prlek1825 torek, 3. november 2009 ob 21:54

tak pa je ena smrtna žrtev gripe ke do lehko pod nos metali ke se treba cepiti...samo ne vem če v cepivi neje gripa Nasmeh

Zvončica torek, 3. november 2009 ob 23:23

Dokič še momo možnost izbire "cepti se ali ne cepiti" je še tak vredik...gda pa do nas stirovali te pa de že hüdo. JAz se nen cepila ke do tak KÜNŠTNI svoj zvarek proti gripi pomalen naredli....pa itak je zej te v Ukrajini nekša fčistark nova zadeva skombinerana tak ka....problem je ka totin megakoncernon farmacevtskin pa politikon neje za vervati pa amen.

Dejan sreda, 4. november 2009 ob 00:57

Či pa so toto cepivo, s kerin pri nas cepijo, v Švici prepovedali, ka je to pre nekši ugli bugli.
Pa fsakšo zaron en štamprli domoče žganice pa to fse buje.

MHA sreda, 4. november 2009 ob 10:31

V švici so prepovedali nosečnican mladini pa takšin, zato ki pre ne blo testerano na jih. Ve ko se cepiš, te dobiš nekši vprašalnik, kerega po mesec dnevi gveraš, na vprašalniki te sprašüvlejo za morebitne stranske učinke.

Zvončica ponedeljek, 9. november 2009 ob 00:35

AHA?!? No ve je gnes na POPi lepo eden mikrobiolog reka ka so meli na nekšen posveti doktori podatek ka pri 40% (lepo prosin????!!!) dece pride do možganskih disfunkcij...pa ka o ten nesmijo gučati nigi .....tak ka je švicaron za vervati. Nej si toto cepivi toti proizvajalci novovirusov pa novocepiv lepo nekan vteknejo....banda Klejen Pa WHO nej tüdi sron bo ka to sploh kcoj glejajo pa žegnovlejo....vrag pa penezi

MILAN ponedeljek, 9. november 2009 ob 08:19

Vuuhuu seveda so ga ne ftegnoli sprobatoi ka je virus hitreši kak laboranti
ka pa ga tržijo to pa so pač penezi v igri -lidi j eitak preveč pa je ne škod ače jih eno por podleže.Tak štenderajo-pa to je tüdi resen.

MHA ponedeljek, 9. november 2009 ob 17:12

Ove Strle pa včera prvo zanika ke je ppoveda tisti profesor, na kunci pa že reka ka tega nede komentera.

Nela ponedeljek, 9. november 2009 ob 17:18

Mija sma se v pondelek hodla cepit, pa je kar neke lidi z nama cakalo, se je cakalnica dobro napunila. Sem pa poslusala, da je v Nemciji tudi naval, ker je ze neke lidi pomrlo, tak da se bojijo, da bi zaloge cepiva svalile.

Meni neje zo, da sem se cepila.

Jernej sreda, 11. november 2009 ob 20:03

"Zaradi vladnih ukrepov večina zdravstvenih domov posluje z izgubami, katastrofi pa bomo priča naslednje leto," pravijo predstavniki zdravstvenih domov. Minister Miklavčič meni drugače."

Naprej 'Ne moremo preživeti znižanja sredstev!' Doktor Nosila

Ste zadovolni z zdravstvenon sistemon v Sloveniji?

Legionar sreda, 11. november 2009 ob 20:52

Ne. Slovensko zdravstvo je katastrofa! Hudi

MHA sreda, 11. november 2009 ob 21:04

Zdravstvo je preveč šlo v zasebništvo, moglo bi ostati javno!

Jernej sreda, 9. december 2009 ob 22:09

MHA je napisal/a:
Zdravstvo je preveč šlo v zasebništvo, moglo bi ostati javno!

..točno! Zdravstvo za vsakoga isto, negledej či je bogat ali pa srmak!

...či si samoplačnik te dobiš takoj termin, či pa nej čakaš par mescov,
bi ges njin že dao po tintari! Tučem

Zvončica sreda, 9. december 2009 ob 23:04

Če so ZD v takših zgübah kak pa te lehko mojo jihovi direktori tak v nebo segajoče ploče? Pa mi nej nihče ne reče ka mojo tak prokleto odgovorno pa teško delo ka s pločo prešišajo še Barbiko...itd. Hudi

MILAN četrtek, 10. december 2009 ob 07:59

Mislec ste vidli po cepivo hodijo naši lidje v Avstrijo
tan je bojšo pa falešo,to je znak ka so naši politiki šteli joko
dobro zaslüžiti n atoten cepivi.Zej pa je pitaje kon do te
dali to dere de rok preteka?

Legionar četrtek, 10. december 2009 ob 08:16

To okrog tote gripe je samo nategancija. Zej je vmrlo por lidi zavolo tote nove, kapa jih letno vmerje nad 1000 zavolo navodne, pa ne pove nišče. Hehe

Dejan četrtek, 10. december 2009 ob 09:40

Mah paniko o toti gripi zgojajo na fsakšnen vogli, mrtve preštevlejo fsakši den pa objovlajo novice, ... Miklavčič malo ka ne posili naroda s totin cepivon, dere ke guči. Itak ka morejo to zej znücati, samo do se potli lehko zadevali s ten + s tistimi ne ven keko paketi Tamifluja, ki mo je rok preteka.

Za navodno gripo fsakšo leto vmerje 500.000 lidi pa v cejtingah ne objovijo niti enega primera, ka je gdo vmrja, za toto gripo pa takša buka.

Zvončica četrtek, 10. december 2009 ob 23:24

Pa neje samo tü cepivo v pitaji...v promet kak za med grejo še razkužila za roke, maske, pa razkuževalni robčki za roke...pa masa umetnih vitaminov....pa vrag ve kej še vse....pa sen gnes v slüžbi za hec te glejakla ke te tote robčke delajo ka jih momo - nete vervali AMERIKANCI!!!!!!! Mislec To ti je biznis...prvo virus zmiksaš pa ga lansiraš (ali pa ti vujde) te pa lepo cepivo itd. odovleš....tak se grah češe ne?

Legionar petek, 11. december 2009 ob 10:25

Točno tak je, samo za peneze gre. Pa či bi že kompetentnin za to ka se tota gripa čim meje prenoša, bilo teko do tega ka se to zajezi, te bi tüdi obiske v bolnicah prepovedali. Pa so jih samo omejili na 1 osebo, pa še tega nišče ne upošteva, pa tüdi v bolnici (vsej v Soboti) nišče baje ne preprečüvle toga, ka še dale k pacienton po cele familje hodijo na obisk.

Jernej nedelja, 13. december 2009 ob 22:53

Naprej Zaradi kozje gripe umrlo šest oseb

Ideja Koze in ovce napada bakterija Coxiella burnetii, ki povzroča bolezen.

Legionar ponedeljek, 14. december 2009 ob 08:16

Hjooj



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.