Ja kapate, gremo. Prlekija-on.net časti Vse v enen dnevi, ka mo znali primerjati
To smo se že pogovorjali, ka bi na takši način ša po vseh lotmerških oštarijah pa bi špricar proba. Na kunci bi ocenili, gi je nejbojši špricar, kak je osebje, kakši ambient, itd. Bi dobili nejbojšo oštarijo, gi lehko dober špricar spiješ
zobl je napisal/a: Sen hoda gnez na kebab .
Zej pa me nekaj zelodec boli, vendar neje dobro jesti v toti hici tega
Ges bi se tüdi pridružo.....samo je dosta krat tak kak je zobl napiso!
Nej samo Lotmerki nego na Dunaji tüdi!
Dober je tisti šteri ma friško meso!
Ocenili bi z zvezdicami ..kak hotele
Prešji teden sen meja eno malo turnejo po totih kebapih. Pa lehko rečen, ka je pri Betiji nejbojši. Vsej meni. Že od vsega začetka je nekak standardno, vedno dobro. Recimo Senad ma tüdi dober kebab, samo so malo drgačne omake. Ovi na avtobusni pa je tak-tak, odvisno kdo ga naredi.
meni pa se zodjič pri betimi zamerilo.... v palačinki man nejrejši... in se mi zdi ka meso ne blo pečeno zadosta ....
senad pa je super še nacho sir ma pa omake so mi nekak boljše
ampak ja kak se nameriš...
prleška puca je napisal/a: meni pa se zodjič pri betimi zamerilo.... v palačinki man nejrejši... in se mi zdi ka meso ne blo pečeno zadosta ....
senad pa je super še nacho sir ma pa omake so mi nekak boljše
ampak ja kak se nameriš...
jaz pa mislin ka je to odvisno od toga, kakši ma keri okus... sen dostikrot jo pri betimi, pa mi je nekak skos dober bijo.... pa še skos ste nekak hvolili totega, pa sen te nejč drugega ne šo probat .... zej bon pa enkrat resen šo tak na turnejo, kak je Dejan ša...tepa mo probo, pa mo te tüdi lehko oceno oda ....
Na avtobusni osdsvtuvlen.... se bi morti še blo nekak, či bi ga dečko več proda, tak pa premalo gre in tisto polovico predugo cmari...
Je pa kak je neše reka, odvisno je od okusa, ... za mene je že te kda je senad še pri betimi peka bija dooobeeer, ze pa od te ka ma svojega opet k jemi grem kda se mi kebaba zalušta,...nejrejši man mešanega rahlo pikantnga
Zgleda, ka je makar so trije ki pečejo, še premalo konkurence, ka bi cena šla malo dol. No je pač keko je, občasno paše
Jas sen enkrat pri betiji vzeja, san mi ne un dela, san je te nikši ne bija, okus, meso, trova, fse nekšo čüdno blo, pa fest je pocasti bija, takak da bi žemlo f olji peka. To je san enkrat do ze blo, vačik pa sen skos dobrega doba.
Keko ven, če ga ne odojo fsega, ga denejo f hladilnik, te pa ga drügi den namožejo in prepojijo z nekimi začimbami pa opet vrtijo in pečejo pa seveda odovlejo. Zato je treba hoditi to ge ga dosta odojo, da jin dnevno nič ne ostone.
Tunček istina... Se s sladoledon je neke podobnega, tan ki fejst ide je nejbojši, vedno friški...
Či se spotin pri tuši na totega sladoledara sen meja občutek, ka 14 dni eno mišungo odovle...
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
zobl četrtek, 5. avgust 2010 ob 17:35
Bodo sigurno ja, komaj cokajo. Toti kebab na autobusni neje tak slab.
Dejan četrtek, 5. avgust 2010 ob 18:51
Enkrat bi mogli nareti turnejo po totih kebabih v Lotmerki pa malo dokumenterati pa objaviti rezultate, ge je nejbojši kebab
zobl četrtek, 5. avgust 2010 ob 19:39
Dejan je napisal/a:
Enkrat bi mogli nareti turnejo po totih kebabih v Lotmerki pa malo dokumenterati pa objaviti rezultate, ge je nejbojši kebab
Zelo dobra ideja.
MHA četrtek, 5. avgust 2010 ob 19:59
Lehko bi kakšo komisijo naredli Kebabijado
SlovenianDevil četrtek, 5. avgust 2010 ob 20:07
To je ne slaba ideja, kej mislite vse v enem dnevi obdelati ali vsaki den enega ?
Drgači, či de se kej takega delalo se priporočam
Dejan četrtek, 5. avgust 2010 ob 20:14
Ja kapate, gremo. Prlekija-on.net časti Vse v enen dnevi, ka mo znali primerjati
To smo se že pogovorjali, ka bi na takši način ša po vseh lotmerških oštarijah pa bi špricar proba. Na kunci bi ocenili, gi je nejbojši špricar, kak je osebje, kakši ambient, itd. Bi dobili nejbojšo oštarijo, gi lehko dober špricar spiješ
MHA četrtek, 5. avgust 2010 ob 20:15
Či bi fse v enen dnevi probali, te lehko momo turnejo po keren kebabi se nejbojše kozla.
Dejan četrtek, 5. avgust 2010 ob 20:17
Gremo trije, štirje, vsaki poje tretjino, frtol, pa se glih fejn naješ pa točno veš, keri je nejbojši
MHA četrtek, 5. avgust 2010 ob 20:41
Te pa gremo.
Dejan četrtek, 5. avgust 2010 ob 21:27
Zgučano. Ze še samo termin moremo nejti
MHA četrtek, 5. avgust 2010 ob 21:51
Trije že smo.
Jernej petek, 6. avgust 2010 ob 07:19
zobl je napisal/a:
Sen hoda gnez na kebab .
Zej pa me nekaj zelodec boli, vendar neje dobro jesti v toti hici tega
Ges bi se tüdi pridružo.....samo je dosta krat tak kak je zobl napiso!
Nej samo Lotmerki nego na Dunaji tüdi!
Dober je tisti šteri ma friško meso!
Ocenili bi z zvezdicami ..kak hotele
Dejan sobota, 30. oktober 2010 ob 21:29
Prešji teden sen meja eno malo turnejo po totih kebapih. Pa lehko rečen, ka je pri Betiji nejbojši. Vsej meni. Že od vsega začetka je nekak standardno, vedno dobro. Recimo Senad ma tüdi dober kebab, samo so malo drgačne omake. Ovi na avtobusni pa je tak-tak, odvisno kdo ga naredi.
MHA nedelja, 31. oktober 2010 ob 03:49
Pri senadi, je zato nočišni žmah, ka se tan z aspuhof pa proh s ceste direkt notri kadi.
prleška puca nedelja, 31. oktober 2010 ob 12:07
meni pa se zodjič pri betimi zamerilo.... v palačinki man nejrejši... in se mi zdi ka meso ne blo pečeno zadosta ....
senad pa je super še nacho sir ma pa omake so mi nekak boljše
ampak ja kak se nameriš...
Pero Detlic nedelja, 31. oktober 2010 ob 15:21
prleška puca je napisal/a:
meni pa se zodjič pri betimi zamerilo.... v palačinki man nejrejši... in se mi zdi ka meso ne blo pečeno zadosta ....
senad pa je super še nacho sir ma pa omake so mi nekak boljše
ampak ja kak se nameriš...
jaz pa mislin ka je to odvisno od toga, kakši ma keri okus... sen dostikrot jo pri betimi, pa mi je nekak skos dober bijo.... pa še skos ste nekak hvolili totega, pa sen te nejč drugega ne šo probat .... zej bon pa enkrat resen šo tak na turnejo, kak je Dejan ša...tepa mo probo, pa mo te tüdi lehko oceno oda ....
lp
Lenny nedelja, 31. oktober 2010 ob 15:47
Na avtobusni osdsvtuvlen.... se bi morti še blo nekak, či bi ga dečko več proda, tak pa premalo gre in tisto polovico predugo cmari...
Je pa kak je neše reka, odvisno je od okusa, ... za mene je že te kda je senad še pri betimi peka bija dooobeeer, ze pa od te ka ma svojega opet k jemi grem kda se mi kebaba zalušta,...nejrejši man mešanega rahlo pikantnga
Zgleda, ka je makar so trije ki pečejo, še premalo konkurence, ka bi cena šla malo dol. No je pač keko je, občasno paše
MHA nedelja, 31. oktober 2010 ob 16:36
Jas sen enkrat pri betiji vzeja, san mi ne un dela, san je te nikši ne bija, okus, meso, trova, fse nekšo čüdno blo, pa fest je pocasti bija, takak da bi žemlo f olji peka. To je san enkrat do ze blo, vačik pa sen skos dobrega doba.
TUNČEK nedelja, 31. oktober 2010 ob 17:14
Keko ven, če ga ne odojo fsega, ga denejo f hladilnik, te pa ga drügi den namožejo in prepojijo z nekimi začimbami pa opet vrtijo in pečejo pa seveda odovlejo. Zato je treba hoditi to ge ga dosta odojo, da jin dnevno nič ne ostone.
Lenny nedelja, 31. oktober 2010 ob 18:54
Tunček istina... Se s sladoledon je neke podobnega, tan ki fejst ide je nejbojši, vedno friški...
Či se spotin pri tuši na totega sladoledara sen meja občutek, ka 14 dni eno mišungo odovle...