erof četrtek, 3. december 2009 ob 12:33

Italijanska policija razbila svojega Lamborghinia Policej

Italijanska policija je v prometni nesreči razbila svoj najdražji patruljski avto, 165.000 evrov vrednega Lamborghinija.


Izdelovalci Lamborghinija so leta 2004 avtomobil pobarvali v policijsko modro-belo in ga podarili italijanski policiji.

Italijanska policija je v prometni nesreči razbila svoj najdražji patruljski avto, 165.000 evrov vrednega Lamborghinija. Nesreča se je zgodila na severu Italije, blizu mesta Cremona, kamor sta policista avtomobil peljala na sejmsko izložbo. Mediji poročajo, da je policist v Lamborghiniju zavil, da bi se izognili avtomobilu, ki mu je prekrižal pot, pri tem pa je trčil v dve vozili, ki sta bili parkirani. Trčenje je bilo tako močno, da je Lamborghini nepopravljiv.

Policista sta se pri trčenju lažje poškodovala, voznik je pri trčenju utrpel zlomljeno rebro, njegov sopotnik pa modrice.

MHA ponedeljek, 14. december 2009 ob 17:43

Poglente na videji, kak se promet usmerja -> klik Hihihi

erof torek, 15. december 2009 ob 17:35

Če glih so vedno trdili da ni res ka več kazni napiše vekši čin ma pa pločo se je te le kresalovi zareklo : "Torej ne bomo več šteli izdanih plačilnih nalogov, ampak bodo policisti odgovorni za oblikovanje prometno varnostne politike na svojem območju. Verjamem, da bo dal projekt dobre rezultate in ga bodo kmalu začele uporabljati tudi ostale policijske uprave po Sloveniji," je dodala notranja ministrica.

celi članek - vir

Legionar torek, 15. december 2009 ob 19:37

Ma ja, po noven več nedo jihove uspešnosti ocejüvali po števili napisanih plačilnih nalogov, takak so to delali do zej - LINK

Sploh pa je bilo to, ka se je uspešnost policijskega dela merila po števili položnic, kere so napisali, glupost brez primere! Ker te pride do tega, ka namesto ka bi zaresen skrbeli za varnost pa red v prometi, skrbijo predvsem za svoje žepe in glejajo samo na to, ka do oglobili čimveč voznikov! Hudi Hudi Hudi

MHA sreda, 16. december 2009 ob 11:37

Se strinjan ka nebi policeje ocenjüvali keri več napiše, san nesmijo pa ze policeji, ka bi začeli meje kazni pisati, kršitele nej san oglobijo.

Legionar sreda, 16. december 2009 ob 20:27

Seveda nej oglobijo kršitele, to je že vredi pa prav. Ke se je mogoče na veko godilo pr dozdejšnjen sistemi nagrajevanja je to, ka so eni policeji (verjetno ne vsi, ka nebi komi krivice dela) verjetno bole delali na ten ka so napisali čimveč položnic. Se provi ka so se nastovlali po tistih točkah ge so znali ka de zaslüžek nejvečji , to pa je glih ne prispevek k večji varnosti na cestah. In tak tüdi lovili takše ki za 10 do 20 % prekoračüjejo hitrosti. Takšega je nejleži staviti pa skaserati.

MHA sreda, 16. december 2009 ob 21:42

Pa prav tak, ka so nejveč tan stali, ki se nejveč krši. Či je 50 je 50, nemaš ke 70 leteti.

erof četrtek, 17. december 2009 ob 21:07

Vzornim voznikom posebna dovoljenja



Policisti bodo v decembru ob kontrolah cestnega prometa vzornim voznikom izdali vozniško dovoljenje vzornega voznika. Gre za simbolično kartico v velikosti običajne kartice, ki jo policist izda vozniku, so pojasnili na policijski upravi Koper. Te kartice bodo prejeli predvsem tisti vozniki, ki bodo vozili po predpisih in nimajo kazenskih točk.

Kot so še pojasnili na PU Koper, se policisti pogosto srečujejo s primeri, ko posameznega voznika v krajšem časovnem obdobju večkrat ustavijo, pri tem pa vedno znova ugotovijo, da vozi po predpisih. Zato so se v okviru decembrske preventivne akcije "vzorni voznik“ odločili tudi za tako nagrado voznikom, ki vozijo po predpisih.

Namen akcije vzorni voznik je zmanjšanje prometnih nesreč, katerih vzrok sta neprilagojena hitrost in vožnja pod vplivom alkohola.

Kot še pravijo na policijski upravi, želijo, da bi vozniki nasvet policistov sprejeli dobronamerno, zato že drugo leto zapored pripravljajo preventivne projekte, ki jih spremlja logotip z napisom "Policist prijatelj več, svetuje“.

To pa bo nekša špilika tisti keri pa do delali prekrške pa dobijo notes kam do si zapisovali grehe Nasmeh

MHA sreda, 13. januar 2010 ob 14:22

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes dopoldan na relaciji M. Sobota – Gornji Petrovci – Kuzma - Cankova.


Toto relacijo so meli včera policeji prek, pa je od Kuzme do Cankove skoro v vsakšen ovinki policej z radaron sta.

Dejan sreda, 13. januar 2010 ob 19:22

Pa v Lotmerki jih je gnes en küp blo.

MHA sreda, 13. januar 2010 ob 19:44

Jas sen nikoga ne vida. Norec Upam ka so me ne gi slikali.

prlek1825 sreda, 13. januar 2010 ob 20:06

jaz pa sem ze v središči na praksi...pa sem šo na malco v eno gostilno,,,,in seveda pridejo tudi policeji jest...6 komadov....pa blo bi vse čist ok če si nebi naročli malega piva...mislih halo med službenim cejtom v policijski uniformi in policijskim avtom...ki živimo...ki je tu pravica...te pa bogi narod na cesti mrdajo...pa ne rečem glihtak je človik ke si spije...samo če se nemre med službenim cejtom zadržati nemre biti policej...jebemo negi ki živimo

Dejan sreda, 13. januar 2010 ob 20:07

Hehe, sej pa 0,5 lehko fudne. Samo mo nobeden nede da za fudati, tak ka bi si lehko veko naroča Hihihi

MHA sreda, 13. januar 2010 ob 20:11

Nesmi, ker mo slüžbeni avto, pa v slüžbi nesmi piti, no bor tak bi nej blo. Hjooj prlek, ke pa či je meja "brezalkoholno"

Dejan sreda, 13. januar 2010 ob 20:30

Prlek, ti pa drügič dere de tak, fotoaparat vün potegni pa to slikej.

Morti pride kakša takša slika opet vün Hihihi

MHA sreda, 13. januar 2010 ob 20:33

Ja, ka de leta fotoaparat pa un z oštarije. Hihihi

prlek1825 sreda, 13. januar 2010 ob 21:08

jebemo negi teko pa pijem pivo ke vem ke je zlatorog provi pa union provi...hehe...no za informacijo...cariniki pa pijejo refošk...hehe...tudi v uniformah,,,morti bom še pepeka ki srečo Haha

drgačik pa sem štidero ke bi nekak sliko...samo sem si mislo te pa me nej vidijo pa še me ki na pik dobijo...preveč policejov je v ormoži in okolici ke bi se tak igro z tem....bojše tak povedati,,,,hehe,,,bol varno

Dejan sreda, 13. januar 2010 ob 21:13

Sej to tak mimogrede z mobitelon štrcneš, tak kak či bi guča po telefoni. Pa sej so na javnen mesti Nasmeh

prlek1825 sreda, 13. januar 2010 ob 21:33

to ti je tak veš javno mesto...oni bi tudi mene potli je.....na javnem mesti...hehe..po svojih zakonih.....to ti je isto kak je že en policej izjavjo...jaz vas lehko kaznujem vi pa mene ne....aha pa še za informacijo...kolega dela v piceriji v ormoži pa provi ke so nejvečji potrošniki alkohola policeji....ke baje že vutro ob7 pive cepajo...hehe

MHA ponedeljek, 1. februar 2010 ob 20:20

V Lublani mojo redori radar v avti, kerega postovijo na cesti in slika prekrškare. Penezi od kazni pa grejo v občinsko blagejno. Lep primer, kak de občina prišla na hitro do dodatnih penes.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.