tota sreda, 4. februar 2009 ob 07:45

Zgledne ka maš slabo izkužnjo s policijo, samo nemreš zaradi tega na fse posplošüvati. Fseposudik so črne ofce al pa bele vrane, pa polcija pr ten neje nobena izjema. Moš pa tüdi ogromno strašno fejnih lidi f policiji. Fora je pač f ten, ka so toti bol na očeh javnosti, zato pa fsi po jih tučete. Kdo jih nücamo, pa jih itaki fsi zovemo. To, ka jih je preveč, pa mislin ka nemremo mi soditi. Ogromno jih je kcoj prišlo, zato ka je EU tak zahtevala zavolo Schengenske meje. Toti nejnč kej dosti ne kaserajo, da mojo nalogo ka zeleno mejo varüvlejo. Za ostale, splošne policeje pa je tak, ka majo tüdi nekše norme, pa nej šefi f policii trdijo, kej čejo. Či mesečno ne napiše zadosti kazni, že stoji pr šefi f pisarni. Posledično šef stoji pr direktori na upraqvi f pisarni, toti pa na generalni pol. upravi v Lublani. Tak to gre. Te pa po eno stroni muvite, ka policija nič ne dela, ka se samo vozačkajo okoli, pa po oštarijah hodijo, kdo pa kerega kaznijo, kej je tüdi jihovo delo, te pa ste v fsi v lüfti. Kere ma teko jejc, ka prekrške dela, nej mo še teko jejc, ka posledice nosi, pa kazen ploča. Se pa točno fsakši ve, kej se lehko pa kej se nesmi. Tepa se ne buniti, ka te ribnejo, či znorevleš po cesti, al pa se pijan voziš okoli. Lehko bi glih en takši divjok al pa pijonec tvojo dete povoza. Bog ne dej, samo te pa bi kriča kej policija dela, ka se takši bedoki po cesti vozijo.

Legionar sreda, 4. februar 2009 ob 09:27

tota je napisal/a:
Koga pa bode tisti, gi je to tak lepo poveda pozva, gdo de meja karmbol al de ga sosid zbija na mrtve in žive? Kej misliš, ka de te cirkusante zva? Al pa mogoče kakšo blondinko? Ke mate te proti policajon?Policaji so pločani za to, ka pridejo ob situacijah, ki si jih naštela in to tüdi z naših penez! Sicer pa kda te kdo mloti, osebno ven kak 'hitro' pridejo, pa kak si 'vüpajo' intervenirati, mon izkušnje s ten, taka o ten ne bi...Neee

Legionar sreda, 4. februar 2009 ob 09:32

tota je napisal/a:
Za ostale, splošne policeje pa je tak, ka majo tüdi nekše norme, pa nej šefi f policii trdijo, kej čejo. Či mesečno ne napiše zadosti kazni, že stoji pr šefi f pisarni.
Sej o ten glih gočimo; či je tak (pa tak tüdi je), pomeni kaj policija v ku*ci; namesto ka bi res skrbeli za varnost in mir, punijo blagajno. Dol

Te pa po eno stroni muvite, ka policija nič ne dela, ka se samo vozačkajo okoli, pa po oštarijah hodijo, kdo pa kerega kaznijo, kej je tüdi jihovo delo, te pa ste v fsi v lüfti.

Ja, točno tak; samo se vozijo okoli, vün z avtov sploh več ne grejo, razen Venček še tü pa tan peški gre! Nihče jin sred ceste ne dela lopovščin...Zakej se recimo kdo ne pošpancirajo do tistih barak ki se zbirajo mamiloši, ali pa vnoči po parkih, ki se godi nekej podobnega, razbija, zganja vandalizem itd.?

Kere ma teko jejc, ka prekrške dela, nej mo še teko jejc, ka posledice nosi, pa kazen ploča. Se pa točno fsakši ve, kej se lehko pa kej se nesmi. Tepa se ne buniti, ka te ribnejo, či znorevleš po cesti, al pa se pijan voziš okoli. Lehko bi glih en takši divjok al pa pijonec tvojo dete povoza. Bog ne dej, samo te pa bi kriča kej policija dela, ka se takši bedoki po cesti vozijo.

Ke se pijoncov tiče, se čist strinjam. Samo fora je v ten, ka tistih provih divjokov ne dobijo. Jebejo nos, ki se pelamo 55 ali pa 60 km/h, tan ki je omejitev 50, pa še to ponavodi na takših mestih, na kerih se najleži skasiran, ne pa na kakšnih resen nevarnih! Povečini hvataju krivine, kak Srbi temi rečejo!

tota sreda, 4. februar 2009 ob 10:30

Se jih ne zagovorjan, ka fse vredi delajo, daleč od tega. Da je f policiji dosti takših, gi so šli notri samo zavolo uniforme, ka si zej mislijo, ka so boga za jejca prijeli, pa narod po nepotrebnen jebejo. Po mojen bi policej moga meti malo več občutka pa poslüha za lidi, pa malo bol selektivno kazniti, pa znati konflikte rešovati, ne pa kih po nepotrebnen ustvarja. Samo neso fsi policeji isti. Marsikeremi se dela krivica, gdo se ga meče f isti koš s takšimi bumbari. Neso fsi tak slabi.

MHA sreda, 4. februar 2009 ob 10:42

Voziti pametno po predpisih, pa te nede fsakši policej zajebova. To ka punijo držovno blagejno z tistimi keri lečejo, pa jo nej san punijo...

tota sreda, 4. februar 2009 ob 11:11

MHA je napisal/a:
Voziti pametno po predpisih, pa te nede fsakši policej zajebova. To ka punijo držovno blagejno z tistimi keri lečejo, pa jo nej san punijo...

Aplavz Jaaa

MHA petek, 27. marec 2009 ob 15:18

Ze v zodjen cejti vidin nonstop policeje ka mojo radar. Nejvečkrot so v Noršincih pri štihovi mehanizaciji, ali pa v Veržeji. Pred sen jih skoron nikdor ne vida, ze pa nega dneva ka jih nebi sreča.

Zvončica petek, 27. marec 2009 ob 23:50

Držova nüca ŠE VEEEEEEEČ evrekov.......te pa inkasanti delajo.Angel

MHA sobota, 28. marec 2009 ob 10:30

Pa nej san delajo, nej z divjoki san punijo držovno blagejno. Moj sodelavec je zej že drügič v dveh mescih doba 150€ kazni, pa še v zodjen primeri je fasa 5 točk.

prlek1825 sobota, 28. marec 2009 ob 21:46

te pa je takšen divjok al ma takšo srečo ke ga skoz dobijo?

jaz neman nič proti ke teko merijo, samo da tak tistih divjokov ne polovijo, tak ke je to brezveze!
z totimi ke neke malega prevozijo pa si punijo žepe, z ovimi ki pa lečejo pa se jih po takšen kak to vun vidi bojijo!

MHA sobota, 28. marec 2009 ob 22:03

Malo bole je divjok, pa še fse ostale prekrške dela.

prlek1825 sobota, 28. marec 2009 ob 22:11

tak ke ga te skoron ne trebaš človik žaliti al kak se temon reče

erof sobota, 25. april 2009 ob 14:05

Radarji kot gobe po dežju



Radarji

Stacionarni radarji na slovenskih avtocestah

Pazite se novih mobilnih radarjev!


Novi radar

Na zadnje urejal: erof, dne: sobota, 25. april 2009 ob 14:21

MHA sobota, 25. april 2009 ob 21:40

Toti zodji radar pa je takak koš za smeti.

prlek1825 sobota, 25. april 2009 ob 22:31

da bi le letos bile kakše nevihte ke bi strele v jih popokale al pa jih toča stukla!

Dejan nedelja, 26. april 2009 ob 04:07

Da bi bor ble letos takše nevihte pa strele, ka bi tote leve voznike splavilo s ceste, ka vragovje ne bi letali pa ogrožali drügih. Edino pravilno, še več bi totih radarov pa policejov v akciji trebalo. Edino tak bodo določeni osebki k pameti prišli. Oz. bodo vsej ležje denarnice meli, držova pa več penez Hehe

MILAN nedelja, 26. april 2009 ob 07:15

Hjooj keri leče mu treba vozniško raztrgati ne samo vzeti

Legionar nedelja, 26. april 2009 ob 09:28

Dejan je napisal/a:
Da bi bor ble letos takše nevihte pa strele, ka bi tote leve voznike splavilo s ceste, ka vragovje ne bi letali pa ogrožali drügih. Edino pravilno, še več bi totih radarov pa policejov v akciji trebalo. Edino tak bodo določeni osebki k pameti prišli. Oz. bodo vsej ležje denarnice meli, držova pa več penez HeheSe pupunuma strinjan; divjoke je treba spraviti s cest! Samo žalostno je, ka policija bolj gleja na to, ka puni proračun, ne pa ka sprovla takše osebke s cest. Hudi To pomeni, ka se postovijo na mesti za kerega vejo, ka do nejveč kasirali. To lehko vidimo fsakodnevno, ka stojijo bole ali meje na istih mestih. Nej mi recimo nešče pove, keko nesreč je že blo pri Štihi v Noršincih? Nobena, pa policeji dosti tan stojijo. Stojijo pa zato , ker se do z radaron krasno meriti v smeri Lotmerka! Keko nesreč je že blo pri avtobusni v Lotmerki? Keko pri oven sladoledari tan pri spomeniki pri parki? To so nenevarni odseki, pa so klub temi dosti tan postovleni iz enostavnega razloga, ker se do tan krasno stovlati pa kaserati. In ge do postavili tote nove radare? Ziher sen ka na takših lokacijah, ke de se nejveč kaseralo, ne pa na nejbolj nevarnih odsekih!

MILAN nedelja, 26. april 2009 ob 10:17

Hjooj ven je ne varnost na prven mesti
važno je ka se kasera Ne ne ne Ne ne ne

MHA nedelja, 26. april 2009 ob 14:41

Dejan je napisal/a:
Da bi bor ble letos takše nevihte pa strele, ka bi tote leve voznike splavilo s ceste, ka vragovje ne bi letali pa ogrožali drügih. Edino pravilno, še več bi totih radarov pa policejov v akciji trebalo. Edino tak bodo določeni osebki k pameti prišli. Oz. bodo vsej ležje denarnice meli, držova pa več penez Hehe

Točno tak Dejan. Gor Na fsakši kilometer nej postovijo radar.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.