Mi smo včera šli na kebab k ovemi pri Kerosi, ge je zej na novo odprja, pa moren rečti ka še mi je od ovega pr Tuši skoz nejbojši. Za totega novega se mi zdi ka malo preveč špara z 'materialon', še posebej s prelivon. Samo je pa slabo, ka je kebab v Lotmerki še skoz dražji kak v Soboti, bi moglo biti še več konkurence.
Zurap de zaj meja tudi poleg navodnega kebaba novi kebab kerega ostoli nemajo.
Či sen ga praf razmija je reka tak:
kruh de isti kak pri drugih kebabih, notri pa namože zobl pa na male falate narezano meso iz tunke pa poleg murki narezani. zva pa da se prleški kebab.
baje de proba či bi mogoče šlo
Či pa de res prleški kebab, zobl notri namozan pa meso iz tunke na falate narezano.
Pa zakoj bi to slabo blo za jesti ?
Tota kombinacija je joko dobra, bor meni.
kokot je napisal/a: Dejan je napisal/a: Ti pa ali moš bujno domišlijo
Či pa de res prleški kebab, zobl notri namozan pa meso iz tunke na falate narezano.
Pa zakoj bi to slabo blo za jesti ?
Tota kombinacija je joko dobra, bor meni.
Kokot, to je pa že bujna domišlija. Zobl pa meso s tünke sta tisto, ke sta, kebab pa je kebab in nikoli nede nič drgačik. Fse drügo so samo poskusi, ke se nigdor ne obnesejo.
No ja, tisti Prlek, ker de za krüh pa zobl pa lük plačuva, je za mene malo ...Vepa venda Zurap ne misli, ka bon pri jen za to plačüva 3 evre, či pa duma samo hladilnik odperen, pa man to zapstoj. Pa 99% ostalih Prlekov isto tak.
To res ne ven, kdo bi to tü kipüva. Nišče. Toti zobl kebab lehko ponüdiš negi tan doli v Turčiji Oz. tan bi pač ponüdja navoden krüh z zoblon pa tünkenflejšon pa pocane murke polek
Dejan je napisal/a: To res ne ven, kdo bi to tü kipüva. Nišče. Toti zobl kebab lehko ponüdiš negi tan doli v Turčiji Oz. tan bi pač ponüdja navoden krüh z zoblon pa tünkenflejšon pa pocane murke polek
Prvi del 100 % drži, drügi pa ne, se Türki ne jejo svinskega meso, mogoče bi pa murke jeli !
Meni pa se ideja sama ne vidi glih slaba... mogoče pa bi se odneslo.
Je pa tak:
- zobl pa meso s tünke ne paše fcoj k belemi krühi, pač pa k rženemi
- obvezno more biti polek tüdi lük
- pitaje kakšo meso bode f toti zadevi... sen skoro gvišen, ka z provin meson is tünke nede melo kej dosti sküpnega
- cena je lehko precik meša, kak je za kebap
- ime "Prleški kebap" ne zdrži pod nobenin pogojon
No, sicer sen ne nacionalist, pa ne rasist pa tak dale, samo mislin ka prleška tünka glih ne paše v en albanski oz. kosovski kiosk, pač pa v kakšo fejn prleško gostilno, zato ker je to dobra pa okusna stvor, ki jo je treba ceniti. Kda pa bi jo začeli tak odovati, pa bi jo razvrednotili.
Pa kdo bi to kipüva lepo vas prosin? To lehko fsakši duma je, kebaba si glih nemre fsakši duma narediti, zato to glih gre pri nas še zaenkrat.
To je isto, kak či bi Kitejcon v kioski riž odova, gi majo ga duma prek preveč, ka jin na vüha vün gre.
To bi pri nas jeli lehko samo kakši turisti, ki pa jih lehko na prste ene roke prešteješ pa takšo hrono tüdi moreš jesti v primernen okolji, to je negi duma na kmetiji, kmečki turizem, itd., ne pa v nekši kobači
No Legionar me je glih prehitja, gda sen to pisa, z isto mislijo. Se čist strinjan
Drži, türško (kebab je türška jed) da odovlejo Kosofci pa Albanci še nekak gre, da bi pa odovali neke pristnega lokalnega pa najbrš ne. Pitaje pa tüdi je ge do dobli meso stünke pa zobl, pa tüdi mislin, če so verni muslimoni nesmijo rokovati s svinskin meson. Še perotnino pa govedino morejo obredno klati po posebnih pretpisih (Halal), taka ne ven kak de jin to šlo?
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
Dejan nedelja, 20. junij 2010 ob 18:07
Zato pa je ovi tü na avtobusni malo sumliv, ker toto balo dvo tedna obroča.
Sen pa zej v petek tü na avtobusni pri toten poja hamburger pa je ne bija slab. Sicer gda si op treh zaron pijan pa lačen, te je vse dobro.
Zvončica nedelja, 20. junij 2010 ob 22:10
Ja, pa te maš takšo mišungo v želodci ka vse bakterije, bacile, viruse zakole
MILAN ponedeljek, 21. junij 2010 ob 07:32
TOTA JE DOBRA
TUNČEK ponedeljek, 21. junij 2010 ob 07:45
Zvončica je napisal/a:
Ja, pa te maš takšo mišungo v želodci ka vse bakterije, bacile, viruse zakole
Vožno je če spiješ neke močnega, to velo tüdi če si ge po sveti tan ge je ne higiena dobra.
Legionar ponedeljek, 21. junij 2010 ob 19:39
Mi smo včera šli na kebab k ovemi pri Kerosi, ge je zej na novo odprja, pa moren rečti ka še mi je od ovega pr Tuši skoz nejbojši. Za totega novega se mi zdi ka malo preveč špara z 'materialon', še posebej s prelivon. Samo je pa slabo, ka je kebab v Lotmerki še skoz dražji kak v Soboti, bi moglo biti še več konkurence.
kokot nedelja, 4. julij 2010 ob 23:22
Zurap de zaj meja tudi poleg navodnega kebaba novi kebab kerega ostoli nemajo.
Či sen ga praf razmija je reka tak:
kruh de isti kak pri drugih kebabih, notri pa namože zobl pa na male falate narezano meso iz tunke pa poleg murki narezani. zva pa da se prleški kebab.
baje de proba či bi mogoče šlo
Dejan ponedeljek, 5. julij 2010 ob 00:24
Ti pa ali moš bujno domišlijo
kokot ponedeljek, 5. julij 2010 ob 09:38
Dejan je napisal/a:
Ti pa ali moš bujno domišlijo
Či pa de res prleški kebab, zobl notri namozan pa meso iz tunke na falate narezano.
Pa zakoj bi to slabo blo za jesti ?
Tota kombinacija je joko dobra, bor meni.
TUNČEK ponedeljek, 5. julij 2010 ob 09:56
kokot je napisal/a:
Dejan je napisal/a:
Ti pa ali moš bujno domišlijo
Či pa de res prleški kebab, zobl notri namozan pa meso iz tunke na falate narezano.
Pa zakoj bi to slabo blo za jesti ?
Tota kombinacija je joko dobra, bor meni.
Kokot, to je pa že bujna domišlija. Zobl pa meso s tünke sta tisto, ke sta, kebab pa je kebab in nikoli nede nič drgačik. Fse drügo so samo poskusi, ke se nigdor ne obnesejo.
Legionar ponedeljek, 5. julij 2010 ob 16:48
No ja, tisti Prlek, ker de za krüh pa zobl pa lük plačuva, je za mene malo ...Vepa venda Zurap ne misli, ka bon pri jen za to plačüva 3 evre, či pa duma samo hladilnik odperen, pa man to zapstoj. Pa 99% ostalih Prlekov isto tak.
Dejan ponedeljek, 5. julij 2010 ob 17:14
To res ne ven, kdo bi to tü kipüva. Nišče. Toti zobl kebab lehko ponüdiš negi tan doli v Turčiji Oz. tan bi pač ponüdja navoden krüh z zoblon pa tünkenflejšon pa pocane murke polek
MHA ponedeljek, 5. julij 2010 ob 18:54
Je to sploh res, ka bi nej ovi tünkenflejš odova?
Dejan ponedeljek, 5. julij 2010 ob 18:59
Ja ovi de tünkenflejš odova, gda bodo krave letele pa pekel zmrzna
kokot ponedeljek, 5. julij 2010 ob 20:29
Naj človik proba, samo je finta tota dere de to začeja odovati te do po rekli ka zakoj turk odovle prleško hrono in ne prlek...
Pa niše je ne reka ka de cena 3 evre tak kak ovega kebaba, to si ti Legiojonor opet nekši zakluček nareda na ne ven keri osnovi.
Pustmo se presenetete...
TUNČEK ponedeljek, 5. julij 2010 ob 20:58
Dejan je napisal/a:
To res ne ven, kdo bi to tü kipüva. Nišče. Toti zobl kebab lehko ponüdiš negi tan doli v Turčiji Oz. tan bi pač ponüdja navoden krüh z zoblon pa tünkenflejšon pa pocane murke polek
Prvi del 100 % drži, drügi pa ne, se Türki ne jejo svinskega meso, mogoče bi pa murke jeli !
Pepek z brega ponedeljek, 5. julij 2010 ob 21:44
Meni pa se ideja sama ne vidi glih slaba... mogoče pa bi se odneslo.
Je pa tak:
- zobl pa meso s tünke ne paše fcoj k belemi krühi, pač pa k rženemi
- obvezno more biti polek tüdi lük
- pitaje kakšo meso bode f toti zadevi... sen skoro gvišen, ka z provin meson is tünke nede melo kej dosti sküpnega
- cena je lehko precik meša, kak je za kebap
- ime "Prleški kebap" ne zdrži pod nobenin pogojon
Nej kuša srečo....
Legionar ponedeljek, 5. julij 2010 ob 21:51
No, sicer sen ne nacionalist, pa ne rasist pa tak dale, samo mislin ka prleška tünka glih ne paše v en albanski oz. kosovski kiosk, pač pa v kakšo fejn prleško gostilno, zato ker je to dobra pa okusna stvor, ki jo je treba ceniti. Kda pa bi jo začeli tak odovati, pa bi jo razvrednotili.
Dejan ponedeljek, 5. julij 2010 ob 21:54
Pa kdo bi to kipüva lepo vas prosin? To lehko fsakši duma je, kebaba si glih nemre fsakši duma narediti, zato to glih gre pri nas še zaenkrat.
To je isto, kak či bi Kitejcon v kioski riž odova, gi majo ga duma prek preveč, ka jin na vüha vün gre.
To bi pri nas jeli lehko samo kakši turisti, ki pa jih lehko na prste ene roke prešteješ pa takšo hrono tüdi moreš jesti v primernen okolji, to je negi duma na kmetiji, kmečki turizem, itd., ne pa v nekši kobači
No Legionar me je glih prehitja, gda sen to pisa, z isto mislijo. Se čist strinjan
TUNČEK ponedeljek, 5. julij 2010 ob 22:01
Drži, türško (kebab je türška jed) da odovlejo Kosofci pa Albanci še nekak gre, da bi pa odovali neke pristnega lokalnega pa najbrš ne. Pitaje pa tüdi je ge do dobli meso stünke pa zobl, pa tüdi mislin, če so verni muslimoni nesmijo rokovati s svinskin meson. Še perotnino pa govedino morejo obredno klati po posebnih pretpisih (Halal), taka ne ven kak de jin to šlo?
Jernej ponedeljek, 5. julij 2010 ob 22:40
.....to zdaj man od "friškega" Kebaba od sobote!
Bogše bi blo ka bi mi ženika iz kujarske knige "Prleške in Prekmurske jedi" küjala!