa Pomežik

Ka pa se plakatof tiče pa sen tüdi že napisa, ka je to vredno vse obsoje in to neje ničemi podobno.

Bomo pa za 4 leta vidli, kak si reka. In bomo opet meli na toten forumi 500 novih članof, keri bodo meli marsikej za povedati Pomežik

kresnička ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 12:00

Glede plakatof se strinjam ka je to za obsoditi, neven kaj so šteli toti z ten dosečti, neven kakšen je smisel v ten. či čist logično poglednemo, kaj bi mela stran g. Karba od tega, ka bi dala nekomu naročiti naj plakate vniči. takoj bi krivda na jo opola, pa mislin, ka se vsi strinjate, ka nekoga ne gremo volit samo zato kak zgleja na plakati, pa keri jih mo več. verjetno so nekomu začeli plakati na žifce iti, verjetno je nezadovolen z svojin živlejon pa si nima kaj začeti, te pa je svojo odvečno energijo pač vloža v vničovaje plakatof.

upan, ka sen provemi človeki dola glos, ka nen razočarana, vsaka sprememba je dobra, vsaj tak zaj zgleja, kaj nas pa res čoka pa bomo vidli.

TUNČEK ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 12:01

Dejan, pomalen, de resen cajt, da se tota tema zapre in začnemo z drügimi.

Samo še ena reč, ke pa je ne volitvena, se pa tiče identitete. Fsoki, ke se prijovi na portol, se prijovi z izmišleno ali provo identiteto, more račünati na to, ke toto identiteto pač neše vidi ali pa jo razbere.

Momo pa zokone za zaščito osebnih podotkof in če gdo osebne podotke iskorišča je pač lehko kaznovoni in se toga more zavedati. Brezvezno pa se mi zdi, ke te Zobl ali pa neše drügi neke optožüvle, se pravila morejo biti, neke ji predvidevle zokon, drüga pa postovi tisti, ke stoji za portolon. Zej pa je samo odvisno ot posameznika. če vzeme tota pravila za svoje, če jih ne, mu pač ne treba biti registrerani na portoli pa pika.

Kultura ali pa koltura - tipkarske napoke pač grotajo, še posebe, če je fčosik premalo cajta za preveriti kaj zapišeš.

Tak pač mislin jas !

Jaaa Nasmeh

PrLot1 ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 12:11

misekovi je napisal/a:
tupez je napisal/a:
Dobili smo zupanjo! Cestitke vsem ter hvala, da ste jo volili.
Ploskač
Ploskač
Ploskač





marš nazaj na svojo ston


Ja, zanimivo, kdo fse je po 21. uri priša na Olgino fešto Pomežik

Lenny ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 12:26

Samo še neke...

Radovednost me mantra, rad bi malo primerja...
Se da ki dobiti rezultate volitef po voliščih?

Po prven krogi je bilo gori objavleno...

Dejan ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 12:32

Bode vse objovleno. Samo man jas zej drüge stvari na prven mesti Pomežik

tupez ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 13:15

PrLot1 je napisal/a:
misekovi je napisal/a:
tupez je napisal/a:
Dobili smo zupanjo! Cestitke vsem ter hvala, da ste jo volili.
Ploskač
Ploskač
Ploskač





marš nazaj na svojo ston


Ja, zanimivo, kdo fse je po 21. uri priša na Olgino fešto Pomežik



Ce to leti na mene, si v zmoti, ker me ni bilo.

Lenny ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 13:23

Dejan je napisal/a:
Bode vse objovleno. Samo man jas zej drüge stvari na prven mesti Pomežik

Hehe vupan, ka sen ne deluva nestrpno. Toti podatek, ka bo mi zadostuvle Kul

Ti maš resen zej DOSTI bolj pomembne, vesele in sladke stvari v prven plani Ploskač

široki ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 13:57

No pa so volitve fertik Aplavz Aplavz

Prvo bi čestita novi Županji G. Olgi za prejete glose.

No zaj pa de priša čas ka mo vsi tisti, ki živimo v opčini Lotmerk zasuknoli rokove si segnoli v roke in pozobili ka se je mesec dni godilo po Lotmerki, pa prijeli za šofle in krampe pa začeli z delon "Kak rečejo z roko v roki" Ker či bomo si še napri kozali kaj je gdu nareda ali pa ni nareda mislin ka te opčine nemo pripelali nikan napri ampak bomo dale cepetali na masti pa se šli slipe miši. Bogi bogi Prijatel

No zapa le nič več Forum o volitvah ampak delo ali kak rečejo "s punoj paroj napri"

Pepek z brega ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 14:13

Ploskač Ploskač Ploskač
Tak se reče "široki"... to je prova pot, kera pela napre...

MHA ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 15:36

V Mirni Peči sta obo kandidata dobila isto število glasof Hihihi -> klik

TUNČEK ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 16:28

Tan do pa lozali Haha Nasmeh Pozdrav

MILAN ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 18:03

To ja ČESTITKE
PRVA ŽUPANJA V REPUBLIKI PRLEKIJI
fsakša dobra ženska si naredi red

TUNČEK ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 18:58

Milan, ke misliš, da te frčalo perje ? Hahaha


široki ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 20:55

Vete kaj zaj ni čas za razmišlaje kak de frčalo perje ampak je čas ka začnemo štindirati kak mo delali, ker samo kadrovske rušade nedo nič pametnega prnesle, či pa bomo se spravili skup pa vsi keri smo zainteresirani ka neke naredimo z naše občine napnemo mišice pa zategnemo cugle te pa gremo novim dogodkom naproti. Zmaga

Če pa bomo še dale špilali klovne Fašenk te pa de naša občina ostola tan kak je ali pa de še šla malo nazaj Raketa

Tak županja zaj pa pride vpoštiv vaš slogan Bogi bogi Kis na fris

Legionar ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 21:02

Se sprašüvlen, zakej zej ti pozivi k nekšin akcijan, maščevanji pa še čemi? Mislec Pa lidje božji, vepa smo ne zej 4 leta živeli pod nekšoj strahovladoj, takak ste to eni probali prikozati. Kunec kuncov se je v totih letih dosti tega v Lotmerki naredlo in jaz vüpan trditi še zej, ka je Jürša bija do zej eden nejbojših županov v zgodovini Lotmerka. Zej je pač zgüba, kakšno pa de delo Olge Karba, pa bomo kumej vidli. Ne hvoliti pa zgojati nekše evforije še pred kak je začela delati, ker se lehko zgodi, ka te eni preci razočarani. Hihihi Jaz sicer ne provin ka bo tak, ampak lehko pa se vseeno zgodi. Zato - previdno! Jaaa

TUNČEK ponedeljek, 25. oktober 2010 ob 21:06

Obo mota praf, Široki de plüna v roke, da se začne delati, Legionor, de pa malo počaka, ka se vidi, če de se kaj začelo delati, potli pa do fsi začeli delati. Mislec
Pozdrav



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.