miya je napisal/a: Pepek za dva dni si si skrajšal obstoj tukaj to bi te blo za dobre tri mesece, negi konec avgusta ali pa v Prlekiji čas počasneje teče
Srečka smo pa tak prestrašili, da več ne upa pisati gor
Tunček si mi dal dela, zdaj moram pogruntati za kaj se sploh gre, nekaj je v zvezi z pitjem v kleti
Pepek, škoda za krofe, če do kunec avgusta, ke mene nažalost nede. Tistikrot mo na trekingi v Mongoliji.
Miya, pridno štunderaj prleščino in enkrat boš praf fse razmila. je pa resen zadosta, če bor razmiš, da se pride f pivnico ali na krofe, drügo de že pomalen, se si soma rekla, da najbrš cejt f Prlekiji teče bole pomalen. Pivnica j e f toten primeri klet !
glavni nastopajoči pa fsi " pravi " Slovenci ......... madona kak me to razküri, ka ne vemo ene prireditve narediti brez hrvaških skupin- oz. izvajalcof.....
Miya, da te malo poprovin, pa ne is hudobije : Reče se brotef (trgatev) in prleščina ne nüca besede žurali (bojše je rečti : mo meli veselico). Če ne te pa moren pohvoliti, da kožeš že prve začetke poznovanja prleščine.
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
TUNČEK sreda, 25. maj 2011 ob 09:48
miya je napisal/a:
Pepek za dva dni si si skrajšal obstoj tukaj to bi te blo za dobre tri mesece, negi konec avgusta ali pa v Prlekiji čas počasneje teče
Srečka smo pa tak prestrašili, da več ne upa pisati gor
Tunček si mi dal dela, zdaj moram pogruntati za kaj se sploh gre, nekaj je v zvezi z pitjem v kleti
Pepek, škoda za krofe, če do kunec avgusta, ke mene nažalost nede. Tistikrot mo na trekingi v Mongoliji.
Miya, pridno štunderaj prleščino in enkrat boš praf fse razmila. je pa resen zadosta, če bor razmiš, da se pride f pivnico ali na krofe, drügo de že pomalen, se si soma rekla, da najbrš cejt f Prlekiji teče bole pomalen. Pivnica j e f toten primeri klet !
erof sreda, 25. maj 2011 ob 09:50
zack69si sreda, 25. maj 2011 ob 10:24
erof je napisal/a:
glavni nastopajoči pa fsi " pravi " Slovenci ......... madona kak me to razküri, ka ne vemo ene prireditve narediti brez hrvaških skupin- oz. izvajalcof.....
TUNČEK sreda, 25. maj 2011 ob 11:17
Otslüženi jugo pefci mojo Slovenijo za glovni poligon za slüženje evrotof, malo bole na vašen kunci, sicer pa po celi Sloveniji.
miya sreda, 25. maj 2011 ob 14:22
Te pa tak, bomo negi okoli trgatve žurali, kdaj bodo vsi doma
TUNČEK četrtek, 26. maj 2011 ob 07:32
Miya, da te malo poprovin, pa ne is hudobije : Reče se brotef (trgatev) in prleščina ne nüca besede žurali (bojše je rečti : mo meli veselico). Če ne te pa moren pohvoliti, da kožeš že prve začetke poznovanja prleščine.