Fajn, ke ste temo malo zamejali, se mi ot teko komentiranega kebaba že gor gre. Samo se lehko zgodi, da de se tüdi pice kritizeralo. Prinas na Primorsken so pice zokon in vidimo, ke je zlo teško napraviti dobro pico. Zadosti je, če enkrat greš na pico v Italijo pa je fertik, tan je povsodik odlična in potli vidiš, kak so pice prinas boge. Taljoni rečejo, da je ne vožno, da na pico namečeš vraga i jarca, najbole vožno je testo. ke ga je pa izredno teško dobrega napraviti.
Gda pa ernkrat veš, kej je dobra pica, ješ: Pizza Margherita ali Pizza Napolitana, ke mota malo stvari gor ali pa mogoče še ješ Pizza quatro Formaggi (štirje siri), ot fsega drügega pa leti proč. Zato, ke na pico zmečejo ves otpot : pica šunko za dvo € kilo, gobe bres okusa, paradajz mezgo namesto friškega...Zmišlajo si fse mogoče. Ponekot mojo po 20 ali več različnih pic z fsemi mogočimi izmišlenimi imeni. V italiji - domovini pic pa jih v eni piceriji dobiš mogoče deset vrst ali pa še meje.
Na kunci pa še neke, pice so ble fčosih hrona revežof, gnes pa doš za eno pico več kak za obed.
TUNČEK je napisal/a: Fajn, ke ste temo malo zamejali, se mi ot teko komentiranega kebaba že gor gre. Samo se lehko zgodi, da de se tüdi pice kritizeralo. Prinas na Primorsken so pice zokon in vidimo, ke je zlo teško napraviti dobro pico. Zadosti je, če enkrat greš na pico v Italijo pa je fertik, tan je povsodik odlična in potli vidiš, kak so pice prinas boge. Taljoni rečejo, da je ne vožno, da na pico namečeš vraga i jarca, najbole vožno je testo. ke ga je pa izredno teško dobrega napraviti.
Gda pa ernkrat veš, kej je dobra pica, ješ: Pizza Margherita ali Pizza Napolitana, ke mota malo stvari gor ali pa mogoče še ješ Pizza quatro Formaggi (štirje siri), ot fsega drügega pa leti proč. Zato, ke na pico zmečejo ves otpot : pica šunko za dvo € kilo, gobe bres okusa, paradajz mezgo namesto friškega...Zmišlajo si fse mogoče. Ponekot mojo po 20 ali več različnih pic z fsemi mogočimi izmišlenimi imeni. V italiji - domovini pic pa jih v eni piceriji dobiš mogoče deset vrst ali pa še meje.
Na kunci pa še neke, pice so ble fčosih hrona revežof, gnes pa doš za eno pico več kak za obed.
Jas sen bija v Gerdalandi lonsko poletje pa smo jeli pice v Italiji pa ti lehko poven ka sen joko dobro pico ja. Tu prinas je bole tak, tote fse pice mojo tak debelo testo tak kak kvasenica.
Ot fseh picerij v Prlekiji ma nekak najbojše Oksigen.
Eno dvakrat sen proba v Grozdi pa glih ni bla neven kak dobra, samo vredi za pojesti je blo, nemrem pa rečti ka je blo dobro.
Včeraj smo bli na motoristih te pa smo zasuknile v Lotmerk na kebab, takša gužva je bila ka smo venda 30 minut čokali.
Te pa v enen trenutki se začneta dva ksihta vuni pred kioskon štukate med sebof v albanščini, Surap pa ovi ke ma kebab tan prek do Dioniza.
Te so jih narazen dovali pa mirli, v glovnen tu de enkrat počilo zaradi zavisti pa konkurence.
Surap al ka mu je ime se je drja ka je on prvi meja kebab v Ljutomeri pa ka so mu idejo fkrali pa stranke krodnejo.
zobl je napisal/a: Včeraj smo bli na motoristih te pa smo zasuknile v Lotmerk na kebab, takša gužva je bila ka smo venda 30 minut čokali.
Te pa v enen trenutki se začneta dva ksihta vuni pred kioskon štukate med sebof v albanščini, Surap pa ovi ke ma kebab tan prek do Dioniza.
Te so jih narazen dovali pa mirli, v glovnen tu de enkrat počilo zaradi zavisti pa konkurence.
Surap al ka mu je ime se je drja ka je on prvi meja kebab v Ljutomeri pa ka so mu idejo fkrali pa stranke krodnejo.
Je pa kebab dober bija
Jaz pa provin, ka je konkurenca dobra. Prinas je kebab itak dražji kak v soboti, ke ga dobiš že za 2,5 eura, pa to isto tak dobrega kak v Lotmerki. Seveda, jasno je, ka bi Zurap rad bija edini v Lotmerki, brez konkurence, ka bi si te lehko privoščja vekše cene. Nebi rad nikoga šimfa, samo Zurap se nej nejpred malo nad soboj zamisli: nad tistin, kakše negravžne 'pizze' je odova na Glovnen trgi, pa kakši stori sladoled včosik tan pr Tuši pa tak dale, pa kakšo vročo čokolodo včosik dobiš v jegovi slaščičarni, pa kakšo toplo osvežilno pijačo (fanta, cockta ) poleti, pa še kej. Nej si malo pri sebi nejpred porihta, pa te pr drügih red dela. Samo kebab pa ma vseeno nejbojši.
Makiveli, samo se ti norca delaj s kebab mafije , gda de Zur-ap vida ka se zajebovleš z jega de ti prepovedal ka lahko tan na sladolede sediš.
Dečki so opasni ene besede nesen razmija kda so se štukali samo je zglejalo zajebano, ovi mali ka je veki meter zvanzig ko ma tan kebab prek od dioniza se je penija kak da je hulk hogan, ovi zur-ap pa nazaj.
Blo pa je ob 3h zaron eno 20 motoristov tan pa drugega folka keri so čakali na kebab, pa fsi so se spogledavali....
Či če en drugemi konkurirati naj si cene zbijajo, ne pa ka se tan štukajo kak v prazgodovini...
No ja, kapa Zurap mo komi prepovidovati što de k jemi hoda na sladoled pa što ne? Jaz ga že nebi prosa či lehko tan sidin, vepa je ne edini sladoledar.
zobl je napisal/a: Makiveli, samo se ti norca delaj s kebab mafije , gda de Zur-ap vida ka se zajebovleš z jega de ti prepovedal ka lahko tan na sladolede sediš.
jaz že 2 leti nisen ja sladoleda...kebapa pa tudi venda kakih 6-7 mescov ne...
Legionar je napisal/a: No ja, kapa Zurap mo komi prepovidovati što de k jemi hoda na sladoled pa što ne? Jaz ga že nebi prosa či lehko tan sidin, vepa je ne edini sladoledar.
Ma to je bila opet malo zajenbancija
Je pa res, da recimo pred kakih 10 let je Prleški Simon Garfunkel kupil sladoled pri parku, te pa se je vsedel tam pred blagovnico pa tam lizal. Pa ga je gazda natiral, ker pri konkurenci kupuje pri njem pa bi sedel
Kaj češ, smehi so to s temi kebabi , sladoledi
Ja, Simona si vüpa natirati. Ne ven kej ma on koga tirati izpred blagovnice. Za pridobivaje strank nej se rejši potrudi s kvaliteto sladoleda, ne pa z nekšo prisilo...
Vrag je s toto hico, meni je zodjič gda je Pop dizajn bija v lotmergi tak hudo blo, sen pijo pivo potli pa nekši kebab , te pa sen si prst v vusta porina por krot ka sen bukna pa te me je hejalo boleti.
Mislin ka je ovi meja nekšo čudno meso.
Kebab mafijoši toto meso ka je v kebabi švercajo iz avstrije na črno.
Kupijo por komodof v sloveniji na dobavnico teko ka ma papire, potli pa drugo nabovla v avstriji na črnen trgi ta ka je ne čudno či je žmah čuden al pa ka ma neše probleme ...
Ja toti curywurst je naš zet prinesa z Nemčije gda so gori hale postovlali v Nurnbergi pa ti poven ka je fest dobra stvor.
Od začetka je čuden duh klobosa spuščala samo potli gda sen meja 3 špricare v riti se mi je še bojše zdela, nekak sen misla ka smrdijo po nekši nesnogi samo baje to tak je ka je to nekša muslimanska začimba toti currey.
Zurapi biznis redno cvete zaj zacajta grosmanovega festivala ovi doli Sanel al ka je že pa samevle pa športske bere od dosade...
Zgleja ka je Zurči zmoga v toti bitki
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
TUNČEK sreda, 7. julij 2010 ob 19:54
Fajn, ke ste temo malo zamejali, se mi ot teko komentiranega kebaba že gor gre. Samo se lehko zgodi, da de se tüdi pice kritizeralo. Prinas na Primorsken so pice zokon in vidimo, ke je zlo teško napraviti dobro pico. Zadosti je, če enkrat greš na pico v Italijo pa je fertik, tan je povsodik odlična in potli vidiš, kak so pice prinas boge. Taljoni rečejo, da je ne vožno, da na pico namečeš vraga i jarca, najbole vožno je testo. ke ga je pa izredno teško dobrega napraviti.
Gda pa ernkrat veš, kej je dobra pica, ješ: Pizza Margherita ali Pizza Napolitana, ke mota malo stvari gor ali pa mogoče še ješ Pizza quatro Formaggi (štirje siri), ot fsega drügega pa leti proč. Zato, ke na pico zmečejo ves otpot : pica šunko za dvo € kilo, gobe bres okusa, paradajz mezgo namesto friškega...Zmišlajo si fse mogoče. Ponekot mojo po 20 ali več različnih pic z fsemi mogočimi izmišlenimi imeni. V italiji - domovini pic pa jih v eni piceriji dobiš mogoče deset vrst ali pa še meje.
Na kunci pa še neke, pice so ble fčosih hrona revežof, gnes pa doš za eno pico več kak za obed.
kokot sreda, 7. julij 2010 ob 20:02
TUNČEK je napisal/a:
Fajn, ke ste temo malo zamejali, se mi ot teko komentiranega kebaba že gor gre. Samo se lehko zgodi, da de se tüdi pice kritizeralo. Prinas na Primorsken so pice zokon in vidimo, ke je zlo teško napraviti dobro pico. Zadosti je, če enkrat greš na pico v Italijo pa je fertik, tan je povsodik odlična in potli vidiš, kak so pice prinas boge. Taljoni rečejo, da je ne vožno, da na pico namečeš vraga i jarca, najbole vožno je testo. ke ga je pa izredno teško dobrega napraviti.
Gda pa ernkrat veš, kej je dobra pica, ješ: Pizza Margherita ali Pizza Napolitana, ke mota malo stvari gor ali pa mogoče še ješ Pizza quatro Formaggi (štirje siri), ot fsega drügega pa leti proč. Zato, ke na pico zmečejo ves otpot : pica šunko za dvo € kilo, gobe bres okusa, paradajz mezgo namesto friškega...Zmišlajo si fse mogoče. Ponekot mojo po 20 ali več različnih pic z fsemi mogočimi izmišlenimi imeni. V italiji - domovini pic pa jih v eni piceriji dobiš mogoče deset vrst ali pa še meje.
Na kunci pa še neke, pice so ble fčosih hrona revežof, gnes pa doš za eno pico več kak za obed.
Jas sen bija v Gerdalandi lonsko poletje pa smo jeli pice v Italiji pa ti lehko poven ka sen joko dobro pico ja. Tu prinas je bole tak, tote fse pice mojo tak debelo testo tak kak kvasenica.
Ot fseh picerij v Prlekiji ma nekak najbojše Oksigen.
Eno dvakrat sen proba v Grozdi pa glih ni bla neven kak dobra, samo vredi za pojesti je blo, nemrem pa rečti ka je blo dobro.
zobl sobota, 10. julij 2010 ob 09:36
Včeraj smo bli na motoristih te pa smo zasuknile v Lotmerk na kebab, takša gužva je bila ka smo venda 30 minut čokali.
Te pa v enen trenutki se začneta dva ksihta vuni pred kioskon štukate med sebof v albanščini, Surap pa ovi ke ma kebab tan prek do Dioniza.
Te so jih narazen dovali pa mirli, v glovnen tu de enkrat počilo zaradi zavisti pa konkurence.
Surap al ka mu je ime se je drja ka je on prvi meja kebab v Ljutomeri pa ka so mu idejo fkrali pa stranke krodnejo.
Je pa kebab dober bija
Makaveli sobota, 10. julij 2010 ob 15:57
zaj lehko pomalen naredijo novo igrico na facebook - Lotmerk Kebab Wars
Kebab Wars
Choose Your Don:
Don Zur-ap or Don Senad
Let The Battle Begin
Only One Can Be The Kebab King In The Streetz Of Lotmerk
Legionar nedelja, 11. julij 2010 ob 12:42
zobl je napisal/a:
Včeraj smo bli na motoristih te pa smo zasuknile v Lotmerk na kebab, takša gužva je bila ka smo venda 30 minut čokali.
Te pa v enen trenutki se začneta dva ksihta vuni pred kioskon štukate med sebof v albanščini, Surap pa ovi ke ma kebab tan prek do Dioniza.
Te so jih narazen dovali pa mirli, v glovnen tu de enkrat počilo zaradi zavisti pa konkurence.
Surap al ka mu je ime se je drja ka je on prvi meja kebab v Ljutomeri pa ka so mu idejo fkrali pa stranke krodnejo.
Je pa kebab dober bija
Jaz pa provin, ka je konkurenca dobra. Prinas je kebab itak dražji kak v soboti, ke ga dobiš že za 2,5 eura, pa to isto tak dobrega kak v Lotmerki. Seveda, jasno je, ka bi Zurap rad bija edini v Lotmerki, brez konkurence, ka bi si te lehko privoščja vekše cene. Nebi rad nikoga šimfa, samo Zurap se nej nejpred malo nad soboj zamisli: nad tistin, kakše negravžne 'pizze' je odova na Glovnen trgi, pa kakši stori sladoled včosik tan pr Tuši pa tak dale, pa kakšo vročo čokolodo včosik dobiš v jegovi slaščičarni, pa kakšo toplo osvežilno pijačo (fanta, cockta ) poleti, pa še kej. Nej si malo pri sebi nejpred porihta, pa te pr drügih red dela. Samo kebab pa ma vseeno nejbojši.
zobl nedelja, 11. julij 2010 ob 12:45
Makiveli, samo se ti norca delaj s kebab mafije , gda de Zur-ap vida ka se zajebovleš z jega de ti prepovedal ka lahko tan na sladolede sediš.
Dečki so opasni ene besede nesen razmija kda so se štukali samo je zglejalo zajebano, ovi mali ka je veki meter zvanzig ko ma tan kebab prek od dioniza se je penija kak da je hulk hogan, ovi zur-ap pa nazaj.
Blo pa je ob 3h zaron eno 20 motoristov tan pa drugega folka keri so čakali na kebab, pa fsi so se spogledavali....
Či če en drugemi konkurirati naj si cene zbijajo, ne pa ka se tan štukajo kak v prazgodovini...
Legionar nedelja, 11. julij 2010 ob 13:00
No ja, kapa Zurap mo komi prepovidovati što de k jemi hoda na sladoled pa što ne? Jaz ga že nebi prosa či lehko tan sidin, vepa je ne edini sladoledar.
Makaveli nedelja, 11. julij 2010 ob 20:48
zobl je napisal/a:
Makiveli, samo se ti norca delaj s kebab mafije , gda de Zur-ap vida ka se zajebovleš z jega de ti prepovedal ka lahko tan na sladolede sediš.
jaz že 2 leti nisen ja sladoleda...kebapa pa tudi venda kakih 6-7 mescov ne...
pis aut
Ivek nedelja, 11. julij 2010 ob 23:40
Kejko regečete o toten kebabi, se mi čüdno vidi, ka van je ne še prek priša.
Dober tek, naj van ne zabegne!
Legionar ponedeljek, 12. julij 2010 ob 08:11
To ma Ivek prav, preveč besed za nekej takšega kak je kebab.
TUNČEK ponedeljek, 12. julij 2010 ob 09:37
Mote praf s totimi lidmi se je ne za hecati, zato jih je najbojše pistiti pri miri pa rejši iti na bazen, se malo ohladiti in spiti kakšo pivo.
optix ponedeljek, 12. julij 2010 ob 19:13
Legionar je napisal/a:
No ja, kapa Zurap mo komi prepovidovati što de k jemi hoda na sladoled pa što ne? Jaz ga že nebi prosa či lehko tan sidin, vepa je ne edini sladoledar.
Ma to je bila opet malo zajenbancija
Je pa res, da recimo pred kakih 10 let je Prleški Simon Garfunkel kupil sladoled pri parku, te pa se je vsedel tam pred blagovnico pa tam lizal. Pa ga je gazda natiral, ker pri konkurenci kupuje pri njem pa bi sedel
Kaj češ, smehi so to s temi kebabi , sladoledi
Legionar ponedeljek, 12. julij 2010 ob 19:51
Ja, Simona si vüpa natirati. Ne ven kej ma on koga tirati izpred blagovnice. Za pridobivaje strank nej se rejši potrudi s kvaliteto sladoleda, ne pa z nekšo prisilo...
zobl ponedeljek, 19. julij 2010 ob 20:41
Sen hoda gnez na kebab .
Zej pa me nekaj zelodec boli, vendar neje dobro jesti v toti hici tega
MILAN ponedeljek, 19. julij 2010 ob 20:58
malo pasko me ka te nede doj gnalo te je veka nevola
DarkMAN ponedeljek, 19. julij 2010 ob 21:00
to ti treba zobl, pri ovem novem bi ja pa te nebi bola
MHA ponedeljek, 19. julij 2010 ob 21:14
Ze, ki je takša hica, rejši gren k Čarliji na hamburger.
kokot ponedeljek, 19. julij 2010 ob 21:19
Vrag je s toto hico, meni je zodjič gda je Pop dizajn bija v lotmergi tak hudo blo, sen pijo pivo potli pa nekši kebab , te pa sen si prst v vusta porina por krot ka sen bukna pa te me je hejalo boleti.
Mislin ka je ovi meja nekšo čudno meso.
Kebab mafijoši toto meso ka je v kebabi švercajo iz avstrije na črno.
Kupijo por komodof v sloveniji na dobavnico teko ka ma papire, potli pa drugo nabovla v avstriji na črnen trgi ta ka je ne čudno či je žmah čuden al pa ka ma neše probleme ...
zobl torek, 27. julij 2010 ob 20:50
Sen cita ka v nemciji nejvec pojejo totega Currywursta.
Me prav zanimle kdej de to prislo v lotmerk.
kokot torek, 27. julij 2010 ob 20:58
Ja toti curywurst je naš zet prinesa z Nemčije gda so gori hale postovlali v Nurnbergi pa ti poven ka je fest dobra stvor.
Od začetka je čuden duh klobosa spuščala samo potli gda sen meja 3 špricare v riti se mi je še bojše zdela, nekak sen misla ka smrdijo po nekši nesnogi samo baje to tak je ka je to nekša muslimanska začimba toti currey.
Zurapi biznis redno cvete zaj zacajta grosmanovega festivala ovi doli Sanel al ka je že pa samevle pa športske bere od dosade...
Zgleja ka je Zurči zmoga v toti bitki