MHA torek, 29. april 2008 ob 01:34

Tihotapili 70 ton nehlajene hrane
Na čigavem krožniku bi končali salama, jajca in perutnina?

Koper - MMC RTV SLO/STA

V štirih zabojnikih, ki so pred tedni prispeli v Koper s Kitajske, se je skrivalo 70 ton neprijavljene hrane za gostinske lokale.

Kot so sporočili z generalnega carinskega urada, je bilo v prvih nekaj vrstah v zabojnikih blago, ki je bilo navedeno na deklaraciji, torej testenine ali ročno izdelani okraski, globlje v zabojniku pa so cariniki odkrili še hrano živalskega izvora. Pri tem so bili salame, jajca, ribji izdelki, perutninsko meso, pa tudi zelenjava, oreški in alkoholne pijače shranjeni v običajnih, namesto v hlajenih zabojnikih.

Hrana bi najverjetneje končala v gostinskih ali trgovskih lokalih, je še ugotovila preiskava, saj so bili naročniki slovenska podjetja v lasti Kitajcev. Izključena ni bila niti distribucija v druge evropske države.
Dva zabojnika že doletelo uničenje
Carina je o odkritju obvestila republiško veterinarsko upravo, ki je že izdala odločbe o uničenju blaga iz dveh zabojnikov. Blago je bilo nato uničeno pod nadzorom carinskih delavcev. Za dva druga zabojnika pa postopek še traja.


In mi bi te lehko toto hrono jeli Hjooj

MHA sreda, 30. april 2008 ob 21:01

Dne 24.04.2008 ob 23.29 uri so policisti PPIU Murska Sobota na počivališču avtoceste M. Sobota - jug kontrolirali tovorno vozilo znamke Volvo, romunskih registrskih tablic.

Tovorno vozilo je vozil 43-letni državljan Romunije. Na prikolici tovornega vozila je prevažal delovni stroj (bager), znamke Caterpilar CAT 320 BS, vreden 40.000 EVR.

Policisti so v postopku ugotovili, da je bager bil dne 11.01.2008 ukraden v Italiji. Bager so zasegli, zoper voznika tovornega vozila pa bodo podali kazensko ovadbo.


Dne 27.04.2008 ob 12.38 uri so policisti PPIU v naselju Dolga vas zaustavili in kontrolirali osebni avtomobil znamke BMW 530d, italijanskih registrskih številk, katerega je vozil 49-letni državljan Romunije.

V postopku sta policista ugotovila, da je bil avtomobil dne 08.02.2008 ukraden v Italiji.

Policista sta vozilo zasegla, zoper voznika pa sledi kazenska ovadba.


vir: PU Murska Sobota

En cejt je bija mir pred totimi Romuni, zej pa so po začeli. Gamat ena Strelec

Nela sreda, 30. april 2008 ob 22:01

Glih sen po maxiji cula, ka so se v Radencih v prven rondoji, ce gres z Lotmerka, 4 avti zaleteli Heoa

kobreti četrtek, 1. maj 2008 ob 09:52

Nela je napisal/a:
Glih sen po maxiji cula, ka so se v Radencih v prven rondoji, ce gres z Lotmerka, 4 avti zaleteli Heoa

ja sen vida ve je ne tak hudo vun vidlo, pač so se malo bole fkup naphali,pa ovega prvega napre porinili ki je ne vupa polek totih šleparov v rondo iti!Vuuhuu

MHA četrtek, 1. maj 2008 ob 23:09

Policisti so zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali 29 voznikov.

Video prispevek

MHA četrtek, 1. maj 2008 ob 23:18

VIDEO: Samomorilca povozili gasilci

MHA petek, 2. maj 2008 ob 14:57

Na povezavi lehko vidite kej delata alkohol pa hitrost. Neje za lidi z slabin želocon.

klik

Žalosten

Zvončica ponedeljek, 5. maj 2008 ob 00:29

To pa je groza....ve sen glejala samo do polovice pa mi je folgalo....me pa zanimle kak se te držijo lidje ke morejo to kej od človeka ostone posprovlati....bog jin nej pomoga....

optix ponedeljek, 5. maj 2008 ob 00:37

malo sem poluknil pa takoj zaprl, ker to ni za mene.
ne vem kak se toti drzijo, keri tote pospravljao, verjetno niso toliko obcutljivi kak mi Nasmeh

Neee Neee Neee Neee Neee

Dejan ponedeljek, 5. maj 2008 ob 01:33

Jah, takšo je živleje. Negda je obstajala spletna stron Ogrish.com, tan je blo takših slik pa videov na tone gori. Zej se imenüvle LiveLeak.com, samo nega več takših stvari gori. Smo to čekirali fsakši den. Meni je to ne problem pogledniti, vrag ve kak pa bi blo, či bi to v živo vida Mislec Toti kej to posprovlajo, tüdi venda vidijo fsega vraga. Še posebej v Aziji je puno takših nesreč, ki je teko peciklof pa mopedov pa se hitro zgodijo takši prizori tovorjok + pecikl. Rezultat pa je znoni.

optix ponedeljek, 5. maj 2008 ob 08:38

točno ogrish je bil ja Nasmeh
vrhunce je ta stran imela, ko so na zacetku vojne 2003 v iraku ovin anglezon pa amerikancon glove rezali pred kamerami...

MILAN ponedeljek, 5. maj 2008 ob 08:46

Niman pojma
taše stvari ta nemrejo pistiti glih ravnodušnega,Je pa to živleje

MHA ponedeljek, 5. maj 2008 ob 10:20

Jas sen porkrot vida neke podobnega san ne tak fest podobno. To še niti ne tak hüdo ka človeka posprovlaš dočik je še "friški" hüdo je te, dere ga po kakšen tedni nejdeš Pisk Te pa ti že začnejo malo v želoci špilati.

Dejan ponedeljek, 5. maj 2008 ob 11:54

optix je napisal/a:
točno ogrish je bil ja Nasmeh
vrhunce je ta stran imela, ko so na zacetku vojne 2003 v iraku ovin anglezon pa amerikancon glove rezali pred kamerami...


Mon por CDjof s takšimi in drugačnimi videji, či keri nüca Hihihi

Ogrish.com je bija znoni tüdi po videjih o WTC jumperih, ki so bili podprti s pesmijo Free Fallin' Nasmeh

Nela ponedeljek, 5. maj 2008 ob 12:25

To je tudi ne za mene,Ne ne ne meje vidin bojse je. Slabo Ker tudi ce ke vidim, mi to te se neven kak dugo po glovi hodi, tepa se tega kume resin. Haa

Nela ponedeljek, 5. maj 2008 ob 13:00

Slovenka nije platila račun pa se potukla s vlasnikom kafiæa

Zadar, 05.05.2008.

Sinoæ je u ulici Kralja Tvrtka u Biogradu došlo do narušavanja javnog reda i mira izmeðu dvije osobe.

Oko 20 sati, nakon što je ispila piæe i koristila se internetom, 46-godišnja državljanka Slovenije napustila je ugostiteljski objekt, a da nije podmirila račun, piše ezadar.hr.

Nakon toga je 42-godišnjak prišao gošæi na ulici i skinuo joj lančiæ s vrata (u namjeri da namiri dug), da bi se potom meðusobno verbalno i fizički sukobili.

Uslijed naguravanja 46-godišnja Slovenka pala je na pod i zadobila teške tjelesne ozljede.

Protiv 42-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela tjelesna ozljeda iz nehaja, a zbog počinjenog prekršaja protiv javnog reda i mira obadvoje æe biti privedeni u Prekršajni sud u Biogradu.


Hehe Hamer

erof sreda, 14. maj 2008 ob 19:35

V cvetličnih lončkih 614 sadik konoplje

Murskosoboški kriminalisti in policisti PP Lendava so v petek na podlagi odredbe Okrožnega sodišča v Murski Soboti opravili hišno preiskavo pri 37-letnem moškem z območja UE Lendava, ki je bil v preteklosti že večkrat obravnavan zaradi neupravičene proizvodnje in prometa z mamili.

Zasegli so 614 sadik konoplje in 250 gramov posušene konoplje. Na njegovem domu, predvsem na različnih mestih na dvorišču, vrtu in za stanovanjsko hišo so policisti našli 614 sadik konoplje, velikosti od 2 do 40 centimetrov, razvrščenih po sortah. Sadike konoplje so bile posajene v cvetlične lončke. Prav tako so osumljencu zasegli še približno 250 gramov posušene konoplje.

Osumljeni je imel namen večino zaseženih sadik prodati, del teh pa je imel namen tudi sam uporabiti za poznejšo pridelavo prepovedane droge rastline konoplja, so danes sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. Po ocenah policistov bi osumljeni in osebe, ki bi od njega kupile sadike, iz rastlinskih vršičkov lahko pridelali najmanj 100 kilogramov izredno kvalitetne prepovedane droge. Trenutna cena za kilogram te prepovedane droge se na ilegalnem trgu giblje med 1000 in 1200 evri, na drobno pa se ta prodaja od 2,5 do tri evre za gram.

Zvončica četrtek, 15. maj 2008 ob 00:46

Od tote trove je še nihče ne hmrja. Mislin ka bi bilo bojše ka bi one lovili ka heroin razpečovlejo, zasvojence pa bi mogli včasik počopati pa pelati na zdravleje odvisnosti (nekan izven civilizacije pa z dosti dela bi se hitro zrihtali). Heroin naredi več škode pa tragedij familijarnih kak tota boga trova. Ali pa alkohol.

Nela sreda, 21. maj 2008 ob 10:58

Odnesel za okoli 100.000 evrov očal

V noči na torek je v Celju neznanec vlomil v optiko in odnesel za okoli 100.000 evrov različnih očal.

Na Prešernovi ulici v Celju je neznanec v noči na torek vlomil v trgovino z optiko in odnesel za okoli 100.000 evrov različnih očal. Tiskovna predstavnica celjske policijske uprave Milena Trbulin Drobne je za 24ur.com povedala, da je vlomilec snel železno zaščitno ograjo na vratih, ki so varovala vhod v optiko.

Trgovino je popolnoma opustošil, uporabnih sledi za seboj pa naj ne bi pustil, je še dejala tiskovna predstavnica.

Policijske izkušnje kažejo, da se storilec teh kaznivih dejanj običajno razkrije, ko očala začne prodajati na črnem trgu. Kot je še povedala Trbulinova, lahko policisti kazensko ovadijo tudi kupca očal, ki se zaveda, da originalna očala priznanih blagovnih znamk kupuje na črnem trgu po precej nižjih cenah, kot so v redni prodaji.


No toti pa se neje mogo odlociti keri model ocol bi mejo, pa jih je kar vec zejo. Hehe Jezik

Nela petek, 23. maj 2008 ob 14:44

Ljutomer

Pravi barabin je v Ljutomeru iz reševalnega vozila ukradel modem za svetlobne znake, vreden 360€.


Vir: Slovenske novice



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.