kobreti nedelja, 26. april 2009 ob 18:34

.to si mogoče misla še već policije na ceste tak kak je to gnes bilo na križovsken poli pri križi, kda sen se okli podneva pela proti Lotmerki, je tan policejski avto sta, pa zaj po peti vüri še durh tan na isten mesti stoji,posadke pa nega nigi videti. Zaj pa neven če jin je avto crkna ali so brez bencina ostali, ali je to samo opozorilo ka doš malo nogo doj z gasa, ali pa če je nafuda keri pa je moga doj postaviti pa si iti za 24 vur nazaj po popindeklHaha

Dejan nedelja, 26. april 2009 ob 20:06

Morti pa so radar notri namonterali, ka je vmiri štrcka, zej večer pa do samo po avto šli pa položnice rasposlali Hehe

MILAN nedelja, 26. april 2009 ob 20:36

Rožica kej če pa sta bilo por pa sta šla rož nabirat

Legionar nedelja, 26. april 2009 ob 20:44

MILAN je napisal/a:
Rožica kej če pa sta bilo por pa sta šla rož nabiratAli pa kej drügo delat, pa je policejko kakši vaginalni krč zagraba, pa morti nemreta narazen...Vrag smejun

MHA nedelja, 26. april 2009 ob 23:26

Toti policiski avto je že fčera tüdi tan tak sta, pa nigi žive düše okoli.

MILAN ponedeljek, 27. april 2009 ob 07:41

Hjooj to mojo verjetno zej novi prijem tak kak v drügih mestih ka postovijo avto zavolo toga pa te šoferi malo pribremzajo.
To je v Celji,Slovenske Konjice in še več toga
nikdor pa si ne prepričani če je keri v avti tak ka moreš malo pasko meti

preventiva pa sigurno nekej pomoga

Na zadnje urejal: MILAN, dne: ponedeljek, 27. april 2009 ob 07:42

prlek1825 ponedeljek, 27. april 2009 ob 08:10

tak kak je nešče reko, radare postovlajo na samih takših mestih ki lehko nejbol punijo držovni proračun!

zato mene glih to moti, nej se te rejši resen potrudijo pa delajo akcije na nevarnih odsekih ne pa so tam tak koda nega v slo policije!

tak da z totega vidika se meni to vidi bz. zej do jih pa postavli, zazvedlo de se itak takoj oz se je že ki so, tam do se vozli pomalen dale pa pa isto!

kobreti torek, 28. april 2009 ob 21:12

sammo ka se jin nede reesen kaj takega zgodlo pa do najšli avto na klocnihHaha
Tak kak toti delajo na vajah

http://www.alter.si/tabla/showflat.php?Cat=0&Board=spam&Number=66288&page=0&fpart=all

Na zadnje urejal: kobreti, dne: torek, 28. april 2009 ob 21:14

prlek1825 sreda, 29. april 2009 ob 09:19

včera sem se pelo v ljubljano pa sem vidjo tote škotle z radari ki so nove oz, vse zamejane, pa ene so malo više postovlene!

treba pa tudi paziti policeje z totimi novimi oktavijami al ke mojo kak se barabe nastovlajo, lepo gor na trovo poprečki kre avtoceste te pa te strela, prosnete barabe, mene so včera skoron dobli, mejo sem srečo ke je bila kolona tovorjokov na voznem pasi ke sem bijo skrit pa ke sem lehko provi cejt stopjo po bremzi!

šo pa sem v ljubljano z lotmerka, pa po toti novi avtocesti z stročje vasi!
se to sploh neje avtocesta to je po mojem avtomobilska cesta! kon je že tak prevoska še niti nema odstavnih pasov! vidi se mi škoda keko lepo zemle so pojemali za cesto pa naspol naredli!

MHA sreda, 29. april 2009 ob 14:06

Jas pa sen fčera ša v Grosuple, ohišij za radare pa je celi küp. To ja Ponavodi so me na AC fsi prehitevali, ze pa me malo keri prehita. Naštima sen si tempomat na 130, pa se lepo pela.

Dejan sreda, 29. april 2009 ob 17:04

prlek1825 je napisal/a:
treba pa tudi paziti policeje z totimi novimi oktavijami al ke mojo kak se barabe nastovlajo, lepo gor na trovo poprečki kre avtoceste te pa te strela, prosnete barabe, mene so včera skoron dobli, mejo sem srečo ke je bila kolona tovorjokov na voznem pasi ke sem bijo skrit pa ke sem lehko provi cejt stopjo po bremzi!

šo pa sem v ljubljano z lotmerka, pa po toti novi avtocesti z stročje vasi!
se to sploh neje avtocesta to je po mojem avtomobilska cesta! kon je že tak prevoska še niti nema odstavnih pasov! vidi se mi škoda keko lepo zemle so pojemali za cesto pa naspol naredli!


Zake barabe? Či si se pela 170 bi si bija som kriv, ka so te stavili. Či pa si se pela po predpisih pa te nima česa biti stroh.

Pa tü po toti naši avtocesti je omejitev 110 km/h. Temi se je pač treba prilagoditi, či čemo al ne.

Legionar sreda, 29. april 2009 ob 18:03

Barabe so, to pa zato, ker stovlajo oz. merijo pa kasirajo tan, ge je zaslüžek nejvečji, ne pa tan ge bi zavolo varnosti bilo to nejbolj pametno.Hudi

Prlek, ti pa si verjetno šteja napisati ka si ša gor v Vučji, ne pa v Stročji vesi, ne? Ali pa ma Stročja ves tüdi že avtocesto?Pomežik

Dejan sreda, 29. april 2009 ob 18:08

Hehe Nasmeh Či se pelaš po predpisih, ge koli, na nevarnen deli, nenevarnen deli, ... nimajo kej slüžiti Nasmeh Policej Samo tak pa te tüdi nede stava pa ti kazni da zaradi lepšega Pomežik

MHA četrtek, 30. april 2009 ob 01:48

Nej san stovlajo tan ki se do nejveč zaslüžiti, de bor več penes v držovno blagejno prišlo, pa še divjoke de za en cejt spametüvalo.

MILAN četrtek, 30. april 2009 ob 07:21

Hjooj ja zakej pa so te teko cejta hodili v šole
pa nedo venda lovili tistih keri pihnejo kak šus
nos ki nas je dosti pa se pomalen furamo.

erof četrtek, 7. maj 2009 ob 10:20

Zjutraj se je na hitri cesti od krožišča Tomačevo do Trzina, pri Črnučah, zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo policijsko vozilo na nujni vožnji. Vozilo je trčilo v drog in se prevrnilo na streho. Policista sta v ljubljanskem UKC.

Nesreča na nujni vožnji




Na zadnje urejal: erof, dne: četrtek, 7. maj 2009 ob 10:21

prlek1825 četrtek, 7. maj 2009 ob 21:44

Hihihi Hehe Aplavz Ploskač

to pa ne doživiš vsaki den!
totalno dokozana nesposobnost policejev pri vožji pa izkoriščaje intervencijske vožje, če je sploh bila, ke glede na to ke sem zej čito na 24ur, pa če bi se resen šlo za ke pomembnega ke bi mogli leteti bi povedali za ke se gre, tak pa zej samo neke ovinkarijo!
točno se vidi vrana vrani nede oke spipala!

jaz rečem tak policejom se nikdor ne treba tak miditi kak rešilci pa gasilcom, razen če lovijo kakše lopove, to pa neje blo omenjeno, omenjeno je blo "pri interventnih dogodkih lahko gre za posredovanje pri prometnih nesrečah, vlomih, požarih in drugih dogodkih". vlomi je sicer omenjeni, samo če bi bijo vlom, te bi tudi novinari zvohali ke je ki bijo kakšen vlom!

kobreti sreda, 13. maj 2009 ob 09:53

Ja živemi človeki se vse zgodi, pa ne ka bi jih zagovorja, pač bodo si dečki še malo izkušenj mogli nabrati pa de drugič bojše, v toten avti sta glih tak človeka kak smo mi, glih tak sta lehko žedna kak mi. Ki pa kaj piše keko je pokoza alkotest, pa sta bila privezana, pa sta se prepričala v križišči, če lehko brez ogrožanja drugih udeležencev, prevozita križišče, čeprav sta na nujni vožnji?? Eh po do nan od ploče fkraj vlekli, za toto kleparijo, policaja pa ta verjetno hitro okrevala če jih bo Katarinca malo po rameni potrepljala.Nasmeh

MHA četrtek, 14. maj 2009 ob 03:36

kobreti je napisal/a:
Eh po do nan od ploče fkraj vlekli, za toto kleparijo, policaja pa ta verjetno hitro okrevala če jih bo Katarinca malo po rameni potrepljala.Nasmeh

Bi una mogla biti zdravstvena ministrca, bi fsi hitro okrevali, pa še zdravniška blagejna bi pršparala. Hihihi

MHA sreda, 10. junij 2009 ob 15:52

Po predvidenem scenariju vaje so oboroženi neznanci v kraju Sormas na Madžarskem, ki je od meje s Slovenijo oddaljen približno 50 kilometrov, oropali menjalnico. Po ropu so po avtocesti pobegnili v Slovenijo, s službenim vozilom so jim sledili madžarski policisti, ki so o dogodku in smeri bega obvestili tudi slovenske policiste. V skupni in koordinirani akciji so policisti na avtocestnem počivališču Murska Sobota roparje ustavili in jim odvzeli prostost.

V enourni vaji je sodelovalo 14 madžarskih in 36 slovenskih policistov, v pomoč pa jim je bil tudi policijski helikopter.Po oboroženem ropu menjalnice na Madžarskem so roparji pobegnili v Slovenijo. Madžarski policisti so jim sledili in na pomoč poklicali slovenske kolege. S skupnimi močmi so roparje ujeli in prijeli.


Video: Policisti na vroči sledi

Že loni so meli eno takšo vajo. Policej



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.