prlek1825 sobota, 27. november 2010 ob 08:01

jaz rečem tak december še je ne tu pa že norejejo, potli kda pa bi trebalo biti nekšo vzdušje pa ga tak nega...v rutari v mb so že pred tremi tedni noreli pa začeli okrasuvati

TUNČEK sobota, 27. november 2010 ob 13:15

Te gda bi trebalo noreti že zgibijo neke sape. Hahaha Božiček

MHA četrtek, 2. december 2010 ob 23:03

Dejan je napisal/a:
Gnes je že glovni rondo osvetleni. Tota slika je sicer lejnska, samo je letos isto.



Kome na čast tote liči cele dneve gorijo? Pa mislin ka toti pri pošti tüdi nonstop vüžgani. Pa že loni so nonstop gorele, vepa jih te nej podnevi vgasnejo.

Dejan četrtek, 2. december 2010 ob 23:12

Kere liči?

Tü maš zej že friške slike:

MHA četrtek, 2. december 2010 ob 23:24

To tota zvedza f krožnen, to cele dneve gori.

Dejan četrtek, 2. december 2010 ob 23:28

Nek se vidi raskoš!

MHA četrtek, 2. december 2010 ob 23:34

Dejan je napisal/a:
Nek se vidi raskoš!

....zaprovlaja elektrike. Hjooj Takak da bi neven kak droga bila stikalna vüra. Vüra bi se jin povrnila že v pol dneva.

Zvončica petek, 3. december 2010 ob 22:36

Kej češ....ka te 11.12. popodne kej po trgi hodili ...ka zbiran dobrodelne prispevke (v zameno za izdelek) ka mo maličkin na vesi kej nabavili za špilati Beba Igram

erof sreda, 8. december 2010 ob 10:48

Snežak

Pismo Božičku


Dragi Božiček!


Ker vem da boš v prihodnjih dneh imel veliko dela in ker se bojim da ne bi slučajno spregledal moje pismo … in ker je zaradi snega in poplav oviran promet in zaradi tega trpijo tudi poštne storitve … in ker imam ravno čas … Ja, zaradi vsega tega ti tokrat pišem malo prej kot ponavadi.


Ker me že dobro poznaš, veš da sem bila zmeraj skromen človek. Dobro, nič ne rečem, kakšen milijon ali dva evrov se ne bi branila. Prav tako bi z veseljem sprejela v dar kakšen avto. Po možnosti terenca. Seveda s pogonom na vsa štiri kolesa. Tudi televizija je šla v maloro, pa čoln še ni privezan v koprskem zalivu … aja, pa tekaške smučke bi tudi rabil … ampak dobro, pustimo to.


Letos sem se namreč odločila da odklonim vsa darila. Kriza namreč kar traja … in traja … Zato se mi zdi bolj primerno da obdariš in razveseliš naše izbrane predstavnike ljudstva. Oni so tisti ki skrbijo, da se imamo tako zelo dobro, zato te prosim da jim v zahvalo prineseš naslednje darove:


Gregor Golobič bi bil sigurno več kot zadovoljen če mu nabaviš detektor laži. Saj veš, večkrat naredi ¨napako¨, nos ima vse daljši in daljši… in ta naprava bi mu olajšala muke pred marsikatero tiskovno konferenco. Preden bi stopil pred novinarje bi mu aparat namreč pokazal kaj je res in kaj ni … in s tem bi sebi, Ultri, pa tudi nam navadnim državljanom naredil veliko uslugo.


Karel Erjavec si močno želi dobiti nazaj tisto črko R. Prosim te da mu jo lepo zaviješ in diskretno podariš. Zraven dodaj še kuverto v kateri bo povišan draginjski dodatek za upokojence in pa kanto za smeti. V spomin na stare čase. Če pa mu v paket zaviješ še igračko, mali tank z napisom Patrija, pa sem prepričan da te ne bo nikoli pozabil.


Tistemu Svetliku ki bi rad da bi hodili na tlako skoraj do smrti pa bog ne daj da mu kaj prineseš. Le ko boš šel mimo njegove bajte mu skozi okno vrzi eno zmrznjeno kepo v fris. Da se bo možak morda zavedel da blebetaš, če si pri zdravi pameti, lahko tudi do stotega leta. Le delati za tekočim trakom, oziroma v proizvodnji je to malo težje. Zato tega deca ignoriraj.


Srečku Prijatelju ki preživlja veseli december v zaporu nabavi ene lepe jaslice. Pa sveto pismo mu pokloni. Da bo človek morda spoznal da denar pa tudi ni vse. In da se bo pokesal za storjena dejanja. Ok, lahko mu zrihtaš tudi eno Blejsko kremšnito da bo imel v celici malo bolj sladko življenje.


Pa na našega Pahorja ne pozabi. Preseneti ga z vikend paketom za dve osebi v Portorožu kjer bo z svojo Jadranko lahko v miru raziskoval globino Piranskega zaliva. Če je le mogoče, mu pripravi srečanje z ameriškim predsednikom Obamo ki bo trajalo vsaj pol ure. Ker pa zadnje čase ni videti ravno pri sebi te prosim da mu podariš tudi napotnico za zdravljenje v psihiatrični bolnišnici Idrija. Po domače, Na Griču. Upam da mu bo pomagalo.


To bi bilo v glavnem vse. Morda še gospodični Dimic nabavi par letalskih kart za v Dubaj, sinu ljubljanskega župana vrni besedni zaklad da se ne bo ponavljal kot kakšna papiga, ministrico Kresal in Slovenko leta obdaruj z novim vibratorjem in nekaj oblekami iz Milana, Vegradovo Hildo pa odpelji na ogled Baščaršije in drugih znamenitosti Bosne in Hercegovine …

Tako, to je to. Upam da bodo z darili zadovoljni. Lepo se imej, pazi, ceste so gladke in spolzke. Pa oglasi se ko prideš mimo. Če ti bo kaj ostalo in če me ne bo doma, pa kar v garažo naloži, ključ je tam kot po navadi.




HVALA!

MHA četrtek, 9. december 2010 ob 22:45

F Križofcih pa letos nemajo takše lepe smreke f krožnen kak so loni meli.

Dejan četrtek, 9. december 2010 ob 22:57

V Lotmerki na ploci je tüdi meša kak loni. Treba šparati Jaaa

MHA četrtek, 9. december 2010 ob 23:02

Mi tüdi momo smreko? Pa še oviden ne bila.

Dejan četrtek, 9. december 2010 ob 23:04

Gnes pa že je. V soboto pa do se lučke svečano prižgale Nasmeh

MHA četrtek, 9. december 2010 ob 23:07

Že je skoro pol decembra mimo, pa se še Lotmerk okrašüvle.

MILAN petek, 10. december 2010 ob 08:04

Mislec pomalen ka je te fsakši den nekej novega

erof petek, 10. december 2010 ob 10:46

Jaslice si lehko duma naredite čist ejfoh ... evo eden primer



To ja Pijunca Prijatel

Dejan petek, 10. december 2010 ob 11:49

Jelka na trgi

misekovi petek, 10. december 2010 ob 12:51

erof je napisal/a:
Jaslice si lehko duma naredite čist ejfoh ... evo eden primer



To ja Pijunca Prijatel


kak dugo pa bi naj zdržale

MILAN sobota, 11. december 2010 ob 08:47

Mislec dokič nešče ne pride domu

TUNČEK sobota, 11. december 2010 ob 11:12

erof je napisal/a:
Jaslice si lehko duma naredite čist ejfoh ... evo eden primer



To ja Pijunca Prijatel


Okoli jih pa je treba napraviti plot, če ne nedo dugo ! Hahaha



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.