Dejan ponedeljek, 1. februar 2010 ob 20:28

Ja samo, da bi to za vse valalo.

Tak kak tü dere je podžupan doba lisice pa pozva redare, ka je on podžupan pa je seveda nič ne trebalo pločati Hjooj Prepriča pa jih je s ten, ka se vedno s peciklon vozi, samo gnes ne Hihihi

Mestno redarstvo in podžupan MOL-a

Legionar ponedeljek, 1. februar 2010 ob 20:30

Jap in cilj pa rezultat je opet samo punjenje blagajne, v toten primeri občinske. Ne pa večja varnost, ker se itak postovijo na takših točkah, ge nejveč zaslüžijo. Nede dugo pa de to tüdi tü, pa do še nas toti kriplasti redari gülili. Hudi

optix ponedeljek, 1. februar 2010 ob 20:39

eto ti, vozi se on skoz s skolesom Nasmeh

da ni v politiki, bi placal lepo napacno parkiranje tak kak je prejsnji teden michael bolton placal 80 eur za napacno parkiranje v lj.

sicer, to bi bolj pasalo v temo Politika -Nasmeh

MILAN torek, 2. februar 2010 ob 07:52

Mislec dokič so veze tečas de tak,prinas si glovni če si negi pr koriti
pa lehko narediš fse.

MHA torek, 2. februar 2010 ob 15:12

Legionar je napisal/a:
Jap in cilj pa rezultat je opet samo punjenje blagajne, v toten primeri občinske. Ne pa večja varnost, ker se itak postovijo na takših točkah, ge nejveč zaslüžijo. Nede dugo pa de to tüdi tü, pa do še nas toti kriplasti redari gülili. Hudi


De občina fsej na račün prekrškarof občanon kakšo investicijo več naredla. Držova tüdi gleja ki bi ti nejveč odtegnola...

MILAN torek, 2. februar 2010 ob 16:16

:mislecHahaRŽOVA JE NEJVEKŠA PRASICA svoje državlone bi doj zaprovila.
Zato pa je važno ka fsakši keko lehko prnese okoli držovo.

Dejan torek, 2. februar 2010 ob 16:21

To je fse lepo pa praf, ka se to naredi pa se blagejna malo puni s penezi od tistih, ki majo jih očitno preveč ka si pač lehko privoščijo, ka kršijo pravila.

Samo je problem, ka te cuzajo narod, sami pa so imuni na to. Lep dokaz je tisti lublanski podžupan. Či je nekši zakon, nej bo za vse isto. Takši lidje bi glih mogli za vzgled biti, človik bi moga pločati pa s ten da vedeti, ka sistem delüvle pa ka red more biti.

prlek1825 torek, 2. februar 2010 ob 21:57

to je pač sistem RED JE RED PA MAGARI JE nikšen NE....HEHE

MHA torek, 2. februar 2010 ob 22:05

Fer se mi pa vidi od nekšega direktora za varnost pri policiji, ki je oviden nareda pijan karambol, ka je son odstopa s položeja, čiglih se je ne strinja z alkoteston, in so ga policeji ne mogli zapreti do streznitve.

MILAN sreda, 3. februar 2010 ob 08:15

Mislec toti so fest redki keri bi odstopili,dere dobi položaj te grote nedotaklif....

Legionar sreda, 3. februar 2010 ob 19:43

MHA je napisal/a:
Legionar je napisal/a:
Jap in cilj pa rezultat je opet samo punjenje blagajne, v toten primeri občinske. Ne pa večja varnost, ker se itak postovijo na takših točkah, ge nejveč zaslüžijo. Nede dugo pa de to tüdi tü, pa do še nas toti kriplasti redari gülili. Hudi


De občina fsej na račün prekrškarof občanon kakšo investicijo več naredla. Držova tüdi gleja ki bi ti nejveč odtegnola...



Žalostno je, ka je v toti držovi opet en organ več, keri de te lehko skasera. Prekrške itak delamo fsi, vprašanje pa je, kakši so toti prekrški. Je zavolo toga resen potrebno, ka te na fsakšen koraki nešče čoka pa tako -hop- skasera kak kej malo narobe narediš??? Hudi Nej rojši lovijo tiste keri resen ogrožajo promet pa živleja. Ne pa tiste, keri včosik za 5 minut na kakšnen prepovedanen ploci avto pistimo, ali pa se 5km/h na vüro več pelamo kak je dovoljeno. Takše je nejleži zgrabiti pa skaserati. Na kunci pa me zanima, do toti redari tüdi ponoči merili hitrosti pa lovili divjoke, recimo ob vikendih? Ker či toga nedo delali, te je jasno, ka do lovili sred belega dneva male prekrškare, z edinin namenom ka se puni blagejna. Ker či je što priprovleni kej narediti za občino, mesto pa lidi, de to nareda brez tega ka nas kasera na takši način!!!

MHA sreda, 3. februar 2010 ob 20:02

Či se pelaš po pravilih, te nede nišče skasera. Ostale občine si nej san vzemejo zgled po Lublanski.

Legionar sreda, 3. februar 2010 ob 20:36

Dej no, ker od nos pa skoz vozi po pravilih? Se ti resen zdi prav tak puniti blagejno, ka loviš nekoga ki se pela 55 negi tan ge je omejitev 50? Namesto ka bi delali na večji varnosti v prometi, te glejajo samo za penezi. Kakša drüžba smo že grotali, či za takše malenkosti zajebovlemo lidi? Zake pa jih te nebi vnoči še dali na ceste, pa nej merijo tiste divjoke ki ob vikendih dirkajo po Ormoški ali pa po Prešernovi?! Tisti ogrožajo promet, ne pa eden, ge za frtol vüre ge duže avto pisti kak bi lehko.

Kdo pa dovleš Lublano za vzgled, pa idi še glejat za kakše malenkosti zej yebejo voznike. Lidje nimajo ge parkerati, ker ne spucajo parkirplacov, pa drügi stroni pa jih gülijo či parkerajo tan, ge drgačik pač nebi smeli, pa čiglih bistveno s ten ne ovirajo prometa.

MHA sreda, 3. februar 2010 ob 20:50

Keko jas ven mojo toleranco, in či pelaš malo več, te nede fsakši stava, Lublano pa sen da za vzgled san po totih radarih!

prlek1825 sreda, 3. februar 2010 ob 20:55

no jaz bom reko tak ke nem skoz šinfo policejov jih morem gnes pohnoviliti. vutro me kolega čoka na parkirišči ki sma šla delat pa pridema na glovno cesto bila pa je javna razsvetjava ki se je ne preštimalo če maš luči al ne. no in v glovnem mija se pelama za policeji pa oni začnejo devati vse štiri žmigavce...mija čudno gledima malo se pelamo ovi dale, začnejo sred ceste stovlati na stron vklopijo žmigavce, te kolega reče jebenti luči neman vužganih, prižge luči pa lepo grejo policeji normalno naprej pa najidva pistijo pri miri,,,,vsaka jin čast pa le več takših policejov nej bo.

Legionar sreda, 3. februar 2010 ob 21:02

Jaz se bojin, ka do tü toti redareki malo iskali svojih 5 minut slave, taka se temi reče. Naredl,i so toti šnelkurz, dobili malo moči in marsikeri de mogoče zej toto moč izrabja. In ker so za drügo itak ne sposobni, do lovili nos loleke sred dneva, keri za por km prekoračimo hitrost. Taka gračüvlemo ena zlo čüdna držova. Pomalen de nas lehko kasera že fsakši, keri de kunča kakši šnelkurz pa doba uniformo.

Mislin pa ka nega tü gori nobenega, ker fsaki den ne naredi vsej enega malega prekrška v prometi, s kerin pa nejč slučejno nikoga na cesti ne ogroža.

MHA sreda, 3. februar 2010 ob 21:09

Ne podpiran tega, ka so redori dobili v zodjen cejti teko pooblastil, podpiran pa to z radari, fsakši penes de občini praf priša. V Avstriji moš namesto avtov, v vsakši vesi skoro škotlo v keri je radar.

Legionar sreda, 3. februar 2010 ob 21:13

No, taka očitno je glovni namen tega punjenje občinske blagajne, ne pa varnosti v prometi. Žalostno. Či je občina ne sposobna drgačik pridobiti penez, te mamo same nesposobne lidi tan. Poleg tega bi blo zanimivo narediti eno kalkulacijo, kakši procent občinskega proračüna bi s ten napunili.

Tiste pa ki vas tak skrbi za občinsko blagejno, pa bi pozva ka te naredite eno akcijo, pa od svojih ploč fsakši mesec nakožete občini.

MHA sreda, 3. februar 2010 ob 21:17

Keri de zagledna avto ka stoji ob cesti, de ziher pribremza, či nede avta, de pela z isto brzino dale, ali pa še hitre, taka je tüdi v varnosti neke, ne pa san v punjenji blagejn.

Legionar sreda, 3. februar 2010 ob 21:24

Dupudne je v Lotmerki tak gosti promet, ka je dobesedno nemogoče letati po mesti. Pupudne pa ponoči -kda so nejvečji divjoki na cestah- pa jih itak nigi nede. Ke čen povedati je to, ka gračüvlemo policijska držova, ne pa liden prijazna. Fsakši butlek, ker je nareda toti šnelkurz, de te meja šanso zayebovati na cesti in to za banalne prekrške. Varnost na cestah se začne z vzgojo voznikov že v šolah, ne pa z represijo na cesti. In s ten do naredli samo kontraefekt. Lidje že itak fse težje živijo in glih se še je falilo nekših pošikhanzekov, ka do še dodatno gülili folk na cestah. V življeji je pač treba biti včosik tüdi malo življenski pa človeški, ne pa samo delati strogo po nekših paragrafih pa predpisih, pa zayebovati lidi za vsakšo malenkost!



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.