lapa je napisal/a: Ve se ne treba takoj razburjati pa biti slučajno užaljena.....sploh neje nič na tebe letelo pač nasplošno napisana zadeva Pa ka ti potešin razmišljanje, neje v Lotmerki bilo.....
Sploh se nesem pocutila ozaljeno, niti se nesem razburjala, se nimam zakej. O toten plakati pa tudi po nesem tak tuhtala, ka bi mi mogla potesiti razmisljanje.
Ja tak je negda nas je tü pa tam gledo kakšen srp pa zvezda splakata ,zej so se časi spremenili pa nas bombardirajo z okusnimi al pa kakšnimi spački,ki jih sami ne razmijo ne ka bi jih mi, navodni smrtniki.
Sej kvorijo okolico pa kumo mar: saj smo moderni lidje -
a ne?
(če češ biti z vuki moreš z jimi tüliti)
Dekline se spotite reklame ,vsaka mo svoj faktor ?
Pje kakšna frka je bila .
Trpeli pa smo moški ,ki smo samo gledali in se čüdili napretki v toti bronži.(gor s plakati do z hüdimi babami)
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
Nela nedelja, 27. januar 2008 ob 17:22
lapa je napisal/a:
Ve se ne treba takoj razburjati pa biti slučajno užaljena.....sploh neje nič na tebe letelo pač nasplošno napisana zadeva Pa ka ti potešin razmišljanje, neje v Lotmerki bilo.....
Sploh se nesem pocutila ozaljeno, niti se nesem razburjala, se nimam zakej. O toten plakati pa tudi po nesem tak tuhtala, ka bi mi mogla potesiti razmisljanje.
Dejan nedelja, 27. januar 2008 ob 17:24
Chick fight
MHA nedelja, 27. januar 2008 ob 17:29
Hehe, dere je ne politika, te se babe med sobon
Klumpa nedelja, 27. januar 2008 ob 17:32
Ja tak je negda nas je tü pa tam gledo kakšen srp pa zvezda splakata ,zej so se časi spremenili pa nas bombardirajo z okusnimi al pa kakšnimi spački,ki jih sami ne razmijo ne ka bi jih mi, navodni smrtniki.
Sej kvorijo okolico pa kumo mar: saj smo moderni lidje -
a ne?
(če češ biti z vuki moreš z jimi tüliti)
Klumpa nedelja, 27. januar 2008 ob 17:45
Dekline se spotite reklame ,vsaka mo svoj faktor ?
Pje kakšna frka je bila .
Trpeli pa smo moški ,ki smo samo gledali in se čüdili napretki v toti bronži.(gor s plakati do z hüdimi babami)
Nela nedelja, 27. januar 2008 ob 17:49
Eh brezveze. Ne vredno guca!
lapa nedelja, 27. januar 2008 ob 18:01
Nela si vidla kakšen odziv kda boš naslednjič v Lotmerki greme na pijačo...pločan jaz
MILAN nedelja, 27. januar 2008 ob 19:26
plakaaaaaaatiiii
plakaaaaaaati
..................
MILAN nedelja, 27. januar 2008 ob 19:27
to so bili plakati
loni sta bila plakata odona na dražbi v Žogrebi vsakši za 5000 eur
MHA nedelja, 27. januar 2008 ob 20:37
Milan, što je meja tote plakate, pa zake so te odali toti dvo plakata?
Petarder sobota, 7. junij 2008 ob 15:30