Ja no, odvisno od naslednjega lastnika oz. najemnika, ve vsi vete ka je to zej bija že tretji najemnik. Samo jaz se bojin -kak sen že reka prvo- ka tü enostavno neje punkt za ke takšega. Ve ste vidli, neje šlo na glovnen trgi, ne gre na avtobusni, gre edino pr Tuši, to pa zato ker je tan veka frekvenca gibaja: skoz teden so tan gimnazijci pa kakši mimo vozeči se stovi, pa kakši nakupovalec s Tuša, kunci tjedna pa skoz vikend pa mo promet delajo ponočjoki. Glede tega pa bi reka, ka si je toti tü pr avtobusni malo son kriv, lehko bi namreč meja skoz vikende do zarana odpreto, pa mogoče še malo več miz vün vrga pa stolov, pa še kakšo dodatno ponudbo si zmisla (mogoče še kakše hot-doge ali ke podobnega) pa bi stvor morti bila drgačna!
Sej je meja veko ponudbo. Kebab, takši in ovakši, v lepinji, palačinki, ... hot-dog, hamburger, pomfri, ... Pa dvomin ka bi kejkoli pomogalo, či bi meja duže odpreto al pa kejkoli. Dere nimaš celo noč kej dosti strank, se ti tüdi ne sploča čakati do petih zaron, či de morti keri priša. Tü je pač lokacija ne glih prova. Pa ovi pri Tuši pobere večino.
ma ta kebab je res v zadnji skrajni sili negda zvečer, ka bi mogoče to človek poja, drugače tak prek belega dneva , moreš biti pijan ka to ješ ta junk food.
pa zdi semi za lotmerk 3 eur za ta kebab preveč nekak, ni vredno.
optix je napisal/a: ma ta kebab je res v zadnji skrajni sili negda zvečer, ka bi mogoče to človek poja, drugače tak prek belega dneva , moreš biti pijan ka to ješ ta junk food.
pa zdi semi za lotmerk 3 eur za ta kebab preveč nekak, ni vredno.
Ja resan je, cene so iste kak v avstriji!
Nemčiji recimo se več kebaba pojede kak od Mc Donaldsa Hamburgere!
Pretirovati glih ne treba. Teko je ne cenejši, či sploh je kej, ke več pa ga tüdi ne dobiš.
V Lublani je pač edino to, ka je konkurenca in se cena treba prilagajati. Toti pa je pač edini. Pa bi ceno tüdi 4 € lehko meja, pa bi ziher šlo
Pred sva šla z našoj prek Glovnega trga, pa sva si mislila ka va probala , kakša je pica pri Zurapi, ki je zej opet tan odprja kiosk. Meja nej bi še pomfri, burek, nekše hrenovke pa ne ven ke še vse. No, in to ke sva küpila, ne ven či lehko nosi ime pizza. Nekej storega, trdega, mrzlega, premozanega z nekšo kislo rdečo brozgo! Lidje moji, spoštüvlen hrono, ali toto nesnogo -ki bi nej bila pizza, pa je to niti približno ne- sen vrga po prven grižljeji v koš! Ob ten sen se pita, kak lehko nešče to odovle? Kak ga je ne sron za 1 euro odovati takšo nesnogo? Mene tan definitivno več nedo vidli, niti slučejno ne. No, mogoče de to keremi tüdi opozorilo, ka nede razočarani či de tan gda "pizzo" küpa.
drugič, ko se ti zalušta pizza, idi v pizzerijo ali pa si jo doma naredi
ker tisto pizze ni vidlo kar tam prodajajo
ne vem zakaj nekdo hoče delati burek pa pizzo, če ne ve, pa še na materijalu špara, naj lepo ostane na tistih italjanskih vrečkah gelato kero vrže v aparat za sladoled in to je to.
ti albanci ko imajo fast food ali pa kakšne male pekarne, ne vejo delati bureka, ker notri v testo polno olja dajo zdinstano mleto meso z lukom te pa to zapečejo, tak se pa burek ne dela.
in to ko poješ, se ti celi dan podriguje ... pa še ceno imajo 2 eur nekje...
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
Dejan sobota, 26. december 2009 ob 22:08
Ujebemo. Jas pa sen nigdor ne pijače kcoj doba pa sen 3x ša k jemi
Legionar sobota, 26. december 2009 ob 22:09
Jaz sen meja našo ta staršo puco soboj, pa ga je mogoče malo lepše poglednola.
Dejan sobota, 26. december 2009 ob 22:11
Hehe, ja to je malo drgači, kak dere vidi nekšega kosmotega čupavca
Legionar sobota, 26. december 2009 ob 22:17
MHA sobota, 26. december 2009 ob 23:04
Te pa bi ti moga s svojo iti na kebab. Ke ste te ne pret povedali ka se je pijača tolala pri toten.
Dejan sobota, 26. december 2009 ob 23:18
Zgleja, ka bi zej fsi tan kebab jeli, gda je doj zaprja. Bi mogli pret to iti, te bi še zej obratüva
MHA nedelja, 27. december 2009 ob 09:43
Či pa ze vsi hvolijo, kak je dober bija pa še pijačo si pre doba. Mogoče še bo odprja, pa mo te probali.
Legionar nedelja, 27. december 2009 ob 10:00
Ja no, odvisno od naslednjega lastnika oz. najemnika, ve vsi vete ka je to zej bija že tretji najemnik. Samo jaz se bojin -kak sen že reka prvo- ka tü enostavno neje punkt za ke takšega. Ve ste vidli, neje šlo na glovnen trgi, ne gre na avtobusni, gre edino pr Tuši, to pa zato ker je tan veka frekvenca gibaja: skoz teden so tan gimnazijci pa kakši mimo vozeči se stovi, pa kakši nakupovalec s Tuša, kunci tjedna pa skoz vikend pa mo promet delajo ponočjoki. Glede tega pa bi reka, ka si je toti tü pr avtobusni malo son kriv, lehko bi namreč meja skoz vikende do zarana odpreto, pa mogoče še malo več miz vün vrga pa stolov, pa še kakšo dodatno ponudbo si zmisla (mogoče še kakše hot-doge ali ke podobnega) pa bi stvor morti bila drgačna!
Dejan nedelja, 27. december 2009 ob 12:03
Sej je meja veko ponudbo. Kebab, takši in ovakši, v lepinji, palačinki, ... hot-dog, hamburger, pomfri, ... Pa dvomin ka bi kejkoli pomogalo, či bi meja duže odpreto al pa kejkoli. Dere nimaš celo noč kej dosti strank, se ti tüdi ne sploča čakati do petih zaron, či de morti keri priša. Tü je pač lokacija ne glih prova. Pa ovi pri Tuši pobere večino.
optix nedelja, 27. december 2009 ob 13:00
ma ta kebab je res v zadnji skrajni sili negda zvečer, ka bi mogoče to človek poja, drugače tak prek belega dneva , moreš biti pijan ka to ješ ta junk food.
pa zdi semi za lotmerk 3 eur za ta kebab preveč nekak, ni vredno.
Jernej nedelja, 27. december 2009 ob 13:39
optix je napisal/a:
ma ta kebab je res v zadnji skrajni sili negda zvečer, ka bi mogoče to človek poja, drugače tak prek belega dneva , moreš biti pijan ka to ješ ta junk food.
pa zdi semi za lotmerk 3 eur za ta kebab preveč nekak, ni vredno.
Ja resan je, cene so iste kak v avstriji!
Nemčiji recimo se več kebaba pojede kak od Mc Donaldsa Hamburgere!
Dejan nedelja, 27. december 2009 ob 13:46
Ja sej se v Lublani tüdi več bureka poje kak krejnske klobose Z razlogon
Legionar ponedeljek, 28. december 2009 ob 09:07
Hja no, cene se definitivno previsoke.
erof ponedeljek, 28. december 2009 ob 10:06
V ljubljani je enkrat ceneje pa enkrat več v porciji.
MHA ponedeljek, 28. december 2009 ob 15:02
Hitra prehrona, hiter zaslüžek.
Dejan ponedeljek, 28. december 2009 ob 15:15
Pretirovati glih ne treba. Teko je ne cenejši, či sploh je kej, ke več pa ga tüdi ne dobiš.
V Lublani je pač edino to, ka je konkurenca in se cena treba prilagajati. Toti pa je pač edini. Pa bi ceno tüdi 4 € lehko meja, pa bi ziher šlo
Legionar ponedeljek, 28. december 2009 ob 16:42
No ja, sen tüdi že ja v Lubljani kebab, pa je bija slabši kak v Lotmerki. Bor tan ge sen ga jaz ja.
Legionar ponedeljek, 1. februar 2010 ob 11:01
Pred sva šla z našoj prek Glovnega trga, pa sva si mislila ka va probala , kakša je pica pri Zurapi, ki je zej opet tan odprja kiosk. Meja nej bi še pomfri, burek, nekše hrenovke pa ne ven ke še vse. No, in to ke sva küpila, ne ven či lehko nosi ime pizza. Nekej storega, trdega, mrzlega, premozanega z nekšo kislo rdečo brozgo! Lidje moji, spoštüvlen hrono, ali toto nesnogo -ki bi nej bila pizza, pa je to niti približno ne- sen vrga po prven grižljeji v koš! Ob ten sen se pita, kak lehko nešče to odovle? Kak ga je ne sron za 1 euro odovati takšo nesnogo? Mene tan definitivno več nedo vidli, niti slučejno ne. No, mogoče de to keremi tüdi opozorilo, ka nede razočarani či de tan gda "pizzo" küpa.
optix ponedeljek, 1. februar 2010 ob 12:21
legionar,
drugič, ko se ti zalušta pizza, idi v pizzerijo ali pa si jo doma naredi
ker tisto pizze ni vidlo kar tam prodajajo
ne vem zakaj nekdo hoče delati burek pa pizzo, če ne ve, pa še na materijalu špara, naj lepo ostane na tistih italjanskih vrečkah gelato kero vrže v aparat za sladoled in to je to.
ti albanci ko imajo fast food ali pa kakšne male pekarne, ne vejo delati bureka, ker notri v testo polno olja dajo zdinstano mleto meso z lukom te pa to zapečejo, tak se pa burek ne dela.
in to ko poješ, se ti celi dan podriguje ... pa še ceno imajo 2 eur nekje...
Legionar ponedeljek, 1. februar 2010 ob 18:12
Ma človik je pač radoveden, se veš kak je to. Pa no dobro, či ne bi probala, nebi znalo ka ma pač 'pizze' total zanič.