TUNČEK ponedeljek, 14. november 2011 ob 13:04

karantanija je napisal/a:
simon.prleski je napisal/a:
karantanija ne popravlej me če sem namesto in iz naredu če narazumeš kaj piše je tvoj problem glede župana pa ima občina sv. tomaž
svojega župana in bo zagotovo prisoten saj gre za honorar za otroke

Ja, resen mon problen, ka ne ven kaj češ povedate, oprosti moje nevednoste pa malo slabše splošne razgledanoste. Prosen te, če bi mi šteja malo bole tak "po domoče" razložite, za kej se sploh gre. Jas sen zej vse sküp zmeša Lojze Petroleje, Franc Nafta, Angela Bencin......itd. Dej še ti to enkrat obrazlože, kere derivate do se pocenele, pa kere ne.... Haha

Fse ste našteli, na Oktanovo Miciko in Kerozinovega Lujzeka pa ste pozobli !! Hahaha

Kata Strofa ponedeljek, 14. november 2011 ob 14:42

Al f petek si meja redno srečo, pri Zaklonišče prepeva je štrom vün vrglo. Či bi meja koncert dve vuri kasneje, te bi moga nastop krpati s kakšin vicom, npr. kak je ime ženi Lojzeka Petroleja? Petrolejka Pomežik

zobl ponedeljek, 14. november 2011 ob 15:26

Pepek z brega je napisal/a:
Šokiran
Zakej pa "znoreli"?

Zakej pa nebi Simoni pomogali, ka promovera Prlekijo....

Lehko bi ti nastopa v jegoven videospote , ka ta fkup promovirala Prlekijo.

MHA ponedeljek, 14. november 2011 ob 16:40

San res simon, ot ke si meja v Ormoži nastop si opasen grota Nasmeh

TUNČEK ponedeljek, 14. november 2011 ob 16:52

Da so mu ne dali kej f pijačo ? Vuuhuu

Pepek z brega ponedeljek, 14. november 2011 ob 17:31

zobl je napisal/a:
Šokiran
Zakej pa "znoreli"?

Zakej pa nebi Simoni pomogali, ka promovera Prlekijo....

Lehko bi ti nastopa v jegoven videospote , ka ta fkup promovirala Prlekijo.

Vuuhuu seveda.... ka bi pod odejoj kakšo puco žmika.... Vuuhuu

To bi bija zmagovalni videjošpot....

MHA ponedeljek, 14. november 2011 ob 17:42

Pepek, fseh seden, ne san eno Hihihi

TUNČEK ponedeljek, 14. november 2011 ob 17:42

Če de kej za žmikati smo tü na portoli še drügi - samo zazvati nas je treba. Pomežik

TUNČEK ponedeljek, 14. november 2011 ob 17:43

MHA je napisal/a:
Pepek, fseh seden, ne san eno Hihihi

MHA, to bi moga napisati z malo bole malimi črkami, da N..... ne prešteje !
Hahaha Vuuhuu

Pepek z brega ponedeljek, 14. november 2011 ob 17:46

Vija se samo delejta norca.... jas pa vama rečen - Simon bode to zrihta To ja

MHA ponedeljek, 14. november 2011 ob 17:47

Heh, un je ne nevaren. Nasmeh

Pepek z brega ponedeljek, 14. november 2011 ob 17:50

Jas mu zavüplen... nareda bode takši videjošpot, ka bote fsi samo zijali...

zack69si ponedeljek, 14. november 2011 ob 17:58

Jas mu zavüplen... nareda bode takši videjošpot, ka bote fsi samo zijali...

F toto zadevo pa še jaz zavuplen To ja To ja ....vepa či de na koncerti Pepek fse vodjo, pa KMD organizero, pa Kanal 10 snemo ....te pač nemre iti nič narobe... no ja, samo nastopajoči so glih ne nekšni magnet za privobiti publiko Hehe Hahaha Hehe ...ali pa tüde...kapa veš... edino ke bi še jaz rat vidhja v Lotmerki ka bi nastopa, to je Damjan Murko alias Štajerski slavček ( ali nekšni ftič, ve ne ven več točno ) Ploskač Ploskač Ploskač Ploskač ..... tepa bi bijo nastop popolni,.....

p.s. pa glede žmikaja pa obijovaja puc, jaz bi tüdi bija polek, či lehko Jaaa Jaaa Jaaa Vuuhuu Vuuhuu ...od toga še je ne nišče zbetežoja..... mmmmmm...kak bi se fejn meli Vuuhuu Vuuhuu Vuuhuu ....

Simon ti pa samo zrihtej toto stvor... Ploskač Ploskač Ploskač Ploskač

Pepek z brega ponedeljek, 14. november 2011 ob 18:05

Nasmeh Nasmeh
Noooo.... to pa se mi dopodne, ka ednok nekej simonovega tüdi pohvolite, ne pa samo šiflete.
Lehko bi še keri kakši predleg da, koga še nej Simon fcoj angažera...

simon.prleski ponedeljek, 14. november 2011 ob 18:20

Bog ploti pepek pepek je car -----> To ja Glete obiska G. Damjana Murka pa teško kej rečem sam nisen meja prilike da bi tega zvezdnika lahko v živo videl mogoče biga tudi povabil na našo prleško fešto kak kodi je spod de tak lep ka te si prste lizali

za bon našemi šefi Dejani tu gori sliko posla od naše bodoče lepotice in ljupkega video spota v lepotico iz mb

TUNČEK ponedeljek, 14. november 2011 ob 18:29

Simon povobi Claudijo !!! Te mo prišli fsi na tvoj nastop. To ja

simon.prleski ponedeljek, 14. november 2011 ob 18:35

mislim ka more CLAVDIJA na lepotno operacijo iti če če z toto se primerjati ki bode dejan mo že sliko na majli lahko pove on mnenje

zack69si ponedeljek, 14. november 2011 ob 18:35

Bog ploti pepek pepek je car -----> To ja Glete obiska G. Damjana Murka pa teško kej rečem sam nisen meja prilike da bi tega zvezdnika lahko v živo videl mogoče biga tudi povabil na našo prleško fešto kak kodi je spod de tak lep ka te si prste lizali

za bon našemi šefi Dejani tu gori sliko posla od naše bodoče lepotice in ljupkega video spota v lepotico iz mb

evo Simon, tü moš posnetek tote zvezde... jas mislin ka bi si un zasluža biti v Lotmerki na koncerti ...

http://www.youtube.com/watch?v=qbqxzoKdPeQ

lp

zack69si ponedeljek, 14. november 2011 ob 18:36

mislim ka more CLAVDIJA na lepotno operacijo iti če če z toto se primerjati ki bode dejan mo že sliko na majli lahko pove on mnenje

Simon dej slike, ka vidimo o kakšni lepoti se gre ....

simon.prleski ponedeljek, 14. november 2011 ob 18:38

SAMO DOBER GOVOR SAMO MALO VSEKANEGASMEHA POLEK KA PA ENI KI KUCAJO PA TO NOSTO TO SO MOTNJE HEHE

SLIKE NAN OBJAVA KER JE NEMREN POTLAN SKINITI KAJ PA ČE JO ONAVIDI PA DE ŠLO VE PO ZLU

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.