Prvo kak prvo čestitke lastniku za pogum , v teh kriznih časih se spustiti v tak posel je vejki rizik ! Baje ma višek v žaklu tak ka nede problem ! Ka se pa tiče pic lepa pa vejka je ,je pa resen testu fali sol , naložena je skoraj preveč , na začimbe pa so tudi pozabili. Cene so takše kak bi naj bile , konec koncov pa rajši dam malo več za pico ka pa žerem tote kebabe neokusne ! Šimfaje pa je itak naš ncionalni šport nihče pa ne vidi da še obstajajo lidje z željo da invstirajov razvoj . Kak se kdo spusti v nekši posel ga treba takoj popluvati . Žalostno.
no nevem kako ti razmisljas , niti odkod sinfanje, ampak cene so enostavno previsoke za ljutomer , zakaj pa mislis da je prazen lokal ,
jaz pizze osebno ne jem, slisim pa kaj ljudje govorijo naprimer , da je
v bratoncih v piramidi pizza 4.5 eura , in veliko vecja ter se bolj okusna , ti ce pa mislis da gre za sinfanje, pa pa misli , to mesto je v glavnem za zelo nizke cene , pa se takrat vprasanje ,
Glej napisa sen točno to ka so lidje gučali že pred kak se je odprlo ! Cene so mogoče resen napihjene za Lotmerk , pa to nebi bija problem či bi bar pice ble tak super ka pa so opet ne ! Ljudje pa v Lotmerki so ka so , pred popluvlejo kak spolh odprejo ! Po eni strani čuješ kak fajn ka se neke novega odpere , po drugi strani kak to nede šlo ! Pa saj je vseeno jaz vupan ka de jin šlo , cene pa bodo tudi slejkoprej prilagodili , zaj že itak vejo ka s takšimi cenami nedo dugo meli strank ! Vsak začetek je žmeten še posebaj v Lotmerki ki je itak še samo ena vejka socialna bomba ! Je pa resen svaka jim čast ka vupajo v totih cajtih se spistiti v neke takšega ,jaz se ziher nebi , saj če malo pogledneš po lotmerki oštarije nega glih nekše gužve še posebej tan ki majo hrano , no razen totih kioskov ! To pa smo si sami krivi , če bi hodili na južine v oštarije ne pa jemo tote hitre hrane bi marsikera oštarija lahko preživela z dosti nižjimi cenami !
Včeraj sva z ženo prvič jedla pizzo v Rotovžu, jaz kmečko ona pa vegetarijansko. Moram priznati, da nama je bila pizza kar všeč; dobro zapečena, solidno obložena in kar dobrega okusa. Kar se torej same pizze tiče, nisva bila razočarana.
Škoda je le, da tudi drugače nisva odnesla ne vem kako dobrega vtisa. Najprej naju je sredi čakanja na pizzo kelnarca prijazno obvestila, da bo na pizze treba počakati še kakšnih 10 ali 15 minut več, kot je nekak normalno predvidevno. Zakaj to, nisva zvedela in naju tudi ni zanimalo. Vem pa, da bi vsak dober gostinec takšno manjšo neprijetnost tudi ustrezno rešil s kakšno zastonj pijačo, kajti če moraš 15 minut dlje čakati, je dobro če imaš tudi kakšno pijačo pred sabo. Je pa to nerodna zadeva, če recimo skočiš za časa službene malice na pizzo, pa se vse skupaj na tak način zavleče. Druga manjša neprijetnost je bila ta, da se je kelnarca zaskrbljeno namrščila, ko sva jo prosila za steklenično Tabasca, češ da ne ve, če ga še kaj kje je. Pizzerija, pa brez Tabasca??? No, na srečo je nekje izbrskala še eno skorajda popolnoma prazno stekleničko s par kapljicami Tabasca na dnu, tako da sva vsaj za silo potešila najino željo po tej začimbi. In tretja stvar, ki se nama ni dopadla je bila ta, da pizze streže ob dveh kelnarcah tudi picopek. Malo čudna stvar, ampak ok. Še vedno mam raje, da mi hrano postreže prijetna kelnarca, kot pa fant v belem predpasniku in s kuharsko kapo na glavi. Kuhar naj bo v kuhinji, kelnarce pa naj strežejo!
Kar se mene tiče, od tam ravno nekega izjemnega vtisa ne bom odnesel, pa tudi sile ne bom imel več tja. Pizze (vsaj ti dve, ki sva jih jedla midva) so kar solidne, vse ostalo pa bolj tak-tak, napol, bolj amatersko in šlampasto, po domače povedano. Škoda, z malo več truda bi vse blo veliko boljše. Ravno pred kakšno uro pa sem slišal, kako je en mladi par nekemu kolegu na Glavnem trgu pripovedoval, da v Rotovž na pizzo nikoli več, kajti picopek naj bi baje kar kihal v pizzo, pa tudi sama pizza naj bi bila zanič, s prismojeno čebulo itd... Okusi so pač različni. Mislim, da so cene res malo prevelike za to bolj šlampasto in amatersko ponudbo in odnos. Vem, da bodo eni spet vzrojili da šimfam itd., ampak ker moram gledati na vsak evro, ga bom prav zato v takih primerih raje nesel tja, kjer vem, da bo za tako ceno tudi ustrezna postrežba in vse kar sodi zraven. Ker v nasprotnem primeru raje jem doma pečeno pizzo!
Legionar je napisal/a: Včeraj sva z ženo prvič jedla pizzo v Rotovžu, jaz kmečko ona pa vegetarijansko. Moram priznati, da nama je bila pizza kar všeč; dobro zapečena, solidno obložena in kar dobrega okusa. Kar se torej same pizze tiče, nisva bila razočarana.
Škoda je le, da tudi drugače nisva odnesla ne vem kako dobrega vtisa. Najprej naju je sredi čakanja na pizzo kelnarca prijazno obvestila, da bo na pizze treba počakati še kakšnih 10 ali 15 minut več, kot je nekak normalno predvidevno. Zakaj to, nisva zvedela in naju tudi ni zanimalo. Vem pa, da bi vsak dober gostinec takšno manjšo neprijetnost tudi ustrezno rešil s kakšno zastonj pijačo, kajti če moraš 15 minut dlje čakati, je dobro če imaš tudi kakšno pijačo pred sabo. Je pa to nerodna zadeva, če recimo skočiš za časa službene malice na pizzo, pa se vse skupaj na tak način zavleče. Druga manjša neprijetnost je bila ta, da se je kelnarca zaskrbljeno namrščila, ko sva jo prosila za steklenično Tabasca, češ da ne ve, če ga še kaj kje je. Pizzerija, pa brez Tabasca??? No, na srečo je nekje izbrskala še eno skorajda popolnoma prazno stekleničko s par kapljicami Tabasca na dnu, tako da sva vsaj za silo potešila najino željo po tej začimbi. In tretja stvar, ki se nama ni dopadla je bila ta, da pizze streže ob dveh kelnarcah tudi picopek. Malo čudna stvar, ampak ok. Še vedno mam raje, da mi hrano postreže prijetna kelnarca, kot pa fant v belem predpasniku in s kuharsko kapo na glavi. Kuhar naj bo v kuhinji, kelnarce pa naj strežejo!
Kar se mene tiče, od tam ravno nekega izjemnega vtisa ne bom odnesel, pa tudi sile ne bom imel več tja. Pizze (vsaj ti dve, ki sva jih jedla midva) so kar solidne, vse ostalo pa bolj tak-tak, napol, bolj amatersko in šlampasto, po domače povedano. Škoda, z malo več truda bi vse blo veliko boljše. Ravno pred kakšno uro pa sem slišal, kako je en mladi par nekemu kolegu na Glavnem trgu pripovedoval, da v Rotovž na pizzo nikoli več, kajti picopek naj bi baje kar kihal v pizzo, pa tudi sama pizza naj bi bila zanič, s prismojeno čebulo itd... Okusi so pač različni. Mislim, da so cene res malo prevelike za to bolj šlampasto in amatersko ponudbo in odnos. Vem, da bodo eni spet vzrojili da šimfam itd., ampak ker moram gledati na vsak evro, ga bom prav zato v takih primerih raje nesel tja, kjer vem, da bo za tako ceno tudi ustrezna postrežba in vse kar sodi zraven. Ker v nasprotnem primeru raje jem doma pečeno pizzo!
Legionar , zelo kompliciraš, po tvojem pisanju tebe če bi zdaj poslali v Los Angeles v najbolj mondeno pizzerio,kjer pizza stane tudi do 50 $ bi ti nekje nekaj našel da ni v redu ))
Enostavno, ne moreš pričakovati od amaterjev, da bodo profesionalci, to si daj že enkrat zabit v glavo, priučene kelnarice oz. zluftane študentke brez končane gostinske šole, težko da konkurirajo pravim kelnarcam, tak pač je.
"picopek naj bi baje kar kihal v pizzo, pa tudi sama pizza naj bi bila zanič, prismojeno čebulo"
Bi ti rad videl, kaj delajo v pekarnah kjer se kruh peče ,tam ne kihajo samo v kruh ?
vlasta je napisal/a: Legionar je napisal/a: Včeraj sva z ženo prvič jedla pizzo v Rotovžu, jaz kmečko ona pa vegetarijansko. Moram priznati, da nama je bila pizza kar všeč; dobro zapečena, solidno obložena in kar dobrega okusa. Kar se torej same pizze tiče, nisva bila razočarana.
Škoda je le, da tudi drugače nisva odnesla ne vem kako dobrega vtisa. Najprej naju je sredi čakanja na pizzo kelnarca prijazno obvestila, da bo na pizze treba počakati še kakšnih 10 ali 15 minut več, kot je nekak normalno predvidevno. Zakaj to, nisva zvedela in naju tudi ni zanimalo. Vem pa, da bi vsak dober gostinec takšno manjšo neprijetnost tudi ustrezno rešil s kakšno zastonj pijačo, kajti če moraš 15 minut dlje čakati, je dobro če imaš tudi kakšno pijačo pred sabo. Je pa to nerodna zadeva, če recimo skočiš za časa službene malice na pizzo, pa se vse skupaj na tak način zavleče. Druga manjša neprijetnost je bila ta, da se je kelnarca zaskrbljeno namrščila, ko sva jo prosila za steklenično Tabasca, češ da ne ve, če ga še kaj kje je. Pizzerija, pa brez Tabasca??? No, na srečo je nekje izbrskala še eno skorajda popolnoma prazno stekleničko s par kapljicami Tabasca na dnu, tako da sva vsaj za silo potešila najino željo po tej začimbi. In tretja stvar, ki se nama ni dopadla je bila ta, da pizze streže ob dveh kelnarcah tudi picopek. Malo čudna stvar, ampak ok. Še vedno mam raje, da mi hrano postreže prijetna kelnarca, kot pa fant v belem predpasniku in s kuharsko kapo na glavi. Kuhar naj bo v kuhinji, kelnarce pa naj strežejo!
Kar se mene tiče, od tam ravno nekega izjemnega vtisa ne bom odnesel, pa tudi sile ne bom imel več tja. Pizze (vsaj ti dve, ki sva jih jedla midva) so kar solidne, vse ostalo pa bolj tak-tak, napol, bolj amatersko in šlampasto, po domače povedano. Škoda, z malo več truda bi vse blo veliko boljše. Ravno pred kakšno uro pa sem slišal, kako je en mladi par nekemu kolegu na Glavnem trgu pripovedoval, da v Rotovž na pizzo nikoli več, kajti picopek naj bi baje kar kihal v pizzo, pa tudi sama pizza naj bi bila zanič, s prismojeno čebulo itd... Okusi so pač različni. Mislim, da so cene res malo prevelike za to bolj šlampasto in amatersko ponudbo in odnos. Vem, da bodo eni spet vzrojili da šimfam itd., ampak ker moram gledati na vsak evro, ga bom prav zato v takih primerih raje nesel tja, kjer vem, da bo za tako ceno tudi ustrezna postrežba in vse kar sodi zraven. Ker v nasprotnem primeru raje jem doma pečeno pizzo!
Legionar , zelo kompliciraš, po tvojem pisanju tebe če bi zdaj poslali v Los Angeles v najbolj mondeno pizzerio,kjer pizza stane tudi do 50 $ bi ti nekje nekaj našel da ni v redu ))
Enostavno, ne moreš pričakovati od amaterjev, da bodo profesionalci, to si daj že enkrat zabit v glavo, priučene kelnarice oz. zluftane študentke brez končane gostinske šole, težko da konkurirajo pravim kelnarcam, tak pač je.
"picopek naj bi baje kar kihal v pizzo, pa tudi sama pizza naj bi bila zanič, prismojeno čebulo"
Bi ti rad videl, kaj delajo v pekarnah kjer se kruh peče ,tam ne kihajo samo v kruh ?
Maš pravico do svojega mnenja, kot jo imam tudi jaz. Svoj zaslužen denar bom pa pač trošil tam, kjer se mi bo to zdelo smiselno. Glede amaterjev pa tole; če ti trgovka v trgovini zaračuna kupljeno za 50 evrov več kot bi morala plačati in ti nekdo reče, jah, treba je pač razumeti, da ni trgovka po poklicu ampak šivilja, kaj boš rekla? Ziher ne, da je potem to pač povsem razumljivo in sprejemljivo in ji pustila 50 evrov, kajne? Pričakuješ pač storitve na določenem nivoju, kvalificanost osebja pač ni tvoj ali moj problem. Sicer pa čez obnašanje osebja jaz nisem imel preveč pripomb, zgleda da si vse skupaj slabo prebrala. Pa tudi to kaj veliko veze nima s tem, včasih tudi šolan kader ni glih tisti najboljši.
Glede kihanja sem prav tako lepo napisal, da so to besede drugih, ne moje. Tega jaz nisem videl. Če pa bi, bi se isto zaklel da tja več ne stopim. Če pa tebi to paše, da se ti nekdo nekje slini notri, in to celo plačaš, pa maš tudi vso pravico do tega. Meni pač par stvari ni pasalo, in za isto ceno dobim kje drugje kaj boljšega. Verjamem pa, da marsikdo ob mojem komentiranju tu gori dobi napad, ker bi kot večina Prlekov moral samo na vse pretege vse pohvaliti in bognedaj kaj pošimfati. Yebi ga , to mi ne leži. Kdor je pameten, bo iz negativne kritike potegnil tudi kaj pozitivnega in tako izboljšal stvari, kdor pa ne pa ne. Ta pa bo raje jokcal in se čez kakšno leto spraševal, kaj za vraga je blo narobe, da mu oštarija na laufala.
Ja ne samo oštarija, še nekše nočitve bodo tü pa ke še fse V Lotmerki ki se tak turistof tere Morti pa de za kakšni drügi namen, to ke je ze bol aktualno...
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
Legionar sobota, 15. junij 2013 ob 21:25
Nešče mi je zodjič razlaga, ka je tüdi proba pico v Rotovži, pa je baje bila zlo 'mlezava'.
Jaz osebno sen še je ne, zato tüdi ocenjüva nen.
fucker torek, 18. junij 2013 ob 09:22
ta najemnik rotovza je ocitno v nekem svojem svetu , take cene v tem mestu - koma ,
da ni on ljutomera slucajno menjal za ljubljano ,,
poseidon torek, 18. junij 2013 ob 15:41
Prvo kak prvo čestitke lastniku za pogum , v teh kriznih časih se spustiti v tak posel je vejki rizik ! Baje ma višek v žaklu tak ka nede problem ! Ka se pa tiče pic lepa pa vejka je ,je pa resen testu fali sol , naložena je skoraj preveč , na začimbe pa so tudi pozabili. Cene so takše kak bi naj bile , konec koncov pa rajši dam malo več za pico ka pa žerem tote kebabe neokusne ! Šimfaje pa je itak naš ncionalni šport nihče pa ne vidi da še obstajajo lidje z željo da invstirajov razvoj . Kak se kdo spusti v nekši posel ga treba takoj popluvati . Žalostno.
fucker torek, 18. junij 2013 ob 22:44
no nevem kako ti razmisljas , niti odkod sinfanje, ampak cene so enostavno previsoke za ljutomer , zakaj pa mislis da je prazen lokal ,
jaz pizze osebno ne jem, slisim pa kaj ljudje govorijo naprimer , da je
v bratoncih v piramidi pizza 4.5 eura , in veliko vecja ter se bolj okusna , ti ce pa mislis da gre za sinfanje, pa pa misli , to mesto je v glavnem za zelo nizke cene , pa se takrat vprasanje ,
o kakih zakljih pa si le malo odahni ,,,
poseidon sreda, 19. junij 2013 ob 08:10
Glej napisa sen točno to ka so lidje gučali že pred kak se je odprlo ! Cene so mogoče resen napihjene za Lotmerk , pa to nebi bija problem či bi bar pice ble tak super ka pa so opet ne ! Ljudje pa v Lotmerki so ka so , pred popluvlejo kak spolh odprejo ! Po eni strani čuješ kak fajn ka se neke novega odpere , po drugi strani kak to nede šlo ! Pa saj je vseeno jaz vupan ka de jin šlo , cene pa bodo tudi slejkoprej prilagodili , zaj že itak vejo ka s takšimi cenami nedo dugo meli strank ! Vsak začetek je žmeten še posebaj v Lotmerki ki je itak še samo ena vejka socialna bomba ! Je pa resen svaka jim čast ka vupajo v totih cajtih se spistiti v neke takšega ,jaz se ziher nebi , saj če malo pogledneš po lotmerki oštarije nega glih nekše gužve še posebej tan ki majo hrano , no razen totih kioskov ! To pa smo si sami krivi , če bi hodili na južine v oštarije ne pa jemo tote hitre hrane bi marsikera oštarija lahko preživela z dosti nižjimi cenami !
fucker sreda, 19. junij 2013 ob 14:09
poseidon veliko dobrega si napisal tukaj , seveda da je ok
da se kaj odpre , ceprav se ve da niti malo ni sedaj cas za gostinstvo , se posebej ne ljutomer ,
jaz sem pa videl tukaj vizijo najemnika z kakimi res nizkimi cenami , pa se takrat vprasanje kako in kaj ?
je pa res bogo da mesto nima ene prave gostilne z hrano , ampak to je zato , ker enostavno tukaj to ne gre ,
da pa ljudje zivijo samo za zavist pa je za slovence normalna pojava ..
Legionar sobota, 22. junij 2013 ob 22:30
Včeraj sva z ženo prvič jedla pizzo v Rotovžu, jaz kmečko ona pa vegetarijansko. Moram priznati, da nama je bila pizza kar všeč; dobro zapečena, solidno obložena in kar dobrega okusa. Kar se torej same pizze tiče, nisva bila razočarana.
Škoda je le, da tudi drugače nisva odnesla ne vem kako dobrega vtisa. Najprej naju je sredi čakanja na pizzo kelnarca prijazno obvestila, da bo na pizze treba počakati še kakšnih 10 ali 15 minut več, kot je nekak normalno predvidevno. Zakaj to, nisva zvedela in naju tudi ni zanimalo. Vem pa, da bi vsak dober gostinec takšno manjšo neprijetnost tudi ustrezno rešil s kakšno zastonj pijačo, kajti če moraš 15 minut dlje čakati, je dobro če imaš tudi kakšno pijačo pred sabo. Je pa to nerodna zadeva, če recimo skočiš za časa službene malice na pizzo, pa se vse skupaj na tak način zavleče. Druga manjša neprijetnost je bila ta, da se je kelnarca zaskrbljeno namrščila, ko sva jo prosila za steklenično Tabasca, češ da ne ve, če ga še kaj kje je. Pizzerija, pa brez Tabasca??? No, na srečo je nekje izbrskala še eno skorajda popolnoma prazno stekleničko s par kapljicami Tabasca na dnu, tako da sva vsaj za silo potešila najino željo po tej začimbi. In tretja stvar, ki se nama ni dopadla je bila ta, da pizze streže ob dveh kelnarcah tudi picopek. Malo čudna stvar, ampak ok. Še vedno mam raje, da mi hrano postreže prijetna kelnarca, kot pa fant v belem predpasniku in s kuharsko kapo na glavi. Kuhar naj bo v kuhinji, kelnarce pa naj strežejo!
Kar se mene tiče, od tam ravno nekega izjemnega vtisa ne bom odnesel, pa tudi sile ne bom imel več tja. Pizze (vsaj ti dve, ki sva jih jedla midva) so kar solidne, vse ostalo pa bolj tak-tak, napol, bolj amatersko in šlampasto, po domače povedano. Škoda, z malo več truda bi vse blo veliko boljše. Ravno pred kakšno uro pa sem slišal, kako je en mladi par nekemu kolegu na Glavnem trgu pripovedoval, da v Rotovž na pizzo nikoli več, kajti picopek naj bi baje kar kihal v pizzo, pa tudi sama pizza naj bi bila zanič, s prismojeno čebulo itd... Okusi so pač različni. Mislim, da so cene res malo prevelike za to bolj šlampasto in amatersko ponudbo in odnos. Vem, da bodo eni spet vzrojili da šimfam itd., ampak ker moram gledati na vsak evro, ga bom prav zato v takih primerih raje nesel tja, kjer vem, da bo za tako ceno tudi ustrezna postrežba in vse kar sodi zraven. Ker v nasprotnem primeru raje jem doma pečeno pizzo!
vlasta nedelja, 23. junij 2013 ob 13:50
Legionar je napisal/a:
Včeraj sva z ženo prvič jedla pizzo v Rotovžu, jaz kmečko ona pa vegetarijansko. Moram priznati, da nama je bila pizza kar všeč; dobro zapečena, solidno obložena in kar dobrega okusa. Kar se torej same pizze tiče, nisva bila razočarana.
Škoda je le, da tudi drugače nisva odnesla ne vem kako dobrega vtisa. Najprej naju je sredi čakanja na pizzo kelnarca prijazno obvestila, da bo na pizze treba počakati še kakšnih 10 ali 15 minut več, kot je nekak normalno predvidevno. Zakaj to, nisva zvedela in naju tudi ni zanimalo. Vem pa, da bi vsak dober gostinec takšno manjšo neprijetnost tudi ustrezno rešil s kakšno zastonj pijačo, kajti če moraš 15 minut dlje čakati, je dobro če imaš tudi kakšno pijačo pred sabo. Je pa to nerodna zadeva, če recimo skočiš za časa službene malice na pizzo, pa se vse skupaj na tak način zavleče. Druga manjša neprijetnost je bila ta, da se je kelnarca zaskrbljeno namrščila, ko sva jo prosila za steklenično Tabasca, češ da ne ve, če ga še kaj kje je. Pizzerija, pa brez Tabasca??? No, na srečo je nekje izbrskala še eno skorajda popolnoma prazno stekleničko s par kapljicami Tabasca na dnu, tako da sva vsaj za silo potešila najino željo po tej začimbi. In tretja stvar, ki se nama ni dopadla je bila ta, da pizze streže ob dveh kelnarcah tudi picopek. Malo čudna stvar, ampak ok. Še vedno mam raje, da mi hrano postreže prijetna kelnarca, kot pa fant v belem predpasniku in s kuharsko kapo na glavi. Kuhar naj bo v kuhinji, kelnarce pa naj strežejo!
Kar se mene tiče, od tam ravno nekega izjemnega vtisa ne bom odnesel, pa tudi sile ne bom imel več tja. Pizze (vsaj ti dve, ki sva jih jedla midva) so kar solidne, vse ostalo pa bolj tak-tak, napol, bolj amatersko in šlampasto, po domače povedano. Škoda, z malo več truda bi vse blo veliko boljše. Ravno pred kakšno uro pa sem slišal, kako je en mladi par nekemu kolegu na Glavnem trgu pripovedoval, da v Rotovž na pizzo nikoli več, kajti picopek naj bi baje kar kihal v pizzo, pa tudi sama pizza naj bi bila zanič, s prismojeno čebulo itd... Okusi so pač različni. Mislim, da so cene res malo prevelike za to bolj šlampasto in amatersko ponudbo in odnos. Vem, da bodo eni spet vzrojili da šimfam itd., ampak ker moram gledati na vsak evro, ga bom prav zato v takih primerih raje nesel tja, kjer vem, da bo za tako ceno tudi ustrezna postrežba in vse kar sodi zraven. Ker v nasprotnem primeru raje jem doma pečeno pizzo!
Legionar , zelo kompliciraš, po tvojem pisanju tebe če bi zdaj poslali v Los Angeles v najbolj mondeno pizzerio,kjer pizza stane tudi do 50 $ bi ti nekje nekaj našel da ni v redu ))
Enostavno, ne moreš pričakovati od amaterjev, da bodo profesionalci, to si daj že enkrat zabit v glavo, priučene kelnarice oz. zluftane študentke brez končane gostinske šole, težko da konkurirajo pravim kelnarcam, tak pač je.
"picopek naj bi baje kar kihal v pizzo, pa tudi sama pizza naj bi bila zanič, prismojeno čebulo"
Bi ti rad videl, kaj delajo v pekarnah kjer se kruh peče ,tam ne kihajo samo v kruh ?
Legionar nedelja, 23. junij 2013 ob 14:13
vlasta je napisal/a:
Legionar je napisal/a:
Včeraj sva z ženo prvič jedla pizzo v Rotovžu, jaz kmečko ona pa vegetarijansko. Moram priznati, da nama je bila pizza kar všeč; dobro zapečena, solidno obložena in kar dobrega okusa. Kar se torej same pizze tiče, nisva bila razočarana.
Škoda je le, da tudi drugače nisva odnesla ne vem kako dobrega vtisa. Najprej naju je sredi čakanja na pizzo kelnarca prijazno obvestila, da bo na pizze treba počakati še kakšnih 10 ali 15 minut več, kot je nekak normalno predvidevno. Zakaj to, nisva zvedela in naju tudi ni zanimalo. Vem pa, da bi vsak dober gostinec takšno manjšo neprijetnost tudi ustrezno rešil s kakšno zastonj pijačo, kajti če moraš 15 minut dlje čakati, je dobro če imaš tudi kakšno pijačo pred sabo. Je pa to nerodna zadeva, če recimo skočiš za časa službene malice na pizzo, pa se vse skupaj na tak način zavleče. Druga manjša neprijetnost je bila ta, da se je kelnarca zaskrbljeno namrščila, ko sva jo prosila za steklenično Tabasca, češ da ne ve, če ga še kaj kje je. Pizzerija, pa brez Tabasca??? No, na srečo je nekje izbrskala še eno skorajda popolnoma prazno stekleničko s par kapljicami Tabasca na dnu, tako da sva vsaj za silo potešila najino željo po tej začimbi. In tretja stvar, ki se nama ni dopadla je bila ta, da pizze streže ob dveh kelnarcah tudi picopek. Malo čudna stvar, ampak ok. Še vedno mam raje, da mi hrano postreže prijetna kelnarca, kot pa fant v belem predpasniku in s kuharsko kapo na glavi. Kuhar naj bo v kuhinji, kelnarce pa naj strežejo!
Kar se mene tiče, od tam ravno nekega izjemnega vtisa ne bom odnesel, pa tudi sile ne bom imel več tja. Pizze (vsaj ti dve, ki sva jih jedla midva) so kar solidne, vse ostalo pa bolj tak-tak, napol, bolj amatersko in šlampasto, po domače povedano. Škoda, z malo več truda bi vse blo veliko boljše. Ravno pred kakšno uro pa sem slišal, kako je en mladi par nekemu kolegu na Glavnem trgu pripovedoval, da v Rotovž na pizzo nikoli več, kajti picopek naj bi baje kar kihal v pizzo, pa tudi sama pizza naj bi bila zanič, s prismojeno čebulo itd... Okusi so pač različni. Mislim, da so cene res malo prevelike za to bolj šlampasto in amatersko ponudbo in odnos. Vem, da bodo eni spet vzrojili da šimfam itd., ampak ker moram gledati na vsak evro, ga bom prav zato v takih primerih raje nesel tja, kjer vem, da bo za tako ceno tudi ustrezna postrežba in vse kar sodi zraven. Ker v nasprotnem primeru raje jem doma pečeno pizzo!
Legionar , zelo kompliciraš, po tvojem pisanju tebe če bi zdaj poslali v Los Angeles v najbolj mondeno pizzerio,kjer pizza stane tudi do 50 $ bi ti nekje nekaj našel da ni v redu ))
Enostavno, ne moreš pričakovati od amaterjev, da bodo profesionalci, to si daj že enkrat zabit v glavo, priučene kelnarice oz. zluftane študentke brez končane gostinske šole, težko da konkurirajo pravim kelnarcam, tak pač je.
"picopek naj bi baje kar kihal v pizzo, pa tudi sama pizza naj bi bila zanič, prismojeno čebulo"
Bi ti rad videl, kaj delajo v pekarnah kjer se kruh peče ,tam ne kihajo samo v kruh ?
Maš pravico do svojega mnenja, kot jo imam tudi jaz. Svoj zaslužen denar bom pa pač trošil tam, kjer se mi bo to zdelo smiselno. Glede amaterjev pa tole; če ti trgovka v trgovini zaračuna kupljeno za 50 evrov več kot bi morala plačati in ti nekdo reče, jah, treba je pač razumeti, da ni trgovka po poklicu ampak šivilja, kaj boš rekla? Ziher ne, da je potem to pač povsem razumljivo in sprejemljivo in ji pustila 50 evrov, kajne? Pričakuješ pač storitve na določenem nivoju, kvalificanost osebja pač ni tvoj ali moj problem. Sicer pa čez obnašanje osebja jaz nisem imel preveč pripomb, zgleda da si vse skupaj slabo prebrala. Pa tudi to kaj veliko veze nima s tem, včasih tudi šolan kader ni glih tisti najboljši.
Glede kihanja sem prav tako lepo napisal, da so to besede drugih, ne moje. Tega jaz nisem videl. Če pa bi, bi se isto zaklel da tja več ne stopim. Če pa tebi to paše, da se ti nekdo nekje slini notri, in to celo plačaš, pa maš tudi vso pravico do tega. Meni pač par stvari ni pasalo, in za isto ceno dobim kje drugje kaj boljšega. Verjamem pa, da marsikdo ob mojem komentiranju tu gori dobi napad, ker bi kot večina Prlekov moral samo na vse pretege vse pohvaliti in bognedaj kaj pošimfati. Yebi ga , to mi ne leži. Kdor je pameten, bo iz negativne kritike potegnil tudi kaj pozitivnega in tako izboljšal stvari, kdor pa ne pa ne. Ta pa bo raje jokcal in se čez kakšno leto spraševal, kaj za vraga je blo narobe, da mu oštarija na laufala.
kreks nedelja, 23. avgust 2015 ob 21:45
Kaj je toti Rotovž propadna? Smo hteli iti na pico prejšnič pa tema, ne dela nič več.
Dejan ponedeljek, 24. avgust 2015 ob 19:15
Vgasna je. Tüdi som ne ven gda se je to zgodilo, venda že por mescov nazej. Na zodjo sen tan bija merca letos.
MHA torek, 25. avgust 2015 ob 10:49
Pa ze mo pomali novo picerijo dobili
Dejan torek, 25. avgust 2015 ob 22:13
Ja to pa tüdi res Tan de zej na razdalji 100 metrov 2 kebaba pa picerija Vprašanje pa, kak de to šlo opet pri nas.
MHA torek, 25. avgust 2015 ob 23:39
Pa se na drugi stroni ceste dve ostariji Ci de toti meja tak dobro jeste kak mo v Beltincih pa na Kapci, te de mu ziher slo v Lotmerki
Dejan ponedeljek, 31. avgust 2015 ob 11:18
Ja vsi provijo ka ma dobro, jas sen še ne bija pri jen. Samo Lotmerk je specifično mesto, tü ne šteje samo to, či maš dobro
MHA sreda, 2. september 2015 ob 18:59
Paš te zej ša, ko de v Lotmerki meja Pa zej de itake cela oštarija nova
Dejan nedelja, 6. september 2015 ob 23:52
Ja ne samo oštarija, še nekše nočitve bodo tü pa ke še fse V Lotmerki ki se tak turistof tere Morti pa de za kakšni drügi namen, to ke je ze bol aktualno...
MHA petek, 11. september 2015 ob 10:08
Za toti drüge namen kseft pre fest gre
kreks sobota, 5. december 2015 ob 18:00
Smo pa dobili zaj Zvezo v Lotmerki. Kak je, je kdo že kaj bija tam?
MHA ponedeljek, 7. december 2015 ob 23:16
Lignji so dobri, glih kak v Beltincih. Cena: 9,50€ Pice se nesen ja.