Ja nega problema, takše takoj vzememo kcoj, ki kišto prinesejo Točno pa še se ne ve gda bomo se vküp dobili. Eno porkrot smo se letos že namenili
Samo ka te neš tak nareda kak Simon, ka ga nigi več čüti nega, gda nan je nekej obečova
Simon je napisal/a: Čokejte malo jas sen novinec pa glih ne ven za kakšo srečaje se zej vi to menite! Samo če je srečanje te se ziher neke spije pa kakši narezek poje ne? No sej ne ke bi se jaz neke kcoj sila samo vseeno bi se van rad pridruža Pa te kakši kanister vina pa kakšo kloboso bi že s soboj prnesa sej loni je bila dobra letina take še momo nekej v kleti
Vi samo povejte ki bode to!
Simon je napisal/a: Pa nega problema prnesen celo štirko če pa de to premalo pa še polovjok Če pa bodo kakše mlade dame pa prnesem še kej sladkega z večjo vsebnostjo alkohola
seveda bote obveščeni prek fsek glovnih medijof.
Delajo se tudi video plakati pa z eroplonon de vločja ovestilo.
Posebna gasilska enota de se vozila z avti pa do gori meli landšprehare pa pe fsakši hiži do se stavili in podpisati de se teba ka so bili tan.
TAK SEN PREPRIČANI KA DE SE ZNALO.
MAMO VAN - če nete prišli.
Keko vidin, sen jas preci visoko na toti lestvici dužnikof, tak ka bon moga malo preštinderati, pa še bor eno dvo forumaša fcoj namočiti.
Nej še sosidi krava crkne, či je že meni mogla.
Jas sen samo poveda kak je blo. Ka smo eni malo več spili kak drügi pa duže zdržali pa še avto domu pelali Nigi pa sen ne napisa, ka sen bija pijan pa avto pela. Da jas moren preci dosti spiti ka sen pijan
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
Pepek z brega petek, 31. avgust 2007 ob 11:44
Zavolo prevekega navala, bode lokacij ostola do zodjega dneva skrivnost.
Nebi radi, ka bi lidje že dvo dni pret v vrsti čakali pred dverami.
Bomo pa te provi cejt obvestili. Veš ka takše prilike nemo skos spüstili.
DOBRODOŠEL!!!
Dejan petek, 31. avgust 2007 ob 11:45
Ja nega problema, takše takoj vzememo kcoj, ki kišto prinesejo Točno pa še se ne ve gda bomo se vküp dobili. Eno porkrot smo se letos že namenili
Samo ka te neš tak nareda kak Simon, ka ga nigi več čüti nega, gda nan je nekej obečova
Simon je napisal/a:
Čokejte malo jas sen novinec pa glih ne ven za kakšo srečaje se zej vi to menite! Samo če je srečanje te se ziher neke spije pa kakši narezek poje ne? No sej ne ke bi se jaz neke kcoj sila samo vseeno bi se van rad pridruža Pa te kakši kanister vina pa kakšo kloboso bi že s soboj prnesa sej loni je bila dobra letina take še momo nekej v kleti
Vi samo povejte ki bode to!
Simon je napisal/a:
Pa nega problema prnesen celo štirko če pa de to premalo pa še polovjok Če pa bodo kakše mlade dame pa prnesem še kej sladkega z večjo vsebnostjo alkohola
Zvončica nedelja, 2. september 2007 ob 02:20
Kak se meni vidi de nan Milan poveda gda de se storo vino vničovalo
MILAN nedelja, 2. september 2007 ob 09:03
seveda bote obveščeni prek fsek glovnih medijof.
Delajo se tudi video plakati pa z eroplonon de vločja ovestilo.
Posebna gasilska enota de se vozila z avti pa do gori meli landšprehare pa pe fsakši hiži do se stavili in podpisati de se teba ka so bili tan.
TAK SEN PREPRIČANI KA DE SE ZNALO.
MAMO VAN - če nete prišli.
Dejan ponedeljek, 8. oktober 2007 ob 17:59
Ka zej malo to na novo vküp potegnemo
Miha - 2 litra
Jernej - 6 al 7 litrof
Jaz - 2 litra
Pepek - 4 litre (zato, ka je toto temo začeja)
Zvončica - 1 slatino + liter za kazen (ker nan je štela samo slatino podturiti)
mile - 1 liter za 7777. objavo na forumi
Almanah - kišto vina
Še keri ke?
MHA ponedeljek, 8. oktober 2007 ob 19:40
Zej mote možnost, ka povete tisti, keri je še kej dužen. Ka či mo potli gor prišli ka ste se ne javili, te bote duple kazenske dobili
Pepek z brega ponedeljek, 8. oktober 2007 ob 20:18
Keko vidin, sen jas preci visoko na toti lestvici dužnikof, tak ka bon moga malo preštinderati, pa še bor eno dvo forumaša fcoj namočiti.
Nej še sosidi krava crkne, či je že meni mogla.
Jernej ponedeljek, 8. oktober 2007 ob 20:27
Ge samo vüpan ka nede meni tak hüdo kak prejsno leto! :lol:
Dejan ponedeljek, 8. oktober 2007 ob 20:52
Hja, to pa zato ka eni ne nesete teko Mi eno smo ga orenk pili pa plesali kesno v noč pa potli op treh zaron še z avton domu ojarili
Zvončica ponedeljek, 8. oktober 2007 ob 23:50
Ja, ka pa še.....glih bi ti to vervala
Pepek z brega torek, 9. oktober 2007 ob 01:10
Jas se na tvojen mesti s ten nebi glih neven kak hvolja.
Dejan torek, 9. oktober 2007 ob 01:19
Jas sen samo poveda kak je blo. Ka smo eni malo več spili kak drügi pa duže zdržali pa še avto domu pelali Nigi pa sen ne napisa, ka sen bija pijan pa avto pela. Da jas moren preci dosti spiti ka sen pijan
Nela torek, 9. oktober 2007 ob 01:33
[b]Dejan je napisal/a: Da jas moren preci dosti spiti ka sen pijan
...uuuuuuuuuuuuuuj kaksna izjava, hehe me zanima kak je s ten
Zvončica sreda, 10. oktober 2007 ob 00:04
Provijo ka je s Prleki tak....ka gda se komej pri pijači ogrejejo oz. ogrejemo te so že vsi drügi pod mizo
Jernej ponedeljek, 15. oktober 2007 ob 00:19
1000 objav pomenijo 1Liter vina vec, taka san zdaj vam 8Litrov duzen!
Dejan ponedeljek, 15. oktober 2007 ob 00:26
Pa še en liter kcoj, zato ka dere si to pisa, si še meja 999 objav!
Pepek z brega ponedeljek, 15. oktober 2007 ob 08:11
Dejan pa je čiduže bole strogi. Zej že za fsakšo malenkost fašeš liter pa slatino.
Jernej ponedeljek, 15. oktober 2007 ob 13:08
Dejan je napisal/a:
Pa še en liter kcoj, zato ka dere si to pisa, si še meja 999 objav!
Aha to pomeni 9Litrov
Dejan ponedeljek, 15. oktober 2007 ob 14:04
Pepek z brega je napisal/a:
Dejan pa je čiduže bole strogi. Zej že za fsakšo malenkost fašeš liter pa slatino.
Ve tote litre štejemo tak za hec Gdo pa de vragi teko spija? Te smo lehko celi teden negi f pivnici zapreti
Pepek z brega ponedeljek, 15. oktober 2007 ob 15:12
ZA HEC????
Jas pa že tri mesce evre fküper devlen,. ka bi lehko dug ploča.