Legionar četrtek, 25. februar 2010 ob 20:19

MHA je napisal/a:
Pijača pa volan nikak ne greta sküp! Eni pijonci mislijo ka lehko pijejo pa ka nedo več kak nula pet fudnoli, pa gre za volan, potli pa de nekoga buja pa fudna ena pet. Pijačo doj s ceste, nej se grejo po jivah pa po šumi vozit.

Glej, jaz mislin ka nebi to čist nič rešilo. Či voziš z 0.3 ali 0.4 v krvi, si ne pijan. In ker vozi zej pijan, de tüdi te voza pijan. Kda so pred enimi 15 leti prvič zdignoli kazni za vožjo pod vplivon alkohola , te se spotin ka smo si gučali "tak, zapa se lidje več nedo pijani vozili". Od te so kazni zdignoli venda že 10-krot, pa se lidje še skoz pijani vozijo! Hihihi Momo zakone, treba bi jih bilo samo realizirati. Lehko maš ti neven kakše omejitve, či te nišče ne kontrolera, te je vse vküp brezveze! Sicer pa je tak, ka se vzgoja voznikov začne že od malega, bi lehko reka. In Slovenci smo zlo nekulturni vozniki, to vidin vsakodnevno po cestah. In dokič nemo tü reda naredli, te lahko neven kak zdigovlemo kazni, pa omejüjemo, pa nede nič bojše. Neee Se pa strinjan, ka pijača pa volan ne greta sküp. Samo tüdi zej mamo zakon ki provi, ka nesmemo pijani voziti!

MHA četrtek, 25. februar 2010 ob 20:56

Keri de pija pa voza, de dale pija pa voza, te pa či de nula pet ali pa nula nula to je dejstvo. Jas za sebe mislin ka bi lehko že z nula štiri bija pijan. Res pa tüdi ja, ka je slovenska vozniška kultura pod podon.

Legionar četrtek, 25. februar 2010 ob 21:08

Se zakon lepo provi, ka ne smeš za volan, či se ne čütiš sposobnega za vožnjo oz. či so motene tvoje psihofizične sposobnosti. In či je to že po enen špricari, to pomeni ka nesmiš za volan, či se pač ne čutiš sposobnega. Pa te magari je to 0,1 promila. Taka ne pomeni, ka človik lehko sedne za volan, dokič nima 0,5. A-A Ne ne. Či se že pred počütiš pijan, ali nemreš rovno hoditi, te je tüdi to prekršek.

MHA četrtek, 25. februar 2010 ob 21:16

Zato pa bi jas nareda nula nula.

prlek1825 četrtek, 25. februar 2010 ob 21:32

nemreš nareti nula nula če je v zroki prinas več kak nula nula še posebej kda vre Nasmeh

Legionar četrtek, 25. februar 2010 ob 21:45

Toti nula nula je malo neživlenjski. To so sprobovali tűdi Hrvoti, pa keko ven, se je ne nejbole obneslo. Mislin ka se je v tisten cejti število nesreč, povzročenih pod vplivon alkohola, celo povečalo. Stvor se začne pa kunča pr vzgoji voznikov. Či greš kon na nedeljsko kosilo, pa pr obedi spiješ kakši deci vina -ke tüdi paše kcoj- maš v krvi že kakšo promilo, čiglih tega nejč ne čütiš, pa lehko čisto normalno voziš. 90 procenton šoferon kakši špricar ali pa dvo ne škodita. Ker pa se pač čüti pijanega že po dveh špricarih, pa nej ne gre za volan. Samo to pa je stvor vozniške kulture, kero omenjan.

prlek1825 četrtek, 25. februar 2010 ob 21:55

legionar se popolnoma strinjam z tabo,,,vsej enkrat...hehe,,,izjeme pa so vsepovsodik te pa če je nula nula al pa 0,5 ke vse vkup ignorirajo pa ogrožajo ostale

MHA četrtek, 25. februar 2010 ob 22:07

Hrvoti so meli nula nula, san so se fsi bunili pa so te naze naredli. Prinas nede nikdor nula nula, smo preveč vinska dežela. Nula nula podpiramo sam tisti, keri ne pijemo, drügi pa se tak nedo strinjali s ten.

Legionar četrtek, 25. februar 2010 ob 22:08

Seveda so se bunili, ker je takša omejitev resen neživlenska. Spiješ en špricar, pa zavolo toga lehko pločaš por sto evrov kazni, to je totalna glupost.

prlek1825 četrtek, 25. februar 2010 ob 22:28

glupost bila pa glupost ostola...keri je pameten pa lehko spije por špricarov pa je vredi kda pa ve ke je preveč spijo pa tak nede pelo keri pa je nor pa če je pijan al pa trezen de nor na cesti

erof petek, 26. februar 2010 ob 07:47

Nikar samo po svoji glavi,raje se obrnite na strokovnjaka,je že marsikaj rešil,VEČINO IZPITOV, kar prihrani stroške


www.psi-krsko.com

Kako rešiti prekršek, posebno, če vam grozi odvzem vozniškega dovoljenja!

pač se je treba obrniti na strokovnjaka, pa kljub temu, da vam policaj napiše odvzem, lahko to vozniško ohranite,samo pravilna pritožba od strokovnjaka mora biti!

Če se vam pripeti kaj takega kontaktirajte na 070/ 810- 318 velja predvsem za pomurje ali direktno na 040 513- 557

prlek1825 petek, 26. februar 2010 ob 20:09

lidje jaz vam morem gnes povedati eno pomembno stvor....vsi se kregamo o totih klukah al morejo biti doleh al jih lehko momo na avti al kak je...jaz sem včera mejo eno malo prometno v lotmerki pa sem krivdo keko teko prizno na račun tega magari sem zno ke je kluka lehko gor sem se strašjo ke nesmi biti....no in ne mi je dlo mira sem se zanimo pri vseh mogočih policejih in ne vejo, nazodjo me je razkurlo pa sem piso en mail na ministerstvo enega pa na policijo odgovor pa je sledeč:

Spoštovani!

Obveščamo vas, da Zakon o varnosti cestnega prometa v 2.odstavku 90. člena določa, da je z motornim vozilom dovoljeno vleči priklopno vozilo le, če je na vozilu vgrajena homologirana vlečna naprava, tako kot določa proizvajalec vozila.
Nameščena vlečna naprava mora biti vpisana v prometno dovoljenje.
Ob izpolnjevanju zgornjih pogojev je lahko kljuka na vozilu nameščena ves čas in je ni potrebno snemati.

Lep pozdrav!
Sektor za odnose z javnostmi

Generalna policijska uprava
Ministrstvo za notranje zadeve - Policija
Štefanova 2
1501 Ljubljana


TAK DA ZA VSE PAMATJAKOVIČE KI PROVITE KLUKA SE MORE JEMATI Z AVTA DOL NEJ SI POGLEDNE 90. ČLEN DRUGI ODSTAVEK!

MHA petek, 26. februar 2010 ob 21:05

Či je homologerano te moš na avti lehko marsike. Jas sen tüdi že predelova svoj avto, pa še eno predelavo mon f plani. Nasmeh San ovi so drogi Šokiran

Dejan petek, 26. februar 2010 ob 21:10

Kdo pa ti je te to reka, ka bi moga klüko dol šrejfati Nasmeh

90. člen - Vleka priklopnega vozila

prlek1825 petek, 26. februar 2010 ob 21:55

ma to vsi pametuvlejo...samo glede na to kakšen sem dobjo odgovor ki sem ga kopiro v forum pa pogledno zej tu dejan tvoj link pa vidim kak je dobeseden člen zakona je to ke sem dobjo odgovor pa člen zakona opet dvoumen tak kak vsaki slovenski zakon

Dejan petek, 26. februar 2010 ob 22:10

Vidin pa, ka so še v toten zakoni napisane kazni v tolarih Nasmeh Zodja sprememba pa je bila Zadnjič spremenil/a: 12.05.2008 16:00, tak ka bi te že to lehko malo posodbili Mislec

prlek1825 petek, 26. februar 2010 ob 22:22

ja ve pa je.....zastareli zakoni polek tega še dvoumni,,,zato je plačeno puno ludi ki skrbijo ke bi blo vse v nejbojšem redi samo se v praksi se ne izkože tak,,,te pa se čudimo ke je teko tožb pa vse neuspešno pa držova zgibi

MILAN sobota, 27. februar 2010 ob 08:46

Tiho ven za primere ka nega šanse ka bi ploča kazni samo moreš poznati lidi keri znojo za lükje napiše se prtožba pa si stvor rešja.Samo to pa moreš znati.

MHA petek, 30. april 2010 ob 22:12

Bon tü da link. Fest dobra reklama za pas v avti -> klik

kobreti petek, 28. maj 2010 ob 12:10

Dva radarja bodo prestavljali med štirimi ohišji

Policija je pred nekaj dnevi od Direkcije Republike Slovenije za ceste v upravljanje prejela štiri stacionarna ohišja za merilnike hitrosti, ki so že nekaj časa postavljeni v Spodnji Ščavnici, Vanča vasi, Hotizi in v Hrastje Moti. Za lovljenje prekrškarjev imajo dva merilnika hitrosti, ki ju bodo predstavljali med ohišji.





P.S. To na levi je kluč za oštrino štelati Hahaha Hahaha Hehe



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.