Toki sladoledi so po taljansken recepti, zato ke so aftomati tüdi taljanski. Zapuni si kokot Taljoni so dobri za : pice, sladolet, testenine, za gučati z rokami, za fuzbal pa zgleda, da ne več !
Seveda!
Naš zet je küpa sladoled f Metroji v Groci pa je pripela vedno zmržjenega v Lotmerk, tak ka te tebi s Celja se tudi nemre ohloditi pa še ovo vrečko moš ka notri fukneš
ma kakšno vrečko, ovokrot sem ga meja na zodji polici pa se je ne stopa
sem že misla ka mon klimo prmočno naštimano, samo mi je naš čeh z šrofincigaron zacajhna na klima komandi ge je keko stopinj.
keko te stopin tota tvoja klima fuda, či si meja na zodji polici gori ?
jas ven ka moš ove vrečke ka notri fukneš pa je vredi, to sen se zodjič pelo s piciklom pa si voza s hofera sladoled pa nikših problemof ni blo. da je sonce tak sijalo sen si doj stava pa si sladoledno banjico z vrečke vün vzeja pa si na glovo dja ka mi jo je ohlodilo
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
TUNČEK četrtek, 8. julij 2010 ob 06:50
Toki sladoledi so po taljansken recepti, zato ke so aftomati tüdi taljanski. Zapuni si kokot Taljoni so dobri za : pice, sladolet, testenine, za gučati z rokami, za fuzbal pa zgleda, da ne več !
MHA četrtek, 8. julij 2010 ob 09:32
En aftomat za sladoled je bija v BTC-ji, kak je oštarija gore.
zobl ponedeljek, 19. julij 2010 ob 20:55
Meni se vidi ka je pri lidli nejbojsi sladoled. Kupis eno kilo pa se poceni je.
MHA ponedeljek, 19. julij 2010 ob 21:15
Hja, san fprašanje z kakših pocenih sestavin je nareti.
kokot ponedeljek, 19. julij 2010 ob 21:21
Meni je s Hofra bojši!
DarkMAN ponedeljek, 19. julij 2010 ob 21:26
Eh jaz ga kupin v evrospini v celji pa je tak dober da se mi niti do cezojovec ne odtali, to so ti setavine
kokot ponedeljek, 19. julij 2010 ob 21:33
Seveda!
Naš zet je küpa sladoled f Metroji v Groci pa je pripela vedno zmržjenega v Lotmerk, tak ka te tebi s Celja se tudi nemre ohloditi pa še ovo vrečko moš ka notri fukneš
DarkMAN ponedeljek, 19. julij 2010 ob 21:39
ma kakšno vrečko, ovokrot sem ga meja na zodji polici pa se je ne stopa
sem že misla ka mon klimo prmočno naštimano, samo mi je naš čeh z šrofincigaron zacajhna na klima komandi ge je keko stopinj.
kokot ponedeljek, 19. julij 2010 ob 21:47
keko te stopin tota tvoja klima fuda, či si meja na zodji polici gori ?
jas ven ka moš ove vrečke ka notri fukneš pa je vredi, to sen se zodjič pelo s piciklom pa si voza s hofera sladoled pa nikših problemof ni blo. da je sonce tak sijalo sen si doj stava pa si sladoledno banjico z vrečke vün vzeja pa si na glovo dja ka mi jo je ohlodilo