prleški.vladek je napisal/a: Viš tak je, meni de zej naša vrezala pesjo radost pa fejn domoči murki, paradajz, paprike pa duma pečeni kruh, mljask
to prijatel, to je hrona za nos dede.
jaz sen glih včera za večerjo ja pesjo radost poleg z murki ,senf malo paprike pa domoči kruh od hrena.
nega bojšega
prleški.vladek je napisal/a: nega bojšega, pa malo domočega za špricar pa je super, teko ka še volo dobiš za gor skočiti v štampeti
fse ke si poveda je praf!
to mi se vidi gda prlečke vejo kloboso skuhati pa priprafti mizo z domočo pojedino, ne pa ka tiste v plastiki kuha te pa so klobose takše kak da bi žveka gumo z gumitehnike
Tak ka le de si zaj ovi pri tuši zmisla, ko de ga novi kebap z polovično ceno pa s kvaliteto stisna. Lahko bi zaposla kerega od nos provih Prlekov naprimer mene (ka se nebi mora 100 km daleč v službo voziti) ka bi prove naše prleške dobrote odovali. Mogoče pa de turški med začeja odovati.
TUNČEK je napisal/a: Darkman čüdno se mi zdi, ke gda je otprja so ga fsi šinfali !
No jaz sem ne bija duma ko je odprja, možno ka je meja prvi den bol tak, tak , ka je zastojn tola.
Gnes je kebap bija super, resen pa bi jaz rajši vida ka bi tam naše prleške dobrote odovovali ne pa to hitro hrono.
Nekaj se je gučalo ka bi v Lotmerki celo MacDonald bija, to de le hec.
Jas sen apsolutno proti toti hitri hroni, pa še posebe proti kebabi za kerega nigdor ne veš ke notri zmešajo. Z domočo prleško hrono pa je najbrš tak, da bi jo odovali turiston, domačini jo mojo itak sami duma, zato ne ven, če bi kšeft celo leto dobro laufa. Ze pa moren iti jest, ke me ta stora zove !
Progress je napisal/a: Ton je gužva ke je zastojn. Zavolo mene je lehko deset kebapov, od mene nedo meli koristi. Dejte že neke prleške jedi. Že vidin keko bi meja nevol tisti, ki bi šteja odpreti kiosk s prleškimi dobrotami, krűh pa zobl, tűnka, lük, kvasenice, jabošinca pa rdečka...(jebašinca)
Vse vredi pa prav, samo zapa ti meni iskreno pove: bi ti ša v Lotmerk jest krüh pa zobl, či pa ma to fsaki Prlek duma???
Tega ne bi nišče küpa. Či greš nekan v tujino pa tan ješ nekše jihove specialitete, tistega domačini ne jejo, to je za turiste.
Či bi keri tü pri nas odprja kobačo z zoblon, bi hitro dol zaprja.
TUNČEK je napisal/a: Jas sen apsolutno proti toti hitri hroni, pa še posebe proti kebabi za kerega nigdor ne veš ke notri zmešajo. Z domočo prleško hrono pa je najbrš tak, da bi jo odovali turiston, domačini jo mojo itak sami duma, zato ne ven, če bi kšeft celo leto dobro laufa. Ze pa moren iti jest, ke me ta stora zove !
naš zet je bija v nemčiji pred neke cejta, pa mu je kolega guča ka so baje gori v stutgarti v toto balo mesa gi se vrti na kebabi notri mleli tudi močko.
pa je inšpejkcija gor prišla pa jin zaprla verštat, tak ka pitaj boga kej toti zurop notri dovle.
ve ti je lehko jasno kakšna je to kvaliteta mesa či je cele den na tisten sunci pa gor muhe letijo pa ostola mrčes, pa drogo je 3 ojre dati za takšno stvor.
či tak glejan te rajši pizzo jen v oxiji kak pa kebab pri betimi.
negda so meli sladoled tudi dober zaj pa jih doj ščije Rogel, tak ka so toti šiptari popušili tijan doj po celi črti.
Ka pa resen narede s toto balo mesa večer, ko se ne oda? Zmrznete je več ne sme, če do v hladilnih na drüge den pogrevle ...Bog van žegnej keri to jete. (no nesen glih tak anti, sen že pred lete to tude ja, pa nič kaj posebnega, sen po bojšen že tüde kozla)
optix je napisal/a: če ne proda celo tisto meso na palici, zamrzne in naslednji dan skorjo dol odreže in dalje cmari.
To je glih navekši problen kebaba, zato tisti, ke ga jejo provijo, da se gre to gi je veka gužva, ke se tan vreteno v enen dnevi ponüca (seveda je to v vekih mestih možno v malih krajih pa ne !)
Zavolo mene lehko kebab odovlejo, ga že nemo ja, se se dobijo tüdi drüge stvari za pojesti.
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
TUNČEK četrtek, 17. junij 2010 ob 19:27
Progress je napisal/a:
prleški.vladek je napisal/a:
Progress je napisal/a:
Krüh pa zobl, pa ne pašteto.
Ze v leti bole kakša pesja radost paše, v zimi pa obvezno koline,ocvirki, tunka, krvavice, zelje
Se mi sline cedijo.
Ne me drožiti, ke tü na Primorsken tega nigi nemren dobiti !!!
SE sen že čisto :
kokot četrtek, 17. junij 2010 ob 20:05
prleški.vladek je napisal/a:
Viš tak je, meni de zej naša vrezala pesjo radost pa fejn domoči murki, paradajz, paprike pa duma pečeni kruh, mljask
to prijatel, to je hrona za nos dede.
jaz sen glih včera za večerjo ja pesjo radost poleg z murki ,senf malo paprike pa domoči kruh od hrena.
nega bojšega
prleški.vladek četrtek, 17. junij 2010 ob 20:11
nega bojšega, pa malo domočega za špricar pa je super, teko ka še volo dobiš za gor skočiti v štampeti
kokot četrtek, 17. junij 2010 ob 20:14
prleški.vladek je napisal/a:
nega bojšega, pa malo domočega za špricar pa je super, teko ka še volo dobiš za gor skočiti v štampeti
fse ke si poveda je praf!
to mi se vidi gda prlečke vejo kloboso skuhati pa priprafti mizo z domočo pojedino, ne pa ka tiste v plastiki kuha te pa so klobose takše kak da bi žveka gumo z gumitehnike
DarkMAN četrtek, 17. junij 2010 ob 20:38
Tak ka le de si zaj ovi pri tuši zmisla, ko de ga novi kebap z polovično ceno pa s kvaliteto stisna. Lahko bi zaposla kerega od nos provih Prlekov naprimer mene (ka se nebi mora 100 km daleč v službo voziti) ka bi prove naše prleške dobrote odovali. Mogoče pa de turški med začeja odovati.
DarkMAN sobota, 19. junij 2010 ob 20:27
Toti novi kebap je super, sen ša gnes po kebap pa sem meja samo 20 evrof vkuper, pa je reka ok pa mi je šenka kebap
provi ded !!
Pepek z brega sobota, 19. junij 2010 ob 20:58
Te pa jas tüdi gren zütra to.... jas pa mon 25 evrof fküper. Toga venda tüdi nede meja za razmejati....
TUNČEK sobota, 19. junij 2010 ob 20:59
Darkman čüdno se mi zdi, ke gda je otprja so ga fsi šinfali !
DarkMAN sobota, 19. junij 2010 ob 21:06
TUNČEK je napisal/a:
Darkman čüdno se mi zdi, ke gda je otprja so ga fsi šinfali !
No jaz sem ne bija duma ko je odprja, možno ka je meja prvi den bol tak, tak , ka je zastojn tola.
Gnes je kebap bija super, resen pa bi jaz rajši vida ka bi tam naše prleške dobrote odovovali ne pa to hitro hrono.
Nekaj se je gučalo ka bi v Lotmerki celo MacDonald bija, to de le hec.
TUNČEK sobota, 19. junij 2010 ob 21:19
Jas sen apsolutno proti toti hitri hroni, pa še posebe proti kebabi za kerega nigdor ne veš ke notri zmešajo. Z domočo prleško hrono pa je najbrš tak, da bi jo odovali turiston, domačini jo mojo itak sami duma, zato ne ven, če bi kšeft celo leto dobro laufa. Ze pa moren iti jest, ke me ta stora zove !
Legionar sobota, 19. junij 2010 ob 22:36
Progress je napisal/a:
Ton je gužva ke je zastojn. Zavolo mene je lehko deset kebapov, od mene nedo meli koristi. Dejte že neke prleške jedi. Že vidin keko bi meja nevol tisti, ki bi šteja odpreti kiosk s prleškimi dobrotami, krűh pa zobl, tűnka, lük, kvasenice, jabošinca pa rdečka...(jebašinca)
Vse vredi pa prav, samo zapa ti meni iskreno pove: bi ti ša v Lotmerk jest krüh pa zobl, či pa ma to fsaki Prlek duma???
Dejan sobota, 19. junij 2010 ob 23:01
Tega ne bi nišče küpa. Či greš nekan v tujino pa tan ješ nekše jihove specialitete, tistega domačini ne jejo, to je za turiste.
Či bi keri tü pri nas odprja kobačo z zoblon, bi hitro dol zaprja.
kokot nedelja, 20. junij 2010 ob 00:02
TUNČEK je napisal/a:
Jas sen apsolutno proti toti hitri hroni, pa še posebe proti kebabi za kerega nigdor ne veš ke notri zmešajo. Z domočo prleško hrono pa je najbrš tak, da bi jo odovali turiston, domačini jo mojo itak sami duma, zato ne ven, če bi kšeft celo leto dobro laufa. Ze pa moren iti jest, ke me ta stora zove !
naš zet je bija v nemčiji pred neke cejta, pa mu je kolega guča ka so baje gori v stutgarti v toto balo mesa gi se vrti na kebabi notri mleli tudi močko.
pa je inšpejkcija gor prišla pa jin zaprla verštat, tak ka pitaj boga kej toti zurop notri dovle.
ve ti je lehko jasno kakšna je to kvaliteta mesa či je cele den na tisten sunci pa gor muhe letijo pa ostola mrčes, pa drogo je 3 ojre dati za takšno stvor.
či tak glejan te rajši pizzo jen v oxiji kak pa kebab pri betimi.
negda so meli sladoled tudi dober zaj pa jih doj ščije Rogel, tak ka so toti šiptari popušili tijan doj po celi črti.
kokot nedelja, 20. junij 2010 ob 00:05
DarkMAN je napisal/a:
Toti novi kebap je super, sen ša gnes po kebap pa sem meja samo 20 evrof vkuper, pa je reka ok pa mi je šenka kebap
provi ded !!
keri pa je tebi da zapstoj kebab?
senad al betim ?
betim ne bi da enega zobotrepca zapstoj, ne pa kebab ka bi šenkova ki te de ga zurap stuka.
Progress nedelja, 20. junij 2010 ob 09:16
Ka pa resen narede s toto balo mesa večer, ko se ne oda? Zmrznete je več ne sme, če do v hladilnih na drüge den pogrevle ...Bog van žegnej keri to jete. (no nesen glih tak anti, sen že pred lete to tude ja, pa nič kaj posebnega, sen po bojšen že tüde kozla)
DarkMAN nedelja, 20. junij 2010 ob 16:22
Progress je napisal/a:
Ka pa resen narede s toto balo mesa večer, ko se ne oda? Zmrznete je več ne sme, če do v hladilnih na drüge den pogrevle
ja tisto kaj ostone more vničiti, ali ?
Ali pa mo keri lotmerški pes brez povodca kesno večerjo
optix nedelja, 20. junij 2010 ob 16:41
če ne proda celo tisto meso na palici, zamrzne in naslednji dan skorjo dol odreže in dalje cmari.
Dejan nedelja, 20. junij 2010 ob 16:59
Ka pa te. Je drügi den bol hrustlavo
optix nedelja, 20. junij 2010 ob 17:02
sej pa če mu ostane meso ga zamrzne pa drugi dan odreže skorjo pa dalje peče
nede zaj fkrej meta...
TUNČEK nedelja, 20. junij 2010 ob 17:13
optix je napisal/a:
če ne proda celo tisto meso na palici, zamrzne in naslednji dan skorjo dol odreže in dalje cmari.
To je glih navekši problen kebaba, zato tisti, ke ga jejo provijo, da se gre to gi je veka gužva, ke se tan vreteno v enen dnevi ponüca (seveda je to v vekih mestih možno v malih krajih pa ne !)
Zavolo mene lehko kebab odovlejo, ga že nemo ja, se se dobijo tüdi drüge stvari za pojesti.